evet canım duydum çok şükür darısı sağlıkla kucağımıza alamaya inşallah.evet çift yumurta ikizi canım başlıcaksa başlası başlamıcaksa hiç başlamasın şu bulantılarrrr :))))))))))
günaydııııın fıstıklaaaaarnasılsınız ne var yok
eylülcüm yeni yasin listesi yapmıştın çok iyi olmuş kuşum dualarla topiğimizde bebişlerini kucağına alamayan kalmasın inşallaaah
Günaydın canım nasılsın?
Eylülcüm bence doğumu yaklaşanları -özellikle duygununki çok yakın- en başa alalım listede, sonra isteyenler için sonrada bebişleri olanlar için okusak daha iyi olmazmı? Duygu 10 mayıstaydı galiba doğum için gün almıştı, öncesinde okuyalım ona mutlaka bence.
günaydın kızlaaarr:)hepinize hayırlı sabahlar:)Günaydın canım nasılsın?
Eylülcüm bence doğumu yaklaşanları -özellikle duygununki çok yakın- en başa alalım listede, sonra isteyenler için sonrada bebişleri olanlar için okusak daha iyi olmazmı? Duygu 10 mayıstaydı galiba doğum için gün almıştı, öncesinde okuyalım ona mutlaka bence.
ilk gebeliklerde birz geç hissedilebiliyomuş canım..içinde gezen bişey hisseedebilirsin meselahayirli gunlerrrr bacilarrr
nassiniz bakem dun yoktum bugunde sabah erkenden kan vermeye gittim haftaya kontrol varda bebisimizi gorcez...yaa kislar aklima takildi hamilelik gunlugunde diyoki artik bebeginizin hareketlerini hissetmeye baslamis olmalisiniz diyo nasil bisi hissedince nasil anlicam hangi hisse benziyobazen icimde bi tihaflik oluyo ama ben midemle alakali saniyorumm....
bende miyopiye katiliyom duyguyu one alalim...
tabii laila..ama topikimiz bu ara çok sakin..normalde sayfaları devirirken,şimdi 2 3 saayfayla idare ediyoruzKıskananları çatlatmak için bende katılabilir miyim aranıza kızlarr
ilk gebeliklerde birz geç hissedilebiliyomuş canım..içinde gezen bişey hisseedebilirsin mesela
tabii laila..ama topikimiz bu ara çok sakin..normalde sayfaları devirirken,şimdi 2 3 saayfayla idare ediyoruz
tamam listeyi yeniledim bakın bakim olmuş mu? :)))Günaydın canım nasılsın?
hayirli gunlerrrr bacilarrr
nassiniz bakem dun yoktum bugunde sabah erkenden kan vermeye gittim haftaya kontrol varda bebisimizi gorcez...yaa kislar aklima takildi hamilelik gunlugunde diyoki artik bebeginizin hareketlerini hissetmeye baslamis olmalisiniz diyo nasil bisi hissedince nasil anlicam hangi hisse benziyobazen icimde bi tihaflik oluyo ama ben midemle alakali saniyorumm....
bende miyopiye katiliyom duyguyu one alalim...
evet başlıyoruz inşallah :))) oohhh başlıyoruz Yasinlere inşallahhhCanım sende daha başlamamış olmalısınız yazıyor. Senin için çok erken daha. Anca 20li haftalarda hissettim ben. Öncesinde ufak tefek bişiler hissediyordum ama onlar hareketimiydi tam bilemiyorum. Böyle bende karnımın duvarında böyle el geziyor gibi oluyordu. Onun öncesinde belki hareketi olabilir dediğim şeyde içinde baloncuk patlaması gibi bişi. Bilmiyorum anlatabildimmi ama ben böyle şeyler hissettim
Eylülüm ben sendende alıntı yaptıımı düşünmüştüm ama yapamamışımListe süper olmuş eline sağlık. Yarın inşallah duyguyla başlıyoruz
çok iyi olmuş liste,eline sağlık eylül:))Canım sende daha başlamamış olmalısınız yazıyor. Senin için çok erken daha. Anca 20li haftalarda hissettim ben. Öncesinde ufak tefek bişiler hissediyordum ama onlar hareketimiydi tam bilemiyorum. Böyle bende karnımın duvarında böyle el geziyor gibi oluyordu. Onun öncesinde belki hareketi olabilir dediğim şeyde içinde baloncuk patlaması gibi bişi. Bilmiyorum anlatabildimmi ama ben böyle şeyler hissettim
Eylülüm ben sendende alıntı yaptıımı düşünmüştüm ama yapamamışımListe süper olmuş eline sağlık. Yarın inşallah duyguyla başlıyoruz
kızlar ben yokken dimeh ten haber geldimi?doğmuş olması lazım bebişin...eslemide göremiyorum
bide ben fitil gibi progestan kullanıyorum ya 4 5 saat sonra afedersiniz krem gibi akıntı oluyor..şimdiden neden bu ilacı kullandığımda ayrı bir muamma...
bu adetim benim leke leke oldu,hep kahverengi ve azıcık...2 gün sonrasında doktora gittim azıcık oluyorum diye o da dediki progestan kullan 15 gün gel alttan ultrasonla bakıcam dedi..ama yumurtaya bakıcam gibi bişeyler dedi sanırım..ameliyata girecekti acele etti..Progestanın acaba bi nevi düzenleyici özelliği falanmı var canım ya? Ben ilk hamileliğimde kanamam olunca kullanmıştım ama bunda Allaha şükür öle bi durum olmadığı için hiç kullanmadım. Bidahaki gidişinde sorsana doktora. Bu doktorlarada gıcık oluyom bazen, sormadan sölemiyorlar bişiyi niye verdiklerini
bu adetim benim leke leke oldu,hep kahverengi ve azıcık...2 gün sonrasında doktora gittim azıcık oluyorum diye o da dediki progestan kullan 15 gün gel alttan ultrasonla bakıcam dedi..ama yumurtaya bakıcam gibi bişeyler dedi sanırım..ameliyata girecekti acele etti..
bir de kızlar ben adetim gecikince kan verdim sağlık ocağına..gerçi bu ay kocamdan ayrıydım ama son anlarda bişey olmuştur diye ve kansızlığıma baktrmak için..orada hcg değerim 0.234 çıktı..sağlık ocağındaki doktor gebelik var dedi..ben baktım sonuca doktor bey 5 in altında gebelik olmuyor diye biliyorum dedim..yok yok çok yen oluşmuş dedi..ben de kadın doğumcuya gittim..sen bilşin dedi 5 in altı gebelik olmaz dedi..böylede bir saçmalık atlattım yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?