Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

MERY VE SAGO:)

bebişim 4 gundur kakasını yapamıyodu cok zorlanarak yaptı, sizler bu durumu nasıl cozuyorsunuz bi daha olur mu ki ya cok korkuyoruk olmaması için ne yapabilirim ki?

canım merys bağırsak tembelliği dedikten sonra bende zeytinyağı sürmekten vazgeçtim.
sende işe yarar mı bilmiyorum ama ben bir yöntem buldum öyle yapınca gazı falanda rahat çıkıyor.
adeni yatırıyorum sırt üstü üzerine doğru eğiliyorum ayaklarını gögsüme doğru kaldırıyorum popo kısmı acıkta kalıo sonrada karnını ovuyorum yukarıdan aşağı doğru ben ovdukça o çıkartıyor. bide ayaklarını bisiklet sürer gibi sırayla iler geri yapıyorum oda rahatlatıyor.
internette ayşe öner diye gir gaz masajı var onuda izle bir istersen

canım Aden bir aylık olmuştu sarılığı vardı doktor 1 hafta sonra gelin test yapıcam ona göre yatırıcam dedi. korkumdan 1 hafta boyunca saat bası verdim memeyi azda olsa çekmesi yaradı 1 hafta sonra hiç sarılığımız kalmadı bol bol emzir o emmek istemesede ver ağzına memeyi elinle damlattıkların bile yeter

canlarım dayanamadım doktora gittim. keseyi gördük çok şükür ama bebek görünmedi. 4+4 haftalığım normal mi? cumartesi tekrar gidicem ozamana gözükür mü sizce?

slm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti

canım moralini bozma bundada vardır bir hayır. transfer yapılınca bişey olsaydı daha cok üzülecektin. Rabbim dilerse herşey olur O'na sığınman yeterli olacaktır mükafatını eninde sonunda alacaksın....

slm kizlar guzel haber vermek isterdim ama maalesef veremiyorum.tedavim iptal edildi gelisme devam etmedigi icin ..cok uzgunum bu duruma dusmeyen anlayamaz ..o kadar caba aci para emek bosa gitti
canım üzme kendini ne olur bak vardır bunda da bir hayır. üzme kendini ne olur

canlarım dayanamadım doktora gittim. keseyi gördük çok şükür ama bebek görünmedi. 4+4 haftalığım normal mi? cumartesi tekrar gidicem ozamana gözükür mü sizce?
eylul cok normal rahat ol bole acelecide olma benim keseyi 7 haftada gordu benimki gec dollnemeymis gerci o yuzden acele etme zirt pirt alttanda muayene olma bak keseyide gordun rahatla biraz artik ultrasonun fazlasida zararli heyecanli anne seni

hiç mi biri gelişmemişki e bi daha toplanamıyormu hemen arkasından. üzülmekte haklısın canım zor ama . sabretmekten başka çaremiz yokki en zoru ama seninde sınavın bu demek. inşallah Rabbim verir çaresini. bi kapı açar elbet yaradan

kız 40 kere yazdık daha idrarda bile net belli olmuyor senin haftanda gebelik. hemen bebek görünürmü 7-8 haftadan sonra genelde belki 1 hafta erken olur ama 4 hafta olmaz sabret azcık

Allah razı olsun hepinizden kızlar cok sagolun..benimde kısmetim böyleymiş yapacak bişey yok..sabrediyorum cok zor sürecten geciyoruz Allah yardım etsin bize

Allah razı olsun hepinizden kızlar cok sagolun..benimde kısmetim böyleymiş yapacak bişey yok..sabrediyorum cok zor sürecten geciyoruz Allah yardım etsin bize
canım arkadaşım herseyin hayırlısı. üzme kendini ne olur. gelecek inşallah zamanı geldiğinde melegin

Günaydın canlarımmm

Günaydın canım;

Heyecanlısın çok hee sabret biraz muzmutun dediği gibi zırt pırt gitme doktora. Erken olduğu halde kese görünmüş bak. Alttanmı baktı da gördü yoksa karındanmı? Benim 10gün geçtiği halde karından baktığında gözükmemişti kese. 3 hafta sonra gel demişti bana. hadi bakalım 2-3 hafta sabret bak kesede gözükmüş. biraz bekle bebişle beraber kalp atışınıda duyarsın inşallah.

günaydın tatlım :)))) doktor cağırdı alttan baktı :)))) muayene bitti cumartesi gel tekrar dedi. bakalım hayırlısı :))) inşallah duyarız kalp atışını 15-20 gün sonra duyarız kalp atışını sanırım

benim son adet tarihim 12 eylül, 18 ekimde kese gözükmedi, 8 kasımda çağırdı, ozaman kese gözükmüştü ama kalp atışı duyulmamıştı sanırım çünkü 23 kasımda tekrar gittim. 12 aralıkta da ense kalınlığını ölçmüştü.
benimki geç döllenme ama, çünkü seninki kadar erken çıkmamıştı hatırlarsan kan testinde. 11 ekimde 2,49 çıkmıştı kan tahlili.

selamun aleykummm bacilarrr
nabersiz ben odunu ise yolladim bisiler atistirdim ilaclarimi ictim simdi gene yataga donuyomcokmu tembelim ne ama yoksa aksama kadar vakit gecmez cuzzz gorusuruzzz

anladım canım doğru diyorsun ben çatlatma iğnesi oldugum için döllenme tarihi azda olsa belli. adet günü çıktı benim testim. beklicez görcez bebegim sağlıklı olsunda ben beklerim ... senin kadar olsa benimdeeeeeeeee

günaydıııın kıslar bu ayda olmadı ilk defa 3 gün önceden geliyor benim kırmızılar
günaydın tatlım üzülme yeni döngün hayırlı olsun ... ayrıca adam akıllı bir doktor bul ve tedavine başla. yumoş takibi yaptır. bak gelecek bebegin seninde inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…