Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım çok normal duygusal olmancanlarım ben geldim. Bugün tatildi bize evdeydik. İşlerim vardı biraz hallettim bi uğrayayım dedim. Kimseden alıntı yapamadım tek tek yazıcam inşallah.
Yağmurum gelmiyon özlüyoruz seni, habersiz bırakma bizleri. Akışına bırakmak bazen iyi gelir, düşünme belkide düşünmediğin anda oluverir. Duygudan sonra bende sıra dediğin gibi, inşallah güzel bir doğumla bebişimize kavuşucaz.
Şu sıralar ben çok duygusalım, bunda ettiğimiz kavgalarında etkisi var, çoğu zaman durduk yere ağlamak geliyor. Ruhen biraz yara almış durumdayım. Benim yasinimi okurken bu konulardada dua edermisiniz bana?
Gülgüzeli Rabbim sana senin düşündüğündende güzel bir mükafat sunacaktır eminim. Bize düşen sabretmek ve dua etmek. İnşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden güzel haberlerle gelirsin bize.
Sumisali sonunda ses verdin, merak etmeye başlamıştık. Sıra eslemle millanın ses vermesinde. Millan evine yerleşebildimi acaba? Kızçesi nasıl olaki?
Duygucum tatilin tadını çıkar. Gerçi zaten biliyorsun sen tecrübelisin hepimizden. Doğuma kadar olabildiğince dinlen inşallah.
ben bu sıralar dahada heyecanlanmaya başladım. Bebişimi çok merak ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün doğum kursuna eşimide götürdüm. İnşallah biraz düşünmesine vesile olur. Şu sıralar gereksiz yere kavga ediyoruz ve birçoğunu kendi çıkarıyor. Ben kavgalara dayanamaz oldum, sürekli ağlar moddayım kavga sırasında. İnşallah bebeğim bu süreçten aşırı derece etkilenmiyordur. Çünkü ben elimden geleni yapsamda bana bişi dediğinde kavga çıkardığında üzülmeden edemiyorum. İster istemez kafaya takıyorum
Yasinlere başladım. Dün okuyamamıştım, bugün sabah ikisinide aradan çıkardım.
çok şükür canım yaa maşallahh sanagunaydın :))
bugun ben acım gercı hamıle kaldıgımdan berı hayalet gıbıyım yatmakdan ne dısarı cıkabılıom nede netın basına gecebılıomama geccek bunlar:))
ıyım cok sukur 15.haftaya dogru yol alıorum ama hala lekenmeler devam ama cok sukur kı azaldı baya ,,annem dıo bebegın kıpırdamasını hıssedene kadar yatcan sanırım dıo sen yanı takrıben 5 haftam daha var sızın anlıcagınız,,progestana devam edıorum tabı,,
bulantı falan bıse kalmadı hatta accuk da ıstahım mı arttı ne ama bazen cok sacma seyler canım ıstıo mesala bı tane lımonu kesıp accuk tuz dokup ustune elma yer gıbı yıyorum garıp bıseymıs bu hamılelık ,,,bulantı yok ama agzımda garıp bı tad var boyle ne yesem gecmıo sanırım bu tad hep olacak,bıde lekelenmedeen fırsat kaldıkca akıntıda artıs oluyo neysekı koku kasıntı falan yok,elma yıyorum mutlaka bı dolu marul salatası yıyorum en az ıkı lıtre su ıcıorum da kabızlıgımı hallettıım,ama sut ıcemıom yaa yumurta yemeye basladım sabahları hala hosuma gıtmıo ama mecbur soslayıp yıyorum cıgnemeden yutuom nerdeyse yogurt peynır ve ayran baya tuketıorum,,boyle ıste saka maka cıdden sayılı gun cabuk gecıomus,,ınsallah sorunsuz gecer dıer kalan zamanlarımda:))
bu arada gelmıom dıe sanmayın dusunmuom sızı,,eylul pıtı pıtıları duymus masallah yaa:))) ınsallah bırı kız dıerıde erkek olur
duyguda doguma hazırlık asamasında ınsallah guzel bı dogum olur kızdı yanlıs hatırlamıosam topık gusel kızlar yakısıklı erkeklerle doluyo hey masallahhhhhhh:))))
muzmutum hareket hıssedemezsın ben bıle hıssedemıommmm accuk daha bekle bakemya sen bı ara ıkız olabılır dıodun ne oldu sonra ? ben o kısmı kacırmısım
aklımda kalanlar bunlar :) yagmuru goremıom ısten cıktıydı en son,,ecemı gordum progestandan sonra krem gıbı bıse gelıo yazmısdı normal canım o benden de gelıo ,,, oyle ıste :))
çok şükür canım yaa maşallahh sana
bana da umut oldun topiğin 2.pıhtılısı olarak:))
peki sen iğnemi yapıyosun;asprinmi kullanıyosun?? bi de lekeler için ne dedi doktor?
