- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
telefonda söyledim :) msjlaşıyoruz çok mutlu olduTelefonda söledinmi, yoksa gelince süprizmi yapıcan?
rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonda söyledim :) msjlaşıyoruz çok mutlu olduTelefonda söledinmi, yoksa gelince süprizmi yapıcan?
telefonda söyledim :) msjlaşıyoruz çok mutlu oldu
rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
75 gün su gibi geçip gidecek inşallahHamilelik günlüğüme baktımda 75 günüm kalmış. Anaaa ne kadar az kalmış bende 3 aydan fazla varmış gibi hissediyorum. Günler ne çabuk geçiyor, sanki hamile olan ben değilmişim gibi.
Rabbim inşallah istediğim gibi normal (doğal) doğum nasip eder bana. Öle bi heyecan yaptım, aslında başka bişi sorcaktım ama şu an uçtu gitti bende
Tamam hatırladım, nstye ne zaman göndermeye başlıyor doktor? Kaçıncı haftadan sonra yani?
aaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmm gecmiş olsun Allah analı babaı buyutsun:)) ooo masallah iyi hemen dogurmussun yarım saat iyi bi sure.benim suyum geldikten on saat sonra dogdu ama dogum anım 12 dk idi masallah masallah sana:) ne ara dogurdun bacım biz muhtesem uclu son gunlerine kadar bekledik millan ve ben catlıcaktık ya az daha meaktan bak senin hemencik oldu ne guzel:))
sarılıgına dikkat et ilk uc ay o risk devam ediyor bizimki 1 aylıkken sarılık oldu hala da tam gecmedi
cok acıdı mı canın?ben belli bi kısmını yasamadım epiduraldi ya benimki
anaaaaam bugün ne güzel haberler aliyoz maşallah allah anali babali
Büyütsün tamda istedigin gibi olmuş foto bekliyosss
aaaaaaaaaaaa
gözünüz aydın lilyum
Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın tatlım
Günaydın canlarım
Bu ne güzel bi haberdir böyle; maşallah dünün bereketine, inşallah hep böle güzel haberlerle devam eder topiğimiz.
Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin canım, analı babalı büyümeyi nasip etsin. Şimdi nasılsın, doğum hikayeni ve fotonu bekliyoruz İsim ne koydunuz peki canım
ooo süpermiş hadi bakalım, birmi ikimi koycaklar sana peki? Birde geri kalanları donduruyormusunuz? Öyle bişiler diyorlar ya, ben ayrıntıyı bilmiyorum da ondan soruyorum canım, dondurmak ekstra ücretlidir heralde?
Transfer ne zaman olacak şimdi?
gözün aydın lilyumcum darısı bizim başımıza ama bende çok korkuyorum benim zillide erken gelcek sanki kıpır kıpır aşağı indi çok karnım. ama hala çalışıyorum 1 mayısta çıkcam izne. tabi durursa
Gozun aydin canim hayirli olsun insallah rabbim anali babali buyutsun insallahhhh. Saol csnim benim rabbim benimde kucagima almayi nadip eder insallahhh
amiiiin kusum amiiiin inşallah sağ salim alacaksın kuzunu kucağınaamin canım darısı size inşallah yagmurcum. ben hala şoktayım anlayamadım hala bişey :))) rabbim sizede nasip etsin inşallah darısı size. rabbim benimde kucagıma almayı nasip etsin inşallah
ayyyyyyyy muzmutum ve eylülüm hamile misiniz kızlar
çok sevinidm yaaa rabbim tamamına erdirsin inşallah
çok çok sevindim
gülgüzeli senin de tedavin inşallah çok güzel sonuçlanır tutunur sana miniş mercimeklerin
yağmurcum yakında senin de haberini alıcaz inşallah rabbimin izniyle
canımmmmmmmmmmm darısı başına inşallahhh gözüm seni ısırıyorrrrramiiiin kusum amiiiin inşallah sağ salim alacaksın kuzunu kucağına
laylalilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım çok özledim seni nerelerdesin sen naptın kuzumn asılsın iyisindir umarım
