Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli gunler kislar cok isim var cokk ayy utu yapcam cok sikici gozumde buyuyor ne tembel oldum ben beyaa
Ben bitek yemek yapcam :)) uyumak istiyorum :)))
bende uyumak istiyomda elime gecmiyo utu ve camasir yikama bitti cok sukur simdi yarin icin limonata ve ayran yapcam piknige gitcezde simdiden yapim hem soguk olur hemde onumden cikar ondan sonra namaz yemek biraz dinlenip aksam yemegi ve yarin icin kofte yaparim onlar bitene kadarda oduncum geliyy icerdekide benden hareketli masallah ben dursam o durmuyo cadi
selam bacilarrr
ramazan geldi hala siz yoksunuz toplasin cabuukkk
tünaydın canım hoşgeldin :)tunaydin bacilarrr
bir suru hesap yapmam lazim hic halim yok kivrilip uyuyasim var
hadi bismillah oskecimSelam bacılarım
Moral motive tam bana lazımken nerdesınız yawwww
Yarın tup bebek merkezıyle ılk gorusmemızı yapacağız canlar
Ya adetımle bırlıkte baslıcaz yada başka bır yol ızletecek doktor kılo ver su ılaçları kullan bı kac ay sonra deneyelim de dıyebılır
Hersey Allahtan hayırlısı bakalım gunlerdır dusun dusun kafayı yıcem tüp bebek doktorunu rüyamda gördüm o derece
Gül güzeli bacım her gun benı saolsun faceden rahatlatıyor psıkoloğum oldu kendısıama sız nerdesınız hanı ben ıpragaz yapınca sız dalga gecıcektınız
Hadı toplanın artık yaz dedık e oda geldı ramazanda geldı akşama kadar evde olcanız gelın bakımm artıkkkkkk
hadi bismillah oskecim
Rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak inş
ohh tatilde yaptın üstüne tedavi, çok iyi düşünmüşsünüz
sen yap tüpü :))) biz anca severiz onu annesi
Günaydın kızlar...Selam bacılarım
Ya adetımle bırlıkte baslıcaz yada başka bır yol ızletecek doktor kılo ver su ılaçları kullan bı kac ay sonra deneyelim de dıyebılır
Hersey Allahtan hayırlısı bakalım gunlerdır dusun dusun kafayı yıcem tüp bebek doktorunu rüyamda gördüm o derece
Gül güzeli bacım her gun benı saolsun faceden rahatlatıyor psıkoloğum oldu kendısıama sız nerdesınız hanı ben ıpragaz yapınca sız dalga gecıcektınız
Hadı toplanın artık yaz dedık e oda geldı ramazanda geldı akşama kadar evde olcanız gelın bakımm artıkkkkkk
Günaydın kızlar...
özgecim hadi hayırlısı rabbim gönlünün muradını verir inşallah. ben hep burdayım kimse olmayınca atıo topik beni :))) nikahdaşım benim rabbim tertemiz yüreğinin muradını verecek ben inanıyorum. haydin bismillah... ayy çok heycanlandım kızzz.
Selam bacılarım
hakkında hayırlısı özgecim rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah. gönlünün muradını alacaksın ben inanıyorum . dualarımız seninle özgemmmCanımsın
Allah razı olsun canım benim rabbım ınsallah bu bebegı bana hayırlı görmüştür tüp bebektede tutacak dıye kesın bısey yok herseye hazırladık eşimle kendımızı ama kucağıma bır bebıs alırsamda dünyanın en mutlu ınsanı ben olurum galıba
İnşallah rabbımde sen ve tum hamiş kardeşlerime sağlıklı doğum nasıp etsın dualarımdasınız.
Dualarınızda olmak dileğiyle şans dıleyın bana birazdan evden cıkıcam esımın yanına gıdıcem 14:30da randevum var en gec yarın gelısmelerı yazarım sıze