Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ay canım benimmmmm... ozaman bugün hemen bitsin :)

geliyorum kimseler yok yaa herkes nereye kayboldu
kızlarrrr ben yarın baslıyorum Allahın izniyle tedaviye..:18:
cok heyecanlıyım yarın randevum var hastanede olucam bakalım bebişlerime kavuşabilecekmiyim inş gelir bebişlerim
Allahıım sen yüzümü güldür kucagımıı boş bırakma amin...

selam bacilarrr
su misali gecmis olsun benim allaha sukur cok fazla bulantim olmuyo galiba ictigim ilac sayesinde cunku doktorum dedi eger cok fazla bulantin olursa yine gunde 3 defa ic diye simdi iki tane iciyom cok sukur iyiyim nadiren oluyo bulanti sende dikkat et kendine bogurme kralicesi
hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerle gel bakalim gelismeleri yaz bize olurmu

kızlar bende 11:30 da çatlatma iğnesi oldum dua edin bana dua çok ihtiyacım var. inşallah bu ay gelir bebegim Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:

kızlar bende 11:30 da çatlatma iğnesi oldum dua edin bana dua çok ihtiyacım var. inşallah bu ay gelir bebegim Allah'ın izniyle.

Canlarım hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah bu ay yüzünüz güler.
Gülgüzeli gelişmelerden haberdar et, ben buralardayım ama kimse yok diye kendim çalıp kendim oynamıyorum

Eylülüm hadi bakalım, az kaldı bu tedavilerle en kısa zamanda Rabbim nasip edecek.

İnşallah canımmm İnşalahhh hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum olursa havalara uçacam hatta uçacaz :) olmazsa heralde çok üzülcem yinede hayırlısı

İnşallah canımmm İnşalahhh hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum olursa havalara uçacam hatta uçacaz :) olmazsa heralde çok üzülcem yinede hayırlısı
eylülcüm hayırlısı olsun canım.inancını yitirme ve kendini motive et sakın sıkılacak bir şey yapma ve kafanı rahat bırak.bak o zaman ne güzel yumurtaların olacak.eşin buralarda mı ekşın yapabilcen mi inşallah bebişin gelir yakında kuzum

gülgüzeli rabbim yalnız bırakmasın seni b u sefer yüzünü güldürsün inşallah rahat bir tedavi süreci olur eşlem gibi kısa bir sürede meleğine kavuşursun.allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor bir süreç çünkü.rabbime şükürler olsun bizlere nasip etti darısı başınıza kızlar.her gün ağladığımı eşimin bizim çocuğumuz olmayacak sözlerini unutmuş değilim ama canım yanmıyor artık.bu topik uğurluher zaman diyorum hasretine kavuşmayan kalmayacak

canım eşim nisanın 9una kadar burda pazartesi geldi :) bugün catlatma iğnemi oldum akşam ekşın var :))) yarın öbürgün öbürgün... :) bakalım hayırlısı rabbim izin verirse gelecek bebegim.

ben geldim kimsecikler yok. yemek yapmayamı gittiniz bakim? çok özledim sizi kızlar. uzun zamandır giremiyorum kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalıyorlardı olmuyordu. baba ameliyat olmuştu onlar şehirdışında yaşadıkları için göndermedik doğuma geldiklerinde burda oldu ameliyatı çünkü.
ne var ne yok güzel havadisler var mı?
biz iyiyiz şükür oğluşum büyüyor çok tatlı bir bebek oldu maşallah. masmavi gözleri var ve değişmicek çünkü oturdu göz rengi. artık agular gülücüklerde başladı oynuyorum onunla çok eğlenceli bişeymiş. allah isteyen herkese nasip etsin.

gulguzelım ınsallah eslem gıbı tek seferde ınsallah tutacak beben oyy oyyy oyyy bu ay bebelerımız cıfter cıfter gelcek ınsallahhhhhh:)))
gelcek guzelım beben nıe gelmesın sen yeter kı dıkkat et doktorun dedıklerıne uy harfıyen bol bol da dua et :))) ay masallah mevlam tez vakıtte hayırlısıyla nasıp eylesın o guzellıgııııı:))))))))))

bu ay senle gulguzelınden guzel haberler ıstıoruz mevlanın ıznıyleeeee:))) Allah tez vakıtte hamıle kalmanı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhh:))) ama bak sımdık ben bıse dıcem sana ben hamıle kaldıgım ay ılıskıden hemen sonra kıcımın altına yastık koydum ama yatakdan kalkmadım ben esım yardım ettı ama tek yastık deıl ıkı yastık bırden koyduk yanı totom ıyıce yukarı kalktı ay utandım anlatırken:26::26::26: bır saat boyle kaldım hee accuk ayaklarım uyusdu ama olsun bır saat sonra aldık yastıkları ve hıc sabaha kadar kalkmadım ve benım sol yumurtalıkda kıst oldugu ıcın sag tarafa dogru yattım malum spermler sol yumurtalık tarafına ılerlemesın dıe ve yumurtlama sancım sag taraftaydı hep benım,,yanı tabıkı bıde nasıbım o ayaydı belkı ama yınede denedım bunu cunku tvde doktor dedıydı bır saat yuksek yastıkta beklendıkden sonra yumurtlama sancısı olan tarafa yatın dıodu ,,
ınsallah bu ay guzel haberler alcaz sızden ınsallah mevlam nasıp eylesın ınsallahhhhhhhhh:)))))))))))

