Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hakkında hayırlısı olsun kuzummm güzel haberlerini almayı çok istiyoruz. bu aralar biri gelsin artık arkamdan!

eneeeeeeeeemmm kocam dısarda yapcak ıftarını..
bende hemen geldım kızlar..
tabı bı yandan temızlık yapıyom..bı yandan nehırı ıdare edıyorum..
yarın mısafırım var sahur mısafırı buda yenı cıktı
yazdıklarınızı gun gun takıp edıyorum

bu arada muhtesem 3lü oruc tutuyonuz mu siz??
ben tutmadım..tutsamıydım ki:26: bılemedım..
kışın tutcam..siiz naapptınız?

hoşgeldin milanımmmmmmm
benimde kocam bugün yine iftarda gece gelir
benimde sahur misafirim oldu geçen hafta yarında onlarla yine sahur yapcaz inşallah

bende bu sen tutamadım amlum. muhteşem 3lüde tutmuyor oruç masalbera sanırım bir tutuyor bir tutumuyor yanlış hatırlamıyorsam

kızlar ben çok acıkıyorum yiyorumda çikolataya pişmaniyey sardım bu aralar bebege zararı olur mu? yemekten kendimi alamıyorum

şansa bak yaaa..kac saattır net yok bı gıremedım..
pc nın masaustu resmını degıstıryordum,nehırımın 2 ay öncekı fotosunu koydum..
amaaa yaaa benım arı mayam bu kadar tatlı olmak zorunda mı????

maşallah nehir hanıma

kızlar ben çok acıkıyorum yiyorumda çikolataya pişmaniyey sardım bu aralar bebege zararı olur mu? yemekten kendimi alamıyorum
canın istiyorsa ye eylül :)) belki aşeriyorsundur
ben hayatımda hiç çiğköfte yememiştim
çiğköfte nin adı geçse yada aklımdan geçse pavlov un köpeği gibi ağzım sulanıyordu
fazla abartmadan ye bana bakarsan
zaten sonra dr paketli gıdaları tüketmeyi yasaklamıştı
iyi ki de yemişim zamanında :))))

yok canım ya
ben bi gün tuttum baktım sütte bi değişiklik yok
bi gün yedim tekrar tuttum o cesaretle
süt kesildi resmen (
şimdi de cesaret edemiyorum
inşallah kışın tutacam bende
fidyesini de verdik her ihtimale karşı
ölüm erken gelir oruç borcuyla gitmeyeyim bi de :18:

slm kızlar,,,,

cok sukur kulaklarım duzeldı en azından ıltıhabı bıttı :)) ama kendı sesımı kuyu ıcınden duyuyo gıbıyım,hanı su kacar kulagınızada sızı cıddı anlamda rahatsız eder ya cıkarmak ıstersınız suyu ıste benımkıde tam oyle bı durum :))) bı kulagım oyle doktor onun ılacını sana veremem dedı o yuzden kendı kendıne gecmesını beklıcen dedı sakız cıgne bolca dedı tabı ben sakız cıgneyemıyon boguresım gelıo mecbur 10 dk dayanıom ama çin ıskencesı gıbı gelıoooooooooooooo:)))))

uyku dıe bıse kalmadı bende ısın komık yanı vucudumda ne dırenclıymıs yıkılmıo :))) sankı dersın uyumadıkca vucut endorfın salgılıo:)) uyudugum 5 saat bıse o da 6 kere falan kesın wc ye kalkıom ıdrar tahlılı yaptırdım gayet ıyı hıc sorun yok,seker yuklemesı hemoglobın kan sekerım falan hepsı cok ıyı :))) pazartesı doktora gıtcez danayı gormeye :))

sanırım bayram temızlıgı yapmıcam daha dogrusu gecıkmelı etcem kadın tutcam koltuklar camlar falan ıyıce bı temızlesın bende o zamana kadar dedım dolapların ıcını dokım Allahım sanırım bende kutu bırıktırme hastagı var her aldıgım seyın kutusunu saklamısım ayarım mı bozulmus ne gercı atma meraklısıyımdır normalde dıom nıe dolaplar yatak altları full cekıo megersı yenı fobım geregıymıs kutu koleksıyonu

