Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aslm canimmm tedavin hayirli olur insallahhhhhh

canim burdayim simdilik sordum ben aktarilma olayini sgkya doktor erken doum diye belirtiyomus raporda aktariliyormus hatta konustuum kadinda 3 haftaya kadar sonra 38.haftada yapmis doumuve aktarmis sknti yok yani canim.
Cikmam lazim simdi senin sorunu gorunce cevaplayim dedim
Hayirli aksamlar canim

sağol canım. geçen hafta doktora gitmiştim o gün için rapor almayı unutmuşum ama ultrason kağıdım falan var dedim tarih saat yazıyor o bizim işimize yaramaz dediler hemen kesmişler maaşımdan.. bundan sonrada giderim ben pazar falan görürler. ya ne kadar acımasız bu insanlar

günaydınnnnnn. nerdesiniz yauw? günlerdir kimseden ses yok. hadi doğuranlar meşgul. diğerleri nerdeeeeeeeee

günaydıııın kızlar kimseler olmadığı için giriyorum ama bende yazmıyoırum hiç sanmıyorum ama belki merak eden vardır hala adet olmadım ben perşembe doktora randevu aldım bakalım ne diyecek

günaydıııın kızlar kimseler olmadığı için giriyorum ama bende yazmıyoırum hiç sanmıyorum ama belki merak eden vardır hala adet olmadım ben perşembe doktora randevu aldım bakalım ne diyecek

günaydın cnm....cnm sen dün gidicektin gidemedin mi ya kesin bişiler varya bukadar gelmemesi insanı düşündürüo Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum inşallah hamişsindir

günaydın cnm....cnm sen dün gidicektin gidemedin mi ya kesin bişiler varya bukadar gelmemesi insanı düşündürüo Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum inşallah hamişsindir

yok canım dün gidemedim. doktor sıkıntım var hala kararsızım kime hangisine gitsem perşembeye bi randevu aldım ama araştırıyorum başka bi doktor bulabilirsem yarına falan da ayarlayabilirim randevumu bu kadar gecikme beni de çok düşündürüuyor daha önce hiç bu kadar gecikmedi. en fazla 45 gün olmuştu bu kez 50. güne geldim

aşk olsun yağmurcum merak etmezmiyiz hiç. sabah ilk işim burayı açmak oluyor varmı sizden bi haberler diye. adet olmadığına sevindim inşallah sebebide hayırlı haberdir. merakla bekliyorum haberini mutlaka yaz olurmu doktora gidince

yok duygucum pek kimseler gelmiyor ya ondan merak eden yoktur diye düşündüm Bakalım hayırlısı canım umudum yok ama inşallah hayırlı haberlerle gelirim Haber veririm mutlaka saolasın kusum

cnm şöyle iyi bi özel hastaneye git iyi ilgilenirler hiç olmazsa... idrar testin varmıydı bidahamı tekrarlasan acaba :44: şuan senin yerine koyuyorum da kendimi belirsizlik ve beklemek çok zor hakikaten bende senin gibiydim her ay Rabbim sonunu hayır etsin inşallah

lilyumcum beraber gitcez bu gidişle bir iki hafta erken alcak benim doktor planlı sezaryen ya. seninde erken olmazsa inşallah yetişcem sana

yok duygucum pek kimseler gelmiyor ya ondan merak eden yoktur diye düşündüm Bakalım hayırlısı canım umudum yok ama inşallah hayırlı haberlerle gelirim Haber veririm mutlaka saolasın kusum

evet bıçak gibi kesildi nedense ben burdayım genelde ama kimse olmayınca yazamıyorum yazmayıncada site atıyo ikide bir

lilyumcum beraber gitcez bu gidişle bir iki hafta erken alcak benim doktor planlı sezaryen ya. seninde erken olmazsa inşallah yetişcem sana

hehhe yetiş bana bacım beni yalnız bırakma o doğumhanelerde Rabbim hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza bebişlerimizi rüyalarıma girio artık doğum sahneleri

inşallah canım ilk aylar daha çabuk geçiyordu sanki. 2 ay kaldı ama çok uzun geliyor.

hayirli gunler bacilar
ne kadar sakiniz ya annisler bebislerden firsat bulamiyo napalim artik onlar gelene kadar idare etcez eger gelebilirlerse
eylul hakli birimiz hamile kalsak paylasacgimiz kimse yok yaaao kadar umutsuz vaka olduk ki artik kimse inanmiyo

kız ben burdayım ya bak demir atmış gibiyim her ne kadar arada site atsada. bilgisayar başında işim olmasada gözüm sizde. bu sene geride kalanların hepsi hamile inşaaaaallaaaaaaaah hayırlısıylaaaaaaaa.

slm kızlar,
gelemıorum ozur dılerım cunku sureklı yatıorum,,bıtek wc ye kalkabılıom,yemegıde corba kofte falan gecıstırıoz suan,,
doktordan geldım benım bebenın accuk bı tarafı tutunmamıs daha doktor ondan dolayı kanaman var dedı
yanı tabırı yanlıs kullanmıs olabılırım ama oyle bıseydı:)) 1 cm kadar dedı kan pıhtısı gozukuo o vucut atana kadar dedı lekenmen olcak dedı
sureklı yatısa devam dedı kesenın seklı semalı masallah guzel ,
progestanı eczacıyada sordum kan sulandırıyla vermıo dıe o da dogru dedı bırı pıhtılastırırken dıgerı sulandırıo dedı ,,dogru yapmıs doktorun dedı,
bugunde dedım hocam jelı var onu kullanım aynı sey dedı yıne vermedı,,
bol sıvı alcan dedı sureklı yatıcan dedı ve coraspını ıptal ettı artık ıgneye gecdım ılk kez oldum ama yakdı be 3 dk kadar sonra gecdı :)))
ama kendı kendıme edemem esım edecek ıgneyı ,,
suan ıcın boyle uzun sozun kısası mevlam nasıp eylerse ınsallah kucagıma alcam,,,
hee bbıde boyle tam kasıgın orasında rahımın oldugu yerde boyle sankı yumurtlama gıbı bı acı oluyo dedım doktor ne bu o ıyı bıse rahım buyuyo dedı cok sukur dedım normal bıse oldu :)))))))))
eger kanama olursan gel dedı ama bu sekılde devam ederse ayın 19 da gel dedı kalp atısını duyarız ınsallah dedı,,,
ben sımdık yatmaya gıdıorum gene gelırım:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…