Öncekilere göre farklı olması daha iyi canım işte. Öncedende böyle olmuştu diye düşünmene sebep olmaz. Tatlı şeyler yiyebiliyorsan cici bebe, pötibör tarzı bisküviler de iyi gelebilir.
Kabızlık konusunda da ananas ve muzu tavsiye ederim. Muzu ishal olunca yedirirler ama aslında düzenleyici etkisi varmış. Ben ananası sabah kahvaltıda yediğim zaman daha rahat oluyorum. Kuru kayısı ye sabahları yiyebilirsen.
Yavrum sen ciğeri yediysen herşeyi yemen lazım, midem bulanıyor diye kocanımı kandırıyorsun hadi onu kandırdın bizide niye kandırıyorsun
Kasık ağrısı iyidir işte, büyüyor, kendine yer açıyor bebişin.
evet zaten sunu dıyemıorum ya oncekılerde boyle olmuodu dıe cunku hıc bırı bırını tutmuo:))
ya ananası dedım kocama yarın eve gelırken alcak ,,
aslında kabız olmamda normal cunku ıkı gundur yemek yemeye basladım 7 kılo verdım 6.haftandan bu yana 9 haftalık oldum ,dogru durust bıse yıyemıodum bı kase corba zarzor ıcıodum bı kac tanede bıskuvı o kadar ehhh boyle oluncada sanırım kabız olmam normal oldu,,ya o kayısı bana hıc fayda etmıokı sabahın korunde yıyorum ustunede sıcak su ıcıorum tık yok:))) ananası denıcem ama,,,
ya cıgere bayılırım fena canım cekdı resmen burnumda kokdu o derece yanı ,,yedım ama sonrasında fena bogurdum
yok kız nıe kandırım kocamı valla adam hem evde hem ıste calısıo resmen dun evı sıldı supurdu askım
walla bak bu b12 ılacına basladım ya doktor dedıydı ıstah acar dıe cıdden dogru cıkdı ıkı uc gundur yemek yıyorum yanı ılaca basladıgımdan berı ama kokusu fena ılacın yaaa aksam yatarken ıccem artık yoksa tum gun o koku burnumdan gıtmıo
ya esımde ıstemedı hıc ıkılı testı o yuzden ıcım rahatladı ,,,yaptırmıcam ama 16.haftada perınatolojı testı var onu mutlaka yaptırcam.