Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide alırız, hoşgeldin
Canlar ya hadi toplaşın artık, gidiyorum geliyorum kimse bişi yazmıyor ama
Ben bugün kötüyüm biraz. Hiç halim yok, yorgunum, çalışasım yok. Böyle garip haller içindeyim![]()
tünaydınn bacılar ...hakkat bi toplanamadık herkesler meşgul gelin bacılar nerdesinizzzzz
lilyum nasılsın? benim hiç geçmiyor bu son ay yaaa. artık bedenende ruhsal olarakta zorlanıyorum. sen ne durumdasın
sorma cnm ya al bendende okadar zorla geliorum işe bitse bu ay kurtulucam artık..yatmak, kalkmak,oturmak, yürümek herşey zor artık bol bol dinlenmek istiorum hemen yoruluorum nefesim kesilio cnm yaa... Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin bize inşallah![]()
bende bu 6 aydan ümidi kestim şimdi son haftaya kadar çalışayım diye dayanıyorum. aslında bu hafta 32. haftam ama doktorum haftaya göstercek 1 haftada erken alacak erken doğum gibi olacak. inşallah bi sorun çıkarmazlarsa o 2 haftayıda doğum sonrasına aktarcam. tabi doğum öncesi sadece 1 hafta evde kalmış olcam nası yapcam bilmiyorum ama :)
cnm nası yetişcen ev temizliği, kendi temizliğin, bebeğin eşyaları falan
hayirli gunler bacilarrr
nassiniz bakem ben tahlil verdim geldim
ordan galerilere gidip araba baktik 2-3 tane begendik bakalim odun tamirci arkadasini goturcek ona gore alcaz birini kay aydir araba bakmaktan fark ettimki baya cozmusum isi hayirlisi artik![]()
hayırlısı olsun muzmutcum. bizde 2-3 ay önce aldık wolkswagen jetta. çok memnunuz.siz ne düşünüyorsunuz
merhaba kızlar nasılsınız*nasıl gidiyor*
duygucugum sana birsey sormak istiyorum.benim gogsumde sertlik olustu ve agrı oluyo zaman zaman ve bu gogsum diger gogsum kadar sut vermiyor.sen mastit oldum demiştin ya boyle bişey mi? sence napim gideyim mi dr a?
canim bize hic sorma bana kalsa jeep alcam ama odun o kadar kararsiz ki hayatimda hic bilmedigim markalari gordum bildim
simdi burda ciplerle arabalar ayni fiyata hatta daha dusuk sayilir.benim istedigim audi passat tarzi biseydi ama odun kucuk yer kaplamicak bisiler istiyo golf gibi mesela artik internetten bakmaktan biktim bugun galerilere gittik 4 araba begendik artik eleme yapcaz biri mazda 3 kirmizi-golf son modellerden siyah,opel astra siyah,birde audi a3 spor araba oda gri artik hangisini isterse.simdi kullandigimizda golf ama eski modellerden.bu soyledilerimin hepsinin fiyati tl olarak 10 bini gecmiyo bole hem ucuz hem cok olunca insan kararsiz kaliyo artik hayirlisi napalim![]()
evet canım süt kanalları var ya onlar tıkanabiliyor dokunulmayacak derecede ağrı yapıyor taş gibi oluyor ilerlerse çok ateşte yapıyor. ihmal etme git bi doktora augmentin veriyorlar eğer tıkanıklık iltihap falan varsa ultrasonla anlaşılıyor hemen. çok geçmiş olsun.
anaaaaaa biz 2011 i çoook uygun olaraktan 34 e aldık. hepsini alırdım kız ben onlarınaudi daha iyi sanki. mazdanın tamir servis sorunu oluyor buralarda.golf de güzel
bende bu 6 aydan ümidi kestim şimdi son haftaya kadar çalışayım diye dayanıyorum. aslında bu hafta 32. haftam ama doktorum haftaya göstercek 1 haftada erken alacak erken doğum gibi olacak. inşallah bi sorun çıkarmazlarsa o 2 haftayıda doğum sonrasına aktarcam. tabi doğum öncesi sadece 1 hafta evde kalmış olcam nası yapcam bilmiyorum ama :)