Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canımcım çok normal duygusal olman
hormonlar tavan yaptı hamilelikte
şimdi çok zoruna giden seni üzen şeyler, normal zmanda belki umurunda bile olmayacak kadar küçüktür,
bunları kafana hiç takma, hem merak etme bebeğin senin kadar etkilenmior
sen kendini ve bebişini düşün, takılmamaya çalış ha canım

çok şükür canım yaa maşallahh sana
bana da umut oldun topiğin 2.pıhtılısı olarak:))
peki sen iğnemi yapıyosun;asprinmi kullanıyosun?? bi de lekeler için ne dedi doktor?
yine sorularım olursa dönerim ben sana:44::44::44:

bu arada duygucum duanı okudum..Allah kabul etsin..
bugün yine leke gelince içime sinmedi,bugünkünü ve yarınkini birlikte okuycam tekrar boy abdesti alıp..hemde 10 gün bittiği için bişey olmaz leke olsada artık:))

miyopicim dediğin gibi aile huzurun içinde dua ederim..kalbin ferahlar inşallah..sende bol bol tin ve inşirah surelerini oku,iyi gelecektir eminim..erkekler duyarsız oluyor malesef,ama hamilelikte biz kadınlar da daha hassas oluyoruz..sen takma kafana,bebeğin de hayır getirsin inşallah yuvanıza:))

hayirli gunlerrr bacilar......
ben iyiyim cok sukur listeye bakam bugun sira kimdeydi diye

slm kızlar:))

hee ınsallah gelecen pesımden tez vakıtte:)))))))))
clexcan kullanıorum canım pıhtılasma ıgnesı artık kendı kendıme yapabılıorum bacakdan ama koldan yapamıom :))
aspırını bıraktırdı doktor aspırın kanı sadece sulandırıo ıgne ıse heparın oldugu ıcın sulanan kanı pıhtılasmasını yaparak normal degerlere ındırgıyo,yanı doktorun deyımıyle ıgne kullandıgında senın kanın normal ınsan sevıyesıne ınıo dedı bıan kendımı yaratık gıbı hıssettıydım
lekenmeler ıcın doktor suan acıkcası pek bıse dıemıo ama bebek buyudugu ıcın rahımde genıslemeye calıstıgı ıcın ılk gebelıklerde bu sorun olabılıo dedı pıhtılasmayla alakası yok ama bu olayın yanı bende oldu sende olcak dıe bıse yok ,,,ılk donemlerde bebek kendını tutup kıpırdayana kadar progestan vermem dıodu ama kıpırdama oldugu ıcın suan yapılcak tek cozum progestan oldugu ıcın vermek durumunda kaldı,,bakalım ınsallah bebek buyudukce ınsallah geccek sıkıntılar:))
sorun falan varsa sor canım,,cekınme :))))

suan gulceksınız bunu okudugunuzda ama dut kurusu kokuo hıcde sevmem,,,hanı oluyo ya kuruyemıscılerde beyaz dutun kurutulmusu bı tuhaf kokusu vardı hele tadı bal serbetı gıbı ıyyy etrafta dut agacı da yok

saol canım yaaa...bu kadar düşük falan yaşadım ama Allah yine de umudumu hep zirvede tutuyor,hiç bozmasın inşallah..ben ki hemen karamsarlığa kapılan bir insanım,ama bebek konusunda rabbim içimi hep ferah tuttu...seni de iyi görünce daha umutlu oluyorum ..maşallah tekrar yakında cinsiyetini de öğrenirsin hadi hayırlısı kuzum...sorular olursa dürterim seni
ben de abdest aldım yasinleri okuyayım,şifa olsun:)))

ya bende normalde hep negatıf bakarım olaylara hep bı olumsuzluk vardır ama dedıgın gıbı bebek olayı ısın ıcıne gırınce nedense hep pozıtıf oluyom anlamıom gıttı ,,mevlam gercekden sabrını verıo,,,
bende duyguyu gorunce ferahlıorum oda lekenme kanama olduydu bıde sagolera,,dıorum hımm demekkı olabılıomus dıe :))
tez vakıtte zamanıdır senın bebenınde gelır bırden :)) bak eylul o kadar yok olmuo dıe soylendı soylendı sımdık ıkızcelere olcak ınsallahhhhhh:)))
herzaman ıyı dusunelım her zaman mevlan ne eylerse guzel eyler dıelım bıttı gıttı:)) hadı bende gıdım namazımı kılım kuranımı okuyım :))

