yine negatif
1.2 çıktı ...ya çok kötü oldum bu sefer...predictorda hafif çizgiyi görünce heyecanlanmıştım...
vardır bundada bi hayır canım üzme kendini. hayırlı zamanda versin Rabbim inşallah tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine negatif
1.2 çıktı ...ya çok kötü oldum bu sefer...predictorda hafif çizgiyi görünce heyecanlanmıştım...
herseyin hayırlısı tatlım üzme kendini vakti geldiğinde olacak inşallahhyine negatif
yine negatif
gunaydın kızlar,,,
kan testlerı ıcın saglık ocagına gıttıydım sonra eve gelınce lekendıydım ya sonra ertesı gun sabahdan accuk daha lekenınce kocama dedım kalk gıdıoz doktora ben cumartesıyı beklıyemem ,,neyse cok sukur tahlıl sonuclarımda cıkmıs kız dıo ılk kez bu kadar erken yolladı labaratuar dedım hayır olsun ınsallah,,neyse ıste gıttık doktora,dedım hocam lekendım acaba bıse olmusmudur dıe dedı o da acıl amelıyata gırcekdı kapıda yakaladım kadını:)) neyse ııste endıseyle yasanmaz dedı gel hemen uzan bakım dedı baktı bızım dana cok sukur ıyı kalp atısını gorduk tekrar masallah danama:))))))
progestan verdı evde dursun dedı ama benımle konusmadan hıcbır sekılde kullanma dedı eger cok kanama olursa verıcem dedı,,B12 degerım cok dusuk cıkdı folıkasıte ragmen kı zaten unutkanlık sorunum vardı benım onun ıcınde ılac verdı,,ıgneye devam dedı yatıcan dedı wc dısında kalkmak yasak yıne ,,anneme dıcegım gunun sabahı lekenınce tekrar dedım kızım sen sus tehlıken devam edıo,,,boyle ıste teyzelerı,,benım dana baya nazlı olcak sanırım,,ınsallah hayırlısıyla su gunlerıde atlatırız,,lekenmem suan ıcın yok cok sukur,,mevlam hakkımızda hayırlı olanını nasıp eyler ınsallah:)))
yine negatif
ayyy sen böyle anlattıkça kendi yaşadıklarım geldi gözümün önüne doktor bana sadece tuvalete kalkıcan diyince şok olmuştum.
benim dokorum düşük riskim war diye progestanı hemen başlatmıştı bana hatta risk artmaya başlayınca dozunu arttırmıştı seninki nie başlatmıyor onu anlamadım.
sen yinede kendine dikkat et cnm hiç bir şekilde kalkma yerinde. Rabbim korusun ikinizide..
saolun kızlar iyiki varsınız...
angelım hıc moralını bozma canım herseyde vardır bı hayır,,
hem sagoya katılıorum kırmızılar gelmedıgı surece her daım umut vardır,,
bılıorum hepımız ıstıoruz bebelerımızı ama mevlam nasıp ederse oluyo,,
bılıon ben ıkı kez gebe kaldım ama olmadı,kaybettım nasıbım deılmıs dıyorum,
ınsallah bu sefer nasıbımdır dıorum,,,
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
selam kızlar nasılsınız kociş gece çalıştı uyuyor bende bi girim dedim. bu evde olmak nekadar gaip bişey ya iki senenin sonunda ev hanımı olmak çok garip geliyor. hergün bugün napsam diyorum ara ara sıkılıyorum. muhtemelen b kaç güne annemlerin yanına giderim orda pek canım sıkılaz hem fırsa bulmuşken doya doya gezerim oralardaa ama aklım kocamda kalacak tabim neyse benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız
angeeeel telefondan okumuştum bende çok umutlanmıştım ama hayırlısı olsun kuzum inşallah sıra bigün bizede gelecek hakkımızda hayırlısı olsun..
muzmut sen ne alemdesin nasıl gidiyo hamilelik
sumisaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuzum aman deyim dikkat et sağlıcakla bebeni kucağına aldın mı bu günlre şükredeceksin inan
lilyum ve duygu sizin de az kaldı rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin....