yine sorularım olursa dönerim ben sana:44::44::44:
saol canım yaaa...bu kadar düşük falan yaşadım ama Allah yine de umudumu hep zirvede tutuyor,hiç bozmasın inşallah..ben ki hemen karamsarlığa kapılan bir insanım,ama bebek konusunda rabbim içimi hep ferah tuttu...seni de iyi görünce daha umutlu oluyorum ..maşallah tekrar yakında cinsiyetini de öğrenirsin hadi hayırlısı kuzum...sorular olursa dürterim senislm kızlar:))
hee ınsallah gelecen pesımden tez vakıtte:)))))))))
clexcan kullanıorum canım pıhtılasma ıgnesı artık kendı kendıme yapabılıorum bacakdan ama koldan yapamıom :))
aspırını bıraktırdı doktor aspırın kanı sadece sulandırıo ıgne ıse heparın oldugu ıcın sulanan kanı pıhtılasmasını yaparak normal degerlere ındırgıyo,yanı doktorun deyımıyle ıgne kullandıgında senın kanın normal ınsan sevıyesıne ınıo dedı bıan kendımı yaratık gıbı hıssettıydım
lekenmeler ıcın doktor suan acıkcası pek bıse dıemıo ama bebek buyudugu ıcın rahımde genıslemeye calıstıgı ıcın ılk gebelıklerde bu sorun olabılıo dedı pıhtılasmayla alakası yok ama bu olayın yanı bende oldu sende olcak dıe bıse yok ,,,ılk donemlerde bebek kendını tutup kıpırdayana kadar progestan vermem dıodu ama kıpırdama oldugu ıcın suan yapılcak tek cozum progestan oldugu ıcın vermek durumunda kaldı,,bakalım ınsallah bebek buyudukce ınsallah geccek sıkıntılar:))
sorun falan varsa sor canım,,cekınme :))))
saol canım yaaa...bu kadar düşük falan yaşadım ama Allah yine de umudumu hep zirvede tutuyor,hiç bozmasın inşallah..ben ki hemen karamsarlığa kapılan bir insanım,ama bebek konusunda rabbim içimi hep ferah tuttu...seni de iyi görünce daha umutlu oluyorum ..maşallah tekrar yakında cinsiyetini de öğrenirsin hadi hayırlısı kuzum...sorular olursa dürterim seni
ben de abdest aldım yasinleri okuyayım,şifa olsun:)))
ya bende normalde hep negatıf bakarım olaylara hep bı olumsuzluk vardır ama dedıgın gıbı bebek olayı ısın ıcıne gırınce nedense hep pozıtıf oluyom anlamıom gıttı ,,mevlam gercekden sabrını verıo,,,
bende duyguyu gorunce ferahlıorum oda lekenme kanama olduydu bıde sagolera,,dıorum hımm demekkı olabılıomus dıe :))
tez vakıtte zamanıdır senın bebenınde gelır bırden :)) bak eylul o kadar yok olmuo dıe soylendı soylendı sımdık ıkızcelere olcak ınsallahhhhhh:)))
herzaman ıyı dusunelım her zaman mevlan ne eylerse guzel eyler dıelım bıttı gıttı:)) hadı bende gıdım namazımı kılım kuranımı okuyım :))
ya bende normalde hep negatıf bakarım olaylara hep bı olumsuzluk vardır ama dedıgın gıbı bebek olayı ısın ıcıne gırınce nedense hep pozıtıf oluyom anlamıom gıttı ,,mevlam gercekden sabrını verıo,,,
bende duyguyu gorunce ferahlıorum oda lekenme kanama olduydu bıde sagolera,,dıorum hımm demekkı olabılıomus dıe :))
tez vakıtte zamanıdır senın bebenınde gelır bırden :)) bak eylul o kadar yok olmuo dıe soylendı soylendı sımdık ıkızcelere olcak ınsallahhhhhh:)))
herzaman ıyı dusunelım her zaman mevlan ne eylerse guzel eyler dıelım bıttı gıttı:)) hadı bende gıdım namazımı kılım kuranımı okuyım :))
buarada bende vajinal kaşıntı had safhada bu hafta Ptesi doktora sorucam mutlaka ama mantarmı olmuştur sizce. Birde onu söyleyince alttan muayene edermi? İdrarımda yanma şikayetim falan yok. Sadece kaşıntı var. İlaçmı veriyor napıyor bilen varmı?
tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu
canım bende de son zamanda akıntı ollmustu dr a soyledigimde mantar olmus olabilir gel bi bakalım demişti ben de baktırmamsıtım fitil vermişti kullanamadım o ayrı:) sadece bakar ,ultrasonla filan bişey yapacagını sanmıyorm
canım ben ilk önce almadım çalışmaya baslayınca alırım diyodum ama lazım oldu dısarı cıktıgımda filan evde bebege bakana zor oldu durduramadılar bebegimi:) aldım sonradan kraftın elektrikli pompoasını, geayet memnumum ilk önce biraz acıttı sonradan acı filan hissetmedim hem de hızlı sagıyor gerci sagdıgımda aman aman bi sut cımıyor bendn, bebiş hepsini emiyor:)
tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu
ben olsam alırdım:)))
tecrübem yok,idare et