• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Hamilelik günlüğüme baktımda 75 günüm kalmış. Anaaa ne kadar az kalmış bende 3 aydan fazla varmış gibi hissediyorum. Günler ne çabuk geçiyor, sanki hamile olan ben değilmişim gibi.

Rabbim inşallah istediğim gibi normal (doğal) doğum nasip eder bana. Öle bi heyecan yaptım, aslında başka bişi sorcaktım ama şu an uçtu gitti bende :1::1:

Tamam hatırladım, nstye ne zaman göndermeye başlıyor doktor? Kaçıncı haftadan sonra yani?

Hamilelik günlüğüme baktımda 75 günüm kalmış. Anaaa ne kadar az kalmış bende 3 aydan fazla varmış gibi hissediyorum. Günler ne çabuk geçiyor, sanki hamile olan ben değilmişim gibi.

Rabbim inşallah istediğim gibi normal (doğal) doğum nasip eder bana. Öle bi heyecan yaptım, aslında başka bişi sorcaktım ama şu an uçtu gitti bende :1::1:

Tamam hatırladım, nstye ne zaman göndermeye başlıyor doktor? Kaçıncı haftadan sonra yani?
75 gün su gibi geçip gidecek inşallah
36 haftadan sonra düzenli girmeye başlamıştım nst ye

ayyyyyyyy muzmutum ve eylülüm hamile misiniz kızlar :52::52::52::52:
çok sevinidm yaaa rabbim tamamına erdirsin inşallah:29::29::29:
çok çok sevindim:52:
gülgüzeli senin de tedavin inşallah çok güzel sonuçlanır tutunur sana miniş mercimeklerin :49:
yağmurcum yakında senin de haberini alıcaz inşallah rabbimin izniyle :29:

aaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmm gecmiş olsun Allah analı babaı buyutsun:)) ooo masallah iyi hemen dogurmussun yarım saat iyi bi sure.benim suyum geldikten on saat sonra dogdu ama dogum anım 12 dk idi masallah masallah sana:) ne ara dogurdun bacım biz muhtesem uclu son gunlerine kadar bekledik millan ve ben catlıcaktık ya az daha meaktan bak senin hemencik oldu ne guzel:))

sarılıgına dikkat et ilk uc ay o risk devam ediyor bizimki 1 aylıkken sarılık oldu hala da tam gecmedi

cok acıdı mı canın?ben belli bi kısmını yasamadım epiduraldi ya benimki

sağolasın cnm Allah razı olsun pazar akşam üzeri doğurdum... azıcık sancım vardı sadece doğuma die gitmedim aslında kesin geri gönderirler dedim ama 3-4 cm açıklık varmış geriside açıldı hemencik hastanede sonrasıda çarcabuk oldu çok şükür sancıma dayandım sesim bile çıkmadı da nezamanki ebe gelip karnımı bastırdı ozaman çığlığı bastım gerisi çorap söküğü gibiydi çok şükür cnm.. sarılığıda yarın tekrar ölçtürücez 13,5 çıktı 15 olunca küveze alıolarmış inşallah düşmüştür guzzumun değeri :25:

Günaydın canlarım :3::3:

Bu ne güzel bi haberdir böyle; maşallah dünün bereketine, inşallah hep böle güzel haberlerle devam eder topiğimiz.
Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin canım, analı babalı büyümeyi nasip etsin. Şimdi nasılsın, doğum hikayeni ve fotonu bekliyoruz :16::16: İsim ne koydunuz peki canım

ooo süpermiş hadi bakalım, birmi ikimi koycaklar sana peki? Birde geri kalanları donduruyormusunuz? Öyle bişiler diyorlar ya, ben ayrıntıyı bilmiyorum da ondan soruyorum canım, dondurmak ekstra ücretlidir heralde?
Transfer ne zaman olacak şimdi?