Allah kabul etsin canım

ne lekenlenmesi kız ben adet oluyodum resmen. hastanede yattım. günde 3 öğün progestan vuruluyordum artık oturamıyordum popomun üstüne. Rabbim hayırlısını versinde her şey unutuluyor. hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Günaydın millet

Doktora gitmeye son 3 gün. Ptesi günü 32 haftayı dolduruyorum, çalışmaya devam edicem ama zorlandığım yerde bırakırım rahatlığına kavuştuğum için daha rahat gidip gelicem inşallah.
Pek sıkıntım yok Allaha şükürde şu ayaklarım bu hafta çok şişti, haftasonu düzgün dinlenebilirsem inşallah inerler. Yoksa gerilmiş bi durumdalar

Tavsiye edebileceğiniz bişi varmı? Ben elimden geldiğince evde uzatıp oturuyorum arada havaya dikiyorum ama bu hafta pek işe yaramadı

buarada bende vajinal kaşıntı had safhada bu hafta Ptesi doktora sorucam mutlaka ama mantarmı olmuştur sizce. Birde onu söyleyince alttan muayene edermi? İdrarımda yanma şikayetim falan yok. Sadece kaşıntı var. İlaçmı veriyor napıyor bilen varmı?

tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu

canım bende de son zamanda akıntı ollmustu dr a soyledigimde mantar olmus olabilir gel bi bakalım demişti ben de baktırmamsıtım fitil vermişti kullanamadım o ayrı:) sadece bakar ,ultrasonla filan bişey yapacagını sanmıyorm

tecrübeli arkadaşlara bir soru, göğüs pompası aldınızmı yada ihtiyaç duydunuzmu? Çevremde 2 kişi almamı söyledi ama ben çok gerektiğini düşünmüyorum ama bilemiyorumda. Alan oldumu

canım ben ilk önce almadım çalışmaya baslayınca alırım diyodum ama lazım oldu dısarı cıktıgımda filan evde bebege bakana zor oldu durduramadılar bebegimi:) aldım sonradan kraftın elektrikli pompoasını, geayet memnumum ilk önce biraz acıttı sonradan acı filan hissetmedim hem de hızlı sagıyor gerci sagdıgımda aman aman bi sut cımıyor bendn, bebiş hepsini emiyor:)

Akıntı hep var zaten bende. Koku falan yok. Ama şimdi kaşıntı had safhada. Çok sinirim bozuluyor. Kaşısanda geçmiyor, zaten kaşıyamıyorsun Çok dikkat ediyorum temizliğe falan ama geçmedi bi türlü. Ptesi gidince sorucam mutlaka.

Hımm banada tam senin dediğin gibi dedi dün bi arkadaş. Dışarı çıkacak olursun bebeği bırakırsın, sütünüde sağarsın bakanada sanada sıkıntı olmaz dedi ama şimdi sen diyince ben mesela çıkacağım vakit zaten emzirip çıkmam gerekecek. Emincede bırakmak için sağamicam nebilim ya. Ablam falan almadı hiç, kullananda yok, geleneksel takılıyoz biz. Eskiden pompamı vardı

ben olsam alırdım:)))
tecrübem yok,idare et

Almaya kalktımı alim dursun dediğin bir sürü şey oluyor canım. Ama o süreçte boşuna masraf etmekde istemiyorsun. Bana kullanmazmışım gibi geliyor. Bilmediğim içinde almıyorum şu an. Ama ya gerek olursa diyorum. Ne bilim sonrada alınabilecek bişi ama ne bilim kararsız kaldım.

Amaaaan neyse lazım olursa babası ne güne duruyor gitsin bulsun alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…