• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
gorustuk doktorla kılo verırsen süper olur dedı bu yüzden ılk adetımle değılde ıkıncı yanı ağustos adetımle basdlamaya karar verdık adetlerım duzensız olduğu için de ılac verdı o gunu gününe getirecek ınsallah
Diyet aldım doktordan kılo vermem yumurtalarım için cok ıyıymıs ahh ahh bebısım olsun ben ac bıel dururum:9::9:
İlaçlarıma başladım bugun ıtıbarıyle vıtamın felan bısmıllah dedık hadı hakkımızda hayırlısı

ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
gorustuk doktorla kılo verırsen süper olur dedı bu yüzden ılk adetımle değılde ıkıncı yanı ağustos adetımle basdlamaya karar verdık adetlerım duzensız olduğu için de ılac verdı o gunu gününe getirecek ınsallah
Diyet aldım doktordan kılo vermem yumurtalarım için cok ıyıymıs ahh ahh bebısım olsun ben ac bıel dururum:9::9:
İlaçlarıma başladım bugun ıtıbarıyle vıtamın felan bısmıllah dedık hadı hakkımızda hayırlısı

Özgecim hadi hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın. Bakarsın tüp bebekten öncede alırsın güzel bii haber. Rabbim hayırlısını versin.

Ben bebişe alışmaya çalışıyorum ama lohusalık psikolojisi çok fena, sürekli ağlama falan geliyor durup dururken. Biraz o konuda sıkıntılarım var. Birde nedense iştahım kapalı, pek yemek yemek istemiyorum, o yüzdende sütüm az oluyor sanırım. Kızı bi türlü doyuramıyorum. Arada mecburen mama veriyorum arada. Rabbim hayırlısıyla sütümü arttırsında mamaya gerek kalmasın inşallah.

Mama verirken çok canım sıkılıyor, bebeğime sütümün dışında bişi verdiğim için. Dua edin bana. Hep aklımdasınız ama uykusuzluktan canım pek bişi yapmak istemiyor, kusuruma bakmayın. Seviyorum hepinizi.

ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı

Ozgem hadi hayirli olsun. Insallah hayirlisiyla seninde melegin geliyor. Dualarimiz seninle

Özgecim hadi hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın. Bakarsın tüp bebekten öncede alırsın güzel bii haber. Rabbim hayırlısını versin.

Ben bebişe alışmaya çalışıyorum ama lohusalık psikolojisi çok fena, sürekli ağlama falan geliyor durup dururken. Biraz o konuda sıkıntılarım var. Birde nedense iştahım kapalı, pek yemek yemek istemiyorum, o yüzdende sütüm az oluyor sanırım. Kızı bi türlü doyuramıyorum. Arada mecburen mama veriyorum arada. Rabbim hayırlısıyla sütümü arttırsında mamaya gerek kalmasın inşallah.

Mama verirken çok canım sıkılıyor, bebeğime sütümün dışında bişi verdiğim için. Dua edin bana. Hep aklımdasınız ama uykusuzluktan canım pek bişi yapmak istemiyor, kusuruma bakmayın. Seviyorum hepinizi.

Miyopicim hosgeldin. Ozledik seni. Bebisinin fotosunuda bekliyoruzzzzzz.yemene icmenedikkat et canimmmm

selam bacilarrrr:16::16:
öske' m inşallaaaahhhh dilediğin gibi olur..ilk seferde tutar,sağlıklı sıhhatli gebelik geçirir,bir çırpıda da pırtlatırsın minnoşunu :))))

ben halaaaa adet olmadım..dün test yaptım evde bişey çıkmadı...
idrar da çıkana kadar kan vermiycem..kocam diyoki kan vere vere kan kalmadı sende..
brde ben 35 günde bir olduğum için pazartesi 35.gün ondan mı olmadım acep....neyse pazartesi günü yazarım size..
hiç bitane belirtim yok,,adet gelmedi,,testte bişey çıkmadı...benden bu kadar gacılar,görüşürük :52:
hadi hayirlisi bakalim canim gel pazartesi gel :1:

ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
masallah hep bole bomba gibi ol kolay gelsin sana canim rabbim insallah en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder amin :16:

miyopi dert etme kendine gecer lohusalik psikolojoso iste allah seninde sutunu artirsin insallah eylulun dedigi gibi foto bekliyokk:1:
dun bizde odunla gittik ufak tefek bisiler aldik bebise artik yavastan basliak dedik bakalim hayirlisiyla saglikla gelsin oda :1:

slm kızlar,,,,,

uff fena yel gırıo bana boyle tutuluyorum resmen,doktoru aradım dedım o da hamılelıkte bu cok normal dedı dogurdugun an bıtecek dedı ,,ortopedıye gıt sana oturma mınderı verebılır dedı dedım otururken cok sorun deıl uyanınca ve yururken sorun cok oluyo dedım o zaman cok da yapılcak bıse yok dedı ,cunku ne bı ılacı varmıs nede bı cozumu ,,off off neyse yınede sukurler olsun rabbıme bebem ıyı ,,cogu gıttı azı kaldı dayanırım ben ,,,,

oskemmmmmmm oskemmmmmm ınsallahhhh mevlam tedavıyı tez vakıtte sonuclandırır ve bebeler gelır :))))) ıkız felan :))))) kıloyu hıc sorun etme ılk uc ay hıc bıse yıyemedıgın ıcın otomatıkman kılo verıon ben 7 kılo verdıydım gercı dordunu gerı aldım:)))) kıı oyle abartıda bı kılo problemın yok gordugum kadarıyla resımlerınde hıc moral bozma canım:))) gelcek bebeler gelcekk:))))

ecem ıcın gun sayıyoz gel pazartesı gell hayırlı haberlerle gel :))))))))))

mıyopım kuzunu benım ıcın opme koklaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16: lohusa sendromlu çıtır anne senıııı:))) yemek ye hamur ısı yeme bak sutun artar canım zorla kendını ,,,,,

Canlarım benımmm cok teşekkürler
Kızlarr sızden bısey rıca edebılır mıyım ramazan sonrası benım başlıyor ya tedavım ramazanda yasınlere başlasak tekrardan ne olur duaya cok ıhtıyacım var hem benım için hem hamiş olmayı bekleyen bacılarım için nasıl olur

Slm kıslaar :49:

İlk sayfadaki listeye baktımda maşallah artık cinsiyetlerde belli olmuş :16:

Gerçi bnm ikincisi hala belli değil ama eylül kız diye yazmış Allah mı söyletti acaba : ) zaten hep pembiş pembiş aldık :16:

Bu arada eylülcüm 6.ay bittiğinde alışverişin bitmiş olsun..bende 7.aya girdim bebekler aşağıya indi galiba karnım aşağıda çünkü alt tarafa öyle baskı gerilme kasılma var ki artık hareket edemiyorum penguen gibi yürüyorum çok ağrı oluyo bu saatten sonra hareket edemiyosun haberin olsun ..gerçi herkes aynı olmuyor ama ikizlerde çoğunlukla böle ..biliyosun malum erken doğum riski var ..

Bende ondan çok korkuyorum şimdi ..sanki bunlar erkenden gelicekler gibi tırsıyorum valla :18:

Bu arada miyopide doğurmuş oh ne güzel kavuştu bebişine atlattı herşeyi ..inş hayırlısıyla sağlıkla büyür bundan sonra da..

Öskecim de tedaviye başliyomuş hayırlısı olsun cnm..çabucak ver kilolarıda ikizlerde çok kilo alabilirsin sonra şişko olursun bak : )

Allahım inş çifter çifter nasip etsin sanada gülgüzelinede..

Ramazanda geldi valla..ama ben büyük ihtimal tutamicam tabi..son zmanlarım susuz kalırlar Allah korusun..Sonradan tutarım inş..

Canlarım bebiş uyudu geldim bende. İnşallah kurtulucam bu psikolojidende. Çünkü iştahım kesiliyor o yüzdende sütüm azalıyor sanırım. Kendim için değilse bile bebiş için çıkmam lazım. Artık düşünmem gereken minik bi kız var dimi ama.