aminnn cnm Allah razı olsun... şimdi iyiyim çok şükür dikiş ağrılarım vardı ilk gün onlarda kalmadı çok şükür hakikaten normal doğumda çabuk ayaklanıomuş insan... cnm işte pazar günü doğum yaptım gecesinde sancım vardı ama belli aralığı yok die hiç umursamadım pazar akşamıda annemin ısrarı üzerine gittik hastaneye bidahada beni çıkarmadılar 3-4 cm açıklık olmuş dediler 24 saat içerisinde doğurursun ddediler ama maşallah bnmki açılmaya pek meraklı çıktı birden doğum için yeterli açıklığa ulaştı hemen doğuma aldılar ıkınmada zorlandım zorlanıncada ebe karnıma çok bastırdı ozaman çığlığı bastım ama sonunda hemencik doğdu bebişim sonrası zaten hiç önemli değildi bebişimle göz göze geçirdim dikiş anını falan çok şükür kurtuldum yaa dikiş, için temizlenmesi falan geçti sonra oturtular tekerlekli sandalyeye kucağımada bebişimi verdiler ailemin yanına götürdüler işte o anın tarifi mümkün değil herkes hıçrıklara boğuldu sonrası gülüş cümbüş Rabbim herkeslere nasip etsin yaşatsın bu duyguları :16::16::16: adını yağmur koyduk cnm ismine yaraşır sular gibi geldi guzum :nazar::nazar::nazar:

gözün aydın lilyumcum darısı bizim başımıza ama bende çok korkuyorum benim zillide erken gelcek sanki kıpır kıpır aşağı indi çok karnım. ama hala çalışıyorum 1 mayısta çıkcam izne. tabi durursa

sağolasın cnm aminn inşallah kolay bi doğum geçirirsin sağlıklıklı sıhhatli kavuşursun yavruşuna... cnm iyi hissetmiyorsan ayrıl bian önce bak bnm doğuma 18 nisan diodu doktor 7 nisanda geldi... inşallah seninki zamanında gelir cnmm :16::16::16:

amin canım darısı size inşallah yagmurcum. ben hala şoktayım anlayamadım hala bişey :))) rabbim sizede nasip etsin inşallah darısı size. rabbim benimde kucagıma almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::nazar:
amiiiin kusum amiiiin inşallah sağ salim alacaksın kuzunu kucağına :16::16:
ayyyyyyyy muzmutum ve eylülüm hamile misiniz kızlar :52::52::52::52:
çok sevinidm yaaa rabbim tamamına erdirsin inşallah:29::29::29:
çok çok sevindim:52:
gülgüzeli senin de tedavin inşallah çok güzel sonuçlanır tutunur sana miniş mercimeklerin :49:
yağmurcum yakında senin de haberini alıcaz inşallah rabbimin izniyle :29:

laylalilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım çok özledim seni nerelerdesin sen naptın kuzumn asılsın iyisindir umarım :31::16:

amiiiin kusum amiiiin inşallah sağ salim alacaksın kuzunu kucağına :16::16:

laylalilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım çok özledim seni nerelerdesin sen naptın kuzumn asılsın iyisindir umarım :31::16:
canımmmmmmmmmmm darısı başına inşallahhh gözüm seni ısırıyorrrrr:16:

canımmmmmmmmmmm darısı başına inşallahhh gözüm seni ısırıyorrrrr:16:
hadi hayırlısı eylülüüüüüüm :16: muzmutun gözü seni ısırdı oldu bak seninki de beni ısırıyorsa inşallah sıra bendedir :1: benim için de dua et 10 güne gelmesin kırmısılar ama öyle geç gelecekse de bekletmesin mümkünse bi dokuz ay gelmesin :52::9: bu arada belirtilerin oldumu neler anlatsana biraaaaaaaaaaz:49:

