Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slm kızlar,
dun tahlıl verdıydı doktor o yuzden gıttım bu sabah verdım bankayada ugrayıp kredıyı yatırdım ama eve gelınce bıraz kahverengı lekenmısım moralım cok bozuldu yaa( sonuclar cıkınca gıtcem doktora ufff ufff(

cnm bende bi golf hastası olarak golften başkasını gözüm görmüyor benim oyum golften yana anam fiyatlar keşke bizim burdada öle olsa yaa ne güzel biiz sana para göndersek sen bize yolla cnm

ayrıca muzmutum sımdıkden hayırlı olsun dıyım araba,,vosvagen tavsıye edıorum aynısı bızde de var bı senedır kullanıorum oncesınde renault kullanıodum cıdden cok farklı,,dıreksıyon ve yola tutus kabıleyetı manevra kabılıyetı cıdden cok ıyı wosvagenlerde,,,hemm satmak ıstersen pıyasası da gayet ıyı elde kalmaz, ben ılk basta kullanamam dıodum ama esım dedı sen bıkere kullan bı daha bırakmıcan dıe cıdden haklı cıkdı ,,ama bızdekı sıyah tek kotu yanı cok kırlenıo sıyahlar hee asaletı de farklı oluyo sıyahın,,

Canım sakin ol, üzme kendini. Yat dinlen hemen. Doktora da yarın git olmazsa. Dinlenmiş olursun, sonucu da yarınmı göstersen acaba. Yada yat dinlen, doktorun son muayene saatinde git, 2-3 saatten evvel çıkma bence. doktor yakınmı eve?

burda piyasa yok canim araba arac gibi goruluyo yatirim gibi degil o yuzden cok ucuzlar valla cok kararsiz kaldim odun audiyi begendi gibi ama bana birakti

cnm bende bi golf hastası olarak golften başkasını gözüm görmüyor benim oyum golften yana anam fiyatlar keşke bizim burdada öle olsa yaa ne güzel biiz sana para göndersek sen bize yolla cnm

benimde gozumde golf sogudum biraz simdikide golf bizim sanki bi degisiklik ariyom ama simdilik golf onden gidiyor bakalim diger kizceler ne dicek..burdan alinip yollanirda gumrukte fiyat ucuyo o yuzden ordan almasi daha mantikli oluyo yoksa herkes bunun ticaretini yapardiben dahil

11 den berı yatıorum cok sukur daha gelmedı,,cuma gunu alcam sonucları yarına hepsı cıkmaz dedı hemsıre bugun,,cumada doktora gıtcem,,arabayla gıtcem doktora cok yakın deıl ,,uff doktor dedıydı dun zaten 1 ay ev hapsıne devam dıe keske gıtmıyeydım bankaya,,sadece kan verıp geleydım uff yaa ,,cok nazlı benım bebem beeeeeee :)

olcak okadar annesi. Hadi dinlen bakalım. 2 gün hiç bi iş yapma, yorma kendini. Dışarıda çıkma doktor dışında

ehh turkıyede olunca arac pıyasasını da dusunmek durumunda kalıoz ıste:)) ya madem karar sende kullanan bırıysen deneme sansın varsa dene hangısınde kullanımı rahat bulursan onu tercıh et amma velakın sadece sen yan koltukta oturur radyo hakımıyetı bende olur dıreksıyonla ısım olmaz dıosan aracın tıpı estetıgı halıyle ılk tercıhın olacakdır :))) ama ben yıne vosvagen dıorum:)))

henuz ogrenme asamasindayim yani yan koltuktayim ama alacagim arabada tam ogrenimimi bitircem ben gerci direk otomatik vites istiyodum ama odun pek taraftar degil bakalim ben size istedigim arabayi gosterim bunlarda neden kararsiz kaldigimi anlayin

henuz ogrenme asamasindayim yani yan koltuktayim ama alacagim arabada tam ogrenimimi bitircem ben gerci direk otomatik vites istiyodum ama odun pek taraftar degil bakalim ben size istedigim arabayi gosterim bunlarda neden kararsiz kaldigimi anlayin