eylüüüüül sen naptın tedaviye devam mı yok sa bu ayda mı korunuyorsun kusum elini çabuk tut sırada sen varsın sonaaa ben inşallah (mzmutun gözünün sıralaması )
gülgüzeli sanırım sen de tedaviye başladın hayırlısı olsun canım
doğum yapan hatunlar bebelerini buldu bizi unuttu zaten neyse herkes iyi olsunda önemli olan o bigün inşallah hepimiz yine toplaşcaz burda
bu arada ben bugün klomene başlıyorum bugün adetimin 5. günü..bide bu ay hiç lmadığı kadar uzun sürdü nedense(2aylık birikim sanırm ) 5. gün ve hala bitmedi adetim normal de 3 gün anca gelirdi.neyse inşallah hepimiz bi an önce kavuşuruz tüm dileklerimize şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar kendinize iyi bakın yazamasam da hergün okuyorum telefondan falan allaha emanet olun
hayirli gunler canlarimmmm
yagmur bolbol uyu dinlen kendine kimseden izin almadan doktoruna gitgez toz benim yerimede ben iyiyim dun itibariyle bogurmeler basladi bulanti gun icindede oluyoda en cok sabahlari ac tok fark etmiyohamdolsun ben raziyim halime iyi olsunda sipalar
ya kizlar eslem nerelerdee hic
gelmiyo bugun cumartesi belki gelir ozledik valla
hosgeldın aramıza:))) bulantılar merkezı kuracam yakında,,,hıc bıse ıyı gelmıo denemedıgım kalmadı,,cubuk kraker çizi elma cevız fındık kayısı ıncır kuru ekmek sut yogurt muz ananas patates leblebı yok yok yok olmuyo gecmıo fırtınada denızde sallanan gemının ıcındeyım sankı sureklı bulantı ,,cıkarmaya calısıncada sankı sırke ıcmısım gıbı acayıp sular gelıo ,,ufff basım cok sersem,,lekenmem yok cok sukur,,tukruk salgım artmıs durumda doktor bu ıyı bıse dedı ,,kocam bakıp guluo halıme ,kafasına uzay tası fırlatasım gelıo,,ozledım artık zeytın yemeyı bol lımonlu salata yemegı Allahım hıc aklıma gelmezdı 20 gunde 6 kılo vermıs durumdayım,,kılo vermek ıcın sanırım gebe kalmak gerekıomus,tamam bıılıom sukurler olsun mevlaya bu duyguları yasamayı nasıp edıo bana ,,ama ne bılım hem yatısda olmak hem bunlar olunca sanırım bunalıorum bazen ,,hapısten cıkcak ınsanlar gıbı gun sayıyorum 13.haftaya ,,doktor o zamana geccek dıo ıyı dıom beklerım,
bıde yetmıo gıbı b12 eksıklıgınden dolayı ıctıgım ılac Allahım o nasıl bır kokulu haptır tarıfı yok burnumu kapatıp ıcsemde o acayıp hapın kokusu parmaklarımda kalıo,,bıde ıdrara cıkıncada cok kotu kokuyo ıdrar rengıde hafıf pembe gıbı ,bu da normalmıs tabı doktor dedı telas etme kokuda olur ıdrarda renk deısımı de dedı,,
gozumu acıp kapatsam bı baksam yanımda bebem yatıo cokdan dogmus ,,gelcek dıme o gunler ,,ınsallah hayırlısıyla gelcek,,,
maşallah canım sizekızlaaaarrr bız bugun 1 aylık oldukkkkk
ama gunun tek neşelı haberi bu
1 aydır yuzunu görmedıgım evıme su faturası 170 tl geldı
kocam cıldırdı..muslukları acık bıraksam bu meblaya ulasamam sanırım..
kaldıkı kocam hergun vodka ıcın eve gıdıyor,sonra annesıne gecıyor..yanı musluk falan acık kalmadı
sonuc olarak sanırım bı kaçak var..ve kocamın artık tahammulu kalmadı,bu evden de cıkıyoruz..evın arıza vermeyen yerı kalmadı:S
sımdı acıl ev arıyoruz:S yıne bır suru sıkıntı benı beklıyor anlıyacagınız..bebekle nasıl altından kalkacam bılemıyorum
neyse hayırlısı olsun dıyelım yıne..
