ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
gorustuk doktorla kılo verırsen süper olur dedı bu yüzden ılk adetımle değılde ıkıncı yanı ağustos adetımle basdlamaya karar verdık adetlerım duzensız olduğu için de ılac verdı o gunu gününe getirecek ınsallah
Diyet aldım doktordan kılo vermem yumurtalarım için cok ıyıymıs ahh ahh bebısım olsun ben ac bıel dururum
İlaçlarıma başladım bugun ıtıbarıyle vıtamın felan bısmıllah dedık hadı hakkımızda hayırlısı
ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
gorustuk doktorla kılo verırsen süper olur dedı bu yüzden ılk adetımle değılde ıkıncı yanı ağustos adetımle basdlamaya karar verdık adetlerım duzensız olduğu için de ılac verdı o gunu gününe getirecek ınsallah
Diyet aldım doktordan kılo vermem yumurtalarım için cok ıyıymıs ahh ahh bebısım olsun ben ac bıel dururum
İlaçlarıma başladım bugun ıtıbarıyle vıtamın felan bısmıllah dedık hadı hakkımızda hayırlısı
Özgecim hadi hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın. Bakarsın tüp bebekten öncede alırsın güzel bii haber. Rabbim hayırlısını versin.
Ben bebişe alışmaya çalışıyorum ama lohusalık psikolojisi çok fena, sürekli ağlama falan geliyor durup dururken. Biraz o konuda sıkıntılarım var. Birde nedense iştahım kapalı, pek yemek yemek istemiyorum, o yüzdende sütüm az oluyor sanırım. Kızı bi türlü doyuramıyorum. Arada mecburen mama veriyorum arada. Rabbim hayırlısıyla sütümü arttırsında mamaya gerek kalmasın inşallah.
Mama verirken çok canım sıkılıyor, bebeğime sütümün dışında bişi verdiğim için. Dua edin bana. Hep aklımdasınız ama uykusuzluktan canım pek bişi yapmak istemiyor, kusuruma bakmayın. Seviyorum hepinizi.
hadi hayirlisi bakalim canim gel pazartesi gelöske' m inşallaaaahhhh dilediğin gibi olur..ilk seferde tutar,sağlıklı sıhhatli gebelik geçirir,bir çırpıda da pırtlatırsın minnoşunu :))))
ben halaaaa adet olmadım..dün test yaptım evde bişey çıkmadı...
idrar da çıkana kadar kan vermiycem..kocam diyoki kan vere vere kan kalmadı sende..
brde ben 35 günde bir olduğum için pazartesi 35.gün ondan mı olmadım acep....neyse pazartesi günü yazarım size..
hiç bitane belirtim yok,,adet gelmedi,,testte bişey çıkmadı...benden bu kadar gacılar,görüşürük
masallah hep bole bomba gibi ol kolay gelsin sana canim rabbim insallah en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder aminben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
lohusalık bi şey değil canım benimÖzgecim hadi hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın. Bakarsın tüp bebekten öncede alırsın güzel bii haber. Rabbim hayırlısını versin.
Ben bebişe alışmaya çalışıyorum ama lohusalık psikolojisi çok fena, sürekli ağlama falan geliyor durup dururken. Biraz o konuda sıkıntılarım var. Birde nedense iştahım kapalı, pek yemek yemek istemiyorum, o yüzdende sütüm az oluyor sanırım. Kızı bi türlü doyuramıyorum. Arada mecburen mama veriyorum arada. Rabbim hayırlısıyla sütümü arttırsında mamaya gerek kalmasın inşallah.
Mama verirken çok canım sıkılıyor, bebeğime sütümün dışında bişi verdiğim için. Dua edin bana. Hep aklımdasınız ama uykusuzluktan canım pek bişi yapmak istemiyor, kusuruma bakmayın. Seviyorum hepinizi.