Kocam çok pimpirikli ya, herşeyine karışıyor, yazık annemde yardımcı oluyor bana saolsun ama kocamın tavırlarına bozuluyor canı sıkılıyor. Nasıl başa çıkıcam bu adamla bilmiyorum ben ya. O da çok etkiliyor psikolojimi aslında.

Sumisali canım, ben spora gitmiştim ya, bana çok iyi geliyordu ama hareketleri söylesem olmaz. Sizin oralarda hamilelere yönelik pilates falan yaptıran bi yer varsa gitmeni tavsiye ederim. Benim normalde sırtım çok çabuk ağrırdı, Allaha şükür o hareketler sayesinde ben pek zorluk yaşamadım. Sadece son dönemde ayaklarım çok şişmişti onlar rahatsızlık veriyordu. Gerçi belki doktorun sana izin vermeyebilir ama bence bisor. Aşırı olmamak kaydıyla belki yapar rahatlarsın. Pilates topu almıştım ben, onun üstünde oturmak bile inanılmaz rahatlatmıştı beni. Kocam bile o pimpirik haliyle ilk başta çevresine yastıklar koyduruyordu, sonra kendi bel ağrısında denedi de ondan sonra ben ağrım var dediğimde git topun üstüne otur diyodu bana:1::1:

lohusalık bi şey değil canım benim
bi zaman sonra geçiyo zaten az sık dişini
illa yiyeyim diye zorlama kendini tiksinti gelebilir
öğünlerinde çorba olsun birde hoşaf komposto türü bi şeyler
bi iki kaşık da olsun iç
humananın steal tee diye bi çayı var acayip süt yapıyo
onu da tavsiye ederim
bi de bol su iç
sütü yüzde 90ı su dan oluşuyor
canını hiç sıkma süt konusunda
mama da normal, ben uzunca bi süre mama vermek zorunda kaldım
ömer cihadın doyup doymadığından emin olamıyordum
mama verdin diye kötü anne olmadın, onun karnını doyurduğun için en iyi anne sensin :34:
Allahın izniyle kuzucuğunun rızkını gönderir mevla

Son düzenleme:
ya kızlar bana az destek verin
bugün yüzme kursuna gittim
inadımdan öğrenecem yüzmeyi :1:
ama biraz cesarete ihtiyacım var
ne önerirsiniz yüzme bilenler :44:
nasıl davranmalıyım

nasıl davranmalıyım

canım kendine guven bence baska yolu yok, su hem cokk eglenceli.. kendini sal suya sakın kasma batarsın yoksa. sen kendin bıraksan zaten su kaldrıyo seni :))

miyopicimm hayırlı ugurlu olsun bebegin , Allah size bagıslasınn:)) hayırlı evlat olsun inş:)) adını ne koydunuz**
ayy eşini salla benimki de oyleydi, zamanla o da alıscak bebege nasıl davranılır nelere dikkat edilir:)) işte bir aydan fazla oyle suruyo eslerin durumuyla lohusalik sendromu:))

bu arada hepimizin ramazan-ı serifi hayırlı olsun rabbim seneye de bu gunleri sevdiklerimizle gostersin inş:))
hamişler ve anneler oruc tutacak mısınız? hamişler bence tutmayın gunler cok uzun ,

merys sen tutacak mısın ben karar veremedim ,ya hiç tutmucam ya da bir gun tutucam bir gun bırakıcam. tamamen tutamam.sutumuz azalır mı acaba bi gun tutup bi gun bıraksak

ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı

hadi hayırlısı olsun canım Rabbim en yakın zamanda kucağınızı doldursun inş..

