Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet gelmediler. taze anneler, taze anne adayları ve ben bahtsız bedevi :))))
toplaşcaz az kaldı :)

günaydın kızlar nasılsınız*****

ben cok ygunum ya misafir geliyor devamlı, hiç bos kalmıyor ev masallah:) haftaya mevlüt yapcaz inş:) bebişim yarın tam bir aylık oluyor:)

selaaaaaaaaaaam

ben ve nazlı kırmızılarım geldi kızlar çok şükür adet oldum bigün buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi neyse yeni ay yeni umutlar inşallah sizler nasılsınız işler yoğum iki gündür çok giremiyorum o yüzden. eylülüm senin dediğin gibiymiş mide bulantılarım anlaşılan çok şükür iyim şimdi ama inanın kızlar iki gün yeni hamişlerin halini daha iyi anladım o bulantıyla yaşamak gerçekten çok zor ama bebiş için katlanılır tabim

bu arada sumisaliiiim güzel haberlerle dön inşallah kusum

hos geldin cancagizim
sonunda gelmis kirmizilar iyi bari ne zaman doktora gitcen?

gözün aydın canım :) sitres yapıyosun çok o yüzden geç geliyo zaten sitresli bir iş yerin var :)

hos geldin cancagizim
sonunda gelmis kirmizilar iyi bari ne zaman doktora gitcen?
hoşbuldum kuzuuuum 3.gün hormonlara bi daha bakıtıcam işte. sonrasında 5.gün klomene başlayacağım. öyle demişti en son doktorum bakalım hayırlısı artık inşallah klomen vesilem olur da bu ay gelirim arkandan bende
kızlar bebekten fırsat olmuyo girmeye ben geldiğimdede kimse olmuyo
bu aralar hep öyle canım bi türlü aynı anda giremiyoruz bi toplaşamadık şurda neyse bebişler biraz büyüsün toparlansın yine kalabalıklaşırız inşallah sen nasılsın kuzey nasıl

kuzey hiç uyumuyo canım :) çok ağlak bi bebek çok gazı var

nerdesiniz kızçeler ne bebeği olanlar ne hamişler nede hamiş adayları uğramaz oldu pek valla benim mazeretim var evime internet açtırmadım dondurduk masraf oluyo diye tabi eşim dayanamıyo aç diye ısrar ediyo :) hat benim adıma da e malum kuzey zır zır bi bebek ne zaman uyuyo uyanıyo belli değil kocama hasret kaldım doya doya beraber olamıyoz az vakit ayırıyoz o da hırsız gibi ekşınlardayız :) çok tuhaf geliyo bana.ve sanki kuzey hissediyo anam gece 12 de yatan çocuk 3 e kadar yatmaz oluyo çoğu zaman kalıyo kızlar şimdiden bol ekşın öneriyorum sonra nasıl olsa yapamıcanız

bizde yasak basladi bile aman 1.5 yildir yaptigimiz yeter zaten bu tatil iyi oldu

kızlar bu gün ilk adetimi oldum artık dikkat etmem lazım :) 54 günlük oldu kuzeyim.annemde kırkından sonra adet olmaya başlarmış ona çektim galiba :)

kız tatil diye en çok sevinen sen oldun galiba bide eşine sor memnun mu halinden :) neyse sağlık olsun canım önemli olan kuzucuğun.doktora gittin mi hiç

valla en cok korktugu seydi doktor yabanci olmasaydi benim ayarladigimi soylerdi doktora gitmedim ayin 8 nde gel dedi zaman gecmiyo zatenama bugun progestan oldugunu tahmin ettigim ilaci gunde ikiye dusurduk su misali nerde kaldi gelseydi iyiydi merak ediyom

slm kızlar sonunda geldımmm,,
doktor acıl amelayata gırınce bızımde randevu sarktı halıyle ,,,
neyse ıste bızım danacık sonunda annesıne tutunmus:))) o mınık kalbıde atmaya baslamısss cok sukur :))))))))
doktor bı dunya test verdı yaptır gel tekrar dedı ,,temem dedım ,,
ev ıcersınde dolanabılırsın ama dısarda dolanmak yasak yıne yanı 1 ay yıne ev hapsı bana:)))))))))))))
ama cok sukur hersey yolunda:))))))masallah bebemeeeeee:))

ahanda iyi insan geldi lafinin ustune anlat bakem ne dedi doktor kiss????

anaaaam ne guzel masallah masallah sende dikkat et yine kaybetme kendini hic modunu degistirme sakin...simdi kac haftalik olmussunuz peki?ya benimki gelecek ayin 8 inde geldedi gelmeden bi hafta once bi kac tahlil yazdi bunlari yaptir dedi acaba ayni tajliller mi? hala bende hic belirti yok ya uyku hali bile yok bu defa tum ezberlerimi bozcak bu sipa

yok cok sukur ıyı moddayım:)))
8+3 haftalık suan :)) kucuk bı dana artık :))))
muhtemelen aynı tarz testlerdır hemoglabın troid seker kolestrol bıde pıhtılasma ıle ılgılı seyler var bı kac tane ,,,sendende aynı tarz seyler ıstemıstır muhtemelen,,
yaa belırtılerı salla muzmutum,,bende dıer ıkı gebelıkde 8. haftada yemek yapıp yıyodum bunda 6.haftadan berı evde yemek pısmıo heryer kokuo gıbı gelıo ,,ama senın daha 5 haftalık falan galıba o yuzden cok belırtı arama ,,ben 5 haftalık gıttıgımde bana dedı doktor en erken 2 hafta sonra baslar dedı bulantıların falan cıdden dogru cıkdı,,son bı haftadır bulantılar cıkarmalar tukruk salgısı gogus acıması hepsı cosmus durumda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…