Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benim adete gore alti haftalik ama sanirim tahlile gore 5 haftalik gogsum cosmus durumda buyume agri zaten benim hep adet oncesi basliyordu ondan hizli cosmaya basladilar bakalim ne olcak benim troide baska endokrin doktoru bakiyo asorun varya,ama dedigin gibi seker falan yazmisti hayirlisi artik bide canim hic bise cekmyo yedigim sanki tas gibi oturuyo mideme sadece su icesim var o kadar bugun ikiye dusurduk progestanizaten cok sukur ilk gunden sonra lekenlenme olmadisen nasil bugunu cektiysen bende ayin 8 ini iple cekiyom

Allah yardımcın olsun muzmutum valla bekleme kısmı zor,,son uc gun artık uykularım kactı sabahın korunda kalkıodum hele bugun doktoru beklerken varya atletım penyem ıpıslak oldu kı bıde yıkanıp gıttım ama o stresle oyle bı ter doktum kı doktor dıo ne kadar terledın dedım korkudan stresden bayılmadıgıma sukredıom:)))))) guluo halıme doktor :)))
ya acıkcası cok bıse yedıgım soylenemez zaten 3 kılo vermısım gercı doktor sorun deıl dedı suyu ıc mutlaka dedı ama walla su bıle ıcemıom nerdeyse ,,bebek zaten 6 ay anneden cekıomus ,,,
moralını yuksek tutmaya calıs bılıorum kolay deıl ama yınede yuksek tut moralını hersey guzel olcak dıe motıve et kendını yanlız ayın sekızınede var baya :)))

Canım hadi gözünüz aydın. Maşallah sanada bebişine de
hadi bakalım dikkat et şimdi, yorma kendini hiç. Hazır alışmışken yatmaya, 1 ay daha yatıver.

canım ben kesinlikle gecelik tavsiye ediyorum
dikişleri kontrol ediyorlar halstanedeyken
alta da bol bi eşofman mutlaka
onun haricinde bol bol çamaşır koyun çantanıza
ama 2-3 beden büyük olsun tavsiyem
doğumdan sonra benim karnım çok hassastı
dokunamıyordum bile sızım sızım sızlıyordu
o yüzden büyük çamaşırlar karnımı sıkmadı rahattı yani
binbir hevesle aldığım emzirme sütyeni ve atletini üstüme bile geçiremedim
ne zaman kullanabilirim bilmiyorum boşuna masraf etmişim gibime gelior
terlik ve sabahlık çantada olmalı muhakkak
bunların haricinde hasta bezini şiddetle tavsiye ediyorum
zaten anca onlar ihtiyacı karşılıyor

bebek için bol bol kıyafet ve iç zıbın koyun çantaya
kusuyor falan çok çabuk değişmek gerekior

aklınıza gelen varsa sorun benim aklıma gelenler bunlar

hadi gözünüz aydın sumisali
maşallah diyelim de nazar değmesin

ya ne guzel moral veriyon daha ben odun ve siz biliyonuz kimseye demedik uc ay bitsin sonra derim dedik her goren zayiflamissin muhabbeti ediyo annem icine dogmus gibi dun sen hamilesin bize demiyon diyip durdu lafi ddegistirene kadar oldum hayirlisi artik sonunda guzel haber alalimda sabrederiz insallahbugun yigenimin dogum gunu az once aradim bicirik kuafore gidiyomus 4 yil once tek basima annesini bekliyodum vaybe zaman ole dusununce cabucak geciyomus senden hayir yok kendimi motive ediyim bari

yok yok saka ettım beee:)) cıdden cabuk gecıo zaten son uc gune kadar acıkcası ben ıyıydım son uc gun bıraz gergındım o kadar senınde gecer sunun surasında 2 hafta goz acıp kapayana kadar gecer gıder walla:))))
yaa benımde annem sankım anladı hamıle oldugumu sıkıstırıp duruo baslıom gulmeye dıo ne guluon artık gulerek karsılık verecem dıom ama fena suphelenıo:)) kadın ruyalarında goruo benı bı kocamı goruo bı benı :))) ama artık anneme dıcem cok sukur kalp atısını duyduk ama baska hıc kımseye demıcez 3 ay bıtınce dıcez,,,annemden saklamak ıstemıorum daha cunku kendımı cok kotu hıssedıom:)

