Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

walla lılyum etden suan cıdden tıksındım hıc tahmın etmıodum ama nıe bılmıom cok kotu tuttu suan bıle aklıma geldıkce mıdem kalkıo,,,,,
kız ben brokolı normalde yemem suan heralde hıc yıyemem:))))
kocamda calısıo pazarada gıdemıom artık yarın eve gelırken marketten alcak marul sebze ,,uff ya suan varya burnuma kemıklı et kokusuyla curumus yumurta kokusu gelıo :26::26:

vay beee bıgun buraya gelıp epıdurallı sezeryanı anlatacagım hıc aklıma gelmezdı
duygu benkı dayandım sende dayanırsın..
zaten hıcbıse görmuyosun duymuyosun..önunu kapatıyolar..ne kesıldıgını anlıyosun ne dıkıldıgını,dıcem ama dıkmıyolar artık..
yapıstırıyolar kestıklerı yerı..dikiş yok..
zaten doktorlar etrafına geldıkten 1 dakıka sonra bebek cıkıyor..
senın tek anladıgın sey omuzlarının sarsılması..
bebek cıktıktan sonrakı ıslem daha uzun suruyor..
oda 5 dak.falan..yıne omuz sarsıntısından baska bıse olmuyo sana..
bebegı karnından cıktıgı an göbek bagıyla mosmor bı sekılde göruyosun..
sonrasında bebek doktoru ılgılenıyo bebekle daha görmyosun..
odana gelıyo bebek gıyınıp
hortum mortum sokuldugunu görmedım yanii..

belınden ıgneyı yıyınce bı sıcaklık akıyoo bacaklarına dogru..
gerisinı ölsen duymazsın..kollarını baglıyolar ıkı yana dogru..
bırınde tansıyon aletı oluyo,dıgerınde baska bıse..
basında da hep senınle konusan bırı oluyo,doktormu asıstanmı nedır bılmem..
yesıl onluklu camıasından bı arkadas

hamılelıgı atlattık zor bela..
dogumuda görduk cok sukur..
ama bu lohusalık yokmu..benı cok etkıledı kızlar..
hıcbıseyden memnun degılım..hersey bana batıyor,nefes alamıyorum..
dokunsalar aglıyacam,sınırlerım tepemde..herkesı terslıyorum..
en cokta kaynanamla olmaktan dolayı delırmıs durumdayım..
cok mutsuzum..kendımı cocugumun annesı olarak bıle görmuyorum..
sankı sadece emzıren bırıyım..sureklı ensemde duruyo kadın..
herseyi o bılıyor..aman ustunu ört kızım cocugun,kafasını ört,eldıvenı gıydır,hırkasını nıye cıkardın..
şunu ye,bunu ye..bu cocugun karnı agrıyor,anam hapsurdu kesın hasta ettık cocugu..
kucagımdan alır,sevmek ıcın,bende tuvalete gıderım..bızımkı yırtılır aglamaktan gel annesı gel gel baslar kaynanam..
ıkı dakka tuvalete gırmeme musade yok..sonrada der ben hıc bu cocugu sevemıyorum..
sev dıye verıyoz,hemen benı cagırıyon yaaa
her yaptıgım seye bıse dıyor,oyle yapma kızım boyle yap..
cocuk gazdan dolayı aglıyor,bacaklarını karnına cekıyor aglarken..
dıyoo vah yavrum kımbılır neren agrıyor..
dıyorum anne gazı var,her bebekte olurmus ılk 3 ay..
yok onun karnı agrıyor ben ballı su yapım ona
cocugu emzırıyorum kucagımda,gelmıs dıyo,sen o cocugu cok kucagında tasıyosun kucaga alısacak en sonunda..
eee ben emzırıyorum ya anne..kucagıma almadan nasıl emzırecem!!!
benle aynı fıkırde olacak dıye ödu kopuyor..bos bos konusup duruyor,cok bunaldım cook..
kocamda dayan dıyo baska bıse demıyo..anasına kızıyo ama kadın hala bıldıgını söyluyoo,
ben sureklı suratı asık olarak dolanıyorum,dolayısıyla ben kötu oldum artık..
kadın sonucta bızım ıyılıgımız ıcın ugrasıyo:S
ben burdan dırek delıler hastanesıne gıderım haberınız olsun..
kendımı öldurmezsem

aynı ruhsal durum bende de var
şubat annelerine bakıyorum tüm anneler de ortak sorun lohusablık sendromu
geçen gün durup dururken canmdan can gitmiş gibi ağlmaya başladım
yazık eşim başka bi şey oldu sandı
bi atlatsaydık şu günleri
herşey daha kolay olacak inşallah
hem al nehiri kucağına, bol bol konuş onunla
psikolojik olarak çok iyi geliyor
kucağa da alışmaz iki günde
hem alışsa ne olacak, yürümeye başlayana kadar kucak ister sonra işi kalmaz anneyle :)

başka bi yerde okudum geçen 1 sene sonra falan şikayetler oluyormuş diye. gerçi hiç doktoruma da sormadım o ne der acaba. normalde o ne derse yaptırırım. merak ediyorum o ilk anı. öbürünü yaşadım zaten.

