kızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
Maşallahhhhh maşallahhhh sana ve miniğine.... hamilelik takvimide koymuşsun :) hadi gözün aysın canım benim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok şükür degerim artmış. maşallahhh........
MERY VE SAGO:)
bebişim 4 gundur kakasını yapamıyodu cok zorlanarak yaptı, sizler bu durumu nasıl cozuyorsunuz bi daha olur mu ki ya cok korkuyoruk olmaması için ne yapabilirim ki?
ne kadar canımız yansada çok şükür sağsalim atlattık ya kuzum önemli olan o ... bazen guzuma bakıorum Allahım ben nası doğurdum falan diyip kendime şaşıyorum gerçekten normal doğumun en güzel yanı buymuş bebişine kavuşmanın her aşamasını yaşıosun... inşallah düşer cnm değerler sanki bnm guzunun yüzü geçti gibi gelio ama bitek gözlerinin beyazlarında sarı kaldı inşallah o da geçer hemen...
slm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti
canım üzme kendini ne olur bak vardır bunda da bir hayır. üzme kendini ne olurslm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti
eylul cok normal rahat ol bole acelecide olma benim keseyi 7 haftada gordu benimki gec dollnemeymis gerci o yuzden acele etme zirt pirt alttanda muayene olma bak keseyide gordun rahatla biraz artik ultrasonun fazlasida zararli heyecanli anne senicanlarım dayanamadım doktora gittim. keseyi gördük çok şükür ama bebek görünmedi. 4+4 haftalığım normal mi? cumartesi tekrar gidicem ozamana gözükür mü sizce?
slm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti
canlarım dayanamadım doktora gittim. keseyi gördük çok şükür ama bebek görünmedi. 4+4 haftalığım normal mi? cumartesi tekrar gidicem ozamana gözükür mü sizce?
canım arkadaşım herseyin hayırlısı. üzme kendini ne olur. gelecek inşallah zamanı geldiğinde meleginAllah razı olsun hepinizden kızlar cok sagolun..benimde kısmetim böyleymiş yapacak bişey yok..sabrediyorum cok zor sürecten geciyoruz Allah yardım etsin bize
canlarım dayanamadım doktora gittim. keseyi gördük çok şükür ama bebek görünmedi. 4+4 haftalığım normal mi? cumartesi tekrar gidicem ozamana gözükür mü sizce?
Günaydın canlarımmm
günaydın tatlım :)))) doktor cağırdı alttan baktı :)))) muayene bitti cumartesi gel tekrar dedi. bakalım hayırlısı :))) inşallah duyarız kalp atışını 15-20 gün sonra duyarız kalp atışını sanırımGünaydın canım;
Heyecanlısın çok hee sabret biraz muzmutun dediği gibi zırt pırt gitme doktora. Erken olduğu halde kese görünmüş bak. Alttanmı baktı da gördü yoksa karındanmı? Benim 10gün geçtiği halde karından baktığında gözükmemişti kese. 3 hafta sonra gel demişti bana. hadi bakalım 2-3 hafta sabret bak kesede gözükmüş. biraz bekle bebişle beraber kalp atışınıda duyarsın inşallah.
günaydın tatlım :)))) doktor cağırdı alttan baktı :)))) muayene bitti cumartesi gel tekrar dedi. bakalım hayırlısı :))) inşallah duyarız kalp atışını 15-20 gün sonra duyarız kalp atışını sanırım
anladım canım doğru diyorsun ben çatlatma iğnesi oldugum için döllenme tarihi azda olsa belli. adet günü çıktı benim testim. beklicez görcez bebegim sağlıklı olsunda ben beklerim ... senin kadar olsa benimdeeeeeeeeebenim son adet tarihim 12 eylül, 18 ekimde kese gözükmedi, 8 kasımda çağırdı, ozaman kese gözükmüştü ama kalp atışı duyulmamıştı sanırım çünkü 23 kasımda tekrar gittim. 12 aralıkta da ense kalınlığını ölçmüştü.
benimki geç döllenme ama, çünkü seninki kadar erken çıkmamıştı hatırlarsan kan testinde. 11 ekimde 2,49 çıkmıştı kan tahlili.
aleykümselam tatlımmmmmmmmmmmselamun aleykummm bacilarrr
nabersiz ben odunu ise yolladim bisiler atistirdim ilaclarimi ictim simdi gene yataga donuyomcokmu tembelim ne ama yoksa aksama kadar vakit gecmez cuzzz gorusuruzzz
günaydın tatlım üzülme yeni döngün hayırlı olsun ... ayrıca adam akıllı bir doktor bul ve tedavine başla. yumoş takibi yaptır. bak gelecek bebegin seninde inşallahhhhhhgünaydıııın kıslar bu ayda olmadı ilk defa 3 gün önceden geliyor benim kırmızılar