Canım ben audi diyorum ama golfünde içi daha güzel sankim. Ama audi daha heybetli, daha yüksek sanki. Uzun arabaları sevmiyorum ben ama yüksek olsun istiyorum

Canım ben audi diyorum ama golfünde içi daha güzel sankim. Ama audi daha heybetli, daha yüksek sanki. Uzun arabaları sevmiyorum ben ama yüksek olsun istiyorum

odunda senin gibi audiden yana ben bu alacagimizdan ogreniyim sonra su buyukten alcam simdilik alcagimda ogrencegim icin cok luks bakmiyom

valla sakalım yokki dinleteyim diyecem kaçıncı kez. hepinizi uyarıyorum berracım ama hiç biriniz beni dinlemiyorsunuz. sonuçta ben yaşadıklarımı anlatıyorum size forumun en tecrübelisi benim. benim başıma gelen şeyler hep söylediklerim. kendinizi kollayın ufacık şey için bi dünya çektiğiniz acı yanınıza kar kalır. benim hala bazen dikişlerim acıyor 3 sene oldu. 7 kat kesik var sonuçta. üzüldüm. bi daha yapma öyle şeyler. göğüs cerrahisine gitceksin.

bizimkiler ücretsiz izin vermez o yüzden elimdekiyle yetinmek zorundayım mecburen sonuna kadar dayanmaya çalışıyorum. ama sen ücretsiz alacaksan çok zorlama canım kendini önemli olan önce senin sağlığın sen iyi olursan bebişte iyi olur. belki senin zamanına değişir bişeyler mayıs gibi düşünüyorlarmış açıklama yapmayı

olur canım o kadar normal kan değilse çok endişelenme ama dinlenmeye devam biraz dışarı çıkma bence bende çok yaşadım hemde regl gibiydi nerdeyse atlattım çok şükür

Ben ümidi kestim duygu ya. Uzatmayacaklar bence. Anca kadın istihdamında rekabet gücü azalır. Kadına iş alanı azalır. Sanki şimdi öle şeyler yapmıyor işverenler. Ben yaşadım ya, işe başlarken, yeni evlisin hemen çocuk yaparsın diye istemediler seni diyolardı.
Ama işte alternatif fazla olmayınca mecbur kaldılar. yeni eleman alırken kız yeni hamileymiş die elediler, hepsinden daha iyi olmasına rağmen.
Bakan Hanım anca konuşuyor. Birde anlamıyorum, çıkmayacak tamam diyoruz ümidi kesiyoruz, sonra yok şöle çalışma var yok böle çalışma var diyorlar. he şimdi kesin çıkar artık diyoruz, sonra tekrar başkası çıkıyor yok şöle olur yok böle olur. Yok altyapı yetersiz, yok üst yapı şöle. Soğudum valla. Hiç ümidimde kalmadı çıkacağına dair.
Zaten çalışasım yok ama yinede Allaha şükür halimize diyorum. Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemez omzumuza. Demekki çalışmak bizim için hayırlı olanı.
Ben çok yorulduğumu hissediyorum bazen. Emekli olana kadar çalışmak bana okadar zor geliyorki. Çok uzak. Bilmiyorum hayat neler getircek önümüze ama hani imkan olsada çalışmasam, bıraksam işi.

geliyorum gidiyorum kimseler yok yawws simdi 4 kişiyiz sonunda sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :44:nerde bu hatunlar yaaa
bebişleri olan unutuyo burayı

kızlar geldım ama yazacak hıcbıseyım yok..
hala gun sayıyorum,burdan kurtulmak ıcın

gecen aksam ılk kez ayaklarım asfalta temas etti..
kosa kosa markete gıttım geldım..cok guzel bı duyguydu

millan bende tam kızıyordum gelmeyenlere kulaklarını cınlattım heralde bacım
büyük bir deneyim olmuş markete gitmek cnm birde manava gitmeyi dene o daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…