hadi hayırlısı eylülüüüüüüm muzmutun gözü seni ısırdı oldu bak seninki de beni ısırıyorsa inşallah sıra bendedir benim için de dua et 10 güne gelmesin kırmısılar ama öyle geç gelecekse de bekletmesin mümkünse bi dokuz ay gelmesin bu arada belirtilerin oldumu neler anlatsana biraaaaaaaaaazcanımmmmmmmmmmm darısı başına inşallahhh gözüm seni ısırıyorrrrr
amin canım inşallah yürekten istiyorum hamiş olmanı. inşallah olacak seninde.hadi hayırlısı eylülüüüüüüm muzmutun gözü seni ısırdı oldu bak seninki de beni ısırıyorsa inşallah sıra bendedir benim için de dua et 10 güne gelmesin kırmısılar ama öyle geç gelecekse de bekletmesin mümkünse bi dokuz ay gelmesin bu arada belirtilerin oldumu neler anlatsana biraaaaaaaaaaz
inşallah değerin iki güne fırlar eylülüüm bu kez olacak allahın izniyle kuzum dualarımdasııın allahım ol deyince oluyor demekki. hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize. ben de bu ay klomen kullandım. işi bıraktım memlekete gittim ennemlere. sonra annemi alıp geldim kocamla kaçak köçek tam yumurtlama haftasında bişiler oldu başka da çok çalışma olmadı ama tuttu mu bilmiyorum benimde 3 gündür falan göğüslerim acıyo ve çok yoğun bembeyaz akıntım var üşüttüm ya da idrar yolu enfesiyonu olabilir mi bilmiyorum :44: belkide kırmızılar erken gelicek ondan bu göğüslerime dokunamamam bana hamileymişim gibi gelmiyor hiç nedense inşallah tez zamnada bende görürüm pozitifi kusumamin canım inşallah yürekten istiyorum hamiş olmanı. inşallah olacak seninde.
biliosun çatlatma iğnesi oldum bu ay ve kocamla yanlızca iğne vurulduğum hafta kaçamak yaptık :) neyse gün saydım hergün ne belirti ne bişey adetime 4 gün falan vardı ayagım ayrıdı ovaladım hep. sonra 9unda falan hafif gögüslerim agrıdı ama dokununca sonra ben dokunmadan ağrıdı şüphelendim dünde test yaptım adet gününm dündü. yarın testi yenilicem inşallah 2 katına çıkar :18: sende dua et bana emi. yagmurcum belirtilere aldanma dedikleri gibi öle belirtti olmuyor. sadece gögüsllerim agrıyor okadar
canım inşallah tutmuştur. gün doğmadan neler doğar. sen içini ferah tut. inşallah seninde hamileyim dediğin günleri görcez yagmurcum.inşallah değerin iki güne fırlar eylülüüm bu kez olacak allahın izniyle kuzum dualarımdasııın allahım ol deyince oluyor demekki. hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize. ben de bu ay klomen kullandım. işi bıraktım memlekete gittim ennemlere. sonra annemi alıp geldim kocamla kaçak köçek tam yumurtlama haftasında bişiler oldu başka da çok çalışma olmadı ama tuttu mu bilmiyorum benimde 3 gündür falan göğüslerim acıyo ve çok yoğun bembeyaz akıntım var üşüttüm ya da idrar yolu enfesiyonu olabilir mi bilmiyorum :44: belkide kırmızılar erken gelicek ondan bu göğüslerime dokunamamam bana hamileymişim gibi gelmiyor hiç nedense inşallah tez zamnada bende görürüm pozitifi kusum
hadi hayılısı kusum inşallah yarında güzel haberlerini alırız neyse kusum ben çıkıyorum dikkat et kendinecanım inşallah tutmuştur. gün doğmadan neler doğar. sen içini ferah tut. inşallah seninde hamileyim dediğin günleri görcez yagmurcum.
ben çok panik ve şaşkınım yaa yarın olsun istiyorum biran önce
inşallah canım öpüyorum seniiihadi hayılısı kusum inşallah yarında güzel haberlerini alırız neyse kusum ben çıkıyorum dikkat et kendine