kızlar selam;
Ben geldim

Biraz izin yaptım dinlendim geldim bugün eve.
Yarın doktora gidicez bakalım. Randevu zamanımız geldi.
Bu arada bişi sorcam, bu akıntım bugün çok oldu, birde sanki daha su gibi bişidi. Su sızması falan oluyormu böyle. Komik belki ama sızarmı

Canım Allah yardımcın olsun. Yiyemediğin zamanlarda arada hastaneye gidebilsen serum takarlar belki? Bizim bi arkadaşda senin gibi hiç yiyemiyordu, haftada 2-3 kere serum veriyordu doktor. Bi sor istersen.
İkizlerine de maşallah

Canım yatmaya devam şurda 19una bişi kalmadı. Allahın izniyle kalp atışını da duyacaksın. Kanaman belkide iğneden sebep oluyor olabilirmi? Sonuçta belki kanı sulandırdığı için öle oluyordur.
Aklıma geldikçe hep dua ettim. Hepimiz ediyoruz, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı sıhhatli bi şekilde alıcaz. Rabbim isteyen arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip edecek inşallah.
Ben bugün biraz evi toparlıyorum, annem gelcek birazdan. Arada uğrarım. Çarşambadan sonra mesaiye devam. Öpüyorum hepinizi

He bu arada Eminönüne gittim, bebek şekerleri içinde kendimi kaybettim napacağımı bilemedim bişi alamadım. Ama internetten satış yapıyormuş birkaç, ordan sipariş vermeyi düşünüyorum, kendim yapmaktanda vazgeçtim muhtemelen çünkü çok bi el emeği koymuyorlar. Bilenler yapsın bende hayal kırıklığına uğramayayım