sakın öyle bal falan bişey verme emzir yeter. şekrli su da verme. biz yakın değiliz ama bende ıhlamur falan verirken kayınvalidem şekeri çok sever hep içine şeker atıyodu ben attırmayınca nası içicek onu diyodu. şeker tuz tamamen alışkanlık ne bilcek bebek bu çay şekersiz diye. he deyip geç sende takma çok. hareket yaptır bebeğede kollarını falan çaprazlayıp bacaklarını karnına doğru ittirip çek nazikçe gazı daha rahat çıkarır. ağlayacakki ciğerleri açılsın sanki biz ağlamadanmı büyüdük. doğumda bile ağlasın diye vuruyorlar çocuğa iyi olduğunu anlamak için. benimkinin dişleri çürüdü bak napcam diye düşünüyom kara kara. sen bildiğini oku boşver. kucağada alışcak çocuk ihtiyacı var onun sana bol bol al sev okşa. büyüyünce istesende gelmiyor kucağına zaten yanımda yatmıyor şimdi benimki. doğduğunda dakikalarca kucağımda evi 9 tur atardık. öyle uyurdu. hiç bırakasım gelmezdi benimde kollarım kopsada

Kizlar naporsunuz? Millanim az kaldi bavim gecer lohosalik sayili gun :)) elma cayi papatya cayi ic rahatlatir bacimmm.

günaydın kızlar yine bir hafta sonu ve kızımla ben yine işteyiz üstelik bugün oğlumun doğum günü. 3 sene önce bu saatlerde sancı çekiyordum. 3 sene geçivermiş işte

günaydın kıslar.....
dün yine doktordaydım. doktor bana pko teşhisi koydu. en son gittiğimde hiç böle bişe yoktu anlamadım ama kendimde gördüm küçük küçük kistler vardı
doktor önce adet sökmesi için yine tarlusal verdi. yanında klomen+duphaston+deltacortril verdi. bi kaç ay böyle deneyelim dedi. bakalım artık hakkımda hayırlısı

en azından bi teşhis konulmuş yağmurcum bu da iyi bişey sebebini biliyorsun ve ona göre tedavi olacaksın Allahın izniyle tedavin başarılı olur inşallah. bebişin gelir kucağına.

Niye kıskanalım canım Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Rabbim size bağışlasın inşallah.
Bize de nasip olur bir gün inşallah :)

günaydın kızlar yine bir hafta sonu ve kızımla ben yine işteyiz üstelik bugün oğlumun doğum günü. 3 sene önce bu saatlerde sancı çekiyordum. 3 sene geçivermiş işte
duygucum allah oğluna nice hayırlı,sağlıklı, huzurlu,mutlu yıllar nasip etsin kardeşiyle anne-baba ve sevdikleriyle birlikte nice yaş günlarıne inşallah
en azından bi teşhis konulmuş yağmurcum bu da iyi bişey sebebini biliyorsun ve ona göre tedavi olacaksın Allahın izniyle tedavin başarılı olur inşallah. bebişin gelir kucağına.
inşallah canım sağolasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

millan senin yasadıklarını bende yasıyorum,usrelik kayınpedrim de bizde surekli küsüyo

kız yalnz kalabılsem ınan lohusalık falan kalmıcak bende..
valla cok bunaldım yaa herseye karısıyor..
bende evın ıcınde kose kapmaca oynuyorum resmen..
yalnız kalmaya calısıyorum..artık yuzsuzluge basladım,kadının evınde kadına surat yapıyorum,ters cevap verıyorum..
ama halden anlamıyolar napım..sureklı gergınım..
sımdı cocugu aldım ayaklarımda sallıyorum,gırdım netın oldugu odaya,bı yandan sallıyorum bı yandan kafa dagıtıyorum..
15 gun daha burdayım,gunler gecmıyor..
kocam bana yamuk yaptı..bana annemde kalalım ama bende ıse gıtmıcem 1 ay senınle olcam dedı dıye kabul ettım ben..
sımdı ben oyle demedım dıyıp ıse basladı..bende ona dıyorum ozaman ben nasıl bı şuursuzlukla kabul ettım bu teklıfını:S:S:S
komploya kurban gıttım

her sabah yattıgımız odaya gelıyor,komıdının ustlerını falan toparlıyor..
cocugun ılacları,teller,bı kac dergı falan var bıde cocugun dogum belgelerı duruyor..
tutmus bana dıyo kızım bunlar ne?
bende dedım bebegın doktora gıderken goturdugumuz kagıtları,ası karnesı falan..
aa bunlar burda durmasın dedı,aldı ılacların posetını koydu belgelerı onun ıcıne..

bunları cantana koy dedı,basladı cantama koymaya calısmaya,bende dedım anne cantamda yamuluyor o tarz seyler..
dursun daha orda nolcak dıyorum..o hala eşelıyor,koymaya calısıyor,yok yok cantanda olsun,kaybolmasın..
anne nıye kaybolsun 2 haftadır orda duruyolar ya dıyorum..aaay sınır ettı benı..dedıgım dedık,ılla onun dedıgı olcak..
kocamda uyandı g*tune battı dımı senın onlar orda durunca dıye kızdı anasına..
bende aldım cocugu cıktım odadan..

aayy belkı kucuk seyler bunlar ama ınan bırıkınce delırıyosun..ayrıca cantamın ıcıne kadar mudahale etme hakkını nerden alıyosun sen yaaaa (bunu dıyemedım tabı)

Son düzenleme:
kendı kendıne emıp uyuyan cocuguda sımdı ayakta sallamaya alıstırıyorum..
gaz sancısı baslayınca bıtek bu ayakta sallama olayı susturuyor cocugu..
oooff hersey mı ters gıder..ınsallah 3 ayın sonunda sancısı kesılır ve sallanmadan uyumayı basarır..
gecelerıde benımle yatıyor,memeyı verıyorum agzına uyandıkca emıyor,hıc aglamıyor oyle uyanıp..
sanırım benım sıcaklıgımda karnındakı gaz sancısını önluyor..
ama bu sefer de buyunce umarım aynı yatakta yatmaya alısmış olmaz hep:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…