günaydınn bacımmm.. nasılsın?
ben geldim kızlarbugün farklı bi doktora gittim. dışarda beklerken hastalarıyla muhabbet ettim biraz herkes çok memnun. heh sanırım aradığım doktoru buldum dedim. neyse sıram geldi girdim. önce bi tahlil yapalım dedi. sonra ona göre söktürücü veriririm. adetin 3. günü hormon tahlillerini yenileriz bi dedi. bi de rahim filmi istedi :18: eşinde spermlerine baktırsın dedi. şimdi tahlil verdim yarın sabaha çıkacak beklemeye devam. bi önceki doktor hiç rahim filmi dememişti klomene başlarız demişti :26: rahim filminden korkuyorum ben ya nolcek şimdi. kızlar sizler yaptırmışmıydınız yaptıranlar bana bi akıl versin :18:
benim canım biraz tatlıdır canım ya dayanamam heralde :18: Eslem yaptırmıştı sanki bi onu hatırlıyorum he bi de angel yaptırdı diye hatırlıyom sankiben yaptırmadım ama yaptıranlar vardı yağmurcum burda biri bayıltaraktı galiba biri de bayıltmadan yaptırmıştı sanırım. Ağrılı bişeymiş ama acıya dayanıklıysan çok etkilemez sanırım herkesin dayanıklılığı farklı sonuçta yok ben dayanamam hiç bişeye dersen narkozlu yaptır sende
çok şükür lilyumcum sağlık durumum iyi ama iş yerindeki gerginlikler memnuniyetsizlikler çok yıpratiyor hayırlısıyla bi izine çıksam daha iyi olcam sen nasılsın
ben geldim kızlarbugün farklı bi doktora gittim. dışarda beklerken hastalarıyla muhabbet ettim biraz herkes çok memnun. heh sanırım aradığım doktoru buldum dedim. neyse sıram geldi girdim. önce bi tahlil yapalım dedi. sonra ona göre söktürücü veriririm. adetin 3. günü hormon tahlillerini yenileriz bi dedi. bi de rahim filmi istedi :18: eşinde spermlerine baktırsın dedi. şimdi tahlil verdim yarın sabaha çıkacak beklemeye devam. bi önceki doktor hiç rahim filmi dememişti klomene başlarız demişti :26: rahim filminden korkuyorum ben ya nolcek şimdi. kızlar sizler yaptırmışmıydınız yaptıranlar bana bi akıl versin :18:
kızlar nasılsınızzzzz??
ben kaynanamda kalıyorum:S
dun netı baglattık buraya..hıc cekılmıyor lohusalıkta kaynana..
sızde varmı yenı haberler
iyiyiz millan sen nasılsın bebişin nasıl??kızlar nasılsınızzzzz??
muzmuş günaydın..selam bacilae bizim doguran hatunlar dokulmeye baslamislar
cook uykum var uyusammi acab
haydi bakalim hayirlisi bu defa sorunsuz olsun gelsin bebisler insallahiyiyiz millan sen nasılsın bebişin nasıl??
tabi kızım ya anne gibi olurmu??
neyse azcık sık dişini, 3 maymunu oyna:))
yenı doğum yapanlar hep kalabalıktan şikayetçi..
acaba bu amerikada doğuranlar vatandaşlık bahane, kalabalık olmasın diyemi kaçıyolar..:))))
bende bugün adetim bitti.çalışmalara başlıycaz bismilllah:)
dua edin bu defa sorun olmasın...
su misali kuzum banada adam günde 3 progesteran vermişti..mal herif ne diye verdi o zaman:S valla bu doktorları anlamak zor...
muzmuş günaydın..
kız dün akşam bize ani misafir geldi eşimin arkadaşı ve eşi...kız bi ağırlık bindi üzerime..gece 3 4 defa uyandım,sonrada hep kadını gördüm rüyamda..sabaha karşı dalmışım.anca bu vakit uyandım ama kafam uyuşuk gibi
kızlar nasılsınızzzzz??
cocuk ızın vermıyo bı turlu yazmaya devam edemedım yaaaa..
bı yandan emzırıyom,bı yandan gaz cıkarmaya calısıyorum..
anlatılcak cok sey var..
masallah 85.600 ıle doguma gırdım..
79 ıle eve geldım..
suan 72 oldum..cok ıstıkrarlı bı sekılde dıkkatlı yıyorum40ım cıkana kadar eskı halıme doncem soz verdım kendıme
kaynana evınde olunca zaten oyle kendını buzdolabının önunde bulamıyosun zırt pırt..
gunde 1 kılo verıyorum..olmadı 2 gunde 1 kılo verıyorum..
bzım tosuncukta 4 kılo dogdu..sonra her bebek gıbı kılo kaybettı ama sadece 100 gram
suan 4 bucuk kıloyu gecıyor..paso emıyor..sutum costu,bı memeyı emerken dıgerınden sütler akıyor masallah
bıtek gaz sorunumuz var..sureklı gaz cıkarmakla ugrasıyoz gecelerı..
genelde aglamıyor benım nehırcık..belkı kotu alıstırıyorum ama gece koynumda yatınca delıksız uyuyor..
yoksa babanesının aldıgı besıgı yadırgadı anasının kızı
suan mozart amcasını dınletıp sakınlestırmeyı basardımyoksa benı bırakacagı yok..
tıpıde babasına benzıyor,fotosunu en kısa zamanda atacam..bıde babasını cok sevıyor..
onun kucagında hep sakınlesıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?