• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayirli cumalarrr canlarr :16:
uyuyamadım yawww :(
bendensin eylul bende uyuyom ama uyumutom gibi degisik bir hal icindeyim cozemedim daha :1:
kislar bu arada ben her ay 1 yada 1300 kilo aliyodum bu ay 5 kilo almisim anlamadim neden aksine bu ya hic almamisim gibi geliyodu doktor tahllillerin degerlerin iyi bu ara kabizsan olabilir dedi cok onemsemedi neden bole oldu bende anlamadim...

hayirli cumalarrr canlarr :16:
bendensin eylul bende uyuyom ama uyumutom gibi degisik bir hal icindeyim cozemedim daha :1:
kislar bu arada ben her ay 1 yada 1300 kilo aliyodum bu ay 5 kilo almisim anlamadim neden aksine bu ya hic almamisim gibi geliyodu doktor tahllillerin degerlerin iyi bu ara kabizsan olabilir dedi cok onemsemedi neden bole oldu bende anlamadim...
canım kilo alma zamanın mı geldi acaba hani birden kilo alınıyor muş ya? yediklerine dikkat et tatlı çok yeme bide iftar geç saate ya çok yememeye çalış

canım kilo alma zamanın mı geldi acaba hani birden kilo alınıyor muş ya? yediklerine dikkat et tatlı çok yeme bide iftar geç saate ya çok yememeye çalış

iftarda cok az yiyorum oda genelde yogurt yada salata hafif seyler gunduz menulerimde oyle agir yagli tuzlu yemekler hic yemiyorum cok canim cekerse tadina bakiom havalardan pek canimda istemiyo bana gore benim vucudumda tek hacmi artan sey gogusler gobegi geride birakiyo :1:neyse bebisimiz iyi gerisi muhim dehil:1:

iftarda cok az yiyorum oda genelde yogurt yada salata hafif seyler gunduz menulerimde oyle agir yagli tuzlu yemekler hic yemiyorum cok canim cekerse tadina bakiom havalardan pek canimda istemiyo bana gore benim vucudumda tek hacmi artan sey gogusler gobegi geride birakiyo :1:neyse bebisimiz iyi gerisi muhim dehil:1:
anladım canımmmm öle bebekler iyi olsunda kilo alınır verilir :D:16:

slm kızlar,,
gecen cumartesıden berı bır haftadır kulaklarımla ugrasıorum,her bulduguyla kulagımı kasırtırsam olcagı buydu cızmısım kulak yolunu o da ıltıhaplanmaya baslamıs tabı ıkı kulakda gecenın bı yarısı acıle gıttık gecen cumartesı ,resmen saclarımı yoluyodum agrıdan gozlerımden ıstemsız yaslar akıodu ,doktor ıkı kulakda da kulak yolu cok cıddı ıltıhaplanmıs ve daralmıs dedı hamıle oldugum ıcınde belırlı ılaclar verebılırız dedı ,cumartesıden berı sadece ıkı gece uyku uyudum o da 3 saat agrı kesıcı etkıyle,doktor hemen duzelmıcek dedı bıraz zaman alcak ama en azından agrıyı azaltıcaz hatta cok aza ındırcez dedı,suan kulaklarımın ıcınde sargı bezı tıkılmıs durumda duymuyorum hıc bıse ,,pazartesıye kadar boyle kalcam hersaat bası ılac damlatıyorum ,sız sız olun sakın kulagınızı kulak karıstırıcısıyla bıle karıstırmayın cok pıs bı agrı ,,,yıne hamd olsun Allaha suan daha ıyı bı kulagım agrı yok ama dıgerı agrıyo ama dayanabılıyorum agrı kesıcı almıyorum antıbıyotık ıcıyorum,kendı hatamın bedelını cekıyorum resmen,,,,

mıllan kızını gordum Allahım ne gusel bıse ya o masallah tebarekeallah :))) resmen o butlarını ısırcan :)))

slm kızlar,,
gecen cumartesıden berı bır haftadır kulaklarımla ugrasıorum,her bulduguyla kulagımı kasırtırsam olcagı buydu cızmısım kulak yolunu o da ıltıhaplanmaya baslamıs tabı ıkı kulakda gecenın bı yarısı acıle gıttık gecen cumartesı ,resmen saclarımı yoluyodum agrıdan gozlerımden ıstemsız yaslar akıodu ,doktor ıkı kulakda da kulak yolu cok cıddı ıltıhaplanmıs ve daralmıs dedı hamıle oldugum ıcınde belırlı ılaclar verebılırız dedı ,cumartesıden berı sadece ıkı gece uyku uyudum o da 3 saat agrı kesıcı etkıyle,doktor hemen duzelmıcek dedı bıraz zaman alcak ama en azından agrıyı azaltıcaz hatta cok aza ındırcez dedı,suan kulaklarımın ıcınde sargı bezı tıkılmıs durumda duymuyorum hıc bıse ,,pazartesıye kadar boyle kalcam hersaat bası ılac damlatıyorum ,sız sız olun sakın kulagınızı kulak karıstırıcısıyla bıle karıstırmayın cok pıs bı agrı ,,,yıne hamd olsun Allaha suan daha ıyı bı kulagım agrı yok ama dıgerı agrıyo ama dayanabılıyorum agrı kesıcı almıyorum antıbıyotık ıcıyorum,kendı hatamın bedelını cekıyorum resmen,,,,

