• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlaaaaaaaaaarrrrr bi türlü fırsat bulup giremedim ben doğurdum erken erken geldi zillim devlette çatır çatır en normalinden doğurdum hemencikte ayaklandım çok şüükür yarım saate bitti işim bebişim kucağımda çıktım ailemin yanına :) evimizdeyiz çok şükür ilk bi emme problemi yaşadık birazda sarılık şimdi iyiyiz...fırsat buldukça girerim yine inşallah... eylülümde hamileymiş çok sewindim kuzmum yaaaaa çok şükür RRabbime zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini :16::16::16::16:
anaaaaam bugün ne güzel haberler aliyoz maşallah allah anali babali
Büyütsün:16::16: tamda istedigin gibi olmuş:1: foto bekliyosss:17:

canlarım bugün hastaneden aradılar 6 tane bebişim olmuş oy ben yerim onlarıı:16::9:
cok sevindirik oldum yaa inş transfer sonrası tutunur bana sıksıkı bende sevinirim. Rabbim nasip et:16:

kızlaaaaaaaaaarrrrr bi türlü fırsat bulup giremedim ben doğurdum erken erken geldi zillim devlette çatır çatır en normalinden doğurdum hemencikte ayaklandım çok şüükür yarım saate bitti işim bebişim kucağımda çıktım ailemin yanına :) evimizdeyiz çok şükür ilk bi emme problemi yaşadık birazda sarılık şimdi iyiyiz...fırsat buldukça girerim yine inşallah... eylülümde hamileymiş çok sewindim kuzmum yaaaaa çok şükür RRabbime zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini :16::16::16::16:
aaaaaaaaaaaa
gözünüz aydın lilyum
Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın canlarım :3::3:

Bu ne güzel bi haberdir böyle; maşallah dünün bereketine, inşallah hep böle güzel haberlerle devam eder topiğimiz.
Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin canım, analı babalı büyümeyi nasip etsin. Şimdi nasılsın, doğum hikayeni ve fotonu bekliyoruz :16::16: İsim ne koydunuz peki canım

canlarım bugün hastaneden aradılar 6 tane bebişim olmuş oy ben yerim onlarıı:16::9:
cok sevindirik oldum yaa inş transfer sonrası tutunur bana sıksıkı bende sevinirim. Rabbim nasip et:16:

ooo süpermiş hadi bakalım, birmi ikimi koycaklar sana peki? Birde geri kalanları donduruyormusunuz? Öyle bişiler diyorlar ya, ben ayrıntıyı bilmiyorum da ondan soruyorum canım, dondurmak ekstra ücretlidir heralde?
Transfer ne zaman olacak şimdi?

gözün aydın lilyumcum darısı bizim başımıza ama bende çok korkuyorum benim zillide erken gelcek sanki kıpır kıpır aşağı indi çok karnım. ama hala çalışıyorum 1 mayısta çıkcam izne. tabi durursa

kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:49::nazar:

benim gözüm yagmuru ısırdı :) gülgüzelini ısırdı :) rabim nasip etsin inşallah. inşallah böle devam eder canım cumartesi tekrarlıcam testi inşallah yükselir.... hala inanamıyorum eşim taylanta gitti salı gelcek inşallah

haydi lilili :) hamileyim topikte bir sen bir ben varısss :)))

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm :52::52::52: çok sevindim kusum allah sağsalim kucağına almak büyütmek nasip etsin canım :49::nazar::nazar: allahım bize de nasip etsin inşallah topiğin kapıları açıldı sanki sumisali ve muzmuttan sonra teker teker geliyor melekleeeeer :32: gülgüzeli sıra sende sonrada bende olur inşallah :16: bu arada benim de umdum yok ama son on günüm bakalım gelir mi kırmızılar :18:

aaaaaaaaaay eylüüüüüüüüüüüüüül çok sevindim ya kendim hamile olmuş kadar sevindim kusum allah kuzunu sana bağışlasın inşallah :nazar::16:

