• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eylülllllllllllllllllllllllllll canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmm çok sevindim yaaaaaa..................... Rabbime şükürler olsun gözün aydın canım benim. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhhh................. :49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Eylülllllllllllllllllllllllllll canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmm çok sevindim yaaaaaa..................... Rabbime şükürler olsun gözün aydın canım benim. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhhh................. :49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
Allah razı olsun canımmmmmmmmmmmm.... amin inşallah. rabbim herkese nasip etsin inşallah.
keseyi görüp kalp atışını duyarsam dahada rahatlıcam Allahın izniyle.

Allah razı olsun canımmmmmmmmmmmm.... amin inşallah. rabbim herkese nasip etsin inşallah.

oda olur canım Allah'ın izniyle içini ferah tut.. kaç gündür giricem giricem bir fırsat bulup giremedim bugün bütün işlerimi bıraktım geldim müjdeni aldım... ayy tüylerimin hepsi diken diken oldu walla Rabbim gönlüne göre versin inş. kaç haftalık şimdi minik.

oda olur canım Allah'ın izniyle içini ferah tut.. kaç gündür giricem giricem bir fırsat bulup giremedim bugün bütün işlerimi bıraktım geldim müjdeni aldım... ayy tüylerimin hepsi diken diken oldu walla Rabbim gönlüne göre versin inş. kaç haftalık şimdi minik.
saol canım. bugün adet günümdü canım bende dayanamayıp test yaptım 352 çıktı bakalım hayırlısı... keseyi görürsem çok mutlu olcam :)

merys cim canım benim geçmiş olsun. Nasıl şimdi Ömer iyidir inş. Bizimkininde bir kere tuvaletinden kan geldi çok korktuk ama zorlanmadan dolayı olmuş.

Günaydın kızlar; :3::3:
Dünkü yoğun gün ve akşam gidilen misafirlikten sonra bugün yorgunum ben ya. Kasığımın sol tarafında bi ağrı, okadar çok oturmamalıydım gittiğim yerde :14::14:

canım kritik haftalardasın kendine dikkat et yorma kendini çok fazla. Benim başıma gelenleri düşün 29. haftamdan sonra yatakta kaldım... Gittiğin yerlerde de geç bir kenara azıcık uzan sen hamilesin sonuçta ayıbı olmaz..

Eylülll çok sevindim. :21::21::21:
Allahın izniyle kalp atışlarını da duyarsın.
ben de bebek istiyorum yaa. bana da dua edin.

Burda ne güzel bişi varmış. bu sen ol :49:

kızlar girmişken size bişey sorayım doğuran bacılarım size sesleniyorum. Korunma işini nasıl yapıyorsunuz yaa ilaç kullanabiliyor muyuz hiç bilmiyorum doktorada sormak aklıma gelmedi ozaman. spiral taktırayım dedim ama ona da cesaret edemedim ete batması kayması oluyor diye bir akıl verin bana ben yumurtlamaya başladım hissediyorum.

ayy yazdım yazdım utandım ama akıl almam lazım:17::17::17::17::17:

canım kritik haftalardasın kendine dikkat et yorma kendini çok fazla. Benim başıma gelenleri düşün 29. haftamdan sonra yatakta kaldım... Gittiğin yerlerde de geç bir kenara azıcık uzan sen hamilesin sonuçta ayıbı olmaz..

Canım zaten benim arkadaşlarımdı, kız kıza toplantıydı çok gitmek istedim. Eşimde yorgundu, arkadaşlardan biriyle gittim onun dönüşünü bekleidm çok geç oldu. Eşimde uyudu diye, kalkarız uzamaz diye gel beni al demedim. Şimdi bişide diyemiyom adama, saolsun gene bişi demedi valla. Gerçi uyumasa 50kez arardı ben gelene kadar:9::9:

kızlar girmişken size bişey sorayım doğuran bacılarım size sesleniyorum. Korunma işini nasıl yapıyorsunuz yaa ilaç kullanabiliyor muyuz hiç bilmiyorum doktorada sormak aklıma gelmedi ozaman. spiral taktırayım dedim ama ona da cesaret edemedim ete batması kayması oluyor diye bir akıl verin bana ben yumurtlamaya başladım hissediyorum.

Canım biz bebek isteyene kadar hep eşim korundu. Ben hiç ilaç kullanmadım. Şimdi sonuçta emzirdiğin için ilaçda kullanamazsın sanırım ama zaten çokda doğum kontrolü haplarını kullanma taraftarı değilim. Eşin korunsun ama mutlaka korunun bak, süt koruyor falan şeylerine inanıpda hemen hamile kalıverme.

Bizim bi tanıdık vardı, çocukları olmuyordu, bikaç sene uğraştılar hamile kaldı, doğurdu sonra zaten olmuyor diye demekki dikkat etmediler, hemen 2.ye hamile kalıverdi

ahhhh eylulcum ahhh hic ole deme bundan sonra hayatin o bebise ve endiselerine endeksli:1:bende ole diyodum gordum duydum ama bugun bulantim az diye acaba bisemi oldu diye diken ustunedeyim bole tuhaf bi dongu her donemin endiseleri var:1:

merys cim canım benim geçmiş olsun. Nasıl şimdi Ömer iyidir inş. Bizimkininde bir kere tuvaletinden kan geldi çok korktuk ama zorlanmadan dolayı olmuş.

