Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet zaten sunu dıyemıorum ya oncekılerde boyle olmuodu dıe cunku hıc bırı bırını tutmuo:))
ya ananası dedım kocama yarın eve gelırken alcak ,,
aslında kabız olmamda normal cunku ıkı gundur yemek yemeye basladım 7 kılo verdım 6.haftandan bu yana 9 haftalık oldum ,dogru durust bıse yıyemıodum bı kase corba zarzor ıcıodum bı kac tanede bıskuvı o kadar ehhh boyle oluncada sanırım kabız olmam normal oldu,,ya o kayısı bana hıc fayda etmıokı sabahın korunde yıyorum ustunede sıcak su ıcıorum tık yok:))) ananası denıcem ama,,,
ya cıgere bayılırım fena canım cekdı resmen burnumda kokdu o derece yanı ,,yedım ama sonrasında fena bogurdum
yok kız nıe kandırım kocamı valla adam hem evde hem ıste calısıo resmen dun evı sıldı supurdu askım
walla bak bu b12 ılacına basladım ya doktor dedıydı ıstah acar dıe cıdden dogru cıkdı ıkı uc gundur yemek yıyorum yanı ılaca basladıgımdan berı ama kokusu fena ılacın yaaa aksam yatarken ıccem artık yoksa tum gun o koku burnumdan gıtmıo
ya esımde ıstemedı hıc ıkılı testı o yuzden ıcım rahatladı ,,,yaptırmıcam ama 16.haftada perınatolojı testı var onu mutlaka yaptırcam.

Günaydın millet;

Bişi diyim ben ikili testi kocama sormadım bile Beraber gidiyoruz ya biz zaten hep, doktor ense kalınlığına baktı, 4lü için 3 hafta sonra gel dedi. Bende bi kaç soru sordum, sadece elle tutulur down sendromu bakılıyor deyince ozaman ben yaptırmıyorum dedim. Kocam da saolsun ses çıkarmadı Önceden sorsam belki yaptırsakmı falan diyecek bende hiç sormadım öncesinde ona, doktorda anlık karar vermiş gibi yok yaptırmicam dedim

günaydın kızlar... dün acildeydim işyerinde fenalaştım bi sancı patlamasıyla istifra oldu 2 kez... acilde kan idrar aldılar idrarda kan ve enfeksiyon çıktı o yüzden öle olmuşum ya nerden çıktı şimdi bilmem yaa bi dünya ilaç verdiler

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine. İlaçları da mecbur içicen, enfeksiyon bebeğe geçmesin diye sanırım. Takma kafaya annesi, iyileşirsin en kısa sürede inşallah. Hadi bakalım, son zamanlar ya, biraz güçsüz düşmüşsündür ondan olmuştur.

çok geçmiş olsun canım bende ilk aylarda olmuştum öyle. ishal istifra 1 günde çökmüştüm. kanımda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler bişey kalmadı çok şükür.

KIZLAR DOKTORDAN GELDİM ÇOK MUTLUYUM, insallah bu ay sonundada mutlu olurum dualarınıza ihtiyacım var. doktor yarın vurulmam için çatlatma iğnesi verdi. inşallah bu ay umutlu olurmmmmmm. bu arada iş yerinde neti açtırdım :)))

geçmiş olsun lilyum
ilaçlarını hiç aksatma tatlım
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Rabbim yardımcın olsun inşallah kısa zamanda sağlıcakla kavuşacaksın kuzucuğuna

ayyy hadi inşallah
güzel haberler bekliyoruz eylül

Canım hadi gözünaydın, inşallah bu ay hamile kalacaksın ozaman. Ama sen yinede takılma buna, kafaya takmamak lazımmış biliyorsun. Dualarını eksik etme, inşallah olucak hayırlısıyla bu ay

Amin canım inşallahhhhhhhhhh çok istiyorum o güzel haberi vermeyiii

Canım hadi gözünaydın, inşallah bu ay hamile kalacaksın ozaman. Ama sen yinede takılma buna, kafaya takmamak lazımmış biliyorsun. Dualarını eksik etme, inşallah olucak hayırlısıyla bu ay
inşallah canım çok umutlandım ama herseyin hayırlısı. 11 ay sonra ilk defa güzel şeyler duydum doktordan. inşallah hayırlısı olur. rabbim izin verirse gelir meleğim hayırlısı. sende dua et bana canım. bu ay adetim gecerse umudum olcak inşallah.

slm bacilarrr bugun anca gelebildim markette pismaniyee bulmuslar bana getirmisler mutlu oldum
cok gecmis olsun rabbim sifa versin canimdikkat et bebisede kendinede

hadi hayirlisi canim insallah bu ay bebisin gelcek

slm bacilarrr bugun anca gelebildim markette pismaniyee bulmuslar bana getirmisler mutlu oldum
cok gecmis olsun rabbim sifa versin canimdikkat et bebisede kendinede

hadi hayirlisi canim insallah bu ay bebisin gelcek

Muzmutum insallah... gozun isiriyor mu beni :)

gunaydın kızlar,,,
ben bulantılarımı kontrol edıom demıstım ya koca bı yuhhhhhhh dıorum kendıme
dun en az 20 kez bogurdum halıyle acıle gıttık ılk serumu yedım ıcım dısıma cıktı tabırını dun cokk ıyı yasadım
ama serumu yıyınce acayıp rahatladım

eylulum cok sevındım canım tez vakıtte mevlam hamılelık haberlerını vermeyı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhh

Günaydın millet
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr

Bu sabah açılış senden gelmiş kuzu. Kaç gündür kendi kendime gelip gidiyorum, sabah birilerinin yazdığını görünce mutlu oldum

Canım geçmiş olsun, serumdan sonra inşallah daha rahat olursun. Bnm bi arkadaşımda senin gibi oldu, serumu yedikten sonra bayağı rahatladım demişti. 2-3 gün hiç bulanmamış midesi. İnşallah seninde öle olur. Yorma kendini buarada, dikkat et.

geçmiş olsun canım. geçecek bulantıların inşallah. az kaldı.
amin canım inşallahhh
iş yerinde serverlar değişti ve interneti kapatmışlardı. bende çok ısrar ettim benimkini açtılar :) öle ısrar etmişimki illallah etti ve facemi bile açtı :)))) sabahları gelemiodum artıkın burdayım :)

Son düzenleme:
Yine ben tek başıma kaldım
Ya benim içimde bir sıkıntı var bugün. İşyerinden dışarı atmak istiyorum kendimi, boğazım ağrıyor gibi, inşallah hasta olmam ben ya

Yine ben tek başıma kaldım
Ya benim içimde bir sıkıntı var bugün. İşyerinden dışarı atmak istiyorum kendimi, boğazım ağrıyor gibi, inşallah hasta olmam ben ya
kız bende burdayım ama atıyor beni site :)) yanlız degilsin bacımmm izin alsan vermezlermi?

Son düzenleme:
kız bende burdayım ama atıyor beni site :)) yanlız degilsin bacımmm izin alsan vermezlermi?

İzin kotamı doldurdum şu sıra ya
neyse bazen sabahları böyle oluyor sonradan geçiyor. Bakalım geçer inşallah.
Birde dün akşam misafirliğe gittik, çok oturdum diye, ayaklarım şiş durumda, tabanlarım yanıyor, ayakkabı sıkıyor, sıcak basıyor. Bugün zor bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…