heeeeeeeeeeee lilyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuum maşallah sana ve meleğine canım allah analı babalı büyütsün. allah sana ve kuzuna sevdiklerinizle sağlıklı uzun ömürler versin kusum :16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm :52::52::52: çok sevindim kusum allah sağsalim kucağına almak büyütmek nasip etsin canım :49::nazar::nazar: allahım bize de nasip etsin inşallah topiğin kapıları açıldı sanki sumisali ve muzmuttan sonra teker teker geliyor melekleeeeer :32: gülgüzeli sıra sende sonrada bende olur inşallah :16: bu arada benim de umdum yok ama son on günüm bakalım gelir mi kırmızılar :18:

aaaaaaaaaay eylüüüüüüüüüüüüüül çok sevindim ya kendim hamile olmuş kadar sevindim kusum allah kuzunu sana bağışlasın inşallah :nazar::16:

heeeeeeeeeeee lilyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuum maşallah sana ve meleğine canım allah analı babalı büyütsün. allah sana ve kuzuna sevdiklerinizle sağlıklı uzun ömürler versin kusum :16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

amin canım darısı size inşallah yagmurcum. ben hala şoktayım anlayamadım hala bişey :))) rabbim sizede nasip etsin inşallah darısı size. rabbim benimde kucagıma almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek::nazar:

hayirli cumalarrrrr canlarrrrrr:16::16:
cumlemizin dualari hayirla kabul olsun rabbim tez zamanda tum isteyen mumin kardeslerimizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hamilelere hayirla saglikla dogurmayi nasip etsin insallah:16:bebisi doganlarada hayirli saglikli huzurlu omur versin insallah:16:
sumisali
eslem
millan ve diger ugramayan bacilar de gelin artik daa bakain ne guzel gelislmeler oluyo ozledik sizi yaff:5:

hayirli cumalarrrrr canlarrrrrr:16::16:
cumlemizin dualari hayirla kabul olsun rabbim tez zamanda tum isteyen mumin kardeslerimizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hamilelere hayirla saglikla dogurmayi nasip etsin insallah:16:bebisi doganlarada hayirli saglikli huzurlu omur versin insallah:16:
sumisali
eslem
millan ve diger ugramayan bacilar de gelin artik daa bakain ne guzel gelislmeler oluyo ozledik sizi yaff:5:
eslem annesine gitmişti galba...
millan hala taşınamadı sanırım :)
sumisali inşallah iyidir.
kızlar gelin artık yahuuuu:6:

ayy topik bomboş sıkıldım yaaa...... eskiden girdiğimde iki lafın belini kırardık. nirdesiniz bacımlar. :(:43::43::43:

kocamda yok salı günü gelcek :(
en imkansız dediğim ay hamile kaldım şaka gibi :) kocam 2 hafta önce ukraynaya gitti bu hafta taylanta gitti 1 hafta degerlendirdik tuttu :) nasıl iş anlamadım Allah isteyince oluyor çok şükür.

kendi kendime konusuyorum ya :))))):8:

kocamda yok salı günü gelcek :(
en imkansız dediğim ay hamile kaldım şaka gibi :) kocam 2 hafta önce ukraynaya gitti bu hafta taylanta gitti 1 hafta degerlendirdik tuttu :) nasıl iş anlamadım Allah isteyince oluyor çok şükür.

kendi kendime konusuyorum ya :))))):8:

Rabbim ol deyince oluyor tatlım işte. Bak 1 geceyle kaldın hamile demekki. Zaten ona bakmıyor yoksa şu tek gecelik saçma sapan ilişkilerle nasıl kalırlardı hamile

Bak demekki kocanın ceket atması yeterliymişde, zamanı varmış o ceketin:9::9::9:

Rabbim ol deyince oluyor tatlım işte. Bak 1 geceyle kaldın hamile demekki. Zaten ona bakmıyor yoksa şu tek gecelik saçma sapan ilişkilerle nasıl kalırlardı hamile

Bak demekki kocanın ceket atması yeterliymişde, zamanı varmış o ceketin:9::9::9:
evet canım haklısın :) ceket atmış hahahah :):10::10::10::9:

Back