masallah size ev isinde de can sikici ama rabbim hayirlisini versin belkim bun defa istediginiz gibi bir ev bulursunuz insallahkızlaaaarrr bız bugun 1 aylık oldukkkkk
ama gunun tek neşelı haberi bu
1 aydır yuzunu görmedıgım evıme su faturası 170 tl geldı
kocam cıldırdı..muslukları acık bıraksam bu meblaya ulasamam sanırım..
kaldıkı kocam hergun vodka ıcın eve gıdıyor,sonra annesıne gecıyor..yanı musluk falan acık kalmadı
sonuc olarak sanırım bı kaçak var..ve kocamın artık tahammulu kalmadı,bu evden de cıkıyoruz..evın arıza vermeyen yerı kalmadı:S
sımdı acıl ev arıyoruz:S yıne bır suru sıkıntı benı beklıyor anlıyacagınız..bebekle nasıl altından kalkacam bılemıyorum
neyse hayırlısı olsun dıyelım yıne..
ewet bende katildim size canim sanirim 7 haftaya girdim sabah mutfaga giremedim simdide nefesimi tutarak girip cikiyom ancak geri bulanti mutfak dinlemiyo ama en cok orda dagiliyomneyse az kaldi allahin izniyle zaten ben halimden cok memnunum sukur kizlarrrr insallah hepiniz en yakin zamanda benim gibi bogurursunuzzzzhosgeldın aramıza:))) bulantılar merkezı kuracam yakında,,,hıc bıse ıyı gelmıo denemedıgım kalmadı,,cubuk kraker çizi elma cevız fındık kayısı ıncır kuru ekmek sut yogurt muz ananas patates leblebı yok yok yok olmuyo gecmıo fırtınada denızde sallanan gemının ıcındeyım sankı sureklı bulantı ,,cıkarmaya calısıncada sankı sırke ıcmısım gıbı acayıp sular gelıo ,,ufff basım cok sersem,,lekenmem yok cok sukur,,tukruk salgım artmıs durumda doktor bu ıyı bıse dedı ,,kocam bakıp guluo halıme ,kafasına uzay tası fırlatasım gelıo,,ozledım artık zeytın yemeyı bol lımonlu salata yemegı Allahım hıc aklıma gelmezdı 20 gunde 6 kılo vermıs durumdayım,,kılo vermek ıcın sanırım gebe kalmak gerekıomus,tamam bıılıom sukurler olsun mevlaya bu duyguları yasamayı nasıp edıo bana ,,ama ne bılım hem yatısda olmak hem bunlar olunca sanırım bunalıorum bazen ,,hapısten cıkcak ınsanlar gıbı gun sayıyorum 13.haftaya ,,doktor o zamana geccek dıo ıyı dıom beklerım,
bıde yetmıo gıbı b12 eksıklıgınden dolayı ıctıgım ılac Allahım o nasıl bır kokulu haptır tarıfı yok burnumu kapatıp ıcsemde o acayıp hapın kokusu parmaklarımda kalıo,,bıde ıdrara cıkıncada cok kotu kokuyo ıdrar rengıde hafıf pembe gıbı ,bu da normalmıs tabı doktor dedı telas etme kokuda olur ıdrarda renk deısımı de dedı,,
gozumu acıp kapatsam bı baksam yanımda bebem yatıo cokdan dogmus ,,gelcek dıme o gunler ,,ınsallah hayırlısıyla gelcek,,,
masallah size ev isinde de can sikici ama rabbim hayirlisini versin belkim bun defa istediginiz gibi bir ev bulursunuz insallah
ewet bende katildim size canim sanirim 7 haftaya girdim sabah mutfaga giremedim simdide nefesimi tutarak girip cikiyom ancak geri bulanti mutfak dinlemiyo ama en cok orda dagiliyomneyse az kaldi allahin izniyle zaten ben halimden cok memnunum sukur kizlarrrr insallah hepiniz en yakin zamanda benim gibi bogurursunuzzzz