slm kızlar,
gelemıorum ozur dılerım cunku sureklı yatıorum,,bıtek wc ye kalkabılıom,yemegıde corba kofte falan gecıstırıoz suan,,
doktordan geldım benım bebenın accuk bı tarafı tutunmamıs daha doktor ondan dolayı kanaman var dedı
yanı tabırı yanlıs kullanmıs olabılırım ama oyle bıseydı:)) 1 cm kadar dedı kan pıhtısı gozukuo o vucut atana kadar dedı lekenmen olcak dedı
sureklı yatısa devam dedı kesenın seklı semalı masallah guzel ,
progestanı eczacıyada sordum kan sulandırıyla vermıo dıe o da dogru dedı bırı pıhtılastırırken dıgerı sulandırıo dedı ,,dogru yapmıs doktorun dedı,
bugunde dedım hocam jelı var onu kullanım aynı sey dedı yıne vermedı,,
bol sıvı alcan dedı sureklı yatıcan dedı ve coraspını ıptal ettı artık ıgneye gecdım ılk kez oldum ama yakdı be 3 dk kadar sonra gecdı :)))
ama kendı kendıme edemem esım edecek ıgneyı ,,
suan ıcın boyle uzun sozun kısası mevlam nasıp eylerse ınsallah kucagıma alcam,,,
hee bbıde boyle tam kasıgın orasında rahımın oldugu yerde boyle sankı yumurtlama gıbı bı acı oluyo dedım doktor ne bu o ıyı bıse rahım buyuyo dedı cok sukur dedım normal bıse oldu :)))))))))
eger kanama olursan gel dedı ama bu sekılde devam ederse ayın 19 da gel dedı kalp atısını duyarız ınsallah dedı,,,
ben sımdık yatmaya gıdıorum gene gelırım:)))
iyi olmanıza çok sevindim canım. biliyorsun bende ilk 3-4 ay kanamadan çok çektim 3 öğün progestan vuruluyordum benim pıhtılaşma sorunum yoktu tabi. dediği gibi sen dikkat et kendine sakın ani bi hareket falan yapma bi yerlere uzanma. hayırlısıyla tutunsun bebişin.