Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ne kadar canımız yansada çok şükür sağsalim atlattık ya kuzum önemli olan o ... bazen guzuma bakıorum Allahım ben nası doğurdum falan diyip kendime şaşıyorum gerçekten normal doğumun en güzel yanı buymuş bebişine kavuşmanın her aşamasını yaşıosun... inşallah düşer cnm değerler sanki bnm guzunun yüzü geçti gibi gelio ama bitek gözlerinin beyazlarında sarı kaldı inşallah o da geçer hemen...

Lilyumcum canım bebısın cok tatlı rabbım sağlıklı sıhhatlı buyutmek nasıp etsın hayırlı bı evlat olsun ınsallah.
Eylulcum cok sevındım adına degerın ne guzel artmıs geliyor bebiş gelıyoooo:)))
Gülgüzeli canım herseyde vardır bı hayır moralını yuksek tut bol bol dua ve namaz kıl rabbım hayırlısını versın
Diğer bebiş annelerı ve hamişler allah kolaylıklar versın sıze öpüyorum hepıciğinizi Allaha emanet olun

kuzum benim çok saol Allah razı olsun. inşallah bakalım gelir sağlıkla kucagımıza alırız. daha doktora çarşamba gitcem inşallah keseyi görürüz....
darısı sana olsun inşallahhhhh canım arkadaşımmmm

canım benım ınsallah ben umıtsiz vakayım biliyorsun ınsallah rabbım nasıp eder banada bu duyguları
valla ben yazı beklıyorum tüp bebek için ona göre ayarlıyoruz herseyı bı süpriz olsa hiç fena olmazdı yaniii

özgem bende ümitsiz vakaydım biliorsun 12 aydır ugraşıyorduk. 12 ayımızda mucize gercekleşti çok şükür. bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım biliosun. sen yumoş takibi yaptırdın mı hiç? bence yaptırmadıysan yaptır muhakkak. bende kasım aralık gibi tutmasaydı tüp düşünüyordum hatta para biriktirmeye başlıcaktır. gün doğmadan neler doğar.

canım ben artık hastane doktor helede tedavı kelımesınden oyle sıkıldım ki doktorum kolomen tedavısı yapacaktı onu bıle ıstemıyorum artık cok germeye basladı bu doktor olayları benı psıkolojımı fena etkılıyo
bılmıyorum belkı 1 ayda olsa denerım rabbım buyuk o ol derse hersey olur canım

öle deme canım Rabbim ol dedikkten sonra oluyor. ben klomen kullanmadım farklı bir ilaç verdi 5 gün içtim hem yumoşları kaliteleştirdi hemde büyüttü ayrıca rahimi gebeliğe hazırladığını okudum verdiği ilacın adı femara doktora gittiğinde sor sanada uygun olursa bir danış. klomenden cok daha iyi bir ilaç.
rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canım arkadaşım. bende keseyi görüp kalp atışını duymak istiyorum Allahın izniyle. çok tedirginim bende

Günaydın Kızlar. topiği kapattım açtım :)

Günaydın canım herkese hayırlı sabahlar

Nasılsın bakalım taze hamile :) Varmı bulantı falan? Gerçi daha erken benimki 8.haftadan sonra başlamıştı,
çarşamba günü doktora gidicektin dimi, hadi bakalım inşallah kese gözükür, en kısa sürede de kalp atışını duyarsın
Kocan daha gelmedi dimi? Başka kimseye söyledinmi hamile olduğunu?

iyilik canım yok henüz bulantı falan çok şükür. karnım çok acıkıor okadar :))) bide halsizim sanki :)
kocam yarın gelecek inşallah. annem babama söylemiş duramamış. bide iş yerindekiler bilio. çarşamba gidicem inşallah gözükür canım

günaydııııııııııııııııın kızlaaaaar nasılsınız nasıl durumlar

benim bata son 3-4 gün bakalım bu ay ne kadar bekleyeceğim

hemen karamsarlaşma canım Rabbim hayırlısını versin. bekliycez demişler olmadı dememmişlerki benimde bebek görünmemişti 7-8 haftaya kadar bekliycez dedi doktor sonra göründü çok şükür. arada oluyor ters giden bişeyler Rabbim hayıra çevirsin inşallah hepsini.

geçer canım bi çoğu yakalanıyor sarılığa sen emzir bol bol

slm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti

slm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti
gülüm güzelim çok üzüldüm gerçekten ama hayırlısı böyleymiş demekki. acını anlıyorum canım ama metanetli ol üzme kendini. allah inşallah ummadığın anda kendiliğinden gönderir sana meleğini.. rabbim sabır versin canım.. biçoğumuz zor dönemlerden geçiyoruz. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:

Canım, Rabbim sana sabırlar versin bu konuda. Senin imtihanın da bu konuda demekki. Rabbim dayanacağını bildiği için seni böyle birşeyle sınıyor, sabret , sabretki feraha erenlerden olasın.
Çok zor bir durum, aynısı değildi ama bende biliyorsun düşük yaşadım, çok iyi anlıyorum seni. Ama inşallah bu acının, zorluğun sonunda Rabbim ferah bir kapı çıkaracaktır karşına. Üzülme demek boş, çok üzülüyor insan ama sabret.

selam bacilar...
canim cok uzuldum allah sana sabir versin herseyde bir hayir vardir rabbimiz boyle uygun gormus seni guclu goruyorki boyle bir sinavla siniyor hakkinda hayirlisi canim allah yardimcin olsun.

yok canım hiç süt korur mevzusu yapmadık zaten ama bende eşimin korunmasından yana değilim saçma geliyor bana
bakalım artık kaldık sonunda ria ya. risklerini göze almaktan başka çare yok sanırım.

canım gözün aydın kızçen çok tatlı maşallah... bahtıda şansıda güzel olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…