kendı kendıne emıp uyuyan cocuguda sımdı ayakta sallamaya alıstırıyorum..
gaz sancısı baslayınca bıtek bu ayakta sallama olayı susturuyor cocugu..
oooff hersey mı ters gıder..ınsallah 3 ayın sonunda sancısı kesılır ve sallanmadan uyumayı basarır..
gecelerıde benımle yatıyor,memeyı verıyorum agzına uyandıkca emıyor,hıc aglamıyor oyle uyanıp..
sanırım benım sıcaklıgımda karnındakı gaz sancısını önluyor..
ama bu sefer de buyunce umarım aynı yatakta yatmaya alısmış olmaz hep:S
millancım ayakta sallamasan daha iyi olur alıştırma çocuğu. gaz sancısıni giderdiğini düşünmüyorum pek sağlıklıda değil ayakta sallamak bebeği. masaj falan yap ne bileyim farklı bir yol bul. bi şurup vardı onu kullanıyodum ben. kayınvalidenide bu kadar takmamaya çalış sonra zararı sana olur bak depresyona girersin. biraz kulaklarını tıka. söylesin dursun. sen çıkar yine dolabın üstüne koy evrakları. bi gün pes edecektir elbet
yağmurcum en azından ne olduğu belli olmuş bu da iyibişey.ona göre tedavi uygularlar ve seninde vaktin boşuna gitmez..geçmiş olsun kuzumgünaydın kıslar.....
dün yine doktordaydım. doktor bana pko teşhisi koydu. en son gittiğimde hiç böle bişe yoktu anlamadımama kendimde gördüm küçük küçük kistler vardı
doktor önce adet sökmesi için yine tarlusal verdi. yanında klomen+duphaston+deltacortril verdi. bi kaç ay böyle deneyelim dedi. bakalım artık hakkımda hayırlısı
canım ya gaz için bir şurup veriyordu arkadaşım zinco muydu adı tam hatırlayamadım..tık diye kesmişti.onunki gece yarısı feryat figan etmiş gidip hemen şurup almışlar.bi dene istersen....ayakta sallamak ıyı degılmıs bılıyorum..
ama ben kafasını sallamadan yanı kafasını yan yatırarak sallıyorum..
hemde oyle delı gıbı savurarak degıl..bacagımı tıtreterek..
gaz sorununa care mı bılmıyorum ama aglamasını kestıgı kesın..
kendı evımde olsam masaj falan yaparım ama bu evın sıcagında alt degıstırırken bıle saunaya gırmıs kadar oluyorum..
ayrıca alt degıstırmeyı bıle hızlı hızlı yaptırıyolar aman cocuk usutmesın dıye..
halbukı ev 50 derece nerdeyse..cocukta terden bı su,bende
buna ragmen elı acılsa aman kapat kızım hasta olur denıyo,kaldıkı masaj yapcam..
cocugun tenını gördugum yok:S
nice hayirli mutlu huzurlu senelere insallah canimgünaydın kızlar yine bir hafta sonu ve kızımla ben yine işteyizüstelik bugün oğlumun doğum günü. 3 sene önce bu saatlerde sancı çekiyordum. 3 sene geçivermiş işte
o dediginden bende de var canim onceden yoksa kilo almaylada alakali olabiliyor bence hakkinda hayirlisi en azindan nasil tedavi olcagini bilirsin...günaydın kıslar.....
dün yine doktordaydım. doktor bana pko teşhisi koydu. en son gittiğimde hiç böle bişe yoktu anlamadımama kendimde gördüm küçük küçük kistler vardı
doktor önce adet sökmesi için yine tarlusal verdi. yanında klomen+duphaston+deltacortril verdi. bi kaç ay böyle deneyelim dedi. bakalım artık hakkımda hayırlısı
Selam kıslar....
Durumum hiç iyi diilartık hiç bişe yiyemiorum
Yattğm yerden kalkamiorum..resmen zayıflıktan yapıştm..gören şaşırıyor noldu sana diye..55 kiloydum 50ye düştüm kesin..
Geçen gün doktora gittim..ama nasıl gittim eşim giydirdi nerdeyse..arabada tutunca kusa kusa gittim geldim..hiçbişey kar etmiyor kraker falan
Ama benim ediyle büdü maşaAllah keyifleri yerlerinde..doktor bebeklerin durumu iyi çok güzel büyümüşler dedi..