hadi hayırlısı eylülüüüüüüm :16: muzmutun gözü seni ısırdı oldu bak seninki de beni ısırıyorsa inşallah sıra bendedir :1: benim için de dua et 10 güne gelmesin kırmısılar ama öyle geç gelecekse de bekletmesin mümkünse bi dokuz ay gelmesin :52::9: bu arada belirtilerin oldumu neler anlatsana biraaaaaaaaaaz:49:
amin canım inşallah yürekten istiyorum hamiş olmanı. inşallah olacak seninde.
biliosun çatlatma iğnesi oldum bu ay ve kocamla yanlızca iğne vurulduğum hafta kaçamak yaptık :) neyse gün saydım hergün ne belirti ne bişey adetime 4 gün falan vardı ayagım ayrıdı ovaladım hep. sonra 9unda falan hafif gögüslerim agrıdı ama dokununca sonra ben dokunmadan ağrıdı şüphelendim dünde test yaptım adet gününm dündü. yarın testi yenilicem inşallah 2 katına çıkar :18: sende dua et bana emi. yagmurcum belirtilere aldanma dedikleri gibi öle belirtti olmuyor. sadece gögüsllerim agrıyor okadar

amin canım inşallah yürekten istiyorum hamiş olmanı. inşallah olacak seninde.
biliosun çatlatma iğnesi oldum bu ay ve kocamla yanlızca iğne vurulduğum hafta kaçamak yaptık :) neyse gün saydım hergün ne belirti ne bişey adetime 4 gün falan vardı ayagım ayrıdı ovaladım hep. sonra 9unda falan hafif gögüslerim agrıdı ama dokununca sonra ben dokunmadan ağrıdı şüphelendim dünde test yaptım adet gününm dündü. yarın testi yenilicem inşallah 2 katına çıkar :18: sende dua et bana emi. yagmurcum belirtilere aldanma dedikleri gibi öle belirtti olmuyor. sadece gögüsllerim agrıyor okadar
inşallah değerin iki güne fırlar eylülüüm bu kez olacak allahın izniyle kuzum dualarımdasııın :16: allahım ol deyince oluyor demekki. hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize. ben de bu ay klomen kullandım. işi bıraktım memlekete gittim ennemlere. sonra annemi alıp geldim kocamla kaçak köçek tam yumurtlama haftasında bişiler oldu başka da çok çalışma olmadı ama tuttu mu bilmiyorum :17: benimde 3 gündür falan göğüslerim acıyo ve çok yoğun bembeyaz akıntım var üşüttüm ya da idrar yolu enfesiyonu olabilir mi bilmiyorum :44: belkide kırmızılar erken gelicek ondan bu göğüslerime dokunamamam bana hamileymişim gibi gelmiyor hiç nedense :19: inşallah tez zamnada bende görürüm pozitifi kusum :31:

inşallah değerin iki güne fırlar eylülüüm bu kez olacak allahın izniyle kuzum dualarımdasııın :16: allahım ol deyince oluyor demekki. hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize. ben de bu ay klomen kullandım. işi bıraktım memlekete gittim ennemlere. sonra annemi alıp geldim kocamla kaçak köçek tam yumurtlama haftasında bişiler oldu başka da çok çalışma olmadı ama tuttu mu bilmiyorum :17: benimde 3 gündür falan göğüslerim acıyo ve çok yoğun bembeyaz akıntım var üşüttüm ya da idrar yolu enfesiyonu olabilir mi bilmiyorum :44: belkide kırmızılar erken gelicek ondan bu göğüslerime dokunamamam bana hamileymişim gibi gelmiyor hiç nedense :19: inşallah tez zamnada bende görürüm pozitifi kusum :31:
canım inşallah tutmuştur. gün doğmadan neler doğar. sen içini ferah tut. inşallah seninde hamileyim dediğin günleri görcez yagmurcum.

ben çok panik ve şaşkınım yaa :( yarın olsun istiyorum biran önce

canım inşallah tutmuştur. gün doğmadan neler doğar. sen içini ferah tut. inşallah seninde hamileyim dediğin günleri görcez yagmurcum.

ben çok panik ve şaşkınım yaa :( yarın olsun istiyorum biran önce
hadi hayılısı kusum :31: inşallah yarında güzel haberlerini alırız :16: neyse kusum ben çıkıyorum dikkat et kendine :54:

Back