• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın bacılarrrr :3::3::3: izin için son haftama girmiş bulunmaktayım bian önce cuma gelsin hiç dermanım yok belim çok sancılanıo yaa :31::31:

hayirli haftalar bacilarrr:16:
nassiniz bakem ben ne iyiyim ne kotu ikisinin arasindayim cok sukur...

muzmutcum hani hamilelik takvimin nerde senin :) bir an önce yap günü gününe takip et bebişini
ya benimki gec dollenmeymis bat a gore 6 haftalik ama ultrasona gore 5 haftalik su ayin 8"i gelsinde bebisimi gorup kalb atisini duyayimda bana yeter takvimide 3 ay bittikten sonra koycam insallah:1:

artık kimseye denk gelemiyom ya :( topikte bi düzen lazım :) gelen cee yapıyo kaçıyo.

hic sorma kimse birbirine denk gelmiyo herkes bi goz atip cikiyo:5:

çok geçmiş olsun canım
sarılık olan çocukların direnci daha artıyormuş
inş bir an önce geçer
dr a götürdün değil mi

canım sag ol ya:( hiç yokken bu tehlikeyi atlattık derkne oldu ya yedigini kustu ondan oldu sanırım
evet goturduk dr a, bilrubin 8.9 cıktı idrar tahlili de vercez ona gore tedavi olacak suan için emzirmeyle gecer dedi dr inş oyle olur
direnc derken hastalıklara karsı direnc mi?
bu sarılık dogudugu zaman olmadıgı için gec sarılık olarak adlandırlıyomus ve kısa surede gecmez endişe etme dedi dr:54:

sagocum sende bel fıtığı vardı değilmi?hamileyken doktora gidiyormuydun? bişey çekebiliyorlarmı yada tedavi yapabiliyorlar mı? muayeneyle anlar mı acaba doktor?

Günaydın millet;

Kaç gündür yoktum ama pek bir gelişme yok topikte. Ancak bi kaç sayfa ilerleyebilmişiniz yaw :47::47:

Nerdesiniz haydi toplaşın bakalım:46::46:

Duygu sen omega takviyesi kullanıyormusun? Ben solgar aldım bugün ona başlıyorum

Günaydın millet;

Kaç gündür yoktum ama pek bir gelişme yok topikte. Ancak bi kaç sayfa ilerleyebilmişiniz yaw :47::47:

Nerdesiniz haydi toplaşın bakalım:46::46:

Duygu sen omega takviyesi kullanıyormusun? Ben solgar aldım bugün ona başlıyorum

ilkinde hiç kullanmadım canım hatta hayatımda hiç kullanmadım ama bunda düşünüyorum ilkinde çok iyi besleniyordum çok dikkat ediyordum vitamin tahlillerimdede eksik çıkmıyordu zaten herşeyim çok iyiydi. ama bu sefer biraz sallıyorum beslenmeyi belki bi kaç kez balık yemişimdir o da ilk aylar et te yemiyorum doğru düzgün. perşembe gitcem doktora alcam büyük ihtimal

günaydın kızlarrrr :8: nasılsınız bende biraz memlekete gittim bi kac günlügüne döndüm :16:hiç sayfada ilerlememiş herkes nerelerde :27:
ben de adetimi bekliyorum gelsin 2. günü doktora gidecegim bakalım ne olacak kısmetimize..büyük ihtimalle tüp tedavisine baslayacagımda bakalım artık.buraya yazarım ..biri daha olaydı da yaptıracak kritik yapardık birlikte ..özge ne zaman yaptıracak acaba karar verdimi ? kimsede yok kendi kendime konuşuyorum :27:

eslemde yok soracagımız cokk soru var ona nerdesin be eslemmm:16:
bu arada bebişleri 1 aylık olan arkadaslarımıda kutlarım Rabbim acılarını göstermesin :16:
angel cnm üzme kendini Rabbim bizlerede nasip edecek inş herseyde bi hayır vardır cnm :16:

hayirli gunler bacilarrr:16:
gene pek gelen gide olmicak ama neyse hayirlisi?
eslemi merak ediyom yaa bayaa oldu gormeyeli nerde nasil ne yapiyo acaba???
diger kizlar daha sik gelmeye calisin beyaaa:1:

slm kızlar,,,
ben yatısa devam durumdayım ama cok sukur lekenme falan yok:)) ama suan daha farklı bı sorun hortlamıs durumda kabızlık ,,uff ne etsem yok olmuyo canım cok yanmaya basladı artık doktor pek ılac verme taraftarı deıl bana ama hareket cok edemedıgım ıcın halıyle zor oluyo,,bulantılarım ıyı durumda gavıscon ıcıorum ıyı gelıo,yanlız ben bu gebelıkde cıdden bısey farkettım tuzlu yedıgımde mıdem daha beter oluyo cubuk kraker cızı peynır falan fena edıo benı ama kremalı bıskuvı yada probıs halley yıyınce yada pekmez daha ıyıyım bulantım oluyo ama cıkartmamayı basarabılıorum,,kı normalde tatlı yıyememem lazımdı,bu cocuk harbı cıns bıse olacak:)))
ıkı gundur yemek pısırebılıorum ve yıyebılıorum ama camları falan acıorum yemek ederken,,hatta dun cıger cektı canım pısırdım yedım ama sonrasını sormayın :))))))))))
kırmızı elmayla aram ıyı hatta ıkı tane az once pespese yedım gercı suan onlarda benı yıyo ya :)) cok sukur ıyı durumdayım yınede:))
doktor ıkılı test yaptırcan mı dedı yok dedım esımde ıstemıo zaten,,o yuzden nısanın 24 falan gıbı gıtcez doktora,,ya bıde arada adet sızısı gıbı hafıf sancılarım oluyo sanırım normal bu durumlar,,,iste boyle :))

