hayirli cumalarr canllar nasilsiniz bakem ben iyi gibi biseyim
günaydın bacımmm sewindim iyi olmana o azcık da kalmıcak inşallah dikkat et kendine yeterki... ay tiksinme kusmaktan daha kötü kusarsın gider tiksindinmi herşeye mırın kırın edion ne yiceğini bilemio insan bol bol koyu yeşil yapraklı bitkiler ye cnm vitaminsiz kalma kahvaltıda yemekte hep ye roka,tere,maydanoz özellikle brokoli çiğden limonla yee o kadar faydalı ki inanamazsın..
bende epidural için ilerleyen zamanlarda hatta 1 sene sonra falan sıkıntılar çıkıyor diye duydum çok bel ağrısı falanmı ne oluyormuş. ben çabuk toparlanmıştım kız normal sezaryende bi şikayetim olmadı yani. bilmiyorum ki dayanabilirmiyim sen orda ayık kesip dikiyorlar sesler falan. ama çok ta merak ediyorum ilk çıktığı anı napıyolar bebeğe ağzına burnuna hortum falan sokuyorlar videolarda. ay kafam karıştı yaw
hamılelıgı atlattık zor bela..
dogumuda görduk cok sukur..
ama bu lohusalık yokmu..benı cok etkıledı kızlar..
hıcbıseyden memnun degılım..hersey bana batıyor,nefes alamıyorum..
dokunsalar aglıyacam,sınırlerım tepemde..herkesı terslıyorum..
en cokta kaynanamla olmaktan dolayı delırmıs durumdayım..
cok mutsuzum..kendımı cocugumun annesı olarak bıle görmuyorum..
sankı sadece emzıren bırıyım..sureklı ensemde duruyo kadın..
herseyi o bılıyor..aman ustunu ört kızım cocugun,kafasını ört,eldıvenı gıydır,hırkasını nıye cıkardın..
şunu ye,bunu ye..bu cocugun karnı agrıyor,anam hapsurdu kesın hasta ettık cocugu..
kucagımdan alır,sevmek ıcın,bende tuvalete gıderım..bızımkı yırtılır aglamaktan gel annesı gel gel baslar kaynanam..
ıkı dakka tuvalete gırmeme musade yok..sonrada der ben hıc bu cocugu sevemıyorum..
sev dıye verıyoz,hemen benı cagırıyon yaaa
her yaptıgım seye bıse dıyor,oyle yapma kızım boyle yap..
cocuk gazdan dolayı aglıyor,bacaklarını karnına cekıyor aglarken..
dıyoo vah yavrum kımbılır neren agrıyor..
dıyorum anne gazı var,her bebekte olurmus ılk 3 ay..
yok onun karnı agrıyor ben ballı su yapım ona
cocugu emzırıyorum kucagımda,gelmıs dıyo,sen o cocugu cok kucagında tasıyosun kucaga alısacak en sonunda..
eee ben emzırıyorum ya anne..kucagıma almadan nasıl emzırecem!!!
benle aynı fıkırde olacak dıye ödu kopuyor..bos bos konusup duruyor,cok bunaldım cook..
kocamda dayan dıyo baska bıse demıyo..anasına kızıyo ama kadın hala bıldıgını söyluyoo,
ben sureklı suratı asık olarak dolanıyorum,dolayısıyla ben kötu oldum artık..
kadın sonucta bızım ıyılıgımız ıcın ugrasıyo:S
ben burdan dırek delıler hastanesıne gıderım haberınız olsun..
kendımı öldurmezsem
vay beee bıgun buraya gelıp epıdurallı sezeryanı anlatacagım hıc aklıma gelmezdı
duygu benkı dayandım sende dayanırsın..
zaten hıcbıse görmuyosun duymuyosun..önunu kapatıyolar..ne kesıldıgını anlıyosun ne dıkıldıgını,dıcem ama dıkmıyolar artık..
yapıstırıyolar kestıklerı yerı..dikiş yok..
zaten doktorlar etrafına geldıkten 1 dakıka sonra bebek cıkıyor..
senın tek anladıgın sey omuzlarının sarsılması..
bebek cıktıktan sonrakı ıslem daha uzun suruyor..
