Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli haftalar bacilarrr
nassiniz bakem ben ne iyiyim ne kotu ikisinin arasindayim cok sukur...
ya benimki gec dollenmeymis bat a gore 6 haftalik ama ultrasona gore 5 haftalik su ayin 8"i gelsinde bebisimi gorup kalb atisini duyayimda bana yeter takvimide 3 ay bittikten sonra koycam insallahmuzmutcum hani hamilelik takvimin nerde senin :) bir an önce yap günü gününe takip et bebişini
artık kimseye denk gelemiyom ya topikte bi düzen lazım :) gelen cee yapıyo kaçıyo.
çok geçmiş olsun canımkızlar bebeğim bir ayını doldurdu ama sarılık oldu suan, dua edin bize
çok geçmiş olsun canım
sarılık olan çocukların direnci daha artıyormuş
inş bir an önce geçer
dr a götürdün değil mi
günaydın bacılarrrr izin için son haftama girmiş bulunmaktayım bian önce cuma gelsin hiç dermanım yok belim çok sancılanıo yaa
kızlar bebeğim bir ayını doldurdu ama sarılık oldu suan, dua edin bize
Günaydın millet;
Kaç gündür yoktum ama pek bir gelişme yok topikte. Ancak bi kaç sayfa ilerleyebilmişiniz yaw
Nerdesiniz haydi toplaşın bakalım
Duygu sen omega takviyesi kullanıyormusun? Ben solgar aldım bugün ona başlıyorum
slm kızlar,,,
ben yatısa devam durumdayım ama cok sukur lekenme falan yok:)) ama suan daha farklı bı sorun hortlamıs durumda kabızlık ,,uff ne etsem yok olmuyo canım cok yanmaya basladı artık doktor pek ılac verme taraftarı deıl bana ama hareket cok edemedıgım ıcın halıyle zor oluyo,,bulantılarım ıyı durumda gavıscon ıcıorum ıyı gelıo,yanlız ben bu gebelıkde cıdden bısey farkettım tuzlu yedıgımde mıdem daha beter oluyo cubuk kraker cızı peynır falan fena edıo benı ama kremalı bıskuvı yada probıs halley yıyınce yada pekmez daha ıyıyım bulantım oluyo ama cıkartmamayı basarabılıorum,,kı normalde tatlı yıyememem lazımdı,bu cocuk harbı cıns bıse olacak:)))
ıkı gundur yemek pısırebılıorum ve yıyebılıorum ama camları falan acıorum yemek ederken,,hatta dun cıger cektı canım pısırdım yedım ama sonrasını sormayın :))))))))))
kırmızı elmayla aram ıyı hatta ıkı tane az once pespese yedım gercı suan onlarda benı yıyo ya :)) cok sukur ıyı durumdayım yınede:))
doktor ıkılı test yaptırcan mı dedı yok dedım esımde ıstemıo zaten,,o yuzden nısanın 24 falan gıbı gıtcez doktora,,ya bıde arada adet sızısı gıbı hafıf sancılarım oluyo sanırım normal bu durumlar,,,iste boyle :))
günaydın kızlarrrr nasılsınız bende biraz memlekete gittim bi kac günlügüne döndüm hiç sayfada ilerlememiş herkes nerelerde
ben de adetimi bekliyorum gelsin 2. günü doktora gidecegim bakalım ne olacak kısmetimize..büyük ihtimalle tüp tedavisine baslayacagımda bakalım artık.buraya yazarım ..biri daha olaydı da yaptıracak kritik yapardık birlikte ..özge ne zaman yaptıracak acaba karar verdimi ? kimsede yok kendi kendime konuşuyorum
eslemde yok soracagımız cokk soru var ona nerdesin be eslemmm
bu arada bebişleri 1 aylık olan arkadaslarımıda kutlarım Rabbim acılarını göstermesin
angel cnm üzme kendini Rabbim bizlerede nasip edecek inş herseyde bi hayır vardır cnm