slm kızlar,,,,,

uff fena yel gırıo bana boyle tutuluyorum resmen,doktoru aradım dedım o da hamılelıkte bu cok normal dedı dogurdugun an bıtecek dedı ,,ortopedıye gıt sana oturma mınderı verebılır dedı dedım otururken cok sorun deıl uyanınca ve yururken sorun cok oluyo dedım o zaman cok da yapılcak bıse yok dedı ,cunku ne bı ılacı varmıs nede bı cozumu ,,off off neyse yınede sukurler olsun rabbıme bebem ıyı ,,cogu gıttı azı kaldı dayanırım ben ,,,,

oskemmmmmmm oskemmmmmm ınsallahhhh mevlam tedavıyı tez vakıtte sonuclandırır ve bebeler gelır :))))) ıkız felan :))))) kıloyu hıc sorun etme ılk uc ay hıc bıse yıyemedıgın ıcın otomatıkman kılo verıon ben 7 kılo verdıydım gercı dordunu gerı aldım:)))) kıı oyle abartıda bı kılo problemın yok gordugum kadarıyla resımlerınde hıc moral bozma canım:))) gelcek bebeler gelcekk:))))

ecem ıcın gun sayıyoz gel pazartesı gell hayırlı haberlerle gel :))))))))))

mıyopım kuzunu benım ıcın opme koklaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16: lohusa sendromlu çıtır anne senıııı:))) yemek ye hamur ısı yeme bak sutun artar canım zorla kendını ,,,,,

canım bende hamileyken çok yel griyordu yürümek ne mümkün kımıldayamıyordum bile. Nerde gelirse orda o şekilde kalıyordum. Doktorum hiç bişey yapamayız dedi ortopedi doktoruda hamilesin ilaç veremem dedi. Daha snra kadın doğumcu magnezyum vardı o rahatlatıyor diye onu kullanmaya başlayınca rahatladım. Sende konuş bir doktorunla belki magnezyum verir sanada.

Slm kıslaar :49:

İlk sayfadaki listeye baktımda maşallah artık cinsiyetlerde belli olmuş :16:

Gerçi bnm ikincisi hala belli değil ama eylül kız diye yazmış Allah mı söyletti acaba : ) zaten hep pembiş pembiş aldık :16:

Bu arada eylülcüm 6.ay bittiğinde alışverişin bitmiş olsun..bende 7.aya girdim bebekler aşağıya indi galiba karnım aşağıda çünkü alt tarafa öyle baskı gerilme kasılma var ki artık hareket edemiyorum penguen gibi yürüyorum çok ağrı oluyo bu saatten sonra hareket edemiyosun haberin olsun ..gerçi herkes aynı olmuyor ama ikizlerde çoğunlukla böle ..biliyosun malum erken doğum riski var ..

Bende ondan çok korkuyorum şimdi ..sanki bunlar erkenden gelicekler gibi tırsıyorum valla :18:

Bu arada miyopide doğurmuş oh ne güzel kavuştu bebişine atlattı herşeyi ..inş hayırlısıyla sağlıkla büyür bundan sonra da..

Öskecim de tedaviye başliyomuş hayırlısı olsun cnm..çabucak ver kilolarıda ikizlerde çok kilo alabilirsin sonra şişko olursun bak : )

Allahım inş çifter çifter nasip etsin sanada gülgüzelinede..

Ramazanda geldi valla..ama ben büyük ihtimal tutamicam tabi..son zmanlarım susuz kalırlar Allah korusun..Sonradan tutarım inş..

bana doktorum kesinlikle tutmayacaksın demişti canım benimde ilk zamanlarım denk gelmişti. Şimdi hiç başlanmamış bir 30 gunum var. Bu senede tutamayacağım sanırım sütüm zaten çok az zar zor yetiyor alerjiside olduğu için ddoktorumuz mama en son çare diyor. Şaştım kaldım walla :(

nasıl davranmalıyım

canım kendini hiç kasmayacaksın sanki yatağın üzerinde yatıyormuş gibi hisset kendini ben öyle öğrenmiştim. İlk geri geri yüzmeyle başladım. Suyun üstünde yatmaya çalıştım sonradan zaten kavrıyorsun herşeyi. Yüzmek kadar güzel başka bişey yok sanırım

Kızlar Aden dişlerini erken çıkarıcak sanırım 2 gündür çok huysuz ağzının suları eksik olmuyor. bu gece 5.30 da anca uyuduk ikimizde onada uyumak denmez sızdık resmen. Soğuk havuç falan veriyorum ağzına rahatlatsın diye. Ama başka ne yapayım akıl verin bana yaaa...

