• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slm kızlar,
gelemıorum ozur dılerım cunku sureklı yatıorum,,bıtek wc ye kalkabılıom,yemegıde corba kofte falan gecıstırıoz suan,,
doktordan geldım benım bebenın accuk bı tarafı tutunmamıs daha doktor ondan dolayı kanaman var dedı
yanı tabırı yanlıs kullanmıs olabılırım ama oyle bıseydı:)) 1 cm kadar dedı kan pıhtısı gozukuo o vucut atana kadar dedı lekenmen olcak dedı
sureklı yatısa devam dedı kesenın seklı semalı masallah guzel ,
progestanı eczacıyada sordum kan sulandırıyla vermıo dıe o da dogru dedı bırı pıhtılastırırken dıgerı sulandırıo dedı ,,dogru yapmıs doktorun dedı,
bugunde dedım hocam jelı var onu kullanım aynı sey dedı yıne vermedı,,
bol sıvı alcan dedı sureklı yatıcan dedı ve coraspını ıptal ettı artık ıgneye gecdım ılk kez oldum ama yakdı be 3 dk kadar sonra gecdı :)))
ama kendı kendıme edemem esım edecek ıgneyı ,,
suan ıcın boyle uzun sozun kısası mevlam nasıp eylerse ınsallah kucagıma alcam,,,
hee bbıde boyle tam kasıgın orasında rahımın oldugu yerde boyle sankı yumurtlama gıbı bı acı oluyo dedım doktor ne bu o ıyı bıse rahım buyuyo dedı cok sukur dedım normal bıse oldu :)))))))))
eger kanama olursan gel dedı ama bu sekılde devam ederse ayın 19 da gel dedı kalp atısını duyarız ınsallah dedı,,,
ben sımdık yatmaya gıdıorum gene gelırım:)))

iyi olmanıza çok sevindim canım. biliyorsun bende ilk 3-4 ay kanamadan çok çektim 3 öğün progestan vuruluyordum benim pıhtılaşma sorunum yoktu tabi. dediği gibi sen dikkat et kendine sakın ani bi hareket falan yapma bi yerlere uzanma. hayırlısıyla tutunsun bebişin.

slm kızlar,
gelemıorum ozur dılerım cunku sureklı yatıorum,,bıtek wc ye kalkabılıom,yemegıde corba kofte falan gecıstırıoz suan,,
doktordan geldım benım bebenın accuk bı tarafı tutunmamıs daha doktor ondan dolayı kanaman var dedı
yanı tabırı yanlıs kullanmıs olabılırım ama oyle bıseydı:)) 1 cm kadar dedı kan pıhtısı gozukuo o vucut atana kadar dedı lekenmen olcak dedı
progestanı eczacıyada sordum kan sulandırıyla vermıo dıe o da dogru dedı bırı pıhtılastırırken dıgerı sulandırıo dedı ,,dogru yapmıs doktorun dedı,
bol sıvı alcan dedı sureklı yatıcan dedı ve coraspını ıptal ettı artık ıgneye gecdım ılk kez oldum ama yakdı be 3 dk kadar sonra gecdı :)))
suan ıcın boyle uzun sozun kısası mevlam nasıp eylerse ınsallah kucagıma alcam,,,
hee bbıde boyle tam kasıgın orasında rahımın oldugu yerde boyle sankı yumurtlama gıbı bı acı oluyo dedım doktor ne bu o ıyı bıse rahım buyuyo dedı cok sukur dedım normal bıse oldu :)))))))))
eger kanama olursan gel dedı ama bu sekılde devam ederse ayın 19 da gel dedı kalp atısını duyarız ınsallah dedı,,,

oyy kıyamam o guzularaa beennn yat annesi yat heç kalkma yeterki sımsıkı tutunsun bebişlerin :16::16::16::16:

slm kızlar,

dikkat et kusumm yorma kendini allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alacaksın kuzunu kucağına :16:

bu arada kızlar randevuyu yarın sabaha aldım :27: umarım akşama kadar bi daha değiştirmem :1: ama bi problemim var sanki ben sabaha randevu aldım ama hala izin almış değilim inşallah sevgili patronum arıza çıkarmaaaaas :17:

Slm bacılar nasılsınız
Benım okul ıkılı eğitime gectıgı için sabah gözüm açılmadan okula gıdıyorum 6 da ayaktayım öğlende eve gelınce pestılım cıkmıs vazıyette yatıyorum akşama kadar akşamda esım gelınce spor dus bıraz tv derken uyuya kalıyorum yıne
haftasonuda kurs actım cocuklara cumartesı gunude oğlene kadar okuldayım Bende bır degısıklık yok aynen ekşınlara devam su an adetlıyım ınsallah hafta sonuna kadar bıtıyor yenı ay yenı umutlar
hepınızı ozledım sanırım yazın yıne toplanırız gıbıme gelıyo bebısler buyumus olur artık
opuyorum hepınızı gorusmek uzere

dikkat et kusumm yorma kendini allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alacaksın kuzunu kucağına :16:

bu arada kızlar randevuyu yarın sabaha aldım :27: umarım akşama kadar bi daha değiştirmem :1: ama bi problemim var sanki ben sabaha randevu aldım ama hala izin almış değilim inşallah sevgili patronum arıza çıkarmaaaaas :17:

:46::46::46::46: efferin kuzum iyi yapmışın bide izni kopardınmı patrondan tamamdır yarın bize hayırlı haberler ver bize yarın inşallah :16::16::16::16:

su misali Allah yardımcın osu dikkat et kalkma hiç bbenimde kanamam oldu bir aydan fazla sadece wc ye kalktım yattım hep sakın kanamam gecti diye ayaklanma 14 15 hafta oana kadar istirahat et.

Selam şekerler..

