yok cok sukur ıyı moddayım:)))
8+3 haftalık suan :)) kucuk bı dana artık :))))
muhtemelen aynı tarz testlerdır hemoglabın troid seker kolestrol bıde pıhtılasma ıle ılgılı seyler var bı kac tane ,,,sendende aynı tarz seyler ıstemıstır muhtemelen,,
yaa belırtılerı salla muzmutum,,bende dıer ıkı gebelıkde 8. haftada yemek yapıp yıyodum bunda 6.haftadan berı evde yemek pısmıo heryer kokuo gıbı gelıo ,,ama senın daha 5 haftalık falan galıba o yuzden cok belırtı arama ,,ben 5 haftalık gıttıgımde bana dedı doktor en erken 2 hafta sonra baslar dedı bulantıların falan cıdden dogru cıkdı,,son bı haftadır bulantılar cıkarmalar tukruk salgısı gogus acıması hepsı cosmus durumda :)))
benim adete gore alti haftalik ama sanirim tahlile gore 5 haftalik gogsum cosmus durumda buyume agri zaten benim hep adet oncesi basliyordu ondan hizli cosmaya basladilar bakalim ne olcak benim troide baska endokrin doktoru bakiyo asorun varya,ama dedigin gibi seker falan yazmisti hayirlisi artik bide canim hic bise cekmyo yedigim sanki tas gibi oturuyo mideme sadece su icesim var o kadar bugun ikiye dusurduk progestanizaten cok sukur ilk gunden sonra lekenlenme olmadisen nasil bugunu cektiysen bende ayin 8 ini iple cekiyom
slm kızlar sonunda geldımmm,,
doktor acıl amelayata gırınce bızımde randevu sarktı halıyle ,,,
neyse ıste bızım danacık sonunda annesıne tutunmus:))) o mınık kalbıde atmaya baslamısss cok sukur :))))))))
doktor bı dunya test verdı yaptır gel tekrar dedı ,,temem dedım ,,
ev ıcersınde dolanabılırsın ama dısarda dolanmak yasak yıne yanı 1 ay yıne ev hapsı bana:)))))))))))))
ama cok sukur hersey yolunda:))))))masallah bebemeeeeee:))
Günaydın canlarım;
Canım bilgiler için teşekkürler. Hastaneye neler götürdün, şu gerekli mutlaka, şunu boşuna götürmüşüm dediğin şeyler nedir?
Birde ben arabayı daha almayı düşünmüyorum. Acelem yok onun için. Ablam ufaklığın pusetini bırakmış, arabayıda vaktim olursa araştırabilirsem önceden alırımda, eğer araştıramazsam soraya bırakırım diyorum. Yanlışmı düşünüyorum? Hemen lazım olacakmı?
neyse ıste bızım danacık sonunda annesıne tutunmus:))) o mınık kalbıde atmaya baslamısss cok sukur :))))))))
ev ıcersınde dolanabılırsın ama dısarda dolanmak yasak yıne yanı 1 ay yıne ev hapsı bana:)))))))))))))
Allah yardımcın olsun muzmutum valla bekleme kısmı zor,,son uc gun artık uykularım kactı sabahın korunda kalkıodum hele bugun doktoru beklerken varya atletım penyem ıpıslak oldu kı bıde yıkanıp gıttım ama o stresle oyle bı ter doktum kı doktor dıo ne kadar terledın dedım korkudan stresden bayılmadıgıma sukredıom:)))))) guluo halıme doktor :)))
ya acıkcası cok bıse yedıgım soylenemez zaten 3 kılo vermısım gercı doktor sorun deıl dedı suyu ıc mutlaka dedı ama walla su bıle ıcemıom nerdeyse ,,bebek zaten 6 ay anneden cekıomus ,,,
moralını yuksek tutmaya calıs bılıorum kolay deıl ama yınede yuksek tut moralını hersey guzel olcak dıe motıve et kendını yanlız ayın sekızınede var baya :)))
ya ne guzel moral veriyon daha ben odun ve siz biliyonuz kimseye demedik uc ay bitsin sonra derim dedik her goren zayiflamissin muhabbeti ediyo annem icine dogmus gibi dun sen hamilesin bize demiyon diyip durdu lafi ddegistirene kadar oldum hayirlisi artik sonunda guzel haber alalimda sabrederiz insallahbugun yigenimin dogum gunu az once aradim bicirik kuafore gidiyomus 4 yil once tek basima annesini bekliyodum vaybe zaman ole dusununce cabucak geciyomus senden hayir yok kendimi motive ediyim bari
Canım hadi gözünüz aydın. Maşallah sanada bebişine de
hadi bakalım dikkat et şimdi, yorma kendini hiç. Hazır alışmışken yatmaya, 1 ay daha yatıver.
