Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bir pazar gununde yine birlikteyik nabersiniz canlar ben iyiyim eslem sende dikkat et tekrarlanirsa cok dikkat et hemen doktora git...
bir pazar gunu ve ben yine basbasayiz

su misali kuzum aslında progestanla ilgili ilk defa pıhtılaşma duyuyorum.banada mesela iğneyle birlikte günde 3 defa progestan vermişti doktorum ilk aylar kullan ki tutunsun demişti..istersen doktoruna bir daha danış..inşallah bir sorun çıkmaz,senin bebiş gelsin ki bana da umut olsun..

merys geldimi oğluşun,tebrik ederim canım..Allah güzel günlerini göstersin..sagoda şikayetçiydi sezeryan dan..ben bi doğurayım kaynanayı dikicem,zaten çok meraklı bakmaya,kocam da baktrmaya meraklı...bişey derse zaten hemen annemi çağırırım.annem gül gibi bakar..anam anam ne güzel planlar yapıyorum ortada sıpam yok dahasizinkileri okuyunca gaza geldim

kızçeler ben geldim kimse yok kuzeyden fırsat bulamıyorum gece uyuyo gündüz uyanık :)bizde gece uyuyana babayı seviyo derler demek beni sevmiyo :)sezeryandan korkmayın başa gelen çekiliyo herkeste aynı değil benim çok mükemmel geçti mesela nazar değmesin.hiç ameliyat olmadım sanki çok çabuk kalktım ama tek fayda eden çok yürüdüm ameliyat sonrası.ilk günler zor oldu tabi kalkmak ama hiç canım yanıyo demedim mecbur kalktım.yürümek sayesinde 3.gün ayaktaydım hiç yatmadım yani.sizleri çok özledim

millan ve bebişini göremedik merys inkini de öyle :) allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin yavrulara.angel da uzun zaman sonra geldi oda kendini özletmişti :)

millandan ses yok canım merysle sago sezaryen oldu biraz kötü geçmiş sanırım ama sen korkma herkesin aynı olmuyor benim iyiydi ilkinde durumum şimdide yine mecburen sezaryen olcam. napalım kısmetimiz böyleymiş sen bebişlere ve kendine iyi bakta gerisi önemli değil

gözün aydın meryscim. millanla sen kaybolmuştunuz valla merak ettik. herkes iyi çok şükür. kuzucuğunu öp bizim içinde. fotoğraf koydunmu face falan.

günaydın kızlar günümüz aydın olsun. bu hafta herkes firar etmiş heralde hiç ilerlememişiz..kalkınnnnnnnnnnn bakım uyumayın artık

Merhaba dostlar. Bende aranıza katıldım. Hepimize hayırlı ve bol bereketli bir hafta diliyorum.. GGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAYDDDDDDDDDDDINNNNNNNNNNNNNNN...

hayirli sabahlar ve hayirli haftalar canlar nassiniz bakem

Son düzenleme:
miyopicim burdamısın. şu doğum izinlerini sen sormuştun değil mi? diyelim ben 37 haftalık izne ayrılcam ama doğum planlı sezaryen olduğundan 1-2 hafta erken olacak o kalan izin doğum sonrasına aktarılabiliyor mu acaba yanıyor mu yoksa?sordun mu hiç kimseye

Selam kızlarrr,

ne var ne yok bakalım? giremez oldum valla bilgisayarı acamıyorum. annem gitti oğluşumla başbaşayız artık. hiç durmuyor sağolsun uyuduğu zamanlarda ev işleri yemek falan zaman yetmiyor. zaten en erken 3 te yatıyorum. gece uykusu hiç yok. saat 11-12 dedi mi gözler faltaşı gibi açılıyor :) 3-4 anca uyuyor. zaten karnımda da öyleydi gece beni uyutmuyordu biliyorsuz. buralar terk edilmiş kimsecikler yok. var mı yeni havadisler geçmişi okuyamıyorum çok fazla.

iyiyim canım sen nasılısn? bebişim iyi gunduz uyuyp gece uyanıyor:) evde de yatılı misafirler var anlamadım ben bu lohusalıktan bişey

bende iyiyim çok şükür. iş yerinde sinir stres koşturup duruyorum işte. bi yandanda doğurana kadar çalışma derdindeyim. şu yasayıda çıkaramadılar bi türlü. 1-2 hafta erken alcak doktor planlı sezaryen olacağı için. ben son güne kadar dursun istiyorum ama.. daha iyi kız kalabalık yardımcı olurlar hem arada dinlenebilirsin.

ayyyyyyyy keske cıksaydı su yasa bende okullar kapanmadan onceki 3 hafta okula gitme durumum var ama izin cıkarsa eylulde işbası yapıcam...Allah yardımcın olsun bencede son zamana kadar durmasında fayda var, bunu dogum yapınca anladım oysaki hergın erken dogsa dıye bakyodum:)) yok ya kalabalıkta ortalıgı idare edicem ay kavga cıkmasın ay kırgınnlık olmasın onun derdindeym

kıslar selaaaaaaammm..napıosunuz bakıyım :)

geçmişi okuyamadım ama sanırım doğuran doğurana
foto gönderen varsa sölesin görcem miinnaklarımı ...
bu arada bende kontrole devam ediyorum...cuma tekrar gel dedi ...aletle akraba olduk artık..Allah sonumuzu hayrede

cnm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah
Allah razı olsun canım darısı sizlere artık :)))
anne olmak bammmmbaşka bir güzellik
Rabbim hepinize nasip etsn canlar

geldi canım ömer cihad ımız
biz önden gittik RAbbim geride kalanlara da en kısa zamanda nasip etsin
hamilelik başka bi güzellik, annelik bambaşka
benim narkozu fazla verdiler canım
sıkıntım ondan çoktu, bugün topuk kanı için ilk kez dışarı çıktık
daha iyiiyim sanki
ama normal doğumu tercih ederdim, ömer cihadın bana ihtiyacı varken bu halde olmak zoruma gitti sanırım

ben çok sıkıntı çektim çok şnslısın mimoza

gözün aydın meryscim. millanla sen kaybolmuştunuz valla merak ettik. herkes iyi çok şükür. kuzucuğunu öp bizim içinde. fotoğraf koydunmu face falan.
teşekkür ederim duygucum
resim koymadık hiç,ama fırsat uldukça çekiyoruz
nazar değecek diye korkuyoruz galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…