- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gelmediler. taze anneler, taze anne adayları ve ben bahtsız bedevi :))))Yağmur dünde gelmedi sanki ya, midem bulanıyor falan demişti en son.
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Eslem de yok kaç gündür?
Bi toparlanamadık ne zamandır ya? Taze anneler bebişlerden vakit bulamıyorda diğerleri nerelerde?
hos geldin cancagizimselaaaaaaaaaaam
ben ve nazlı kırmızılarım geldi kızlarçok şükür adet oldum
bigün buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
neyse yeni ay yeni umutlar inşallah
sizler nasılsınız işler yoğum iki gündür çok giremiyorum o yüzden. eylülüm senin dediğin gibiymiş mide bulantılarım anlaşılan çok şükür iyim şimdi
ama inanın kızlar iki gün yeni hamişlerin halini daha iyi anladım o bulantıyla yaşamak gerçekten çok zor
ama bebiş için katlanılır tabim
bu arada sumisaliiiim güzel haberlerle dön inşallah kusum![]()
selaaaaaaaaaaam
ben ve nazlı kırmızılarım geldi kızlarçok şükür adet oldum
bigün buna bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
neyse yeni ay yeni umutlar inşallah
sizler nasılsınız işler yoğum iki gündür çok giremiyorum o yüzden. eylülüm senin dediğin gibiymiş mide bulantılarım anlaşılan çok şükür iyim şimdi
ama inanın kızlar iki gün yeni hamişlerin halini daha iyi anladım o bulantıyla yaşamak gerçekten çok zor
ama bebiş için katlanılır tabim
bu arada sumisaliiiim güzel haberlerle dön inşallah kusum![]()
hoşbuldum kuzuuuumhos geldin cancagizim
sonunda gelmis kirmizilar iyi barine zaman doktora gitcen?
bu aralar hep öyle canım bi türlü aynı anda giremiyoruz bi toplaşamadık şurdakızlar bebekten fırsat olmuyo girmeye ben geldiğimdede kimse olmuyo![]()
sağol kusum :) aynen öyle valla ömrü mü yedi bu ............ inşaat benimgözün aydın canım :) sitres yapıyosun çok o yüzden geç geliyo zaten sitresli bir iş yerin var :)
hoşbuldum kuzuuuum3.gün hormonlara bi daha bakıtıcam işte. sonrasında 5.gün klomene başlayacağım. öyle demişti en son doktorum bakalım hayırlısı artık inşallah klomen vesilem olur da bu ay gelirim arkandan bende
bu aralar hep öyle canım bi türlü aynı anda giremiyoruz bi toplaşamadık şurdaneyse bebişler biraz büyüsün toparlansın yine kalabalıklaşırız inşallah
sen nasılsın kuzey nasıl
![]()
kuzey hiç uyumuyo canım :) çok ağlak bi bebek çok gazı var
nerdesiniz kızçelerne bebeği olanlar ne hamişler nede hamiş adayları uğramaz oldu pek
valla benim mazeretim var evime internet açtırmadım dondurduk masraf oluyo diye tabi eşim dayanamıyo aç diye ısrar ediyo :) hat benim adıma da
e malum kuzey zır zır bi bebek ne zaman uyuyo uyanıyo belli değil kocama hasret kaldım doya doya beraber olamıyoz az vakit ayırıyoz o da hırsız gibi ekşınlardayız :) çok tuhaf geliyo bana.ve sanki kuzey hissediyo anam gece 12 de yatan çocuk 3 e kadar yatmaz oluyo çoğu zaman kalıyo
kızlar şimdiden bol ekşın öneriyorum sonra nasıl olsa yapamıcanız
![]()
bizde yasak basladi bileaman 1.5 yildir yaptigimiz yeter zaten bu tatil iyi oldu
![]()
kız tatil diye en çok sevinen sen oldun galiba bide eşine sor memnun mu halinden :) neyse sağlık olsun canım önemli olan kuzucuğun.doktora gittin mi hiç
slm kızlar sonunda geldımmm,,
doktor acıl amelayata gırınce bızımde randevu sarktı halıyle ,,,
neyse ıste bızım danacık sonunda annesıne tutunmus:))) o mınık kalbıde atmaya baslamısss cok sukur :))))))))
doktor bı dunya test verdı yaptır gel tekrar dedı ,,temem dedım ,,
ev ıcersınde dolanabılırsın ama dısarda dolanmak yasak yıne yanı 1 ay yıne ev hapsı bana:)))))))))))))
ama cok sukur hersey yolunda:))))))masallah bebemeeeeee:))
anaaaam ne guzel masallah masallah sende dikkat et yine kaybetme kendini hic modunu degistirme sakin...simdi kac haftalik olmussunuz peki?ya benimki gelecek ayin 8 inde geldedi gelmeden bi hafta once bi kac tahlil yazdi bunlari yaptir dedi acaba ayni tajliller mi? hala bende hic belirti yok ya uyku hali bile yok bu defa tum ezberlerimi bozcak bu sipa![]()