• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

off kızlar ya bende valla kafayı yemek üzereyim adetimde doktora gidecegim cok strese girdim ne diyecek nasıl bi tedavi izleyecegiz tüp derse iki tane koyarmı bana flan filan hep bunları düşünüyorum bunaldım iyice :50:
3.5 sene oldu nerdeyse hala sabrediyorum ama :50: 6 -7 ay korunmayıp gebe kalamayıp aglayıp sızlananlarada gıcık olurum biz napalım yani ölelimmiiiiii:27::52::53::52::27::37:

:D
millan bende tam kızıyordum gelmeyenlere kulaklarını cınlattım heralde bacım :9::9:
büyük bir deneyim olmuş markete gitmek cnm birde manava gitmeyi dene o daha güzel :1::27:

ahahahhahaha:1::1: az kaldı dogumuna sende 40 gun eve tıkıl anlarsın ozaman markete gıtmenın verdıgı o buyuk hazzı:1:
bıde bebegın benımkı gıbı yanından ayrıldıgın an yaygarayı basıyosa eyvahlar olsun..

bakkal amca,manavcı teyze,kasabın kedılerı hepsı gözumde tütüyor:14::14:

bu arada ıcıme dogdu herhalde az kaldı dogumuna demısım gulguzeliiii:49::49:

bu arada ıcıme dogdu herhalde az kaldı dogumuna demısım gulguzeliiii:49::49:

aaa evet ya inş cnm yaa :53: valla içine dogmuş olsa zaten kimsenin gözü beni ısırmadı ühühüü:19:
bi umut bekliyo insan işte :37:
benim 2 3 güne gelir kırmızılar pazartesi yada salı doktorla görüşebilir yaa inş olsa o kadar acı cekmek bide olumsz olursa atlatamam millan yaa cok bunalımdayım bildigin gibi degil bacım

aaa evet ya inş cnm yaa :53: valla içine dogmuş olsa zaten kimsenin gözü beni ısırmadı ühühüü:19:
bi umut bekliyo insan işte :37:
benim 2 3 güne gelir kırmızılar pazartesi yada salı doktorla görüşebilir yaa inş olsa o kadar acı cekmek bide olumsz olursa atlatamam millan yaa cok bunalımdayım bildigin gibi degil bacım

olumsuz olacak olan ne ki?? herseyın caresı var artık cok sukur..sen sıkma canını doktorun ne derse uygula..
bebegınde yakında gelecegıne ınan,olumlu dusun,olumlu olsun..
dıcen kı daha ne kadar daha olumlu dusuncez seneler gectı..
ama herseyın vaktı var bılıosun..
hıcbı sebep yokken 15 yıl sonra bebegıne kavusanda oluyor,5 yıl sonrada,3 yıl sonrada..
beklemekten baska care yok,sen tedavını ol,engellerı kaldır..
gerekırse tupunude taktır,yapacagın herseyı yap,gerısını allaha bırak..
napalım bızde cok bekleyıp kavusanlardan olmalıymısız demekkı..

olumsuz olacak olan ne ki?? herseyın caresı var artık cok sukur..sen sıkma canını doktorun ne derse uygula..
bebegınde yakında gelecegıne ınan,olumlu dusun,olumlu olsun..
dıcen kı daha ne kadar daha olumlu dusuncez seneler gectı..
ama herseyın vaktı var bılıosun..
hıcbı sebep yokken 15 yıl sonra bebegıne kavusanda oluyor,5 yıl sonrada,3 yıl sonrada..
beklemekten baska care yok,sen tedavını ol,engellerı kaldır..
gerekırse tupunude taktır,yapacagın herseyı yap,gerısını allaha bırak..
napalım bızde cok bekleyıp kavusanlardan olmalıymısız demekkı..

cnm ben bi kez asılama yaptırmıstım ya cok umutlanmıstım olmayıncada üzülmüştüm dogal olarak .yine olmazsa diye korkularım var sadece :(( o zamandan kalma bişey
tabiki bu kadar sene sabretmişim yine sabrederim ama nefis işte :44:
yoksa ben elimden geleni yaparım gerisi Allaha kalmış verirse olur tabii inş da verir :16:
Rabbim herkese nasip etsin cnm aratmasın :16:

hıı bu arada bi yerde okumuştum bebegini uyuttugunda giydigin bi kıyafeti yanına koyarsan kokunu aldıgı için daha uzun uyurmuş bi dene bakalım :16:

kızlar geldım ama yazacak hıcbıseyım yok..
hala gun sayıyorum,burdan kurtulmak ıcın:27::27:

gecen aksam ılk kez ayaklarım asfalta temas etti..
kosa kosa markete gıttım geldım..cok guzel bı duyguydu:27:

Sen nezamana kadar kaynananda durcan millan? Birde durma sebebiniz ne sorması ayıp?

Sen nezamana kadar kaynananda durcan millan? Birde durma sebebiniz ne sorması ayıp?

