- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
selam bacilar cumamiz mubarek olsunn
ah eylul ah bende bole yatmaktan sikilmayi ozledimtelevizyon dada bişey yok ki izliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah eylul ah bende bole yatmaktan sikilmayi ozledimtelevizyon dada bişey yok ki izliyim
Hayırlı cumalar canımmmmselam bacilar cumamiz mubarek olsunn
ah eylul ah bende bole yatmaktan sikilmayi ozledim
selam canım... doktor sınırda dediyse kendin bir dene bakalım mama ver ama dediğin gibi her emzirmede verme. dularımız seninle canım takma sen kaynananı ya konuşsun dursun sanki kendi büyütüyor. kocanlada allah muhabbetinizi arttırsın canım. dikkat et kendinede bebişede..Selam millet;
Bugün 1 ayımızı bitirdik çok şükür. Doktora gittik kontrol içinde 500 gr almışız ilk haftadan sonra, doktor sınırda, mama takviyesi dedi. hemde her emzirmeden sonra dedi. Biraz abartmadımı sizcede? 500 gr sınırda bir değerse ben neden güünde 3-4 defa mama vereyimki. Hem her defasında mama verirsem bırakmazmı beni. Bende günde 1 defa mama vericem 1kaç gün. Ablam geçen sene öle yapmıştı, bırakmadı beni dedi. Bende öle yapıcam 1-2 hafta sora mama vermicem.
Canım sıkıldı ya, şimdide k.validemlere gidicez görün siz cümbüşü, yok sütün yetmiyorda, yok zaten az yiyorsunda. Sinirlerim tavan yapıcak yine. Dua edin bana, şu sıralar kocamda aileme kötü davranıyor, evliliğim çocuğum ve benim için duaya ihtiyacım var. Ramazan gününde benide ekleyin dualarınıza kızlar.
miyopicim maşallah bebişe,,ismi neydi hanım kızımızın ben hatırlayamadımSelam millet;
Bugün 1 ayımızı bitirdik çok şükür. Doktora gittik kontrol içinde 500 gr almışız ilk haftadan sonra, doktor sınırda, mama takviyesi dedi. hemde her emzirmeden sonra dedi. Biraz abartmadımı sizcede? 500 gr sınırda bir değerse ben neden güünde 3-4 defa mama vereyimki. Hem her defasında mama verirsem bırakmazmı beni. Bende günde 1 defa mama vericem 1kaç gün. Ablam geçen sene öle yapmıştı, bırakmadı beni dedi. Bende öle yapıcam 1-2 hafta sora mama vermicem.
Canım sıkıldı ya, şimdide k.validemlere gidicez görün siz cümbüşü, yok sütün yetmiyorda, yok zaten az yiyorsunda. Sinirlerim tavan yapıcak yine. Dua edin bana, şu sıralar kocamda aileme kötü davranıyor, evliliğim çocuğum ve benim için duaya ihtiyacım var. Ramazan gününde benide ekleyin dualarınıza kızlar.
Selam millet;
doktor elledi ya canım yoksa bile bu ay olur benim öyle oldu kurcalanmak yaradıve kızlar doktordan geldim..
5 cm lik nurtopu gibi kistim varmış..yeni öğrendik.
ayrıca yumurta akı gibi sıvı gelmesi 5 6 gün sonra adet olmaya delaletmiş..ama ben olmadım..doktor söktürücü vermiycem progestan vericem dedi belki geç döllenmedir yenidir dedi..0.1 çıkan hcg sonucundan dolayımı dedi anlamadım..
kan tahlillerim de kan değerlerim accık düzelmiş(ferplex sayesinde ),iyi kolestrolum yüksek çıktı,bu çok güzel bişeymiş..şükür ki kanımda güzel olan bişeyler de var
akıntım vardı fitil verdi
bu arada kist ıyı huylumu diye kan testi yaptrdı pzt alıcam sonucu..
smear yaptırdım,15 gün sonrada onun sonucu çıkacak..
güzelce bir kurcalanıp geldim, çok ara vermiştim yahuuu
televizyon dada bişey yok ki izliyim
ve kızlar doktordan geldim..
