- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
millan bende tam kızıyordum gelmeyenlere kulaklarını cınlattım heralde bacım
büyük bir deneyim olmuş markete gitmek cnm birde manava gitmeyi dene o daha güzel
bu arada ıcıme dogdu herhalde az kaldı dogumuna demısım gulguzeliiii
aaa evet ya inş cnm yaavalla içine dogmuş olsa zaten kimsenin gözü beni ısırmadı ühühüü
bi umut bekliyo insan işte
benim 2 3 güne gelir kırmızılar pazartesi yada salı doktorla görüşebilir yaa inş olsa o kadar acı cekmek bide olumsz olursa atlatamam millan yaa cok bunalımdayım bildigin gibi degil bacım
olumsuz olacak olan ne ki?? herseyın caresı var artık cok sukur..sen sıkma canını doktorun ne derse uygula..
bebegınde yakında gelecegıne ınan,olumlu dusun,olumlu olsun..
dıcen kı daha ne kadar daha olumlu dusuncez seneler gectı..
ama herseyın vaktı var bılıosun..
hıcbı sebep yokken 15 yıl sonra bebegıne kavusanda oluyor,5 yıl sonrada,3 yıl sonrada..
beklemekten baska care yok,sen tedavını ol,engellerı kaldır..
gerekırse tupunude taktır,yapacagın herseyı yap,gerısını allaha bırak..
napalım bızde cok bekleyıp kavusanlardan olmalıymısız demekkı..
kızlar geldım ama yazacak hıcbıseyım yok..
hala gun sayıyorum,burdan kurtulmak ıcın
gecen aksam ılk kez ayaklarım asfalta temas etti..
kosa kosa markete gıttım geldım..cok guzel bı duyguydu
Sen nezamana kadar kaynananda durcan millan? Birde durma sebebiniz ne sorması ayıp?
cnm ben bi kez asılama yaptırmıstım ya cok umutlanmıstım olmayıncada üzülmüştüm dogal olarak .yine olmazsa diye korkularım var sadece( o zamandan kalma bişey
tabiki bu kadar sene sabretmişim yine sabrederim ama nefis işte :44:
yoksa ben elimden geleni yaparım gerisi Allaha kalmış verirse olur tabii inş da verir
Rabbim herkese nasip etsin cnm aratmasın
hıı bu arada bi yerde okumuştum bebegini uyuttugunda giydigin bi kıyafeti yanına koyarsan kokunu aldıgı için daha uzun uyurmuş bi dene bakalım
lohusa teri kokulu bı tshırtımu bırakiim,kokudan bayılsınhıcbı parfum 3 saatten fazla etkı edemıyor
40 ım cıkana kadar durcaktım ama kocam acıdı halıme ayın 26 sına kadar durcaz sanırım..
kocam borc batagındamaddı yonden 1 ayı annesınde gecırıp,eve fatura gelmemesını saglıcak..
hemde kaynanamın evı cehennem sartlarında bı ısıya sahıp,bızım ev ısınmıyor bı turlu dıye getırdı bızı buraya..
bu evde bıle cocugu kat kat gıydırıyolar,doktor dedı nasıl alıstırırsanız cocuk onu ıster..
umarım bu sıcagı ıstemez bızımkı..
kocamda anasına kızdı gıydırme su cocugu bu sıcakta boyle..
ben kendı evıme gecınce naapcam dıye..
amaaan boyle ıste,anla
evin sıcaklıgındanda kaynaklıdır cnm cok terlemen bence
slmmm bacılarımmmmm
Hoşgeldin canım, nerelerdesin yaw
hg oskee
heee bende oyle sanıyordum ama kuzenlerım yenı dogum yapmıstı..
onlar lohusa terı kavramını ogrettıler bana..
en ufak terlemede resmen kokarcaya dönuyosun..bunun onlemlerı bıle varmış,koltuk altını karbonatla temızlemek gıbı..
normal ter degıl yani bu,ben boyle koksam,kocam benı eve sokmazdı
gercı o hala kokumu almadı,dakka bası kendımı temızlıyorum kımse anlamadan:s
Aslında çok sıcağa alıştırmayın diyorlar zaten ama gel sen bunları kaynanalara anlat. Allah kurtarsın ne diyeyim. Ben kendimi düşününce sıkıntı basıyor beni, inşallah bizimkide böle şeyler yapmaz. Sen yine aynı kendi muhitindesin. Ben bide gidersem başka şehire gidicemRabbim hayırlı sebepler dairesinde nasip etmesin kocama butür şeyleri AMİN
Foto yokmu millan ya, bebişinin? Çok merak ediyoz ama biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?