Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

millancım ayakta sallamasan daha iyi olur alıştırma çocuğu. gaz sancısıni giderdiğini düşünmüyorum pek sağlıklıda değil ayakta sallamak bebeği. masaj falan yap ne bileyim farklı bir yol bul. bi şurup vardı onu kullanıyodum ben. kayınvalidenide bu kadar takmamaya çalış sonra zararı sana olur bak depresyona girersin. biraz kulaklarını tıka. söylesin dursun. sen çıkar yine dolabın üstüne koy evrakları. bi gün pes edecektir elbet

ayakta sallamak ıyı degılmıs bılıyorum..
ama ben kafasını sallamadan yanı kafasını yan yatırarak sallıyorum..
hemde oyle delı gıbı savurarak degıl..bacagımı tıtreterek..
gaz sorununa care mı bılmıyorum ama aglamasını kestıgı kesın..
kendı evımde olsam masaj falan yaparım ama bu evın sıcagında alt degıstırırken bıle saunaya gırmıs kadar oluyorum..
ayrıca alt degıstırmeyı bıle hızlı hızlı yaptırıyolar aman cocuk usutmesın dıye..
halbukı ev 50 derece nerdeyse..cocukta terden bı su,bende
buna ragmen elı acılsa aman kapat kızım hasta olur denıyo,kaldıkı masaj yapcam..
cocugun tenını gördugum yok:S

yağmurcum en azından ne olduğu belli olmuş bu da iyibişey.ona göre tedavi uygularlar ve seninde vaktin boşuna gitmez..geçmiş olsun kuzum

canım ya gaz için bir şurup veriyordu arkadaşım zinco muydu adı tam hatırlayamadım..tık diye kesmişti.onunki gece yarısı feryat figan etmiş gidip hemen şurup almışlar.bi dene istersen....

Selam kızlar, böyle gece yarısı girip bakıyorum arada. unutuldunuz sanmayın :) ben gaz sancıları için elma yağı kullanıyorum. bebişin ayaklarının altına sürüp hafifçe masaj yapın. çok faydasını göreceksiniz. deneyin pişman olmazsınız :) sonuçta bitkisel bişey ilaç falan kullanmaya bakmayın çok fazla.

hayirli pazarlar bacilarrdaha gelen olmamis geldiysenizde yazmamissiniz
eskiden ne guzel eslem olurdu pazar gunleri simdi herkes kendi derdinde
günaydın kızlar yine bir hafta sonu ve kızımla ben yine işteyiz üstelik bugün oğlumun doğum günü. 3 sene önce bu saatlerde sancı çekiyordum. 3 sene geçivermiş işte
nice hayirli mutlu huzurlu senelere insallah canim

o dediginden bende de var canim onceden yoksa kilo almaylada alakali olabiliyor bence hakkinda hayirlisi en azindan nasil tedavi olcagini bilirsin...

Selam kıslar....
Durumum hiç iyi diil artık hiç bişe yiyemiorum

Yattğm yerden kalkamiorum..resmen zayıflıktan yapıştm..gören şaşırıyor noldu sana diye..55 kiloydum 50ye düştüm kesin..
Geçen gün doktora gittim..ama nasıl gittim eşim giydirdi nerdeyse..arabada tutunca kusa kusa gittim geldim..hiçbişey kar etmiyor kraker falan

Ama benim ediyle büdü maşaAllah keyifleri yerlerinde..doktor bebeklerin durumu iyi çok güzel büyümüşler dedi..

Mide bulantısı içinde hap verdi bakalım faydası olacak mı..3 ayı doldurunca düzeliceksin dedi..

Kıslar da loğusalık psikolojisine girmiş...Herkes bi dertli..

Anam bu işin hamileliği zor ..doğumu zor..loğusalığı zor..

Ama yinede herşeye değer dimi : )

Yok mu güzel haber verecek olan yahuu ?

inşallah hap işe yarar eslem
bulantı ayrı zor, hamilelik lohusalık bambaşka zor
ama annelik herşeye değiyor
sıkıntını stresini uykusunda attığı küçük bi buse bile alabiliyor :))
Rabbim eksikliklerini göstermesin
sende kilo olayına hiç takılma
ben bulantılardan 3 kg verdim
5aylık olana kadar kilo almadım
sonra ufak ufak almaya başladım
son ay 5 kg birden aldım :))
merak etme bebeklerin ihtiyacı olan tüm vitaminleri falan annesinden alıyor

sonra çok acısını çekersin millancım sıcağa alıştırmayın çocuğu. kendinizden bir kat fazla giydirin diyor doktorlar. isilik çıkarır. biraz soğuğada dayanıklılığı olsun. ben hiç sarıp sarmalamadım. evide hiç öyle sıcak tutmamıştım martta doğmuştu oğlumda şimdi çok şükür öyle sıkta hasta olmuyor. sıcağıda sevmiyor

evet seraycım banada bi aktar önermişti kendi çocuğuna kullanıyormuş acı elma yağı diye bişey varmış aynı dediğin gibi ayak altlarına sürün demişti

dramamine diye bi hap vermişti banada eslemcim ama 3-4 ay çekcen mecbur. bende lavaboya yetişemezdim. herşey kokardı mutfağa girmedim kaç ay. bişey yiyemedim. kilo alırsın merak etme ilk aylar oluyor böyle düşüşler.

gunaydın kızlar,,
ya eslem bende basladım cıkarmalara o acı suları senın haftana gelınce ne etcem bılmıomzaten mıdem cok hassas
lekenmem cok azaldı ama bıtmedı,uff nıe bıtmedı anlamadım,
ıgneye devam kollarım morardı cok acıolar ama bacaklarım morarmadı acıda yok gıbı ,,
yatısa devam ben haftaya doktora gıtcez ınsallah sorunsuz goruruz duyarız kalp atısını,,
annem ruyasında gormus dun konusduk dıo sen hamılemısın hee olsa derım dedım bende,,
nısanda gelcek buraya o zaman kadar demıcez hem suan kalp atısını duymadık lekenmede var yuzden kımseyı telaslandrmak ıstemıorum, bıde yengem daha yenı dusuk ettı bıraz zaman gecsın ıstıorum uzerınden,,

ewt kuzum ya gün geçtikçe ağır vasıta olmaya başladım kalkmak,yatmak problem artık sen nasılsın kuşum
45 gün kalmış az kalmış maşallah :)

bende napim gün sayıyorum adet olim die :) işte yeni tedavi başlıcak. prolaktinim ölçülecek:) inşallah düşmüştür. dün doğum kontrol hapımı son kez içtim :) yumoşlarım dinlenmiştir inşallah :) dua et bana bacım tez zamanda gelsin benim minikte inşallahhh

canım sanada günaydın.
yat dinlen bacımmmm dua et bol bol kuzum benim inşallah sorunsuz alacaksın kucağına allahın izniyle

hadi hayırlı hakkında bacım inşallah tez zamanda herşey yoluna girer de bize bi bebiş haberi verirsin hep dua ediorum... inşallah doğuma girerkende edicem Rabbim kabul etsin inş.

hayirli gunler haftalarr bacilarr
nabersiniz bakem hamdolsun ben iyiyim kirmizilari bekliyomeylul gibi hakkimizda hayirlisi napalim..aksamda misirli elemanimizin esi dogum yapti ona gitcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…