Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok ya gebelik 0.23 le gebelikmi olur ki kaç gün geçmiş adetimden..
adetim hep kahverengi geliyor..çok saçma yani pedi taşıdığıma değmez,çok az:84::84::84:

wiiwiwiiiiiii yanlis okumusum baslamamis diyormus

muzmutum daha erken hareketler için heleki ilk hamilelikte. 20. haftadan önce genelde ayırt edilemiyor bağırsak hareketimi bebekmi ama merak etme ondan sonra şiddetli şekilde hissettirecek kendini içinde yılan gibi kayıp duruyor bi o yana bi bu yana.

fitil kullanınca genelde oluyor canım öyle akıntılar sanırım ilk ağızdan çözülen geri geliyor.

ecemcim progestan genelde düşük önleyici olarak kullanılıyor ama hormon düzenleyici bir ilaç kanser tedavisi veya adet düzensizlikleri gibi menopoz durumlarında falanda kullanılıyor. sanada büyük ihtimal hormon takviyesi veya düzenleme için vermiş olabilir

günaydın kızlaaarr:)hepinize hayırlı sabahlar:)
miyopicim yaa akşam yatarken benim aklımada geldi duygunun doğumu yakın,onunkini hemen okusak diye
hislerime tercüman olmuşun kuzum...

çok teşekkür ederim kızlar düşünceniz için. 9 mayısta yatıyorum hastaneye Allahın izniyle. 8 inde tahliller yapılcak epidural yaptırcam bi aksilik olmazsa. bugünde işte son günüm izne ayrılıyorum yarından itibaren. bu hamileliğim çok uzun geldi ama bitti sayılır hayırlısıyla haftaya kavuşcam kuzuma inşallah:) darısı arkamdan gelenlere. onlardan sonrada bebiş isteyenlere

Rabbim yardımcın olsun duygucum. Sağlıkla bebişini kucağına al, bizlerede foto yolla :) Senden sonra sıra banamı geldi ne :18::18:

gunaydın :))
bugun ben acım gercı hamıle kaldıgımdan berı hayalet gıbıyım yatmakdan ne dısarı cıkabılıom nede netın basına gecebılıomama geccek bunlar:))
ıyım cok sukur 15.haftaya dogru yol alıorum ama hala lekenmeler devam ama cok sukur kı azaldı baya ,,annem dıo bebegın kıpırdamasını hıssedene kadar yatcan sanırım dıo sen yanı takrıben 5 haftam daha var sızın anlıcagınız,,progestana devam edıorum tabı,,
bulantı falan bıse kalmadı hatta accuk da ıstahım mı arttı ne ama bazen cok sacma seyler canım ıstıo mesala bı tane lımonu kesıp accuk tuz dokup ustune elma yer gıbı yıyorum garıp bıseymıs bu hamılelık ,,,bulantı yok ama agzımda garıp bı tad var boyle ne yesem gecmıo sanırım bu tad hep olacak,bıde lekelenmedeen fırsat kaldıkca akıntıda artıs oluyo neysekı koku kasıntı falan yok,elma yıyorum mutlaka bı dolu marul salatası yıyorum en az ıkı lıtre su ıcıorum da kabızlıgımı hallettıım,ama sut ıcemıom yaa yumurta yemeye basladım sabahları hala hosuma gıtmıo ama mecbur soslayıp yıyorum cıgnemeden yutuom nerdeyse yogurt peynır ve ayran baya tuketıorum,,boyle ıste saka maka cıdden sayılı gun cabuk gecıomus,,ınsallah sorunsuz gecer dıer kalan zamanlarımda:))
bu arada gelmıom dıe sanmayın dusunmuom sızı,,eylul pıtı pıtıları duymus masallah yaa:))) ınsallah bırı kız dıerıde erkek olur
duyguda doguma hazırlık asamasında ınsallah guzel bı dogum olur kızdı yanlıs hatırlamıosam topık gusel kızlar yakısıklı erkeklerle doluyo hey masallahhhhhhh:))))
muzmutum hareket hıssedemezsın ben bıle hıssedemıommmm accuk daha bekle bakemya sen bı ara ıkız olabılır dıodun ne oldu sonra ? ben o kısmı kacırmısım
aklımda kalanlar bunlar :) yagmuru goremıom ısten cıktıydı en son,,ecemı gordum progestandan sonra krem gıbı bıse gelıo yazmısdı normal canım o benden de gelıo ,,, oyle ıste :))

slm kizlar nasilsiniz
bende doktora gittim tedavi sonucu hakkinda gorusmeye .genetik tahliller istedi seker olcumu falan.
bunlari yaptirip gidecegim tekrar bunlardan kaynakli biseyse onun ustune gidecegiz dedi dktor.Rabbim ins bizimde mukafatimizi gonderir
eylulcum dua listesi cok iyi olmus cnm

hoşgeldiniz canlar yasin listesi yaptık. topiğin daimi elemanları var listede :))) okumaya başladık. duyanlar duymayanlara iletsin :)))
sumisali geçecek inşallah kavuşacagız bebeklerimize inşallah. evet pıt pıtları duyduk 1 ay sonra gel dedi. nasıl geccek 1 ay :)
gülgüzeli sende hoşgeldin :) napionuz nasılsınız? boşladınız topiği heeeeee

hadi gülgüzeli
sıra sende tatlım
Allahın izniyle az kaldı bebişlere

az kaldı yakında sıkıntılar bitecek hamileliğin en tatlı zamanları başlayacak canım.
bol kalsiyum al, bebek ihtiyacı olanı senden alır ama senin depoların boş kalmasın
maden suyu tüketmeni tavsiye ederim
hem bebeğin kemik yapısı için hem bulantı ve mide yanmaları için.