ya kızlar bana az destek verin
bugün yüzme kursuna gittim
inadımdan öğrenecem yüzmeyi
ama biraz cesarete ihtiyacım var
ne önerirsiniz yüzme bilenler :44:
nasıl davranmalıyım
ben geldım bacılar
gıttım geldım bomba gıbı
slm kızlar,,,,,
uff fena yel gırıo bana boyle tutuluyorum resmen,doktoru aradım dedım o da hamılelıkte bu cok normal dedı dogurdugun an bıtecek dedı ,,ortopedıye gıt sana oturma mınderı verebılır dedı dedım otururken cok sorun deıl uyanınca ve yururken sorun cok oluyo dedım o zaman cok da yapılcak bıse yok dedı ,cunku ne bı ılacı varmıs nede bı cozumu ,,off off neyse yınede sukurler olsun rabbıme bebem ıyı ,,cogu gıttı azı kaldı dayanırım ben ,,,,
oskemmmmmmm oskemmmmmm ınsallahhhh mevlam tedavıyı tez vakıtte sonuclandırır ve bebeler gelır :))))) ıkız felan :))))) kıloyu hıc sorun etme ılk uc ay hıc bıse yıyemedıgın ıcın otomatıkman kılo verıon ben 7 kılo verdıydım gercı dordunu gerı aldım:)))) kıı oyle abartıda bı kılo problemın yok gordugum kadarıyla resımlerınde hıc moral bozma canım:))) gelcek bebeler gelcekk:))))
ecem ıcın gun sayıyoz gel pazartesı gell hayırlı haberlerle gel :))))))))))
mıyopım kuzunu benım ıcın opme koklaaaaaaaaaaaaaaaaalohusa sendromlu çıtır anne senıııı:))) yemek ye hamur ısı yeme bak sutun artar canım zorla kendını ,,,,,
Slm kıslaar
İlk sayfadaki listeye baktımda maşallah artık cinsiyetlerde belli olmuş
Gerçi bnm ikincisi hala belli değil ama eylül kız diye yazmış Allah mı söyletti acaba : ) zaten hep pembiş pembiş aldık
Bu arada eylülcüm 6.ay bittiğinde alışverişin bitmiş olsun..bende 7.aya girdim bebekler aşağıya indi galiba karnım aşağıda çünkü alt tarafa öyle baskı gerilme kasılma var ki artık hareket edemiyorum penguen gibi yürüyorum çok ağrı oluyo bu saatten sonra hareket edemiyosun haberin olsun ..gerçi herkes aynı olmuyor ama ikizlerde çoğunlukla böle ..biliyosun malum erken doğum riski var ..
Bende ondan çok korkuyorum şimdi ..sanki bunlar erkenden gelicekler gibi tırsıyorum valla :18:
Bu arada miyopide doğurmuş oh ne güzel kavuştu bebişine atlattı herşeyi ..inş hayırlısıyla sağlıkla büyür bundan sonra da..
Öskecim de tedaviye başliyomuş hayırlısı olsun cnm..çabucak ver kilolarıda ikizlerde çok kilo alabilirsin sonra şişko olursun bak : )
Allahım inş çifter çifter nasip etsin sanada gülgüzelinede..
Ramazanda geldi valla..ama ben büyük ihtimal tutamicam tabi..son zmanlarım susuz kalırlar Allah korusun..Sonradan tutarım inş..
ya kızlar bana az destek verin
bugün yüzme kursuna gittim
inadımdan öğrenecem yüzmeyi
ama biraz cesarete ihtiyacım var
ne önerirsiniz yüzme bilenler :44:
nasıl davranmalıyım
canım kendine guven bence baska yolu yok, su hem cokk eglenceli.. kendini sal suya sakın kasma batarsın yoksa. sen kendin bıraksan zaten su kaldrıyo seni :))
miyopicimm hayırlı ugurlu olsun bebegin , Allah size bagıslasınn:)) hayırlı evlat olsun inş:)) adını ne koydunuz**
ayy eşini salla benimki de oyleydi, zamanla o da alıscak bebege nasıl davranılır nelere dikkat edilir:)) işte bir aydan fazla oyle suruyo eslerin durumuyla lohusalik sendromu:))
bu arada hepimizin ramazan-ı serifi hayırlı olsun rabbim seneye de bu gunleri sevdiklerimizle gostersin inş:))
hamişler ve anneler oruc tutacak mısınız? hamişler bence tutmayın gunler cok uzun ,
merys sen tutacak mısın ben karar veremedim ,ya hiç tutmucam ya da bir gun tutucam bir gun bırakıcam. tamamen tutamam.sutumuz azalır mı acaba bi gun tutup bi gun bıraksak
canım kendini hiç kasmayacaksın sanki yatağın üzerinde yatıyormuş gibi hisset kendini ben öyle öğrenmiştim. İlk geri geri yüzmeyle başladım. Suyun üstünde yatmaya çalıştım sonradan zaten kavrıyorsun herşeyi. Yüzmek kadar güzel başka bişey yok sanırım
çok pis inat ettim öğrenecem yüzmeyiKızlar Aden dişlerini erken çıkarıcak sanırım 2 gündür çok huysuz ağzının suları eksik olmuyor. bu gece 5.30 da anca uyuduk ikimizde onada uyumak denmez sızdık resmen. Soğuk havuç falan veriyorum ağzına rahatlatsın diye. Ama başka ne yapayım akıl verin bana yaaa...
hepimizin RAmazanı mübarek olsun
bekleyen arkadaşlarımıza bol bebişler, hamilelere kolay doğumlar, doğuranlara da kolaylıklar getirsin inş
canım ben tutmayı deneyecem
ömer cihad henüz ek gıdaya başlamadı
süt kesilir de çocuğum aç kalır diye çok korkuyorum
o yüzden bir gün tutup deneyecem
sütte bi değişiklik olmazsa bi gün tutup 2 gün yemeyi düşünüyorum
orucu farz kılan Allah, emzirenlere de izin verilmiş ama yine de gönlüm rahat etmiyor
inşallah çok etkilenmez sütümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?