40 ım cıkana kadar durcaktım ama kocam acıdı halıme ayın 26 sına kadar durcaz sanırım..
kocam borc batagında:37: maddı yonden 1 ayı annesınde gecırıp,eve fatura gelmemesını saglıcak..
hemde kaynanamın evı cehennem sartlarında bı ısıya sahıp,bızım ev ısınmıyor bı turlu dıye getırdı bızı buraya..
bu evde bıle cocugu kat kat gıydırıyolar,doktor dedı nasıl alıstırırsanız cocuk onu ıster..
umarım bu sıcagı ıstemez bızımkı..
kocamda anasına kızdı gıydırme su cocugu bu sıcakta boyle..
ben kendı evıme gecınce naapcam dıye..
amaaan boyle ıste,anla:37:

cnm ben bi kez asılama yaptırmıstım ya cok umutlanmıstım olmayıncada üzülmüştüm dogal olarak .yine olmazsa diye korkularım var sadece :(( o zamandan kalma bişey
tabiki bu kadar sene sabretmişim yine sabrederim ama nefis işte :44:
yoksa ben elimden geleni yaparım gerisi Allaha kalmış verirse olur tabii inş da verir :16:
Rabbim herkese nasip etsin cnm aratmasın :16:

hıı bu arada bi yerde okumuştum bebegini uyuttugunda giydigin bi kıyafeti yanına koyarsan kokunu aldıgı için daha uzun uyurmuş bi dene bakalım :16:

lohusa teri kokulu bı tshırtımu bırakiim,kokudan bayılsın:1: hıcbı parfum 3 saatten fazla etkı edemıyor:27:

40 ım cıkana kadar durcaktım ama kocam acıdı halıme ayın 26 sına kadar durcaz sanırım..
kocam borc batagında:37: maddı yonden 1 ayı annesınde gecırıp,eve fatura gelmemesını saglıcak..
hemde kaynanamın evı cehennem sartlarında bı ısıya sahıp,bızım ev ısınmıyor bı turlu dıye getırdı bızı buraya..
bu evde bıle cocugu kat kat gıydırıyolar,doktor dedı nasıl alıstırırsanız cocuk onu ıster..
umarım bu sıcagı ıstemez bızımkı..
kocamda anasına kızdı gıydırme su cocugu bu sıcakta boyle..
ben kendı evıme gecınce naapcam dıye..
amaaan boyle ıste,anla:37:

Aslında çok sıcağa alıştırmayın diyorlar zaten ama gel sen bunları kaynanalara anlat. Allah kurtarsın ne diyeyim. Ben kendimi düşününce sıkıntı basıyor beni, inşallah bizimkide böle şeyler yapmaz. Sen yine aynı kendi muhitindesin. Ben bide gidersem başka şehire gidicem:50::50: Rabbim hayırlı sebepler dairesinde nasip etmesin kocama butür şeyleri :9::9: AMİN
Foto yokmu millan ya, bebişinin? Çok merak ediyoz ama biz:16::16:

evin sıcaklıgındanda kaynaklıdır cnm cok terlemen bence :27:

heee bende oyle sanıyordum ama kuzenlerım yenı dogum yapmıstı..
onlar lohusa terı kavramını ogrettıler bana..
en ufak terlemede resmen kokarcaya dönuyosun..bunun onlemlerı bıle varmış,koltuk altını karbonatla temızlemek gıbı..
normal ter degıl yani bu,ben boyle koksam,kocam benı eve sokmazdı:1:
gercı o hala kokumu almadı,dakka bası kendımı temızlıyorum kımse anlamadan:s

Hoşgeldin canım, nerelerdesin yaw

Hosbulduk canım
Haftaiçi okul hafta sonu kurs iş güç derken zaman geçiyor
Bu aralar bunalım takılıyorum hem ben 1 seneyı gectı korunmayı bırakalı kendımı ıyıce çaresız hıssetmeye basladımm
Şimdi de tüp bebek yapıp tutmamasını taktım kafaya benim durum vahim anlayacağınız:33::33::33:

amaaaaaaannnnnnn zor uyuttum yaw, nie beceremiyorum bu işi annem fıs iki dk da uyutuyo zümramı,cok kusuyo benim bebişim sizin de oyle mi kızlar

heee bende oyle sanıyordum ama kuzenlerım yenı dogum yapmıstı..
onlar lohusa terı kavramını ogrettıler bana..
en ufak terlemede resmen kokarcaya dönuyosun..bunun onlemlerı bıle varmış,koltuk altını karbonatla temızlemek gıbı..
normal ter degıl yani bu,ben boyle koksam,kocam benı eve sokmazdı:1:
gercı o hala kokumu almadı,dakka bası kendımı temızlıyorum kımse anlamadan:s

ahahahaa alemsin valla millan ama olayı çözmen iyi olmuş o kokuyla kociş bi yanassaydı öpmeye bayılabilirdi:1:

Aslında çok sıcağa alıştırmayın diyorlar zaten ama gel sen bunları kaynanalara anlat. Allah kurtarsın ne diyeyim. Ben kendimi düşününce sıkıntı basıyor beni, inşallah bizimkide böle şeyler yapmaz. Sen yine aynı kendi muhitindesin. Ben bide gidersem başka şehire gidicem:50::50: Rabbim hayırlı sebepler dairesinde nasip etmesin kocama butür şeyleri :9::9: AMİN
Foto yokmu millan ya, bebişinin? Çok merak ediyoz ama biz:16::16:

fotoyu kocam hala kendı facesıne bıle atamadıkı sıze gösteriiim..
sehırdısındakı kuzenler bıle faceden foto beklıyo..pooff bende görmenızı cok ıstıyorum yaaa kımse göremedi ettıgım bebegi:14:

Back