- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
varmısım listede cok tesekkurler eylulcum
Varsin tabi canimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varmısım listede cok tesekkurler eylulcum
yok ya gebelik 0.23 le gebelikmi olur ki kaç gün geçmiş adetimden..hee oda saçma bişi olmuş ama zaten eğer varsada progestan bi sıkıntı yapmaz. Ama veren doktor sende pıhtılaşma olduğunu biliyor dimi? Progestan kullanınca düzenli geldimi peki adetin, yani bi işe yaradımı?
wiiwiwiiiiiii yanlis okumusum baslamamis diyormus
kızlar ben yokken dimeh ten haber geldimi?doğmuş olması lazım bebişin...eslemide göremiyorum
bide ben fitil gibi progestan kullanıyorum ya 4 5 saat sonra afedersiniz krem gibi akıntı oluyor..şimdiden neden bu ilacı kullandığımda ayrı bir muamma...
kızlar ben yokken dimeh ten haber geldimi?doğmuş olması lazım bebişin...eslemide göremiyorum
bide ben fitil gibi progestan kullanıyorum ya 4 5 saat sonra afedersiniz krem gibi akıntı oluyor..şimdiden neden bu ilacı kullandığımda ayrı bir muamma...
Günaydın canım nasılsın?
Eylülcüm bence doğumu yaklaşanları -özellikle duygununki çok yakın- en başa alalım listede, sonra isteyenler için sonrada bebişleri olanlar için okusak daha iyi olmazmı? Duygu 10 mayıstaydı galiba doğum için gün almıştı, öncesinde okuyalım ona mutlaka bence.
hayirli gunlerrrr bacilarrr
nassiniz bakem dun yoktum bugunde sabah erkenden kan vermeye gittim haftaya kontrol varda bebisimizi gorcez...yaa kislar aklima takildi hamilelik gunlugunde diyoki artik bebeginizin hareketlerini hissetmeye baslamis olmalisiniz diyo nasil bisi hissedince nasil anlicam hangi hisse benziyobazen icimde bi tihaflik oluyo ama ben midemle alakali saniyorumm....
bende miyopiye katiliyom duyguyu one alalim...
günaydın kızlaaarr:)hepinize hayırlı sabahlar:)
miyopicim yaa akşam yatarken benim aklımada geldi duygunun doğumu yakın,onunkini hemen okusak diye
hislerime tercüman olmuşun kuzum...
çok teşekkür ederim kızlar düşünceniz için. 9 mayısta yatıyorum hastaneye Allahın izniyle. 8 inde tahliller yapılcak epidural yaptırcam bi aksilik olmazsa. bugünde işte son günüm izne ayrılıyorum yarından itibaren. bu hamileliğim çok uzun geldi ama bitti sayılır hayırlısıyla haftaya kavuşcam kuzuma inşallah:) darısı arkamdan gelenlere. onlardan sonrada bebiş isteyenlere
Rabbim yardımcın olsun duygucum. Sağlıkla bebişini kucağına al, bizlerede foto yolla :) Senden sonra sıra banamı geldi ne :18::18:
gunaydın :))
bugun ben acım gercı hamıle kaldıgımdan berı hayalet gıbıyım yatmakdan ne dısarı cıkabılıom nede netın basına gecebılıomama geccek bunlar:))
ıyım cok sukur 15.haftaya dogru yol alıorum ama hala lekenmeler devam ama cok sukur kı azaldı baya ,,annem dıo bebegın kıpırdamasını hıssedene kadar yatcan sanırım dıo sen yanı takrıben 5 haftam daha var sızın anlıcagınız,,progestana devam edıorum tabı,,
bulantı falan bıse kalmadı hatta accuk da ıstahım mı arttı ne ama bazen cok sacma seyler canım ıstıo mesala bı tane lımonu kesıp accuk tuz dokup ustune elma yer gıbı yıyorum garıp bıseymıs bu hamılelık ,,,bulantı yok ama agzımda garıp bı tad var boyle ne yesem gecmıo sanırım bu tad hep olacak,bıde lekelenmedeen fırsat kaldıkca akıntıda artıs oluyo neysekı koku kasıntı falan yok,elma yıyorum mutlaka bı dolu marul salatası yıyorum en az ıkı lıtre su ıcıorum da kabızlıgımı hallettıım,ama sut ıcemıom yaa yumurta yemeye basladım sabahları hala hosuma gıtmıo ama mecbur soslayıp yıyorum cıgnemeden yutuom nerdeyse yogurt peynır ve ayran baya tuketıorum,,boyle ıste saka maka cıdden sayılı gun cabuk gecıomus,,ınsallah sorunsuz gecer dıer kalan zamanlarımda:))
bu arada gelmıom dıe sanmayın dusunmuom sızı,,eylul pıtı pıtıları duymus masallah yaa:))) ınsallah bırı kız dıerıde erkek olur
duyguda doguma hazırlık asamasında ınsallah guzel bı dogum olur kızdı yanlıs hatırlamıosam topık gusel kızlar yakısıklı erkeklerle doluyo hey masallahhhhhhh:))))
muzmutum hareket hıssedemezsın ben bıle hıssedemıommmm accuk daha bekle bakemya sen bı ara ıkız olabılır dıodun ne oldu sonra ? ben o kısmı kacırmısım
aklımda kalanlar bunlar :) yagmuru goremıom ısten cıktıydı en son,,ecemı gordum progestandan sonra krem gıbı bıse gelıo yazmısdı normal canım o benden de gelıo ,,, oyle ıste :))
hoşgeldiniz canlar yasin listesi yaptık. topiğin daimi elemanları var listede :))) okumaya başladık. duyanlar duymayanlara iletsin :)))slm kizlar nasilsiniz
bende doktora gittim tedavi sonucu hakkinda gorusmeye .genetik tahliller istedi seker olcumu falan.