sağol tatlım şimdi daha iyişükür
size de çok geçmiş olsun
emzirirken doğ kontrol hapı kullanılamıyor canım süte geçiyor
ya ria (spiral) taktıracaksın ya da eşin korunacak
süt korur hurafelerine sakın aldanma

ahhhh eylulcum ahhh hic ole deme bundan sonra hayatin o bebise ve endiselerine endeksli:1:bende ole diyodum gordum duydum ama bugun bulantim az diye acaba bisemi oldu diye diken ustunedeyim bole tuhaf bi dongu her donemin endiseleri var:1:

Bende düşükten sonra 2.nin başında bi kalp atışını duysam falan diyordum senin dediğini Lilyum demişti banada. Her randevuda şuda olsun diye diye geçivericek zaman diye. Hakkaten Lilyumun dediği gibi oldu. Önce kese göründü, sonra kalp atışı duyuldu, sonra yok bnm midem az bulanıyor bişimi var oldu, sora ense kalınlığı,vs. vs.
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, baksana 6 bitti 7.aydayız. Ve gerçekten sanki okadar çabuk geçtiki. Hani sanki ben değilim hamile olan 2ay sonra doğurcak olan inşallah.
Rabbim henüz olmayan ve isteyenlerede tez zamanda sağlıkla hayırlısyla nasip etsin.
Eylülcüğümüze de bian önce keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı nasip etsin :16::16:

:32::32::32::32::21::21::21::21:
EYLÜL HAMİLEEEEEEE

:21::21::21::21::32::32::32::32:

Bende düşükten sonra 2.nin başında bi kalp atışını duysam falan diyordum senin dediğini Lilyum demişti banada. Her randevuda şuda olsun diye diye geçivericek zaman diye. Hakkaten Lilyumun dediği gibi oldu. Önce kese göründü, sonra kalp atışı duyuldu, sonra yok bnm midem az bulanıyor bişimi var oldu, sora ense kalınlığı,vs. vs.
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, baksana 6 bitti 7.aydayız. Ve gerçekten sanki okadar çabuk geçtiki. Hani sanki ben değilim hamile olan 2ay sonra doğurcak olan inşallah.
Rabbim henüz olmayan ve isteyenlerede tez zamanda sağlıkla hayırlısyla nasip etsin.
Eylülcüğümüze de bian önce keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı nasip etsin :16::16:

:32::32::32::32::21::21::21::21:
EYLÜL HAMİLEEEEEEE

:21::21::21::21::32::32::32::32:
Evet ben hamileyim masallah bize :))

Dogru diorsun tatlimmmm. Kademe kademe dogurcaz insallahhhhh

Eylülll çok sevindim. :21::21::21:
Allahın izniyle kalp atışlarını da duyarsın.
ben de bebek istiyorum yaa. bana da dua edin.

Burda ne güzel bişi varmış. bu sen ol :49:
Saol tatlim rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallahhhhhhhhhhhh

kızlaaaaaaaaaarrrrr bi türlü fırsat bulup giremedim ben doğurdum erken erken geldi zillim devlette çatır çatır en normalinden doğurdum hemencikte ayaklandım çok şüükür yarım saate bitti işim bebişim kucağımda çıktım ailemin yanına :) evimizdeyiz çok şükür ilk bi emme problemi yaşadık birazda sarılık şimdi iyiyiz...fırsat buldukça girerim yine inşallah... eylülümde hamileymiş çok sewindim kuzmum yaaaaa çok şükür RRabbime zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini :16::16::16::16:

kızlaaaaaaaaaarrrrr bi türlü fırsat bulup giremedim ben doğurdum erken erken geldi zillim devlette çatır çatır en normalinden doğurdum hemencikte ayaklandım çok şüükür yarım saate bitti işim bebişim kucağımda çıktım ailemin yanına :) evimizdeyiz çok şükür ilk bi emme problemi yaşadık birazda sarılık şimdi iyiyiz...fırsat buldukça girerim yine inşallah... eylülümde hamileymiş çok sewindim kuzmum yaaaaa çok şükür RRabbime zamanında sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini :16::16::16::16:

Gozun aydin canim hayirli olsun insallah rabbim anali babali buyutsun insallahhhh. Saol csnim benim rabbim benimde kucagima almayi nadip eder insallahhh

kızlar günaydınnn........ sabah kan testi yaptırdım Allahıma çok şükür hamileyim... topik sessiz ben hamileyim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:49::nazar:
canımmmmmmmm Allah kucagına almay nasip etsın tamamına erdirsin coooooooooooook sevindim gozunaydın:)))))))))

bebeğin doğsun seni de görürüz miyopi :9::9::9:
bilgisayar aklına bile gelmiyor koşturmacadan
ben arada bir okuyup çıkabiliyorum ömer den
ameliyat olduk şimdi iyileşiyoruz hamdolsun

gecmiş olsun canım tez zamanda iyileşin inş, rabbim sifalar versin

aaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmm gecmiş olsun Allah analı babaı buyutsun:)) ooo masallah iyi hemen dogurmussun yarım saat iyi bi sure.benim suyum geldikten on saat sonra dogdu ama dogum anım 12 dk idi masallah masallah sana:) ne ara dogurdun bacım biz muhtesem uclu son gunlerine kadar bekledik millan ve ben catlıcaktık ya az daha meaktan bak senin hemencik oldu ne guzel:))

sarılıgına dikkat et ilk uc ay o risk devam ediyor bizimki 1 aylıkken sarılık oldu hala da tam gecmedi

cok acıdı mı canın?ben belli bi kısmını yasamadım epiduraldi ya benimki

Back