Mide bulantısı içinde hap verdi bakalım faydası olacak mı..3 ayı doldurunca düzeliceksin dedi..
Kıslar da loğusalık psikolojisine girmiş...Herkes bi dertli..
Anam bu işin hamileliği zor ..doğumu zor..loğusalığı zor..
Ama yinede herşeye değer dimi : )
Yok mu güzel haber verecek olan yahuu ?
günaydın canımcım doğuma az kaldı :) nasılsın?günaydınn bacılarımmmm
günaydın canımcım doğuma az kaldı :) nasılsın?
ayakta sallamak ıyı degılmıs bılıyorum..
ama ben kafasını sallamadan yanı kafasını yan yatırarak sallıyorum..
hemde oyle delı gıbı savurarak degıl..bacagımı tıtreterek..
gaz sorununa care mı bılmıyorum ama aglamasını kestıgı kesın..
kendı evımde olsam masaj falan yaparım ama bu evın sıcagında alt degıstırırken bıle saunaya gırmıs kadar oluyorum..
ayrıca alt degıstırmeyı bıle hızlı hızlı yaptırıyolar aman cocuk usutmesın dıye..
halbukı ev 50 derece nerdeyse..cocukta terden bı su,bende
buna ragmen elı acılsa aman kapat kızım hasta olur denıyo,kaldıkı masaj yapcam..
cocugun tenını gördugum yok:S
Selam kızlar, böyle gece yarısı girip bakıyorum arada. unutuldunuz sanmayın :) ben gaz sancıları için elma yağı kullanıyorum. bebişin ayaklarının altına sürüp hafifçe masaj yapın. çok faydasını göreceksiniz. deneyin pişman olmazsınız :) sonuçta bitkisel bişey ilaç falan kullanmaya bakmayın çok fazla.
Selam kıslar....
Durumum hiç iyi diilartık hiç bişe yiyemiorum
Yattğm yerden kalkamiorum..resmen zayıflıktan yapıştm..gören şaşırıyor noldu sana diye..55 kiloydum 50ye düştüm kesin..
Geçen gün doktora gittim..ama nasıl gittim eşim giydirdi nerdeyse..arabada tutunca kusa kusa gittim geldim..hiçbişey kar etmiyor kraker falan
Ama benim ediyle büdü maşaAllah keyifleri yerlerinde..doktor bebeklerin durumu iyi çok güzel büyümüşler dedi..
Mide bulantısı içinde hap verdi bakalım faydası olacak mı..3 ayı doldurunca düzeliceksin dedi..
Kıslar da loğusalık psikolojisine girmiş...Herkes bi dertli..
Anam bu işin hamileliği zor ..doğumu zor..loğusalığı zor..
Ama yinede herşeye değer dimi : )
Yok mu güzel haber verecek olan yahuu ?
45 gün kalmış az kalmış maşallah :)ewt kuzum ya gün geçtikçe ağır vasıta olmaya başladım kalkmak,yatmak problem artıksen nasılsın kuşum
gunaydın kızlar,,
ya eslem bende basladım cıkarmalara o acı suları senın haftana gelınce ne etcem bılmıomzaten mıdem cok hassas
lekenmem cok azaldı ama bıtmedı,uff nıe bıtmedı anlamadım,
ıgneye devam kollarım morardı cok acıolar ama bacaklarım morarmadı acıda yok gıbı ,,
yatısa devam ben haftaya doktora gıtcez ınsallah sorunsuz goruruz duyarız kalp atısını,,
annem ruyasında gormus dun konusduk dıo sen hamılemısın hee olsa derım dedım bende,,
nısanda gelcek buraya o zaman kadar demıcez hem suan kalp atısını duymadık lekenmede var yuzden kımseyı telaslandrmak ıstemıorum, bıde yengem daha yenı dusuk ettı bıraz zaman gecsın ıstıorum uzerınden,,
45 gün kalmış az kalmış maşallah :)
bende napim gün sayıyorum adet olim die :) işte yeni tedavi başlıcak. prolaktinim ölçülecek:) inşallah düşmüştür. dün doğum kontrol hapımı son kez içtim :) yumoşlarım dinlenmiştir inşallah :) dua et bana bacım tez zamanda gelsin benim minikte inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?