bunlari yaptirip gidecegim tekrar bunlardan kaynakli biseyse onun ustune gidecegiz dedi dktor.Rabbim ins bizimde mukafatimizi gonderir
eylulcum dua listesi cok iyi olmus cnm
hadi gülgüzelislm kizlar nasilsiniz
bende doktora gittim tedavi sonucu hakkinda gorusmeye .genetik tahliller istedi seker olcumu falan.
bunlari yaptirip gidecegim tekrar bunlardan kaynakli biseyse onun ustune gidecegiz dedi dktor.Rabbim ins bizimde mukafatimizi gonderir
eylulcum dua listesi cok iyi olmus cnm
az kaldı yakında sıkıntılar bitecek hamileliğin en tatlı zamanları başlayacak canım.gunaydın :))
bugun ben acım gercı hamıle kaldıgımdan berı hayalet gıbıyım yatmakdan ne dısarı cıkabılıom nede netın basına gecebılıomama geccek bunlar:))
ıyım cok sukur 15.haftaya dogru yol alıorum ama hala lekenmeler devam ama cok sukur kı azaldı baya ,,annem dıo bebegın kıpırdamasını hıssedene kadar yatcan sanırım dıo sen yanı takrıben 5 haftam daha var sızın anlıcagınız,,progestana devam edıorum tabı,,
bulantı falan bıse kalmadı hatta accuk da ıstahım mı arttı ne ama bazen cok sacma seyler canım ıstıo mesala bı tane lımonu kesıp accuk tuz dokup ustune elma yer gıbı yıyorum garıp bıseymıs bu hamılelık ,,,bulantı yok ama agzımda garıp bı tad var boyle ne yesem gecmıo sanırım bu tad hep olacak,bıde lekelenmedeen fırsat kaldıkca akıntıda artıs oluyo neysekı koku kasıntı falan yok,elma yıyorum mutlaka bı dolu marul salatası yıyorum en az ıkı lıtre su ıcıorum da kabızlıgımı hallettıım,ama sut ıcemıom yaa yumurta yemeye basladım sabahları hala hosuma gıtmıo ama mecbur soslayıp yıyorum cıgnemeden yutuom nerdeyse yogurt peynır ve ayran baya tuketıorum,,boyle ıste saka maka cıdden sayılı gun cabuk gecıomus,,ınsallah sorunsuz gecer dıer kalan zamanlarımda:))
bu arada gelmıom dıe sanmayın dusunmuom sızı,,eylul pıtı pıtıları duymus masallah yaa:))) ınsallah bırı kız dıerıde erkek olur
duyguda doguma hazırlık asamasında ınsallah guzel bı dogum olur kızdı yanlıs hatırlamıosam topık gusel kızlar yakısıklı erkeklerle doluyo hey masallahhhhhhh:))))
muzmutum hareket hıssedemezsın ben bıle hıssedemıommmm accuk daha bekle bakemya sen bı ara ıkız olabılır dıodun ne oldu sonra ? ben o kısmı kacırmısım
aklımda kalanlar bunlar :) yagmuru goremıom ısten cıktıydı en son,,ecemı gordum progestandan sonra krem gıbı bıse gelıo yazmısdı normal canım o benden de gelıo ,,, oyle ıste :))
iyi olcak iyi merak etme az kaldi benimki ikiz degilmis canim yani varsada gitmis dedi doktor cok sukur iyiyiz halen bogurmeler var ara ara ama bol bol tikaniyom valla baska zaman kilo alcam korkusuyla yiyemiyos simdi firsati degerlendiriyomgunaydın :))