oyy oyy oyyy cıtır anneler gelıo artık:)))) masallah senın oglusuna yaa cok yakısıklı :))))))))))))
walla havadısler ıste en son muzmut hamıle :))
benım bulantılar cıkarmalar felaket durumda 9+4 olduk:)) dun ılk serumumu yedım:))) bugun cok sukur yemek yedım ,,,b12 eksılıgı cıkdı zaten bunama sorunum vardı ılac ıcıom ama felaket kokan bır ılac,,bende cok gelemıorum cunku lekenmelerım vardı doktor wc dısında kalkmak yasak dedı ama cok sukur 5 gundur yok bıse:)) progestanda ıcemedım malum pıhtılasma sorunu var bende:))
ya aslında cok sukur ıyı durumdayım sukredıorum mevlama nasıp eyledıgı ıcın:))))

merhaba kızlarrr nasılsınız biz bugün doktora gittik çalışabilir raporumu aldım. bebişte 2200 gr 44 cm herşeyi iyi dedi doktor. doğumu epidural yapcaz sanırım. doktoruma danıştım önerirmisiniz diye korkmazsan olur dedi. ilkinde genel anesteziydi. birde bunu deneyeyim diyorum sizin fikriniz ne?

maşallah bebeğine
korkmazsan tabiki epidural daha iyi
ben genel anestezi olmadığıma çok memnunum
oğlumu kordonu kesilmeden gördüm
gerçi önüme uzunca kat kat örtü gerdiler hiç bi şey görünmüyor sadece tavan var
dr "şimdi seni masada aşagı çekecez fzla yukarı yatırmışlar dedi
bi sağa çektiler bi sola beni
dr örtünün üstünden ömeri gösterdi bana
o anı hiçbir şeye değişmem
ama ameliyathaneye girdiğim andan itibaren heyecandan o aylardır tavan yapan tansiyonum 8-4 lerdeydi
ameliyat boyunca serumlarla 9-5 e sabit tutmaya çalıştılar

Son düzenleme:
cok sagolun kızlar ne güzelde seyler yazmışsınız zaten bu birbirimize destegimiz süper bişey ...Herseyin hayırlısı ama sanki olacak gibi geliyor bebegime inş kavusurum bebeklerime mi demeliydim yoksa

eylülcüm seninde tedavin hayırlı olsun inş ikimizde olumlu haberlerle gelecegiz bu ay cnm

kızlar bir şey sorcam bebeğim 64 günlük oldu 50 günlük olana kadar her bezine kaka yapıyodu 50 günden sonra günde 5 e falan düşmüştü bugünde 1 kere yaptı normal mi ki ? ya bide doğum sonrası çatlaklarımız ne olacak millan seray merys sizdede var mı ki ?

hayatta en güzel şey yavrunun gülümsemesiymiş :) uykusunda bile o kadar güzel gülüyoki uzaktan yiyorum.bu zamana kadar kıyamadım öpmeye ama artık öpüyorum ve çok hoşuna gidiyo ben onu öperken o beni yalıyo :) giderek büyüyolar çok şaşıyorum her gün değişik bir hareket görüyorum bu gün sesli gülmeye başladı ve beni tanıyo kuzeyim görünce ağzını aça aça gülüyo bitiyorum o hallerine.en büyük aşkmış meğer.rabbim sizlerede nasip etsin kızlar.hamişler sağ salim doğum dilyorum :) hamileyken hep bir an önce doğsada görsem derdim doğuma giderken neredyse ağlayacaktım almayın içimde kalsın diye çok korktum onu içimden koparacaklar koruyamıcam diye.ilk gördüğüm an ömre bedeldi o boncuk gözlerini dikti sanki bana bakıyodu saçları dik dik çok sevimliydi o ağladı ben ağladım ha bire bu benim oğlumun sesi mi diye sordum doktorlar evet dedikçe yavrum benim diye diye ağladım.ne büyük mucize allahım sana şükürler olsun nasıl ki ben böyle mutluysam dualarımı kabul ettiysen bu mübarek cuma gecesinde bebek isteyen arkadaşlarıma muratlarını ver meleklerini nasip et hamile arkadaşlarımında meleklerini koru rabbim sana emanetler aminnn.iyi geceler kızlar kocam acıkmış ona birşeyler hazırlıcam sonra kuzey kalkar onu emziririm benim iki bebeğim var yani

inşallah canım Rabbiminde izniyle kavuşursun bebişlerine eslem gibi kolay geçer inşallah tedavin. sen inancını kaybetme. dualarını eksik etme

bence normal canım sen beslendiğine eminsen gerisini takma yani huzurluysa emiyorsa sorun yoktur. ilk haftalar çok sık ve sulu oluyor büyüdükçe düzene giriyor.
çatlakları gidermek biraz zor sanırım oluştuktan sonra. bazı markaların kremleri var ama bi dene istersen.

aslında ben öyle korkak canı tatlı bi insan değilim ama ne bileyim ya dediğin gibi bu çok özel bi an heyecanlanırım heralde ama merakta ediyorum işte. benim tansiyon normalde zaten 9-5 veya 10-6 dır napsamki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…