valla 3 gunde 1 gelınce anlıyamıyorum,meger kımse gelmez olmus buralara
hayırdır ınsallah..
ben hala bunalımlardayım..kocamlada konusmuyorum..
ne olcak benım bu halim
ölsem de kurtulsam keske dıyorum,okadar bunaldım herseyden..dört duvar arasında kalmaktan
bebegımı bıle kaynanamın cocugu falan sanıyorum..
bende süt annesiyım..
benım cocugumu o sevmesın ıstıyorum..ooof oooff ben cok kötu bı ınsan olma yolunda ılerlıyorum kızlar..
kımse benı anlamıyoooooorrr
Ya ben hala karar veremedim. Oda takımı alsammı yoksa bi şifonyer yaptırıp bir de park yatakla yetinsemmi?
Heyy millet tecrübeli olanlar, karar verenler, neye göre aldınız aldıklarınızı?
cnm aslında bnmde aklımdan şifonyer geçio ama biyandanda gardolabımda yer açabilirmiyim diorum bi onu deniycem olmassa bi küçük şifonyer alırım artık napıyım
nerdesiniz kızçelerne bebeği olanlar ne hamişler nede hamiş adayları uğramaz oldu pek valla benim mazeretim var evime internet açtırmadım dondurduk masraf oluyo diye tabi eşim dayanamıyo aç diye ısrar ediyo :) hat benim adıma da e malum kuzey zır zır bi bebek ne zaman uyuyo uyanıyo belli değil kocama hasret kaldım doya doya beraber olamıyoz az vakit ayırıyoz o da hırsız gibi ekşınlardayız :) çok tuhaf geliyo bana.ve sanki kuzey hissediyo anam gece 12 de yatan çocuk 3 e kadar yatmaz oluyo çoğu zaman kalıyo kızlar şimdiden bol ekşın öneriyorum sonra nasıl olsa yapamıcanız
yok cok sukur ıyı moddayım:)))
8+3 haftalık suan :)) kucuk bı dana artık :))))
muhtemelen aynı tarz testlerdır hemoglabın troid seker kolestrol bıde pıhtılasma ıle ılgılı seyler var bı kac tane ,,,sendende aynı tarz seyler ıstemıstır muhtemelen,,
yaa belırtılerı salla muzmutum,,bende dıer ıkı gebelıkde 8. haftada yemek yapıp yıyodum bunda 6.haftadan berı evde yemek pısmıo heryer kokuo gıbı gelıo ,,ama senın daha 5 haftalık falan galıba o yuzden cok belırtı arama ,,ben 5 haftalık gıttıgımde bana dedı doktor en erken 2 hafta sonra baslar dedı bulantıların falan cıdden dogru cıkdı,,son bı haftadır bulantılar cıkarmalar tukruk salgısı gogus acıması hepsı cosmus durumda :)))
canım ben hem kirada olduğumuzu hem de maddi durumumuzu göz önünde tuttum
hem benim çocuk odası buz gibi
çocuk da en az 6 ay bizim odada yatacağını düşününce park yatak aldım
iyi ki de park yatak almışım diyorum
hem kullanışlı hem pratik
ömer büyüyünce alt katına alıcaz
hem mobilya gibi düşüp bi yerini acıtma ihtimali yok
ben kraft ın 70*120 olan modelini aldım
hem sallanma aparatı var hem titreşimi
bazen titreşim bazen sallanma özelliğini kullanıyoruz
aklınıza takılan şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
mesela ben hastane için hem gecelik hem pijama takımı almıştım
gecelik çok kullanışlı kesinlikle tavisye ederim
güle güle kullanın lilyumcum
çok güzelmiş aldıkların
ben kırmızıyı çok seviyorum
fiyatı da oldukça hesaplı
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr..günümüz aydın olsun
günaydın kızlar
beni de alır mısınız topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?