• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anam ne çok yazmışım :))
miyopi inşallah işine yarar yazdıklarım
annelik tecrübeymiş tamamen
hergün yeni bi şey öğreniyorum ömer sayesinde
Ben bu bebeleri nezaman hissedecem yawwww
eylülcüm bağırsaklarının orda küçük seğirmeler hissediyor musun
tik gibi minik minik

tik gibi minik minik
bugün belirgin şekilde öle şeyler oldu gaz gibi :1::1::1::9::9::9:

tik gibi minik minik

Çok saol canım. Kaka olayını doktor sölemişti ben ondan takıldım orda. Ama senin doktor farklı sölemiş. Sivilce benzeri şeyler içinde süt yağlı olursada oluyormuş ozaman senin doktorun dediğiyle örtüşüyor. Süt yağlı olunca yüzünde kabarcıklar çıkıyor, birde kaka azalıyor:9::9:

Uyku düzeni konusundada geçen haftalarda 2 gün uyursa 3.gün şaşıyordu. Bak bugün maşallah nazar değmesin diyelimde gündüz iyi uyudu. Meme olayıda bencede dediğin gibi, çünkü bugün emdi emdi kusup duruyor sonrada. Ben ağlayınca memeyi dayıyorum emecek diye, oda görünce eh alim bari diyor, sorada fazla geliyor heralde :9::9:

Bakalım tecrübeyle neler öğrenicez :)

bugün belirgin şekilde öle şeyler oldu gaz gibi :1::1::1::9::9::9:
hahhhh :1:
ilk tepikleri yedin :1:
hadi hayırlı uğurlu olsun :9:

Çok saol canım. Kaka olayını doktor sölemişti ben ondan takıldım orda. Ama senin doktor farklı sölemiş. Sivilce benzeri şeyler içinde süt yağlı olursada oluyormuş ozaman senin doktorun dediğiyle örtüşüyor. Süt yağlı olunca yüzünde kabarcıklar çıkıyor, birde kaka azalıyor:9::9:

Uyku düzeni konusundada geçen haftalarda 2 gün uyursa 3.gün şaşıyordu. Bak bugün maşallah nazar değmesin diyelimde gündüz iyi uyudu. Meme olayıda bencede dediğin gibi, çünkü bugün emdi emdi kusup duruyor sonrada. Ben ağlayınca memeyi dayıyorum emecek diye, oda görünce eh alim bari diyor, sorada fazla geliyor heralde :9::9:

Bakalım tecrübeyle neler öğrenicez :)
uykusu daha çok değişir canım
bir gün sakin olursa diğer gün canından bezdirir ağlaması
biz bebeklere alışmaya çalışıyoruz, bebeler de dünyaya alışmaya çalışıyor :))
ağladıkça kucaklayıp sakin bi sesle konuşmayı dene yada şarkı söyle
belki işe yarar canım
herkes tecrübeyle öğreniyo anneliği, her bebek aynı şeyi sever diye bi şey yok
bebeğinin karakterine göre anne oluyorsun :16:

Selam millet;

Kız uyudu inşallah bende geldim ama pek gelen giden yok yine. Neyse bi selam edeyim bende. Öpüyorum sizleri

en son 3 haziranda regl oldum kızlar..ama 1 hafta önce gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı yüzünden geç yumurtladığımı düşünüyorum..o yüzden 30 una kadar olmazsam doktora gidicem..

en son 3 haziranda regl oldum kızlar..ama 1 hafta önce gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı yüzünden geç yumurtladığımı düşünüyorum..o yüzden 30 una kadar olmazsam doktora gidicem..
hadi bakalım canım inşallah geç yumurtlamışsındır.:16:

selam canlarr :16: noruyonus bakem ben ev iftar yuruyus derken aksam nasil oluyo bilmiyom valla :1:
hadi hayirlisi canim insallah:16:

kızlar sıkıntıdan patlıcam yahu... kocam bugün iftardaydı iş yerinde yarında iftar yemekleri var :( ayy dellenecem sıkıntıdan bee :(

Back