Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar selaaaaaaammm..napıosunuz bakıyım :)
geçmişi okuyamadım ama sanırım doğuran doğurana
foto gönderen varsa sölesin görcem miinnaklarımı ...
bu arada bende kontrole devam ediyorum...cuma tekrar gel dedi ...aletle akraba olduk artık..Allah sonumuzu hayrede![]()
bu arada biz gidince topik terkedilmiş gibi :))
nerelere kayboldunuz
miyopicim burdamısın. şu doğum izinlerini sen sormuştun değil mi? diyelim ben 37 haftalık izne ayrılcam ama doğum planlı sezaryen olduğundan 1-2 hafta erken olacak o kalan izin doğum sonrasına aktarılabiliyor mu acaba yanıyor mu yoksa?sordun mu hiç kimseye
canim burdayim simdilik sordum ben aktarilma olayini sgkya doktor erken doum diye belirtiyomus raporda aktariliyormus hatta konustuum kadinda 3 haftaya kadar sonra 38.haftada yapmis doumuve aktarmis sknti yok yani canim.
Cikmam lazim simdi senin sorunu gorunce cevaplayim dedim
Hayirli aksamlar canim
günaydıııın kızlarkimseler olmadığı için giriyorum ama bende yazmıyoırum hiç
sanmıyorum ama belki merak eden vardır hala adet olmadım ben
perşembe doktora randevu aldım bakalım ne diyecek
![]()
günaydın cnm....cnm sen dün gidicektin gidemedin mi ya kesin bişiler varya bukadar gelmemesi insanı düşündürüo Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum inşallah hamişsindir![]()
günaydıııın kızlarkimseler olmadığı için giriyorum ama bende yazmıyoırum hiç
sanmıyorum ama belki merak eden vardır hala adet olmadım ben
perşembe doktora randevu aldım bakalım ne diyecek
![]()
yok duygucum pek kimseler gelmiyor ya ondan merak eden yoktur diye düşündümaşk olsun yağmurcum merak etmezmiyiz hiç. Sabah ilk işim burayı açmak oluyor varmı sizden bi haberler diye. Adet olmadığına sevindim inşallah sebebide hayırlı haberdir. Merakla bekliyorum haberini mutlaka yaz olurmu doktora gidince
yok canım dün gidemedim. doktor sıkıntım var hala kararsızım kime hangisine gitsem perşembeye bi randevu aldım ama araştırıyorum başka bi doktor bulabilirsem yarına falan da ayarlayabilirim randevumubu kadar gecikme beni de çok düşündürüuyor daha önce hiç bu kadar gecikmedi. en fazla 45 gün olmuştu bu kez 50. güne geldim
![]()
cnm şöyle iyi bi özel hastaneye git iyi ilgilenirler hiç olmazsa... idrar testin varmıydı bidahamı tekrarlasan acaba :44: şuan senin yerine koyuyorum da kendimi belirsizlik ve beklemek çok zor hakikaten bende senin gibiydim her ay Rabbim sonunu hayır etsin inşallah![]()
yok duygucum pek kimseler gelmiyor ya ondan merak eden yoktur diye düşündümBakalım hayırlısı canım umudum yok ama inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Haber veririm mutlaka saolasın kusum
![]()
lilyumcum beraber gitcez bu gidişle bir iki hafta erken alcak benim doktor planlı sezaryen ya. seninde erken olmazsa inşallah yetişcem sana![]()
hehhe yetiş bana bacım beni yalnız bırakma o doğumhanelerdeRabbim hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza bebişlerimizi rüyalarıma girio artık doğum sahneleri
![]()
hayirli gunler bacilar
ne kadar sakiniz ya annisler bebislerden firsat bulamiyo napalim artik onlar gelene kadar idare etcez eger gelebilirlerse
eylul hakli birimiz hamile kalsak paylasacgimiz kimse yok yaaao kadar umutsuz vaka olduk ki artik kimse inanmiyo
![]()