Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hakkında hayırlısı canımm inşallah güzel haberlerini alacağızzzzzzslm kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tşk ederim laylaa seni de özledik gel artık
kızlar sabah hastaneden aradılar yarın transferim yapılabilirmiş dua edin bana bebegim sımsıkı tutunsun bana
kızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
sağolasın cnm Allah razı olsun pazar akşam üzeri doğurdum... azıcık sancım vardı sadece doğuma die gitmedim aslında kesin geri gönderirler dedim ama 3-4 cm açıklık varmış geriside açıldı hemencik hastanede sonrasıda çarcabuk oldu çok şükür sancıma dayandım sesim bile çıkmadı da nezamanki ebe gelip karnımı bastırdı ozaman çığlığı bastım gerisi çorap söküğü gibiydi çok şükür cnm.. sarılığıda yarın tekrar ölçtürücez 13,5 çıktı 15 olunca küveze alıolarmış inşallah düşmüştür guzzumun değeri
Amin canım İnşallahhhcanımmmmmmmm cok sevindim tekrar hayırlı olsun darısı yagmura, gulguzeline:))))))))))) siz de bizim gibi alın kucagınıza gaz cıkarıp uyutcaz dıye didinin inş:)))))))))))))
faceye telden baktım ama açılmadı foto : akşam evden bakcamm çok meraklandımfacee bakın bi kızlar:)))
slm kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tşk ederim laylaa seni de özledik gel artık
kızlar sabah hastaneden aradılar yarın transferim yapılabilirmiş dua edin bana bebegim sımsıkı tutunsun bana
çok şükür eylülüm gözün aydın doğurduğun günleri de görelim inşallah bacımkızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
canımmmmmmmm cok sevindim tekrar hayırlı olsun darısı yagmura, gulguzeline:))))))))))) siz de bizim gibi alın kucagınıza gaz cıkarıp uyutcaz dıye didinin inş:)))))))))))))
faceye telden baktım ama açılmadı foto : akşam evden bakcamm çok meraklandım
gördüm maşallah çok tatlı cadı :))) darısı bize inşallahtamam:)) bugun tam gun mu calısyorsun
gördüm maşallah çok tatlı cadı :))) darısı bize inşallah
yok 2de çıkcam canım :)
MERY VE SAGO:)
bebişim 4 gundur kakasını yapamıyodu cok zorlanarak yaptı, sizler bu durumu nasıl cozuyorsunuz bi daha olur mu ki ya cok korkuyoruk olmaması için ne yapabilirim ki?
tatlım üzme kendinislm kızlar ya ben hiç iyi degilim bugün transfer günü için arayacaklar diye beklerken sabah aradılar ..normalde 3.gün embriyosu hepsi ama 2.gün gibi ilerliyo suan transfer yaparsak tutmaz dedi.pazartesi gününe kadar bekleyecegiz dedi..umarım büyürleer cok moralim bozuk ..yavas büyüyorlarmiiş
eylulcum masallah ilk asamayi atlattin devamida bole guzel olur insallahkızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
kızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
Canim yuregini ferah tut. Buyuyecekler insallah. 9ay sonra kucainda olacaklar insallah saglikla. Dua et bol bol. Birde guzel dusun yureini ferah tutslm kızlar ya ben hiç iyi degilim bugün transfer günü için arayacaklar diye beklerken sabah aradılar ..normalde 3.gün embriyosu hepsi ama 2.gün gibi ilerliyo suan transfer yaparsak tutmaz dedi.pazartesi gününe kadar bekleyecegiz dedi..umarım büyürleer cok moralim bozuk ..yavas büyüyorlarmiiş
Canim hadi gozunaydin. Rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah. Hadi bakalim sira gulguzeli ve yagmurda insallah
Canim yuregini ferah tut. Buyuyecekler insallah. 9ay sonra kucainda olacaklar insallah saglikla. Dua et bol bol. Birde guzel dusun yureini ferah tut