mıllan kızını gordum Allahım ne gusel bıse ya o masallah tebarekeallah :))) resmen o butlarını ısırcan :)))
çok geçmiş olsun canım ya,
hamilelikte hele ki son dönemlerde annenin bağışıklık sistemi iyice zayıflıyor
hastalığın nerden geleceği hiç belli olmuyor
Rabbim tez zamanda şifa versin canım

Selam kızlar

Sumisali geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Antibiyotiğini düzgün kullan ama çünkü iltihap çocuğa daha çok zararlı sanırım.

Birde geçen gün trt1de bi programda emzirmeyle ilgili bilgiler veriyordu. İkiz emzirmesi ile ilgilide bişiler anlattı ikisini aynı anda emzirmek gibi. Ben çok dinleyemedim kızı uyutmuştum benimde çok uykum vardı yarım yamalak duydum. Eslemle Eylül siz geldiniz aklıma, ikiz anneleri emzirme konusunda eğitim alarak ikisini aynı anda emzirebilirler falan dedi. Bende izlemediyseniz diye bi söyliyim dedim. Belki youtubedan falan programın videosunu bulursunuz. Sabah çıkan bi programdı. Anne elimi tutsana olabilir adı.

Birde ben bilmiyordum mesela anne sütünden hiç bi şekilde mikrop hastalık geçmezmiş. Hasta oldum diye kesinlikle emzirmeyi bırakmayın, nefesinizden yada ellerinizden geçebilir bunlara dikkat ederseniz hiçbişi bulaşmaz sizden bebeğe dedi kadın. İlaç konusunda da öleymiş. Antibiyotik, ağrı kesici kullanabilirler dedi. Halbuki ben doğumdan sonra ağrılarım azaldı diye 3 gün sora ağrı kesiciyi bırakmıştım. Biraz sıkıntılarım oldu sonrasında ama kendimi zorlayıp içmedim belki içsemde bişi olmicaktı.

su misali çoook geçmiş olsun,,kulak karıştıcısına zararlı diyolardı karıştırdıkça minik pamuk birikmeleri tıkama yapabiliyomuş...hatta bişey anlatıyım yüreğiniz hoplasın:1:yengemin kardeşi kulağında kulak karştrcısıyla yatağa bi atlamış kulağının üzerine:30::30::30: ciiiiuuuvv tabii hemen hastaneye:27:

bu arada kızlar teyze oluyorum..geçen sene evlenen kız kardeşim hamileymiş:1::1:
ayrıca 5 6 ay önce evlenen arkadaşım da hamileymiş:1:
ayrıca benimle evlenen dayı oğlunun geçen gün oğluşu oldu:emir_bebek:
ayrıca 5 ay önce evlen arkadaşımızın eşi 3 aylık hamileymiş:1:
ayrıca eşimin arkadaşının eşi 2.bebeye hamileymiş:1:
eşimin benden 1 hafta önce evlenen arkadaşının eşi de hamileymiş:1:

daha varmıydı unuttum,bunlar 2 hafta içinde duyduklarım...çevren de hamile olmayan,çocuğu olmayan varmı derseniz 1 tane var..o da kocam:ssz:

Sumisali bacim cok gecmis olsun cok dikkatet kendine... canim benim ya kulak aagrisi beterdir bilirim.

Miyopicim hodgeldin canim. Nasılsıniz? Emzirme konusunda sonlara dogru izlerim ben vidiolari saol onerin icin. Benimde merakim nadil emzirecem sutum yetecek mi ? :(

Ecemcimm canimm son zamanlarda hamis haberi duymustum bende hastanede hsmile kalmayan calisan bir ben vardim. Ertesi ay banada nasip oldu. Insallah bunlar isarettir. Seninde olacak Allahin izniyle. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Opuyorum hepiniziiii