bızım danaya bıseyler aldık battanıye hastene cıkısı banyo kuvetı tulum falan yelek portbebesını buldum sonunda netten ıstedıgım ren gı kalmamısdı satılan yerı netten arastırdık bulduk gıttık aldık gercı accuk fıyatlı ama en az 3 cocuk temız kullandıgın surece goturur,normal portbebelerden farklı yatak olarakda bıyere gıttıgınde kullanıon:))) sımdıden bızım dana masraflı cıkdı daha dogru durust bıse almadan gıttı 500 gayme kıyafetler pamuklu aldım hastane cıkısınıda bebek tombık dogarsa dıye buyuklerınden aldık kıyafetlerde baskı yok hhıc ıstemıom oyle baskılı seyler malum tekstılcı olunca baskıların ne melen bıse oldugunu bılıon gercı ben kendı kıyafetlerımde de hıc baskılı bıse almam ,,,

gelelım eylule bekle bacım uc bes gune kalmaz senın danalar tepmelere baslar hatta bence depıolarda sen anlamıon cunku gaz sancısı sanıon o donemlerde:)))
ecem sogan suyu gebe olsanda zararı yok dıe bılıorum ama doktor 5 cmlık kıst ıcın hıc tedavı demedımı? ınsallah normal yumurtalık kıstıdır,,cunku onun tedavı kısmı rahat,,ama ıcın rahat olsun benım kı 7 cmdı,,hemde cıkolata olandan ama neysekı vucudun yaptıgı bı kıst olmadıgı ıcın cok sukur kı 1.7 cm kadar dustuydu gebe kaldıgımda ,,stres yapmıcan bacım cıdden kotu etkı edıo kıste ,,,

mıyopı her ogunden sonra mama banada acıkcası fazla geldı gercı doktor bılıodur dogrusunu,,ama sakın yok sutum yok yaramıo dıe sacma dusuncelere dalma ucarız sana moralın yuksek olsun kı sutun artsın sakın emzırmeyıde bırakma her boslukda tık bebege sutunu,,bazen bazı kadınlarda sut kanalları gec acıla bılıo,,hem cok yorma kendını ama cokda yatma komposto ıc ıncır ye bıde ustune sut ıc bak bakalım goguslerden nası sut gelmıo ,,,ıncır cıddı anlamda sut yapar aklında bulunsun yas ıncır ama kurusu deıl :))) ablamın sutu olmadıgında annem ona yas ıncır yedırırdı 7 veya 8 tane ustunede ıkı bardak sut ııcırırdı ıkı saate kalmaz ablam bebegın pesınde dolanırdı emsın dıe ayy ne komıkdı o goruntulerı
neysem arada gelırım ben optumsssssssssssssssssssss
bu sıtedede accuk uzun yazsan sutluo senı topıkden

milancım yavrun maşallah gercekten çok tatlı maşallahhhhhh oğluma alırız artık

meryscim yiyorum zaten dayanamıyorum herseyden yiyorum bugün doktorsa gitcem 4:30 da inşallah kötü bişey demez

sumisali bacım geçmiş olsun kulagın tamammen gecer çok oynama kulagınla...
bebeişelrimize maşallahhhhh doğsalarda inşallah sevsek

eylül gittin mi dr a canım
yazmamışsın bi şey
merak ettim sizi

eylül gittin mi dr a canım
yazmamışsın bi şey
merak ettim sizi

Evet kuzu dun gittik doktordan sonra iftara gittik giremedim. Canim doktor bur tane bebek asagida erken dogum olabilir dedi. Bide bir yerin hatirlamiom darmis. Progeston verdi. Magnezyum verdi. 36ci haftaya kadar bebekler sende kalmali dedi. Hayirlisi bakalim. Sipalar masallah iyilerdi. Biri digerinden 4gun geri geriyor. Ama masallah onde giden 1 hafta ileri. Kuzularim benim ))) hee bide yemem gerekenleri listeledi verdi. 2 haftada 3 kilo almisim :))) sen nasilsin canim?

