su misali kuzum aslında progestanla ilgili ilk defa pıhtılaşma duyuyorum.banada mesela iğneyle birlikte günde 3 defa progestan vermişti doktorum ilk aylar kullan ki tutunsun demişti..istersen doktoruna bir daha danış..inşallah bir sorun çıkmaz,senin bebiş gelsin ki bana da umut olsun..slm kızlar
keyfım hıc yok,,paso yatıorum walla sırtım belım agrıo artık
hafıf de olsa lekenme devam pembe olarak
doktor coraspın kullanma ıkı gun dedı devam ederse pazartesı gıtcem doktora,,
progestan vermek ıstemıo hemen pıhtılasma yapıo kanda dıe
kaldım boyle ya benım sınavım nıe bu kadar agır
aklınıza geldıgımde dua edın bu sefer kavusum artık yavruma yaaa
arada geldıgımde yazarım ben yıne yatmaya gıdıorum Allaha emanet olun
merys geldimi oğluşun,tebrik ederim canım..Allah güzel günlerini göstersin..sagoda şikayetçiydi sezeryan dan..ben bi doğurayım kaynanayı dikicem,zaten çok meraklı bakmaya,kocam da baktrmaya meraklı...bişey derse zaten hemen annemi çağırırım.annem gül gibi bakar..anam anam ne güzel planlar yapıyorum ortada sıpam yok dahageçmişi okuyamdım kızlar
oğluşumla evimizdeyiz, 3 gün hastanede kaldık
şimdi evdeyiz
benim ağrılarım ve kronik gaz nöbetlerinin haricinde hamdolsun alışyoruz birbirşmize
sezeryan falan olmayın sakın, ben çok şikayetçiyim(
kızlardan haber var mı
sago ne yaptı
Selam kıslaar..
Geçmişi okumadım ama pek ilerlememiş zaten..bi değişiklik yok sanırım..
Meryemcim sezeryandan memnun kalmamış bende korktum şimdi benim büyük ihtimal sezeryan çünkü
Sumisali pembe akıntı nerden çıktı şimdi kıs yordun mu kendini naptın doktora gittin mi bişiy dedi mi ? Mide bulantıların başladımı ?
Benimde dün kahverengi akıntı oldu korktum bende daha devamı gelmedi ama..progestan jel kullanıodum ben bi haftadır bitmişti kullanamamıştım hemen aldırdım eşime bugün bende..takipteyim devamı olursa doktora gidicem..
Onun dışında mide bulantıları,halsizlik aynen devam..mutfağın yolunu unuttum valla...annemleride bugün yolcu ettik..evi pırıl pırıl etti sağolsun..
Olan bana oldu yine yalnız kaldım..Bu arada ikiz olayıda duyuldu herkes şaşkınlık içinde : ) hem çok sevindiler hem şok oldular
Kaynanam rüyasını görmş illaki birinden biri erkekmiş ..gitmiş mavi mavi kıyafetler almış..hey allam yaa : )
Ya doğuran hatunlar nasıl gidiyor ? bebelerinizden bahsetsenize : )
Diğer kıslar sizlerde iyisinizdir umarım..bana zaman geçmek bilmiyor sürekli yattğm için..sumisali sende yat anacım hiç kalkma ..sonuçta yatmanın yararı var zararı yok..istersen annenlerede söyle gelsin yardımcı olsunlar sana..sıkıntı varsa saklamaya gerek yok bence..
Neyse haydin öpüldünüz şimdilik grşz..
sağol canım Rabbim en kısa zamanda göndersin bebişlerinizi inş
anne olmak bambaşka bi şeymiş insan yaşamadan bilemior
eslemcim başka çare yoksa mecbur sezeryan olacaksın bebeğin için değiyor
ama yavrunun sana ihtiyacı varken sende başkalarına muhtaç olunca insanın zoruna gidiyor((
o yatağında ağlıyor ben ameliyat yerimin ağrısından doğrulana kadar yüreğim parçalanıyor onu ağlatıyorum diye((
bi de narkozu çok verdiler diye tahmin ediyorum
kaç gün oldu hala sıkıntılarım devam ediyor
RAbbim Şafi adının hürmetine hepimize şifa versin
Allaha emanet kalın
sagocum gözün aydın aynı gün almışız kuzucuklarımızı kollarımızaseninde sıkıntın var mı sezeryandan yana yoksa bi ben mi şikayetçiyim
millandan haber var mı bu arada
nasılsın berracım herşey yolundadır umarım bebiş nasıl?
iyiyim canım sen nasılısn? bebişim iyi gunduz uyuyp gece uyanıyor:) evde de yatılı misafirler var anlamadım ben bu lohusalıktan bişey
bende iyiyim çok şükür. iş yerinde sinir stres koşturup duruyorum işte. bi yandanda doğurana kadar çalışma derdindeyim. şu yasayıda çıkaramadılar bi türlü. 1-2 hafta erken alcak doktor planlı sezaryen olacağı için. ben son güne kadar dursun istiyorum ama.. daha iyi kız kalabalık yardımcı olurlar hem arada dinlenebilirsin.
Allah razı olsun canım darısı sizlere artık :)))cnm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah
geldi canım ömer cihad ımızsu misali kuzum aslında progestanla ilgili ilk defa pıhtılaşma duyuyorum.banada mesela iğneyle birlikte günde 3 defa progestan vermişti doktorum ilk aylar kullan ki tutunsun demişti..istersen doktoruna bir daha danış..inşallah bir sorun çıkmaz,senin bebiş gelsin ki bana da umut olsun..
merys geldimi oğluşun,tebrik ederim canım..Allah güzel günlerini göstersin..sagoda şikayetçiydi sezeryan dan..ben bi doğurayım kaynanayı dikicem,zaten çok meraklı bakmaya,kocam da baktrmaya meraklı...bişey derse zaten hemen annemi çağırırım.annem gül gibi bakar..anam anam ne güzel planlar yapıyorum ortada sıpam yok dahasizinkileri okuyunca gaza geldim
ben çok sıkıntı çektim çok şnslısın mimozakızçeler ben geldim kimse yokkuzeyden fırsat bulamıyorum gece uyuyo gündüz uyanık :)bizde gece uyuyana babayı seviyo drler demek beni sevmiyo :)sezeryandan korkmayın başa gelen çekiliyo herkeste aynı değil benim çok mükemmel geçti mesela nazar değmesin.hiç ameliyat olmadım sanki çok çabuk kalktım ama tek fayda eden çok yürüdüm ameliyat sonrası.ilk günler zor oldu tabi kalkmak ama hiç canım yanıyo demedim mecbur kalktım.yürümek sayesinde 3.gün ayaktaydım hiç yatmadım yani.sizleri çok özledim
teşekkür ederim duygucumgözün aydın meryscim. millanla sen kaybolmuştunuz valla merak ettik. herkes iyi çok şükür. kuzucuğunu öp bizim içinde. fotoğraf koydunmu face falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?