Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slm kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tşk ederim laylaa seni de özledik gel artık
kızlar sabah hastaneden aradılar yarın transferim yapılabilirmiş dua edin bana bebegim sımsıkı tutunsun bana

günaydın canlarr bugün erkenden kalktım. hortlak gibiyim ya...
slm kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tşk ederim laylaa seni de özledik gel artık
kızlar sabah hastaneden aradılar yarın transferim yapılabilirmiş dua edin bana bebegim sımsıkı tutunsun bana
canım hakkında hayırlısı canımm inşallah güzel haberlerini alacağızzzzzz

canım masallah yaa cok guzel, benim 1 cm idi hastaneye gittiğimde sancım filan da yoktu, 4 cm ye ulasana adar cok canım yandı senin cok guzel masallah tatlım :))ah o ebeler yok mu bi de göbek adı olarak kendi adlarını koyuyolar:))))) bizim 8.9 idi degermiz pazartesi tekrar gitcez, ins duser degeri seninkinin de bol bol emzir sen de hosaf iç cok etkiliyo TAZE ANNE BİZ ESKİDİK DESENE:))))))

allah yardımcın olsun güzelim inşallah tutuncak bebişlerin sana rabb,m gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
çok şükür eylülüm gözün aydın doğurduğun günleri de görelim inşallah bacım
canımmmmmmmm cok sevindim tekrar hayırlı olsun darısı yagmura, gulguzeline:))))))))))) siz de bizim gibi alın kucagınıza gaz cıkarıp uyutcaz dıye didinin inş:)))))))))))))

amiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

MERY VE SAGO:)

bebişim 4 gundur kakasını yapamıyodu cok zorlanarak yaptı, sizler bu durumu nasıl cozuyorsunuz bi daha olur mu ki ya cok korkuyoruk olmaması için ne yapabilirim ki?

slm kızlar ya ben hiç iyi degilim bugün transfer günü için arayacaklar diye beklerken sabah aradılar ..normalde 3.gün embriyosu hepsi ama 2.gün gibi ilerliyo suan transfer yaparsak tutmaz dedi.pazartesi gününe kadar bekleyecegiz dedi..umarım büyürleer cok moralim bozuk ..yavas büyüyorlarmiiş

MERY VE SAGO:)

bebişim 4 gundur kakasını yapamıyodu cok zorlanarak yaptı, sizler bu durumu nasıl cozuyorsunuz bi daha olur mu ki ya cok korkuyoruk olmaması için ne yapabilirim ki?

canım ben hiçbirşey yapmıyorum
dün 6 ncı günde yaptı ömer kkasını çığlık çığlığa
dr müdahale etmeyin, süt yarıyordur hepsini sindirdiği için ataca birşey kalmıyordur
fitille falan müdahale ederseniz bağırsak tembelliği yapar dedi
kakası sertse kabız sayılıyormuş
sizinki sert mi sıvı mı

daha önce zeyinyağı falan verdim bi faydası olmadı
ameliyat olduğunda serum taktılar
o serumun sayesinde 3 gün peşpeşe yaptı kakasını
sonra aynı düzene döndük malesef

tatlım üzme kendini
geç olsun da güç olmasın inş

kızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........

Canim hadi gozunaydin. Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah. Hadi bakalim sira gulguzeli ve yagmurda insallah

Canim yuregini ferah tut. Buyuyecekler insallah. 9ay sonra kucainda olacaklar insallah saglikla. Dua et bol bol. Birde guzel dusun yureini ferah tut

sagol cnm yaa zaten su desteginizde olmasa naparım ben ..inş güzel büyüyeceklerinş Rabbim nasip eder inş hersey yolunda gider bende kavusurum melegime

anam topiği açan olmamış :)))
gülgüzeli dualarımız seninle tatlım üzme kendini pozitif düşünüyoruz pozitif olacak ALLAHIN İZNİYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…