• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Almaya kalktımı alim dursun dediğin bir sürü şey oluyor canım. Ama o süreçte boşuna masraf etmekde istemiyorsun. Bana kullanmazmışım gibi geliyor. Bilmediğim içinde almıyorum şu an. Ama ya gerek olursa diyorum. Ne bilim sonrada alınabilecek bişi ama ne bilim kararsız kaldım.

Amaaaan neyse lazım olursa babası ne güne duruyor gitsin bulsun alsın :9::9:

evet evet bu daha mantıklı:)
benim teyzem doğum yapınca sütü gelmemişti,annem pompa almıştı..bebek açlıktan ağlıyor,annem pompayla bi çekti teyzemin göğsünü:)))) neyse..:)

ya bişey sorcam kızlar benim adetim 13 gün oldu leke olduğu için uzun sürdü sanırım..boy abdesti alıyorum ama leke geliyo..akıntıda bozulmuyor ya abdest,bunda bozulurmu???? bir de ben yasinleri okuyorum 10 gün geçtiği için bişey olmaz dimi?

Günaydın millet :3::3:

Doktora gitmeye son 3 gün. Ptesi günü 32 haftayı dolduruyorum, çalışmaya devam edicem ama zorlandığım yerde bırakırım rahatlığına kavuştuğum için daha rahat gidip gelicem inşallah.
Pek sıkıntım yok Allaha şükürde şu ayaklarım bu hafta çok şişti, haftasonu düzgün dinlenebilirsem inşallah inerler. Yoksa gerilmiş bi durumdalar :14::14:

Tavsiye edebileceğiniz bişi varmı? Ben elimden geldiğince evde uzatıp oturuyorum arada havaya dikiyorum ama bu hafta pek işe yaramadı :14::14:
ayaklarını yukarı kaldır canım başka bi şey indirmiyor
ben halıya oturup uzatıyordum ayaklarımı
o da iyi geliyordu
ama çalıştığın sürece inmez o ayaklar

buarada bende vajinal kaşıntı had safhada bu hafta :14::14: Ptesi doktora sorucam mutlaka ama mantarmı olmuştur sizce. Birde onu söyleyince alttan muayene edermi? İdrarımda yanma şikayetim falan yok. Sadece kaşıntı var. İlaçmı veriyor napıyor bilen varmı?
benim hamileliğim boyunca devamlı mantardan şikayetim vardı
muayene ediyor bi hap bi krem veriyordu
bi de yıkama jeli
38ihaftadan sonra yine oldu
artık ilaç veremem doğumu etkileyebilir idare edeceksin dedi dr

tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu
ben doğumdan önce almamıştım canım
doğum sezeryan olunca süt inmedi
bizde mama verdik ömere
3 gün yattık hastanede
çıkacağımız gün aldırdım pompayı
benim çok işimi gördü
bazen doyup doymadığını anlayamıyordum
hemen sağıyordum bakıyordum kaç ml :))

evet evet bu daha mantıklı:)
benim teyzem doğum yapınca sütü gelmemişti,annem pompa almıştı..bebek açlıktan ağlıyor,annem pompayla bi çekti teyzemin göğsünü:)))) neyse..:)

ya bişey sorcam kızlar benim adetim 13 gün oldu leke olduğu için uzun sürdü sanırım..boy abdesti alıyorum ama leke geliyo..akıntıda bozulmuyor ya abdest,bunda bozulurmu???? bir de ben yasinleri okuyorum 10 gün geçtiği için bişey olmaz dimi?
canım normal zamanda gelmeyen kanama özür oluyor
her vakit için abdest tazelemenın haricinde birşey yapmak gerekmiyor

hayirli cumalar canlar :16:allahin selami rahmeti bereketi magfireti uzerinize olsunnn rabbim hepimizi korusun insallah:16:
bugun bizde biseyin tatili ama neyin bilmiyom:1:odunda evdeydi simdiye kadar cumaya gitti :1:pek gelen giden yok gibi nerdesiniz bacilaerr eylul nasil oldu acepp?

merys canım ama sureyi okurken leke oluyosa baştan mı başlıycam??

