ay canım benimmmmm... ozaman bugün hemen bitsin :)İzin kotamı doldurdum şu sıra ya
neyse bazen sabahları böyle oluyor sonradan geçiyor. Bakalım geçer inşallah.
Birde dün akşam misafirliğe gittik, çok oturdum diye, ayaklarım şiş durumda, tabanlarım yanıyor, ayakkabı sıkıyor, sıcak basıyor. Bugün zor bir gün
hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerle gel bakalim gelismeleri yaz bize olurmugeliyorum kimseler yok yaaherkes nereye kayboldu
kızlarrrr ben yarın baslıyorum Allahın izniyle tedaviye..:18:
cok heyecanlıyım yarın randevum var hastanede olucam bakalım bebişlerime kavuşabilecekmiyim inş gelir bebişlerim
Allahıım sen yüzümü güldür kucagımıı boş bırakma amin...
geliyorum kimseler yok yaaherkes nereye kayboldu
cok heyecanlıyım yarın randevum var hastanede olucam bakalım bebişlerime kavuşabilecekmiyim inş gelir bebişlerim
kızlar bende 11:30 da çatlatma iğnesi oldum dua edin bana dua çok ihtiyacım var. inşallah bu ay gelir bebegim Allah'ın izniyle.
İnşallah canımmm İnşalahhh hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorumCanlarım hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bu ay yüzünüz güler.
Gülgüzeli gelişmelerden haberdar et, ben buralardayım ama kimse yok diye kendim çalıp kendim oynamıyorum
Eylülüm hadi bakalım, az kaldı bu tedavilerle en kısa zamanda Rabbim nasip edecek.
eylülcüm hayırlısı olsun canım.inancını yitirme ve kendini motive et sakın sıkılacak bir şey yapma ve kafanı rahat bırak.bak o zaman ne güzel yumurtaların olacak.eşin buralarda mı ekşın yapabilcen miİnşallah canımmm İnşalahhh hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorumolursa havalara uçacam hatta uçacaz :) olmazsa heralde çok üzülcem yinede hayırlısı
canım eşim nisanın 9una kadar burda pazartesi geldi :) bugün catlatma iğnemi oldum akşam ekşın var :))) yarın öbürgün öbürgün... :) bakalım hayırlısı rabbim izin verirse gelecek bebegim.eylülcüm hayırlısı olsun canım.inancını yitirme ve kendini motive et sakın sıkılacak bir şey yapma ve kafanı rahat bırak.bak o zaman ne güzel yumurtaların olacak.eşin buralarda mı ekşın yapabilcen miinşallah bebişin gelir yakında kuzum
kızlar bende 11:30 da çatlatma iğnesi oldum dua edin bana dua çok ihtiyacım var. inşallah bu ay gelir bebegim Allah'ın izniyle.
ben geldim kimsecikler yok. yemek yapmayamı gittiniz bakim? çok özledim sizi kızlar. uzun zamandır giremiyorum kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalıyorlardı olmuyordu. baba ameliyat olmuştu onlar şehirdışında yaşadıkları için göndermedik doğuma geldiklerinde burda oldu ameliyatı çünkü.
ne var ne yok güzel havadisler var mı?
biz iyiyiz şükür oğluşum büyüyor çok tatlı bir bebek oldu maşallah. masmavi gözleri var ve değişmicek çünkü oturdu göz rengi. artık agular gülücüklerde başladı oynuyorum onunla çok eğlenceli bişeymiş. allah isteyen herkese nasip etsin.
merhaba kızlarrr nasılsınız biz bugün doktora gittik çalışabilir raporumu aldım. bebişte 2200 gr 44 cm herşeyi iyi dedi doktor. doğumu epidural yapcaz sanırım. doktoruma danıştım önerirmisiniz diye korkmazsan olur dedi. ilkinde genel anesteziydi. birde bunu deneyeyim diyorum sizin fikriniz ne?
cok sagolun kızlar ne güzelde seyler yazmışsınız zaten bu birbirimize destegimiz süper bişey ...Herseyin hayırlısı ama sanki olacak gibi geliyor bebegime inş kavusurum bebeklerime mi demeliydim yoksa
eylülcüm seninde tedavin hayırlı olsun inş ikimizde olumlu haberlerle gelecegiz bu ay cnm
kızlar bir şey sorcam bebeğim 64 günlük oldu 50 günlük olana kadar her bezine kaka yapıyodu 50 günden sonra günde 5 e falan düşmüştü bugünde 1 kere yaptı normal mi ki ? ya bide doğum sonrası çatlaklarımız ne olacakmillan seray merys sizdede var mı ki ?
maşallah bebeğine
korkmazsan tabiki epidural daha iyi
ben genel anestezi olmadığıma çok memnunum
oğlumu kordonu kesilmeden gördüm
gerçi önüme uzunca kat kat örtü gerdiler hiç bi şey görünmüyor sadece tavan var
dr "şimdi seni masada aşagı çekecez fzla yukarı yatırmışlar dedi
bi sağa çektiler bi sola beni
dr örtünün üstünden ömeri gösterdi bana
o anı hiçbir şeye değişmem
ama ameliyathaneye girdiğim andan itibaren heyecandan o aylardır tavan yapan tansiyonum 8-4 lerdeydi
ameliyat boyunca serumlarla 9-5 e sabit tutmaya çalıştılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?