Canım hadi gözünüz aydın. Maşallah sanada bebişine de
hadi bakalım dikkat et şimdi, yorma kendini hiç. Hazır alışmışken yatmaya, 1 ay daha yatıver.

yormuom kendımı kocam zaten ev beyı oldu:)) walla ıkı dakka ayakta gorse baslıo hmen kızmaya :))
walla saglıklı sıhhatlı olsunda ben bı ay daha yatmaya razıyım:))

Selam kızlarrrrrr..............
walla bu zilliden fırsat bulup giremiyorum bir türlü bunu yazarken bile bağırdı kalktım geldim bir daha...
dün btün gün koyun koyuna yattık gazı vardı çıkartamadı bir türlü karnını ova ova anca rahatlattım bugün sonunda doktora gittik tabi bişey demedi hafif sarılığı var dedi 1 hafta sonra tahlil yapılacak. tıkanıklığı falan dewam edio doktor evinde rutubet falan olmayacak dedi bronşit olur sonrada zatürre dedi moralim bozuk evdeki rutubet gitmiyor

canım tek sende değil o hepimizde war bende kimseyi çekemiyorum walla ama başbaşa kaldığınız zaman herşey değişiyo biz birbirimizi yiyorduk odunumla hep ama başbaşa kalınca herşey eskiye döndü zaten kargaşadan bebişin olduğunu anlayamıyorsun başlarda ama sonradan ikiniz kalınca herşey daha farklı olucak moralini bozup sütünü de kesme.

Ya ben hala karar veremedim. Oda takımı alsammı yoksa bi şifonyer yaptırıp bir de park yatakla yetinsemmi?
Heyy millet tecrübeli olanlar, karar verenler, neye göre aldınız aldıklarınızı?

canım ben bebişime oda yapmadım ama çok pişman oldum yapmadığıma hep salonda kaldı çocuk yatak odamın havası çok bunaltıcı alamadım oraya rutubette fazla yatak odasında.
birisi gelince cocuğu başka yerde emzirme dertleri falan oluyor hem odası olunca daha düzenli oluyor giren bakıp çıkardı. şimdi taşınma ihtimalimiz war ozaman kesin yapıcam oda.

cnm aslında bnmde aklımdan şifonyer geçio ama biyandanda gardolabımda yer açabilirmiyim diorum bi onu deniycem olmassa bi küçük şifonyer alırım artık napıyım

canım şifonyeri alınca baya büyük bir şifonyer alman lazım çünkü bebişin eşyaları çok oluor birde küçük küçük anlaşılmıo fazlalığı gelecek hediyeler falan derken daha çok çoğalıyor eğer alabilirsen dolap al hem daha kullanışlı olur senin için ben almadığıma çok pişman oldum. Benim gardolabı işgal etmiş durumda zillimin kıyafetleri :)

bizimde aynısı walla canım azıcık oynaşsak sanki anlıyor zilli hemen ağlamaya başlıyor adam zaten fenalık geçirecek yakında kaç aydır tık yok:)
kırkın çıkmasını benden çok o bekliyordur dört gözle heheh :)
elinden gelse beklemeyecek kırkımızın çıkmasını. benim kanamalarım bitti kaç gündür olmuyorum zaten öyle aman aman da bir kanamam olmadı zaten.

canım gözün aydınnnn :)

evde yatması bişey değil de daha sonra kendini dışarı atınca ipi kopmuş buzağı gibi oluyorsun :)
ben üç ayın üzerine dışarıya çıktım markete falan gittim yürüdüm baya. çıkmışken birazda gezeyim dedm akşamına bacaklarım enbe orkestrasına döndü:) felaket ağrıdı.
yatmaların sonunda aldığın ödül hiç bi şeye değişilmez walla. onun bir gülücüğü ömre bedel oluyor.

rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş...

benimde ilkinden kalma karyolam var ahşap ama hafif basit bişey istiyorum sepet beşikler falan 6 aylık bende park yatakmı alsamki bi araştırdım hepsiburadada falan ama çok marka var yaa. karar veremedim

boşver canım idare et 1 ay dediğin nedir ki. sonunda kavuşacağın şeyi düşün çabucak geçer.

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…