Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayirli gunler kislar cok isim var cokk ayy utu yapcam cok sikici gozumde buyuyor ne tembel oldum ben beyaa

Selam bacılarımmmm....
Ben yine bahtsız bedevi gibi kayınvalidem deyim bugün Aden uyansın diye bekliyorum sonra gidicem.

Ben bitek yemek yapcam :)) uyumak istiyorum :)))

bende uyumak istiyomda elime gecmiyo utu ve camasir yikama bitti cok sukur simdi yarin icin limonata ve ayran yapcam piknige gitcezde simdiden yapim hem soguk olur hemde onumden cikar ondan sonra namaz yemek biraz dinlenip aksam yemegi ve yarin icin kofte yaparim onlar bitene kadarda oduncum geliyy icerdekide benden hareketli masallah ben dursam o durmuyo cadi

ohh maşallah hamaratsın sen yaaa...bende yemek yaptım akşama doğru çorba yaparım tamamdır :)
seninki maşallah hareketli bende hissederim inşallah 1 kaç haftaya :))) çok sabırsızım yaahu :) karnım şişti ama hareket yok sıpalar içerde iyi olsunda gerçi hareket ederler dimi :)

tunaydin bacilarrr
bir suru hesap yapmam lazim hic halim yok kivrilip uyuyasim var

Selam bacılarım
Moral motive tam bana lazımken nerdesınız yawwww
Yarın tup bebek merkezıyle ılk gorusmemızı yapacağız canlar
Ya adetımle bırlıkte baslıcaz yada başka bır yol ızletecek doktor kılo ver su ılaçları kullan bı kac ay sonra deneyelim de dıyebılır
Hersey Allahtan hayırlısı bakalım gunlerdır dusun dusun kafayı yıcem tüp bebek doktorunu rüyamda gördüm o derece
Gül güzeli bacım her gun benı saolsun faceden rahatlatıyor psıkoloğum oldu kendısıama sız nerdesınız hanı ben ıpragaz yapınca sız dalga gecıcektınız
Hadı toplanın artık yaz dedık e oda geldı ramazanda geldı akşama kadar evde olcanız gelın bakımm artıkkkkkk

hadi bismillah oskecim
Rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak inş
ohh tatilde yaptın üstüne tedavi, çok iyi düşünmüşsünüz
sen yap tüpü :))) biz anca severiz onu annesi

hadi bismillah oskecim
Rabbim emeklerini boşa çıkarmayacak inş
ohh tatilde yaptın üstüne tedavi, çok iyi düşünmüşsünüz
sen yap tüpü :))) biz anca severiz onu annesi

evet canım ozellıkle oyle ıstedım kafamı boşaltıp tedaviye başlamak ama ınan tatilden döndüğümden berı tüp bebekle yatıp tüp bebekle kalkıyorum.Rabbım hayırlısını versın.Şu mübarek ramazanın hürmetine inşallah benım tedavımde baslar.Hayırlısı Allahtan.Size ayrıntılarını yazarım.Çokça dua edın ne olur.

Günaydın kızlar...

özgecim hadi hayırlısı rabbim gönlünün muradını verir inşallah. ben hep burdayım kimse olmayınca atıo topik beni :))) nikahdaşım benim rabbim tertemiz yüreğinin muradını verecek ben inanıyorum. haydin bismillah... ayy çok heycanlandım kızzz.

Canımsın
Allah razı olsun canım benim rabbım ınsallah bu bebegı bana hayırlı görmüştür tüp bebektede tutacak dıye kesın bısey yok herseye hazırladık eşimle kendımızı ama kucağıma bır bebıs alırsamda dünyanın en mutlu ınsanı ben olurum galıba
İnşallah rabbımde sen ve tum hamiş kardeşlerime sağlıklı doğum nasıp etsın dualarımdasınız.
Dualarınızda olmak dileğiyle şans dıleyın bana birazdan evden cıkıcam esımın yanına gıdıcem 14:30da randevum var en gec yarın gelısmelerı yazarım sıze

hayirli cumlarr canlarr "bol dua selam bereket ile insallah rabbim hayirla saglikla guzellikler nasip etsin hepimize amin'''

hadi hayirlisi insallah rabbim yar ve yardimciniz olsunnn

öske' m inşallaaaahhhh dilediğin gibi olur..ilk seferde tutar,sağlıklı sıhhatli gebelik geçirir,bir çırpıda da pırtlatırsın minnoşunu :))))

ben halaaaa adet olmadım..dün test yaptım evde bişey çıkmadı...
idrar da çıkana kadar kan vermiycem..kocam diyoki kan vere vere kan kalmadı sende..
brde ben 35 günde bir olduğum için pazartesi 35.gün ondan mı olmadım acep....neyse pazartesi günü yazarım size..
hiç bitane belirtim yok,,adet gelmedi,,testte bişey çıkmadı...benden bu kadar gacılar,görüşürük

özgecim hakkında hayırlısı olsun canım.inşallah güzel haberlerle dönersin.dün teyzemin kızıyla konuştum onunda 5 yıl olmamıştı çocuğu sürekli doktora gittiler ilaç falan kullandılar baya bir uğraşlı oldu.eşi polis tunceliye tayinleri çıkmıştı bundan 11 yıl önce o zaman orda kızı her gören sırtını sıvazlayıp birinin adını söylüyolarmış da adı aklına gelmedi onun yüzü suyu hürmetine olacak çocuğun diyolarmış 5 ay içinde hamile kalmış o hala şaşkın.şimdi iki çocuğu var.ordakilerin dediğine göre tunceliye gelip kucağı boş dönen olmamış hiç.ama ne kadar doğru bilmem.acaba kimin adına dua ediyolardı ?

hakkında hayırlısı özgecim rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah. gönlünün muradını alacaksın ben inanıyorum . dualarımız seninle özgemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…