5 cm lik nurtopu gibi kistim varmış..yeni öğrendik.
ayrıca yumurta akı gibi sıvı gelmesi 5 6 gün sonra adet olmaya delaletmiş..ama ben olmadım..doktor söktürücü vermiycem progestan vericem dedi belki geç döllenmedir yenidir dedi..0.1 çıkan hcg sonucundan dolayımı dedi anlamadım..
kan tahlillerim de kan değerlerim accık düzelmiş(ferplex sayesinde ),iyi kolestrolum yüksek çıktı,bu çok güzel bişeymiş..şükür ki kanımda güzel olan bişeyler de var
akıntım vardı fitil verdi
bu arada kist ıyı huylumu diye kan testi yaptrdı pzt alıcam sonucu..
smear yaptırdım,15 gün sonrada onun sonucu çıkacak..
güzelce bir kurcalanıp geldim, çok ara vermiştim yahuuu
canım bende geldim kocam bugünde yok yemek derdimde yok
kız 19+1 im bugün hissedim yaa çok istiyorum vursun anasına tekmelesin beni yavrularım
eşin hatasını anlamıştır artık ailenden özür diledi mi? kuzey nasıl?
anladım canım herseyin hayırlısı. zamanı geldiğinde özürünüde diler...hatasını biliyo canım da yüzü yok hala ailemden özür dilemeye.kuzey çok iyi tam oyun çağı artık :) rahat rahat gezmeye bile götürebiliyorum.herşeyi yiyo sıpa :) rahatladık yani zorlu emzirme dönemi geçti.hala emiyo belirli aralıklarla
sen özel bişey yapmışmıydın? soğan kürü falan..ecemcim doktor kurcalamış. bu ay yada önümüzdeki ay hayırlı haber bekliyoruz senden ... bu arada kistten korkma inşallah iyi huyludur bendede vardı 15-20 güne geçti. bir sonraki kontrolde yok olmuştu. inşallah seninde öle olur canım benimde 55 mm di
allah yuvanı hayırlısıyla sana bağışlasın canım...bol bol dua et..eşinde hazur ramazan ken gelsin ailenin yanına..sürünceme de kalmasın böyle..onların yanında bidaha yapmayacağına söz versin..özür dilesin..1 kere yok deseler de 2.defa gelsin..hatası büyük,her türlü yolu denemelihatasını biliyo canım da yüzü yok hala ailemden özür dilemeye.kuzey çok iyi tam oyun çağı artık :) rahat rahat gezmeye bile götürebiliyorum.herşeyi yiyo sıpa :) rahatladık yani zorlu emzirme dönemi geçti.hala emiyo belirli aralıklarla
canım özel bişey yapmadım ben ama sen soğan kürü yap bence. soğan kürünü yapanlar çok memnunlar.sen özel bişey yapmışmıydın? soğan kürü falan..
ben bi yapayım diyorum ya kür iyi gelir belki
sağ tarafta yumurtan var dedi..
ekşın yapılmalı dimi,yumurta çatlamış,patlamış diye bişey demedi
hmmm adetle attın demek ki..soğan kürü de yapayım ben yinede ..canım özel bişey yapmadım ben ama sen soğan kürü yap bence. soğan kürünü yapanlar çok memnunlar.
ilaçta kullanmadım özel bişeyde yapmadım. genelde adet olamayan kadınlarda görülürmüş ben o ay doktora gittiğimde geçen seneye ramazan bayramıydı hatırlarsın belki adetim 8-10 gün geç kalmıştı hatta diodunuz bana çocuk okula başlıcak sen test yapmadın diodunuz ozaman çıkmıştı kist adet oldum bittikten 10 gün sonra gittim kist yok olmuştu
biraz karışık oldu inşallah anlamışsındır