oda 5 dak.falan..yıne omuz sarsıntısından baska bıse olmuyo sana..
bebegı karnından cıktıgı an göbek bagıyla mosmor bı sekılde göruyosun..
sonrasında bebek doktoru ılgılenıyo bebekle daha görmyosun..
odana gelıyo bebek gıyınıp
hortum mortum sokuldugunu görmedım yanii..
belınden ıgneyı yıyınce bı sıcaklık akıyoo bacaklarına dogru..
gerisinı ölsen duymazsın..kollarını baglıyolar ıkı yana dogru..
bırınde tansıyon aletı oluyo,dıgerınde baska bıse..
basında da hep senınle konusan bırı oluyo,doktormu asıstanmı nedır bılmem..
yesıl onluklu camıasından bı arkadas
hamılelıgı atlattık zor bela..
dogumuda görduk cok sukur..
ama bu lohusalık yokmu..benı cok etkıledı kızlar..
hıcbıseyden memnun degılım..hersey bana batıyor,nefes alamıyorum..
dokunsalar aglıyacam,sınırlerım tepemde..herkesı terslıyorum..
en cokta kaynanamla olmaktan dolayı delırmıs durumdayım..
cok mutsuzum..kendımı cocugumun annesı olarak bıle görmuyorum..
sankı sadece emzıren bırıyım..sureklı ensemde duruyo kadın..
herseyi o bılıyor..aman ustunu ört kızım cocugun,kafasını ört,eldıvenı gıydır,hırkasını nıye cıkardın..
şunu ye,bunu ye..bu cocugun karnı agrıyor,anam hapsurdu kesın hasta ettık cocugu..
kucagımdan alır,sevmek ıcın,bende tuvalete gıderım..bızımkı yırtılır aglamaktan gel annesı gel gel baslar kaynanam..
ıkı dakka tuvalete gırmeme musade yok..sonrada der ben hıc bu cocugu sevemıyorum..
sev dıye verıyoz,hemen benı cagırıyon yaaa
her yaptıgım seye bıse dıyor,oyle yapma kızım boyle yap..
cocuk gazdan dolayı aglıyor,bacaklarını karnına cekıyor aglarken..
dıyoo vah yavrum kımbılır neren agrıyor..
dıyorum anne gazı var,her bebekte olurmus ılk 3 ay..
yok onun karnı agrıyor ben ballı su yapım ona
cocugu emzırıyorum kucagımda,gelmıs dıyo,sen o cocugu cok kucagında tasıyosun kucaga alısacak en sonunda..
eee ben emzırıyorum ya anne..kucagıma almadan nasıl emzırecem!!!
benle aynı fıkırde olacak dıye ödu kopuyor..bos bos konusup duruyor,cok bunaldım cook..
kocamda dayan dıyo baska bıse demıyo..anasına kızıyo ama kadın hala bıldıgını söyluyoo,
ben sureklı suratı asık olarak dolanıyorum,dolayısıyla ben kötu oldum artık..
kadın sonucta bızım ıyılıgımız ıcın ugrasıyo:S
ben burdan dırek delıler hastanesıne gıderım haberınız olsun..
kendımı öldurmezsem
günaydın kıslar.....
dün yine doktordaydım. doktor bana pko teşhisi koydu. en son gittiğimde hiç böle bişe yoktu anlamadımama kendimde gördüm küçük küçük kistler vardı
doktor önce adet sökmesi için yine tarlusal verdi. yanında klomen+duphaston+deltacortril verdi. bi kaç ay böyle deneyelim dedi. bakalım artık hakkımda hayırlısı
duygucum allah oğluna nice hayırlı,sağlıklı, huzurlu,mutlu yıllar nasip etsingünaydın kızlar yine bir hafta sonu ve kızımla ben yine işteyizüstelik bugün oğlumun doğum günü. 3 sene önce bu saatlerde sancı çekiyordum. 3 sene geçivermiş işte
inşallah canım sağolasınen azından bi teşhis konulmuş yağmurcum bu da iyi bişey sebebini biliyorsun ve ona göre tedavi olacaksın Allahın izniyle tedavin başarılı olur inşallah. bebişin gelir kucağına.
millan senin yasadıklarını bende yasıyorum,usrelik kayınpedrim de bizde surekli küsüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?