- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
oğluşumla ilgileniyorum canımCanım çok saol ya, bende endişelendim açıkçası, ama hareketlerinde falanda sıkıntı yok Allaha şükür.
Oturup kalkmak konusunda bende sıkıntı yaşamaya başladım biraz. Çok oturunca kuyruk sokumum ağrıyor, en çok o sıkıntı veriyor bana şu sıralar.
Sen napıyorsun canım?
sagocum sen çalışıyomuydun emzirme parası kadın çalışıyorsa kadına çalışmıyorsa eşine veriliyor 90 lira civarı sanırım. doğum parasıda çalışanların raporlu olduğu istirahat parası normalde. başka bişey almamıştım ben ilkinde. şu doğum izninide çıkaramadılar bi doğurcaz nerdeyse
muzmmmmmmmmuuuuuuuutttt tatlım hayırlı olsun,gözünaydın:)))
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebeğin:)
darısı bizlere:)
benim eğitimlerim var..hatta yarın ankaraya gidiyorum 15 günlüğünekaynanamlaraaaaa
kayınvalideciğim beni doktor amcaya götürecek
bir de ankaradakiler kurcalasınn
selam kızlar kuzeyi uyuttum ama o beni uyutmuş galiba gözler açık :)
ya canlar benim 2 günde ayaklarım çok şişti ya. Demin namaz kılarken baktım da şişmiş. Canım sıkıldı, acaba geçen hafta ya evde durduk, yada dışarıda hareket halindeydim, 2 gündür iş yerinde salık halde durduğu içinmi bu kadar şişti?
Yürüyüşlere başlasam bu şişliğe bi etkisi olurmu, iyi gelirmi?
bebegı uyutan solugu burda alıyo galıba
ama bızım nehır hanım dun gunduz gunboyu gözunu acmadı..
emerken bıle gozu kapalı emdı yıne uyudu..
sonra bı uyandı aksam 7de,sabah 8 bucuga kadar gözunu kırpmadı..tabı bende
bugun uyutmıyacam,mıncıklıyacam uyandıracam hep..
suan yıne uyku moduna gırdı,az bı 10 dakka uyusun ızın verdım
yaa benım bıldıgım bebekler gece gunduz uyur ama 2 saatte bır uyanır emmeye falan..
e bızımkıde oyleydı..sımdı nerden cıktı bu buyuk cocuk adetı
gunduz uyuyup gece uyumama falan
sumısalı ve eslemcııım allah kolaylık versın..olum sız yazdıkca benım mıdem bulandı haaa
ınsallah kolay atlatırsınız su bulantı olayını yaaa,ben yasamadım ama dusununce fena oldum
neysekı yaza denk gelmedı bulantılı zamanınız..hıc cekılmezdı oyle..
benımde kılo verme surecım suan duraksama donemıne gırdı herhalde..
ne guzel 2 gunde 1 kılo verıyoken nerdeyse 5 gun boyunca 70 de takılı kaldım..
yıne yemedıgım halde..zaten yemek gorunce mıdem bulanıyo artık..mıdem kuculdu herhalde ıyıce..
neyse suan 68 oldum..kaldı 8 kılo..
benimkide aynısını yapıyor cnm ben uyudu diye yatıyorum arkamı dönüyorum viyaklamaya başlıyo özellikle geceleri yatağa yatıyorum bağırmaya başlıyo :) meğersem kokumu almak istiyormuş bende çözdüm mevzuyu giydiğim bir kıyafeti beşiğine koyuyorum oda kokuyu aldıkça uyuyo :)
yok kuzum hala nazlı kırmızılarımı beklemeye devamsöktürücü içiyorum bakalım ne zaman teşrif edecek bu kırmızılar tam iki ay oldu bugün
bunu bende deneyeyim
gece yat kalk yat kalk iyice sersemliyorum
oğluşumla ilgileniyorum canım
hayatımız tamamen ömer cihad oldu :))
ayaklarım şişiyor diye yazan sen miydin miyopi
aman dikkat et, sabah akşam tansiyonunu ölç yaz bi yere
son ayımda tansiyonum hiç düşmedi ve ayaklarımın şişi hiç inmedi benim
takip edilmesi gerekiyor canım
canım beni hamile kalınca işten çıkardılar yaa eşimin adına gittim başvurdum bende 3 hafta sonra ziraat bankasına yatacak dedi ssk daki adam :)
az çok devlet veriyor madem alalım boşa gitmesin hehehe :)
hiç şaşırmadım.
inşallah sizlere yetişir de faydalanırsınız
canım mide bulantın adet olacagın için olabilir. çünkü bende adet olmadan bir kaç gün önce öle oluştum :)) hatta yazmıştım buraya :) kırmızıların gelsinde tedavine başla sende....günaydın kıslaaaarben mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor yemek düşününce bile bulanıyor midem sanki hamile olan benim kan testi yaptırmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim ama test de negatifti. aklıma burda eslemin yazdıkları geliyor. nerdeyse onun kadar kötü durumdayım şu an hiç bişey yiyemiyorum bugün son tarlusalımı içtim hala gelen giden yok. bi de ot mot bişeler mi içsem diyorum adet söktürücü var mı öyle bildiğiniz şifalı bitkiler :26: ya kızlar ben adet olmadığım için olabilir mi ki bu bulantılar napcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?