Nabersiniz dicem ama kimse yok..

Yine ufak bi dağılma yaşıyoruzz..ama olur arada toplanırız yine inş..

Ben kendi adıma söylim biliyosunuz halimi zaten ..şu aralar sıkıntılı dönemlerdeyim..her sabah kusmadan güne başlayamıyorum malesef ..

Yarında randevum var..banyo yapacam halim yok :50:

Sumisali yatmak çok sıkıcı ama yapacak bişey yok..bu evreleri böyle geçiricez ..dikkat et kanaman olsada olmasada hep dinlen..özellikle sol tarafına yat ..

Diğer kıslar siz hamile kalında biz gelip coşarız merak etmeyin : ) demişsiniz ya hamile kalsak kimsenin haberi olmicak diye..arada bakıp okuyorum ama yazacak pc başında duracak halim yok..

Merys,masalberra,sago girmiş hep ama bi millanı göremedik inş iyidir..

İnş bizlerde onlar gibi hayırlısıyla alırız kucaklarımıza :16: bana günler geçmesede bi gün gelecek inş ..

Kızlar lohusalık bunalımına girdim girecem az kaldı. Evdeki insan kalabalıgından cok bunaldım. Gorumcemler cocukları kaynanam kayınpederim kafayı yemek uzereyim walla. Gorumcemin biri bende kalıo dewamlı 1.5 yasında cocugu war dusunun evin halini hic toplu kalmıo. Kaynanamlar sabah gelio gece yatana kadar bizdeler gorumcelerimin biri gitti allah'tan. Bugun cocugu yıkadık pesine ben dusa girdim kayınpederim gelmis ben dustayken cık git dimi ben dustayım belli baskoseye kurulmus. Gogusumun birini bebek bosaltamadı agrıo sutu sagmam lazım pompa al dedim oduna ayyy ne gerek varmıs sıcak havlu koymalıymısım.
Cıldırıcam anlayacagınız annemde rahatsız gelemio bana bakmaya.
Gerci duzeldim artık her isimi kendim yapabilir durumdayım.
Dun kontrole gittim gayet iyi dedi doktor yara yerini,bebisiminde saglik durumu iyi cok sukur.
Boyle iste gelip yazayım dedim. İcim rahatlasın istedim patlayacaktım yakında walla.

Kızlar lohusalık bunalımına girdim girecem az kaldı. Evdeki insan kalabalıgından cok bunaldım. Gorumcemler cocukları kaynanam kayınpederim kafayı yemek uzereyim walla. Gorumcemin biri bende kalıo dewamlı 1.5 yasında cocugu war dusunun evin halini hic toplu kalmıo. Kaynanamlar sabah gelio gece yatana kadar bizdeler gorumcelerimin biri gitti allah'tan. Bugun cocugu yıkadık pesine ben dusa girdim kayınpederim gelmis ben dustayken cık git dimi ben dustayım belli baskoseye kurulmus. Gogusumun birini bebek bosaltamadı agrıo sutu sagmam lazım pompa al dedim oduna ayyy ne gerek varmıs sıcak havlu koymalıymısım.
Dun kontrole gittim gayet iyi dedi doktor yara yerini,bebisiminde saglik durumu iyi cok sukur.
Boyle iste gelip yazayım dedim. İcim rahatlasın istedim patlayacaktım yakında walla.

bende de gereksiz i duygusallık var
acayip sulugöz oldum çıktım :((
ömer huzursuzdu bugün
akşam iyice kötü oldu
baktım göbeği kanamış yavrumun :((
kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum
ayrıca eşimle başbaşa günleri çok çok özledim :((
bi an önce yeni hayatımıza alışmam lazım
dua edin bana lütfen

acayip suluuzaklasacagızım :((
ömer huzursuzdu bugün
akşam iyice kötü oldu
dua edin bana lütfen

Bizde aylardır hic tek kalmadık desem yeri war sonunda birbirimizden uzaklasacagız herkes gitse diye bakıorum walla. Evladimızı bile dogru duzgun sevmeye fırsatımız olmadı.
Benim kızın gobegi dustu bugun banyo yaparken. O durumu atlattık sukur ama artık gaz sancıları cekioruz.

Kızlar sanmayın ki girmiyorum diye bakmıorum neler yapıosunuz diye. Telden girip okuyorum ama cevap yazamıorum. İpad le laptopdan da acmak falan firsat olmuyor hep bir kargasa war ewde. Gelen giden yatıya kalan bitmio.
Cocuktan cok misafirden bunaldım ben.

sagocum sakın kulaktan dolma şeyler yapma. en basiti bi el pompası alabilirsiniz onlar daha ucuz. otomatikler biraz pahalı ama. göğsün tıkanır iltihap falan yaparsa çok çekersin. ihmal etme sakın. elinle falan sağmayı dene en azından. kalabalık için biraz sık dişini en yakın zamanda hepsi gidecek ve bebişinle başbaşa kalacaksın.

acayip sulugöz oldum çıktım :((
ömer huzursuzdu bugün
akşam iyice kötü oldu
dua edin bana lütfen

çok normal meryscim kucağında bir mucize var. içindeydi ama artık görebiliyorsun. bu duygu değişimlerini yaşayacaksın. yeni hayata alışman içinde erken. biraz daha zaman geçsin. bebeğinde uykusu falan bi düzene girsin daha rahat edersin o zaman. Allah yardımcın olsun canım

günaydın canlar... arada okuyup çıkıyorum :( inşallah yakın zamanda tekrar toplaşırız :):10:

sagocummmmmmmmm ben de aynı dertten muzdaribim ne zaman gidecek bu misafir ordusu???????????????????????????????????
ne banyo yapılıyo ne baska bişey rahat rahat bile yemek yenmiyo

Back
X