Canım benim bildiğim kadarıyla abdesti her vakit yeniliyorsun, o vakit içinde normalde ne bozuyorsa o şekilde bozulur. Sonuçta kan gelip gelmediğini nasıl bileceksinki otururken mesela. O özür kanı olduğu için sürekli tekrarlaman gerekmiyor.

hayirli cumalar canlar :16:allahin selami rahmeti bereketi magfireti uzerinize olsunnn rabbim hepimizi korusun insallah:16:
bugun bizde biseyin tatili ama neyin bilmiyom:1:odunda evdeydi simdiye kadar cumaya gitti :1:pek gelen giden yok gibi nerdesiniz bacilaerr eylul nasil oldu acepp?

Canim bugunde evdeydim cok sukur iyiyimmm. Burnumun tikanikkigi ve hapsuruk gecti cok sukur...

tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu
canım mutlaka alman gereken birşey.süt sağıp bırakabilirsin hatta buzluğa koy süt poşetleriyle 3 ay duruyo.bebeğin ilk doğduğunda çok emmiyo midesi küçük göğüslerin şişecek canın yanacak sağıp rahatlatırsın hem bebeğin boğazına süt kaçma sorunu azalır pompayla hafifletirsen.bebeğin 3 aydan sonra acayip emiyo memede süt bırakmıyo.ama ben mecbur sağmak zorundayım işe geldiğim için o yüzden biraz birini biraz birini sağıyorum gidip lavaboda suyla masaj yapıyorum tekrar devam ediyorum 150 ml i tamamlıyorum işe dönüyorum :) hem pompayla sağmak süt artırıyo sağdıkça vücut süt üretiyo.elektrikli pompa al ilk canın yanar ama alışırsın.benim doğumdan sonra 3.gün süt geldi kuzey birini emdi biri dolu diye meme ucunu kavrayamadı göğsüm taş gibi oldu ağrı yaptı gece 11 de pompa aldılar mecburen.
buarada bende vajinal kaşıntı had safhada bu hafta :14::14: Ptesi doktora sorucam mutlaka ama mantarmı olmuştur sizce. Birde onu söyleyince alttan muayene edermi? İdrarımda yanma şikayetim falan yok. Sadece kaşıntı var. İlaçmı veriyor napıyor bilen varmı?

bendede doğuma yakın oldu canım hele bir gece duramadım nasıl kaşınıyo yırtacaktım resmen :) evde mantar kremi vardı valla sürdüm yattım gece kalkınca tekrar sürdüm sabaha geçti.ama doktora git mutlaka ben gece diye gidemedim.alttan muayene etmez tahlil yaptırır hamile olmasan smear testi alırdı ama şuan ki normal bir kaşıntı akıntı miktarı çok olduğu için oluyo.benim akıntım krem gibiydi ve çok yoğundu ama koku ve renk yoktu doğumdan sonra tık diye kesildi

duygu da doğum yapmış allahım korusun ikisinide.sağ salim büyüsün kızımız :) darısı doğum yapmayı bekleyenlere inşallah

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla"

dugün senin yasinini okuyoz kuzum:)) inşallah kabul olur:)

Allah razı olsun bacılarım inşallah rabbım kabul eder tüm dualarımızı
Benım de aynen senın gıbı lekelenmelerım var temızlk yaptım üşengeçliğim gitsin duş alıp abdest alıp namazlarımdada dua edicem hepimize

selamun aleykum bacilarrrr:16:
nabersiniz bakem duyguda dogurmus cok sukur darisi siradakilerin basina saglikla insallah:16:
dun bende sabaha kadar ruya gordum hayr olsun insallah...bebegimi doguruyom bi kosusturma allahim sabaha kadar kosturdum sabah sanki hic uyumamistim :52:biyerlere yetismeye calisiyom kizkardesime veriyom sonra bebgi alip bi yere gidicez cok acele herkes beni bekliyo kardesim altini baglamamis cocuk ustume isiyo:52:bole sabaha kadar samata yani :1:

Back