hakkında hayırlısı olsun kuzummm güzel haberlerini almayı çok istiyoruz. bu aralar biri gelsin artık arkamdan!hmmm adetle attın demek ki..soğan kürü de yapayım ben yinede ..
birde benim doktor progestan verdi..söktürücü vermedi..belki bikaç gün önce döllenen yumurtan vardır dedi..
kistik yavrumla takılıcaz artık buralarda,,oyy anasının kuzusu
hoşgeldin milanımmmmmmmeneeeeeeeeemmm kocam dısarda yapcak ıftarını..
bende hemen geldım kızlar..
tabı bı yandan temızlık yapıyom..bı yandan nehırı ıdare edıyorum..
yarın mısafırım var sahur mısafırıbuda yenı cıktı
yazdıklarınızı gun gun takıp edıyorum
bu arada muhtesem 3lü oruc tutuyonuz mu siz??
ben tutmadım..tutsamıydım ki:26: bılemedım..
kışın tutcam..siiz naapptınız?
maşallah nehir hanımaşansa bak yaaa..kac saattır net yok bı gıremedım..
pc nın masaustu resmını degıstıryordum,nehırımın 2 ay öncekı fotosunu koydum..
amaaa yaaa benım arı mayam bu kadar tatlı olmak zorunda mı????
Eki Görüntüle 765200
canın istiyorsa ye eylül :)) belki aşeriyorsundurkızlar ben çok acıkıyorum yiyorumdaçikolataya pişmaniyey sardım bu aralar bebege zararı olur mu? yemekten kendimi alamıyorum
yok canım yaeneeeeeeeeemmm kocam dısarda yapcak ıftarını..
bende hemen geldım kızlar..
tabı bı yandan temızlık yapıyom..bı yandan nehırı ıdare edıyorum..
yarın mısafırım var sahur mısafırıbuda yenı cıktı
yazdıklarınızı gun gun takıp edıyorum
bu arada muhtesem 3lü oruc tutuyonuz mu siz??
ben tutmadım..tutsamıydım ki:26: bılemedım..
kışın tutcam..siiz naapptınız?
eylül gittin mi dr a canımmilancım yavrun maşallah gercekten çok tatlı maşallahhhhhhoğluma alırız artık
meryscim yiyorum zaten dayanamıyorum herseyden yiyorumbugün doktorsa gitcem 4:30 da inşallah kötü bişey demez
sumisali bacım geçmiş olsun kulagın tamammen gecer çok oynama kulagınla...
bebeişelrimize maşallahhhhh doğsalarda inşallah sevsek
eylül gittin mi dr a canım
yazmamışsın bi şey
merak ettim sizi
amann bacılarım ne kadar konuşmuşsunuz yav oku oku bitiremedim.
mimozanın eşi ile küslüğü devam ediyormuş sanırım hala ama neden olduğunu bulamadım.
Milancım canım bebişin çok tatlı maşallah tosuncuk tosuncuk :)
merys canım ömer kaç kilo diye soracaktım sanada Aden en son gittiğimizde kilo vermişti 5800 grm ve 62 cm di. Bu ara aldı ama ne kadar bilmiyorum. mamaya geçtik ama ben sütüm oldukça vermemeye çalışıorum.
Gerçi bende ki bu bunalmışlıkla sütüm olması bile bir mucize.
akşam öküzümle kavga ettik ona beddua ettim oda gitti yattı. İlk defa ağzımdan ona karşı böyle bir cümle çıktı büyük ihtimalle sahurda hazırladıklarımı yemeyecek. Ama hiç umurumda değil. Sırf ona ders vermek için Aden i bırakıp gidicem annemin evine bakalım ozaman ne yapacak. Çok bunaldım artık. Herşeyin yükü benim üzerimde kendisi bir işe gidip geliyor evi otel gibi kullanıyor doğru düzgün sohbet muhabbet yok. En ufak şeyde birbirimize giriyoruz tahammül sınırımız diye bişey kalmadı. Eve geliyor yemek yiyor tv izliyor yatıp uyuyor sabah işe gidiyor.Sonra iş yerinden arayıp şunu yap bunu yap diyor. Akşam olunca ben geldi azıcık rahat edicem çocukla ilgilenir diyorum ama nerdeee... çocuğu azıcık seviyor sonra bunun karnı acıktı doyur yok ağlıyor bir baksana. Çocuk hasta olur zeynep koşturur. Geceleri ağlama krizlerine giriyor çocuk zeynep uğraşır. Ya diyorum ki çocuk kusmaktan helak oldu mahvoldu diyorum adamın umrunda değil yatıyor. Kaç gece çocuk kucağımda evin içinde dolandım durdum hiç birinden haberi yok umursamıyor. Ya çocuğu bile tek başıma yıkıyorum düşünün artık. Ben çocuğu yıkayayım mı tutayım mı su mu dökeyim hangisini yapayım siz söyleyin.