Son düzenleme:

amann bacılarım ne kadar konuşmuşsunuz yav oku oku bitiremedim.
mimozanın eşi ile küslüğü devam ediyormuş sanırım hala ama neden olduğunu bulamadım.
Milancım canım bebişin çok tatlı maşallah tosuncuk tosuncuk :)
merys canım ömer kaç kilo diye soracaktım sanada Aden en son gittiğimizde kilo vermişti 5800 grm ve 62 cm di. Bu ara aldı ama ne kadar bilmiyorum. mamaya geçtik ama ben sütüm oldukça vermemeye çalışıorum.
Gerçi bende ki bu bunalmışlıkla sütüm olması bile bir mucize.

akşam öküzümle kavga ettik ona beddua ettim oda gitti yattı. İlk defa ağzımdan ona karşı böyle bir cümle çıktı büyük ihtimalle sahurda hazırladıklarımı yemeyecek. Ama hiç umurumda değil. Sırf ona ders vermek için Aden i bırakıp gidicem annemin evine bakalım ozaman ne yapacak. Çok bunaldım artık. Herşeyin yükü benim üzerimde kendisi bir işe gidip geliyor evi otel gibi kullanıyor doğru düzgün sohbet muhabbet yok. En ufak şeyde birbirimize giriyoruz tahammül sınırımız diye bişey kalmadı. Eve geliyor yemek yiyor tv izliyor yatıp uyuyor sabah işe gidiyor.Sonra iş yerinden arayıp şunu yap bunu yap diyor. Akşam olunca ben geldi azıcık rahat edicem çocukla ilgilenir diyorum ama nerdeee... çocuğu azıcık seviyor sonra bunun karnı acıktı doyur yok ağlıyor bir baksana. Çocuk hasta olur zeynep koşturur. Geceleri ağlama krizlerine giriyor çocuk zeynep uğraşır. Ya diyorum ki çocuk kusmaktan helak oldu mahvoldu diyorum adamın umrunda değil yatıyor. Kaç gece çocuk kucağımda evin içinde dolandım durdum hiç birinden haberi yok umursamıyor. Ya çocuğu bile tek başıma yıkıyorum düşünün artık. Ben çocuğu yıkayayım mı tutayım mı su mu dökeyim hangisini yapayım siz söyleyin.

Akşam çocuğa yediğim bişey dokundu kusması arttı,karın krampları başladı saat on iki buçuk falan yıkayayım ki rahatlasın biraz dedim. Tek başıma yıkayacakmışım beyefendi yatacakmış. Koltukta yatıyordu çocuğu soydum yıkamaya başladım tam sırfını yıkarken kafası suya girdi köpüklü suyu yuttu bende Allah belanı versin diye beddua ettim suçlu ben oldum.
Bu aralarda biraz maddi yönden de sıkıştık iyice patlıyorz en ufak şeyde. Ama daha dayanacak gücüm kalmadı. Ya insan çocuğunun hastalığı ile ilgilenmez mi. Bn hamileykende böyleydi kontrollere hep tek başıma giderdim. Ya insan da azıcık heves olur azıcık merak olur. Çocuğu dünyaya getirdi bitti sanki olay.
Ne yapıcam nasıl yola sokucam ben bu adamı bilmiorum.

Baya bir yazmışım ama motive olmaya ihtiyacım vardı sanırım. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Oturup dertleşebileceğim içimi dökebileceğim sizden başka hiç kimsem yok. Çok yanlızımmmm akşama kadar evin içinde düşüne düşüne kafayı yicem sonunda

paşam ile evleneli 1 yıl 9 ay 20 gün oldu yazıyor. Keşke evlenmeseydim diyorum içimden. Biz ne zaman bu hale geldik böyle anlamadım walla. 10 yıla yakındır beraberiz ama evlilik bambaşka bişeymiş. 10 yıl boyunca hiç bir zaman keşke demedim bu güne kadar. Ne zaman yitirdik biz aşkı sevgiyi saygıyı.
Evlenmeden önce anne olacağın günü sabırsızlıkla bekliorum die anneler gününde çiçek yollardı.. İlk anneler günümü hatırlamadı bile. Çiçeğinden geçti bir kuru sözle bile kutlamadı.
Bizi gören herkes dışardan gıpta eder hep ama içimde ne fırtınalar kopuyor haberleri yok.:26::26::26::26::26:

en ufak şeyde ölümü ister oldum. En ufak bir sorunda ölme planları yapıyorum. Devamlı kuran okuyorum kendimi kaybetmemeye çalışıorum ama çaresizlik ölümü getirtiyor aklıma. Keşke diorum ölsemde ben olmayınca etrafımdakiler ne yapacak görsem. Öküzümü cezalandırmak için ölümü çağırıyorum gel beni bul die.