hayirli gunlerrr bacilarrr
ben tam geldim iki gundur bas agrim oluyo neden tansiyondan mi diye sormaya hamilelik gunlugunde normaldir diyor neyseki
iyi olcak iyi merak etme az kaldi benimki ikiz degilmis canim yani varsada gitmis dedi doktor cok sukur iyiyiz halen bogurmeler var ara ara ama bol bol tikaniyom valla baska zaman kilo alcam korkusuyla yiyemiyos simdi firsati degerlendiriyom

merhaba kızlar nihayet evdeyim bugün ilk günümüz. benim angel ve gülgüzelinin yasinini akşam yağmur ve oskeninkinide az önce okudum . Allah kabul etsin günüm yakın olduğu için çifter çifter okuyorum sonra okuyamam diye.

selam kızlar ben geldi. arada hep geliyorum gerçi ama kimseyi göremiyorum. köşe kapmaca oynyoruz sanki umarım herkes iyidir...ben evdeyim şu ara tam bi ev hanımı oldum. ama artık sıkılmaya başladım iş bulsam iyi olacak
eslem ve milanı merak ediyorum gözükmüyorlR ne zamandır
sumisalinide merak ediyordum o yazmış çok şükür iyiymiş. az kaldı kusum sıkıntılı günler gececek inşallah rabbim sağ salim kucaklamayı büyütmeyi nasip etsin. yatcan biraz daha bebeğin sağlıklı olsunda yat kusum hiç kasma kendini....
muzmut ve eylül size yetişebilmeyi çok isterdim ama bi süre oluruna bıraktım tedavisiz hamile kalamayacağım ben anlaşılan ama yinede allahtan ümit kesilmez inşallah ummadığım anda kendiliğinden gelir meleğim sizlerde dikkat edin kendinize...
gülüm güzelim allah yardımcın olsun canım inşallah senin de en yakın zamanda güzel haberlerini alırız sıra sende bu ay inşallah t

duygu senin doğuma da çok az kalmış canım rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım... internetin başından kalkar kalkmaz okuyacağım bende yasinleri dün okuyamamıştım bugün iki tane okuyacağım allah kabul etsin inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

miyopi duygudan sonra sıra sende sanırım zaman ne çabuk geçiyor demi.. özge ecem angel sizler ne alemdesinşz bacım

canlarım ben geldim. Bugün tatildi bize evdeydik. İşlerim vardı biraz hallettim bi uğrayayım dedim. Kimseden alıntı yapamadım tek tek yazıcam inşallah.

Yağmurum gelmiyon özlüyoruz seni, habersiz bırakma bizleri. Akışına bırakmak bazen iyi gelir, düşünme belkide düşünmediğin anda oluverir. Duygudan sonra bende sıra dediğin gibi, inşallah güzel bir doğumla bebişimize kavuşucaz.

Şu sıralar ben çok duygusalım, bunda ettiğimiz kavgalarında etkisi var, çoğu zaman durduk yere ağlamak geliyor. Ruhen biraz yara almış durumdayım. Benim yasinimi okurken bu konulardada dua edermisiniz bana?

Gülgüzeli Rabbim sana senin düşündüğündende güzel bir mükafat sunacaktır eminim. Bize düşen sabretmek ve dua etmek. İnşallah hayırlısıyla daha fazla beklemeden güzel haberlerle gelirsin bize.

Sumisali sonunda ses verdin, merak etmeye başlamıştık. Sıra eslemle millanın ses vermesinde. Millan evine yerleşebildimi acaba? Kızçesi nasıl olaki?

Duygucum tatilin tadını çıkar. Gerçi zaten biliyorsun sen tecrübelisin hepimizden. Doğuma kadar olabildiğince dinlen inşallah.

ben bu sıralar dahada heyecanlanmaya başladım. Bebişimi çok merak ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün doğum kursuna eşimide götürdüm. İnşallah biraz düşünmesine vesile olur. Şu sıralar gereksiz yere kavga ediyoruz ve birçoğunu kendi çıkarıyor. Ben kavgalara dayanamaz oldum, sürekli ağlar moddayım kavga sırasında. İnşallah bebeğim bu süreçten aşırı derece etkilenmiyordur. Çünkü ben elimden geleni yapsamda bana bişi dediğinde kavga çıkardığında üzülmeden edemiyorum. İster istemez kafaya takıyorum

Yasinlere başladım. Dün okuyamamıştım, bugün sabah ikisinide aradan çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…