Son düzenleme:
su misali çoook geçmiş olsun,,kulak karıştıcısına zararlı diyolardı karıştırdıkça minik pamuk birikmeleri tıkama yapabiliyomuş...hatta bişey anlatıyım yüreğiniz hoplasın:1:yengemin kardeşi kulağında kulak karştrcısıyla yatağa bi atlamış kulağının üzerine:30::30::30: ciiiiuuuvv tabii hemen hastaneye:27:

bu arada kızlar teyze oluyorum..geçen sene evlenen kız kardeşim hamileymiş:1::1:
ayrıca 5 6 ay önce evlenen arkadaşım da hamileymiş:1:
ayrıca benimle evlenen dayı oğlunun geçen gün oğluşu oldu:emir_bebek:
ayrıca 5 ay önce evlen arkadaşımızın eşi 3 aylık hamileymiş:1:
ayrıca eşimin arkadaşının eşi 2.bebeye hamileymiş:1:
eşimin benden 1 hafta önce evlenen arkadaşının eşi de hamileymiş:1:

daha varmıydı unuttum,bunlar 2 hafta içinde duyduklarım...çevren de hamile olmayan,çocuğu olmayan varmı derseniz 1 tane var..o da kocam:ssz:

sizinki de yakındır canım :34:

Günaydın millet;

Ben dün akşam birsürü bişi yazmıştım ama yazarken kocam geldi kapadım daha bitmemişti öle işte.

Neyse bizimki uyku düzenini bozdu. Öğleden sonraları uyutamıyorum, hep memede kalmak istiyor. Doymuyormu acaba. Geçen gün düzenli kaka yaptı diye sabrettim uyuyana kadar mama vermedim. Ama dün 1 kere kaka yaptı, karnı doymadı diye mama verdim akşam artık. 1den sorada uyumamıştı zaten. 9dan sonra verdim mamayı.Yine uyumadı, 2saat boyunca emdi yine. Sora uyudu ama yarım saat sora yine uyandı. Ondan sonra yine emdi emdi, sora babası bi ara sallıyordu ben uyumuşum, oda uyumuş neyseki.

Birde yüzünde sivilce gibi bişiler çıkıyor. Sıcaktanmı oluyor sizce? Buhafta doktora gidicez ama merak ettim böle olan varmı?

selam bacilarrr :16:hayirli haftalariniz olsun :16:
Günaydın millet;

Ben dün akşam birsürü bişi yazmıştım ama yazarken kocam geldi kapadım daha bitmemişti öle işte.

Neyse bizimki uyku düzenini bozdu. Öğleden sonraları uyutamıyorum, hep memede kalmak istiyor. Doymuyormu acaba. Geçen gün düzenli kaka yaptı diye sabrettim uyuyana kadar mama vermedim. Ama dün 1 kere kaka yaptı, karnı doymadı diye mama verdim akşam artık. 1den sorada uyumamıştı zaten. 9dan sonra verdim mamayı.Yine uyumadı, 2saat boyunca emdi yine. Sora uyudu ama yarım saat sora yine uyandı. Ondan sonra yine emdi emdi, sora babası bi ara sallıyordu ben uyumuşum, oda uyumuş neyseki.

Birde yüzünde sivilce gibi bişiler çıkıyor. Sıcaktanmı oluyor sizce? Buhafta doktora gidicez ama merak ettim böle olan varmı?

noruyonuss kislarrr valla doyarmi doymazmi ben anlamiyom miyopim :1:ama yuzunde ufak ufak sivilce benze gibi seyler cikarsa benim bildigim kilo aldiklarinda olurmus ole seyler yegenlerimden hatirliyom ama yinede doktorada sor sen :1:

Günaydın millet;

canım öğlen sana uzunca yazdım eşim gelince kapattım gitmiş :))

uyku düzeni uzunca bi süre tam oturmaz canım
ömerin öyleydi, sabah beşte yatar sekizde kalkardı
bu çocuk nasıl dayanıyor diye düşünürdüm
yeni yeni kendi düzenini oluşturdu
yatarken banyo yaptırırsan daha rahat uyur
birde ben ninni dinletiyorum onu dinleyince uyuyacağını anlıyor
meme konusunda; bebekler sadece doymak için kalmıyo memede
oyuncağı da meme, yemeği de, güven yeri de
anneyle zaman geçirmeye bayılıyorlar
doymadığını huysuzluğundan ağlamasından anlayabilirsin
yalnız ağlamanın gazdan mı yoksa açlıktan mı olduğunu tecrübeyle anlarsın tatlım
ömer devamlı ağlıyordu bende doymuyo diye dayıyordum mamayı
bi gün öyle bi kustu ki burnundan fışkırdı
o günden sonra mama vermedim
dr da kilo alımı güzel, mama verme dedi sende dr a sor istersen
kaka olayı da bebekten bebeğe farkediyor, fazla takılma ona da
ömer haftada bir yapıyor kakasını, dr sütün yağlı olduğu için hepsini sindiriyor geriye çıkacak birşey kalmıyor dedi
yüzündeki kabarcıklar sıcaklardan olabilir öpülmekten de
ömerin doğduğu zaman yüzünün heryeri kırmızı kabarcıklar vardı
kimisi dedi, bebeğin kırkı çıkmadan adetli bi kadın ziyaret edince olur
kimisi dedi annenin nazarı değince olur
dr çok öpmüşsünüz teni hassas bi bebek dedi, krem verdi onunla geçti

Back