canım kendine guven bence baska yolu yok, su hem cokk eglenceli.. kendini sal suya sakın kasma batarsın yoksa. sen kendin bıraksan zaten su kaldrıyo seni :))

miyopicimm hayırlı ugurlu olsun bebegin , Allah size bagıslasınn:)) hayırlı evlat olsun inş:)) adını ne koydunuz**
ayy eşini salla benimki de oyleydi, zamanla o da alıscak bebege nasıl davranılır nelere dikkat edilir:)) işte bir aydan fazla oyle suruyo eslerin durumuyla lohusalik sendromu:))

bu arada hepimizin ramazan-ı serifi hayırlı olsun rabbim seneye de bu gunleri sevdiklerimizle gostersin inş:))
hamişler ve anneler oruc tutacak mısınız? hamişler bence tutmayın gunler cok uzun ,

merys sen tutacak mısın ben karar veremedim ,ya hiç tutmucam ya da bir gun tutucam bir gun bırakıcam. tamamen tutamam.sutumuz azalır mı acaba bi gun tutup bi gun bıraksak

hepimizin RAmazanı mübarek olsun
bekleyen arkadaşlarımıza bol bebişler, hamilelere kolay doğumlar, doğuranlara da kolaylıklar getirsin inş :16:
canım ben tutmayı deneyecem
ömer cihad henüz ek gıdaya başlamadı
süt kesilir de çocuğum aç kalır diye çok korkuyorum
o yüzden bir gün tutup deneyecem
sütte bi değişiklik olmazsa bi gün tutup 2 gün yemeyi düşünüyorum
orucu farz kılan Allah, emzirenlere de izin verilmiş ama yine de gönlüm rahat etmiyor
inşallah çok etkilenmez sütümüz

canım kendini hiç kasmayacaksın sanki yatağın üzerinde yatıyormuş gibi hisset kendini ben öyle öğrenmiştim. İlk geri geri yüzmeyle başladım. Suyun üstünde yatmaya çalıştım sonradan zaten kavrıyorsun herşeyi. Yüzmek kadar güzel başka bişey yok sanırım

Kızlar Aden dişlerini erken çıkarıcak sanırım 2 gündür çok huysuz ağzının suları eksik olmuyor. bu gece 5.30 da anca uyuduk ikimizde onada uyumak denmez sızdık resmen. Soğuk havuç falan veriyorum ağzına rahatlatsın diye. Ama başka ne yapayım akıl verin bana yaaa...
çok pis inat ettim öğrenecem yüzmeyi
ama korkmuyorum desem yalan olur
cumartesi pazar kurslarım devam edecek

canım diş konusunda ağrı kesici jeller varmış
ömer cihad da bu aralar çok aksileşti
iki elini ağzına sokmaya çalışıyor
ağzının suyu desen günde kaç kez üst değiştiriyorum artık saymıyorum
bi arkadaşım söyledi
dr una bi danış istersen
diş için jeller varmış, rahatlatıyor dedi

hepimizin RAmazanı mübarek olsun
bekleyen arkadaşlarımıza bol bebişler, hamilelere kolay doğumlar, doğuranlara da kolaylıklar getirsin inş :16:
canım ben tutmayı deneyecem
ömer cihad henüz ek gıdaya başlamadı
süt kesilir de çocuğum aç kalır diye çok korkuyorum
o yüzden bir gün tutup deneyecem
sütte bi değişiklik olmazsa bi gün tutup 2 gün yemeyi düşünüyorum
orucu farz kılan Allah, emzirenlere de izin verilmiş ama yine de gönlüm rahat etmiyor
inşallah çok etkilenmez sütümüz

Allah yardımcımız olsun tatlım ben de daa baslatmadım ek gıdaya cok cok yetmedigini hissdersem mama verdim. sütüm azalsın istemiyorum bende tutmayı denicem inş azalmaz. ben kozmik bakım diye bi blog siteye uyeyim orda ayın hareketlerine gore vucudumuzun bakımı var ve bu iki hafta boyunca sutumuzu artıracak içeceker içmemizin sutu arturacagı yazıyor ısırgan ben de cok artırıyor humana da

Back