slm kızlar,,,
ben yatısa devam durumdayım ama cok sukur lekenme falan yok:)) ama suan daha farklı bı sorun hortlamıs durumda kabızlık ,,uff ne etsem yok olmuyo canım cok yanmaya basladı artık doktor pek ılac verme taraftarı deıl bana ama hareket cok edemedıgım ıcın halıyle zor oluyo,,bulantılarım ıyı durumda gavıscon ıcıorum ıyı gelıo,yanlız ben bu gebelıkde cıdden bısey farkettım tuzlu yedıgımde mıdem daha beter oluyo cubuk kraker cızı peynır falan fena edıo benı ama kremalı bıskuvı yada probıs halley yıyınce yada pekmez daha ıyıyım bulantım oluyo ama cıkartmamayı basarabılıorum,,kı normalde tatlı yıyememem lazımdı,bu cocuk harbı cıns bıse olacak:)))
ıkı gundur yemek pısırebılıorum ve yıyebılıorum ama camları falan acıorum yemek ederken,,hatta dun cıger cektı canım pısırdım yedım ama sonrasını sormayın :))))))))))
kırmızı elmayla aram ıyı hatta ıkı tane az once pespese yedım gercı suan onlarda benı yıyo ya :)) cok sukur ıyı durumdayım yınede:))
doktor ıkılı test yaptırcan mı dedı yok dedım esımde ıstemıo zaten,,o yuzden nısanın 24 falan gıbı gıtcez doktora,,ya bıde arada adet sızısı gıbı hafıf sancılarım oluyo sanırım normal bu durumlar,,,iste boyle :))

Öncekilere göre farklı olması daha iyi canım işte. Öncedende böyle olmuştu diye düşünmene sebep olmaz. Tatlı şeyler yiyebiliyorsan cici bebe, pötibör tarzı bisküviler de iyi gelebilir.
Kabızlık konusunda da ananas ve muzu tavsiye ederim. Muzu ishal olunca yedirirler ama aslında düzenleyici etkisi varmış. Ben ananası sabah kahvaltıda yediğim zaman daha rahat oluyorum. Kuru kayısı ye sabahları yiyebilirsen.
Yavrum sen ciğeri yediysen herşeyi yemen lazım, midem bulanıyor diye kocanımı kandırıyorsun :33::33: hadi onu kandırdın bizide niye kandırıyorsun :9::9:

Kasık ağrısı iyidir işte, büyüyor, kendine yer açıyor bebişin.

bu arada ikiliyi bende yaptırmamıştım, arada bi acaba yaptırsamıydım diye geçiyor aklımdan ama sonra yok ikilide şöle çıktı amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım yazılarını okuyunca iyiki yaptırmamışım diyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlere :16::16:

günaydın kızlarrrr :8: nasılsınız bende biraz memlekete gittim bi kac günlügüne döndüm :16:hiç sayfada ilerlememiş herkes nerelerde :27:
ben de adetimi bekliyorum gelsin 2. günü doktora gidecegim bakalım ne olacak kısmetimize..büyük ihtimalle tüp tedavisine baslayacagımda bakalım artık.buraya yazarım ..biri daha olaydı da yaptıracak kritik yapardık birlikte ..özge ne zaman yaptıracak acaba karar verdimi ? kimsede yok kendi kendime konuşuyorum :27:

eslemde yok soracagımız cokk soru var ona nerdesin be eslemmm:16:
bu arada bebişleri 1 aylık olan arkadaslarımıda kutlarım Rabbim acılarını göstermesin :16:
angel cnm üzme kendini Rabbim bizlerede nasip edecek inş herseyde bi hayır vardır cnm :16:

kız bacım ben dimedim mi sağaa yazın yapacaz diyeee:1::1::1:
Azcık sık dişini :9::9:
ben okul kapanmasını beklıyorum işin şakası bacım sonrada ramazan ya memlekete gıder gelırız bayramdan sonra allahın ıznıyle ben de bismillah deyip başlayacam tüpe:1::1:
Yaparsanda artıkın ben alacam senden haberlerı kritikleri nasılsa aynı merkeze yaptırcaz yaparız kritik merak etme kım once yaparsa diğerine tecrube olur
Bu arada bacılarım pek fırsat olmuyor gırmeye ınsallah yaza toplaşırız bebısler buyur bızler hamıle kalırız zaman gecer gıder burda ıste
Öpüyorum hepınızı Allaha emanet olun hepınız ve bebişlerınız

Back