Akşam çocuğa yediğim bişey dokundu kusması arttı,karın krampları başladı saat on iki buçuk falan yıkayayım ki rahatlasın biraz dedim. Tek başıma yıkayacakmışım beyefendi yatacakmış. Koltukta yatıyordu çocuğu soydum yıkamaya başladım tam sırfını yıkarken kafası suya girdi köpüklü suyu yuttu bende Allah belanı versin diye beddua ettim suçlu ben oldum.
Bu aralarda biraz maddi yönden de sıkıştık iyice patlıyorz en ufak şeyde. Ama daha dayanacak gücüm kalmadı. Ya insan çocuğunun hastalığı ile ilgilenmez mi. Bn hamileykende böyleydi kontrollere hep tek başıma giderdim. Ya insan da azıcık heves olur azıcık merak olur. Çocuğu dünyaya getirdi bitti sanki olay.
Ne yapıcam nasıl yola sokucam ben bu adamı bilmiorum.
Baya bir yazmışım ama motive olmaya ihtiyacım vardı sanırım. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Oturup dertleşebileceğim içimi dökebileceğim sizden başka hiç kimsem yok. Çok yanlızımmmm akşama kadar evin içinde düşüne düşüne kafayı yicem sonunda
canım ömer 3500 gr 51 cm doğdu, geçen ayki kontrolde 6700 gr 67 cm di bu ay götürmedim dr apaşam ile evleneli 1 yıl 9 ay 20 gün oldu yazıyor. Keşke evlenmeseydim diyorum içimden. Biz ne zaman bu hale geldik böyle anlamadım walla. 10 yıla yakındır beraberiz ama evlilik bambaşka bişeymiş. 10 yıl boyunca hiç bir zaman keşke demedim bu güne kadar. Ne zaman yitirdik biz aşkı sevgiyi saygıyı.
Evlenmeden önce anne olacağın günü sabırsızlıkla bekliorum die anneler gününde çiçek yollardı.. İlk anneler günümü hatırlamadı bile. Çiçeğinden geçti bir kuru sözle bile kutlamadı.
Bizi gören herkes dışardan gıpta eder hep ama içimde ne fırtınalar kopuyor haberleri yok.:26::26::26::26::26:
en ufak şeyde ölümü ister oldum. En ufak bir sorunda ölme planları yapıyorum. Devamlı kuran okuyorum kendimi kaybetmemeye çalışıorum ama çaresizlik ölümü getirtiyor aklıma. Keşke diorum ölsemde ben olmayınca etrafımdakiler ne yapacak görsem. Öküzümü cezalandırmak için ölümü çağırıyorum gel beni bul die.
Hiç iyi değilim kızlar hiç ii değilim....
paşam ile evleneli 1 yıl 9 ay 20 gün oldu yazıyor. Keşke evlenmeseydim diyorum içimden. Biz ne zaman bu hale geldik böyle anlamadım walla. 10 yıla yakındır beraberiz ama evlilik bambaşka bişeymiş. 10 yıl boyunca hiç bir zaman keşke demedim bu güne kadar. Ne zaman yitirdik biz aşkı sevgiyi saygıyı.
Evlenmeden önce anne olacağın günü sabırsızlıkla bekliorum die anneler gününde çiçek yollardı.. İlk anneler günümü hatırlamadı bile. Çiçeğinden geçti bir kuru sözle bile kutlamadı.
Bizi gören herkes dışardan gıpta eder hep ama içimde ne fırtınalar kopuyor haberleri yok.:26::26::26::26::26:
en ufak şeyde ölümü ister oldum. En ufak bir sorunda ölme planları yapıyorum. Devamlı kuran okuyorum kendimi kaybetmemeye çalışıorum ama çaresizlik ölümü getirtiyor aklıma. Keşke diorum ölsemde ben olmayınca etrafımdakiler ne yapacak görsem. Öküzümü cezalandırmak için ölümü çağırıyorum gel beni bul die.
Hiç iyi değilim kızlar hiç ii değilim....
yok canım hamile değilim ama regl de olmadım..akıntı için fitil verdi,5 cm lik kist çıktı..ama söktürücü vermedi ..çok geç bir yumurtlama olmuş olabilir dedi.progestan verdi..varsa korur,,yoksa adet olurmuşum..nasıl bi ilaçsaecemm sen de var mı bir gelişme değişme?? ben de dogumdan sonra dun ilkkez adet oldum cok saskınım en son 2012 mayısta olmustum:44:
yok canım hamile değilim ama regl de olmadım..akıntı için fitil verdi,5 cm lik kist çıktı..ama söktürücü vermedi ..çok geç bir yumurtlama olmuş olabilir dedi.progestan verdi..varsa korur,,yoksa adet olurmuşum..nasıl bi ilaçsabayrmdan sonra smear test sonucum çıkacak..bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?