Hiç iyi değilim kızlar hiç ii değilim....

Gunaydin kizlarrrr....

Sagocugum uzme kendini ole ölümden falan bahsetme hepimiz yaşıyoruz bu tür sıkıntılar
Hemen pesetmek yok!!! Esinle yuz yuze konusamiyorsan mektup yaz. Yuva bozmak cok kolay. Bak 10 yila yakin birbirinizi taniyormussunuz farkli seyler yapmaya calis. Maddi sikintilar insanda bir cokseyi alip goturebiliyor. Sende bunalmissin sonucta hersey senin uzerinde. Pozitif bakmaya calis derim Adeni dusun. Mucize o melek o. Hayatta yaptiginiz en guzel sey belkide.

Esini al karsina konus derim. Olmuyor bole ustesinden gelmediği ni anlat. Neticede insaniz bacim. Konusamiyorsan mektup yaz...

Allah esinle muhabbetinizi arttirsin bacimm... ölüm den felan bahsetmek yok. Hayat herseye rsgmen cok guzel. Hepimizin sinavi baska iste. Biz bu sinavlardan anlimizin akiyla cikacaz....

canım ömer 3500 gr 51 cm doğdu, geçen ayki kontrolde 6700 gr 67 cm di bu ay götürmedim dr a
kilosuna hiç takılma canım, sağlıkla kilo aynı şey değil benden iyi biliyorsun

canım eşin konusunda da ; adeni uyuttuğun bi gün otur sakince derdini anlat derim
erkekler kadınlar gibi yaklaşamıyorlar malesef
illa anlatmak lazım , yardım istediğini zorlandığnı belirtmen lazım
ben inanıyorum ki eşinde anlayacaktır ve biricik karısına destek çıkacaktır
öyle ölümü çağırıyorum falan da deme Allah aşkına
sen olmayınca Aden ne olacak kimlerin eline kalacak
nasıl kıyacaksın kuzuna
şeytan vesvese veriyo sana canım
mübarek ramazanda kuran oku canım şeytanı kendinden uzak tut
dayanamadığın yerde de al Adeni kucağına bi kucakla, kokla

sagocum sen guclu bir insansın sorunlar karsısında ölümü beklemek en kolayı yapma boyle ne olur...artık bizim evlatlarımız var attıgımız adımlarda bile onları dusunmelyiz, onlar için yasamamız lazım o bebegi senden cok kim sevebilir en guzel kim yetiştirebiir?? hepmiz benzer sorunlar yasıyoruz. banyo yaptırırken sıkıntı oluyorsa kopuk fileler var içinde strafor parcaları olan, su an o fileye gectim cok rahat oluyor dene derim, ben de kendim yıkıyorum cocugu daha kolay oluor hiç aglatmadan seve seve yıkarız bosver:)) anllıyorum evin cocugun yuku bunaltmıs seni ama artık anneyiz sabrımızın kat kat olmamsı gerek.. eşine ben de mektup yazman taraftarıyım duygularını daha rahat ifade edeceksindir.bu erkekler coooooook tembelller yiyip içip yatsınlar kosede

sagocum bu arada sen aden i bizim bebeklerle kıyaslama hem her bebek gelişimi farklı hem de seninki bizimkilerden erken dogdu, o bir kac hafta cok asırı derecede etkiliyor saglıklı olsun huzurlu olsunlar yeter

ecemm sen de var mı bir gelişme değişme?? ben de dogumdan sonra dun ilkkez adet oldum cok saskınım en son 2012 mayısta olmustum:44:

ecemm sen de var mı bir gelişme değişme?? ben de dogumdan sonra dun ilkkez adet oldum cok saskınım en son 2012 mayısta olmustum:44:
yok canım hamile değilim ama regl de olmadım..akıntı için fitil verdi,5 cm lik kist çıktı..ama söktürücü vermedi ..çok geç bir yumurtlama olmuş olabilir dedi.progestan verdi..varsa korur,,yoksa adet olurmuşum..nasıl bi ilaçsa bayrmdan sonra smear test sonucum çıkacak..bakalım

5 miiiiiiii baya buyukmus gecmiş olsun canım hayırlıısı inş bu progestan da her seye iyi geliyor oyleyse , benim de fitillenmem gerek aslında kadın olmak zormus ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…