Almaya kalktımı alim dursun dediğin bir sürü şey oluyor canım. Ama o süreçte boşuna masraf etmekde istemiyorsun. Bana kullanmazmışım gibi geliyor. Bilmediğim içinde almıyorum şu an. Ama ya gerek olursa diyorum. Ne bilim sonrada alınabilecek bişi ama ne bilim kararsız kaldım.
Amaaaan neyse lazım olursa babası ne güne duruyor gitsin bulsun alsın
ayaklarını yukarı kaldır canım başka bi şey indirmiyorGünaydın millet
Doktora gitmeye son 3 gün. Ptesi günü 32 haftayı dolduruyorum, çalışmaya devam edicem ama zorlandığım yerde bırakırım rahatlığına kavuştuğum için daha rahat gidip gelicem inşallah.
Pek sıkıntım yok Allaha şükürde şu ayaklarım bu hafta çok şişti, haftasonu düzgün dinlenebilirsem inşallah inerler. Yoksa gerilmiş bi durumdalar
Tavsiye edebileceğiniz bişi varmı? Ben elimden geldiğince evde uzatıp oturuyorum arada havaya dikiyorum ama bu hafta pek işe yaramadı
benim hamileliğim boyunca devamlı mantardan şikayetim vardıbuarada bende vajinal kaşıntı had safhada bu haftaPtesi doktora sorucam mutlaka ama mantarmı olmuştur sizce. Birde onu söyleyince alttan muayene edermi? İdrarımda yanma şikayetim falan yok. Sadece kaşıntı var. İlaçmı veriyor napıyor bilen varmı?
ben doğumdan önce almamıştım canımtecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu
canım normal zamanda gelmeyen kanama özür oluyorevet evet bu daha mantıklı:)
benim teyzem doğum yapınca sütü gelmemişti,annem pompa almıştı..bebek açlıktan ağlıyor,annem pompayla bi çekti teyzemin göğsünü:)))) neyse..:)
ya bişey sorcam kızlar benim adetim 13 gün oldu leke olduğu için uzun sürdü sanırım..boy abdesti alıyorum ama leke geliyo..akıntıda bozulmuyor ya abdest,bunda bozulurmu???? bir de ben yasinleri okuyorum 10 gün geçtiği için bişey olmaz dimi?
merys canım ama sureyi okurken leke oluyosa baştan mı başlıycam??
yok canım bildiğim kadarıyla tekrar başlamana gerek yok
merys canım ama sureyi okurken leke oluyosa baştan mı başlıycam??
hayirli cumalar canlarallahin selami rahmeti bereketi magfireti uzerinize olsunnn rabbim hepimizi korusun insallah
bugun bizde biseyin tatili ama neyin bilmiyomodunda evdeydi simdiye kadar cumaya gitti pek gelen giden yok gibi nerdesiniz bacilaerr eylul nasil oldu acepp?
Canim bugunde evdeydim cok sukur iyiyimmm. Burnumun tikanikkigi ve hapsuruk gecti cok sukur...
Eylülüm noldu sana; gripmi oldun? Geçmiş olsun canım ya
canım mutlaka alman gereken birşey.süt sağıp bırakabilirsin hatta buzluğa koy süt poşetleriyle 3 ay duruyo.bebeğin ilk doğduğunda çok emmiyo midesi küçük göğüslerin şişecek canın yanacak sağıp rahatlatırsın hem bebeğin boğazına süt kaçma sorunu azalır pompayla hafifletirsen.bebeğin 3 aydan sonra acayip emiyo memede süt bırakmıyo.ama ben mecbur sağmak zorundayım işe geldiğim için o yüzden biraz birini biraz birini sağıyorum gidip lavaboda suyla masaj yapıyorum tekrar devam ediyorum 150 ml i tamamlıyorum işe dönüyorum :) hem pompayla sağmak süt artırıyo sağdıkça vücut süt üretiyo.elektrikli pompa al ilk canın yanar ama alışırsın.benim doğumdan sonra 3.gün süt geldi kuzey birini emdi biri dolu diye meme ucunu kavrayamadı göğsüm taş gibi oldu ağrı yaptı gece 11 de pompa aldılar mecburen.tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu
buarada bende vajinal kaşıntı had safhada bu haftaPtesi doktora sorucam mutlaka ama mantarmı olmuştur sizce. Birde onu söyleyince alttan muayene edermi? İdrarımda yanma şikayetim falan yok. Sadece kaşıntı var. İlaçmı veriyor napıyor bilen varmı?
duygu da doğum yapmış allahım korusun ikisinide.sağ salim büyüsün kızımız :) darısı doğum yapmayı bekleyenlere inşallah
Kızlar nerdesiniz yaaa
İki lafın belini kırardık şurdaaaa
dugün senin yasinini okuyoz kuzum:)) inşallah kabul olur:)
aaaa 9una gün almıştı normal doğum mu yapmış??? Hay maşallahhhhhhhh Allah'ım sağlıkla büyütsün inşallah
neyy normal mi yapmış
spinal yapacaktı
inş bi sorun falan yoktur o yüzden öne çekmemişlerdir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?