• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Pembe olması bencede yorgunluktan olmuştur gibi geliyor. Ama sen yinede git bugün doktora bencede. Belkide progestan falan verir. En azından kafan rahatlar canım ya

bencede git doktotra su misali ben de çok çektim biliyorsun ilk aylar.Allah korusun. yorma kendinide 3 ay kolla azcık

tmm sız ve kocam galıp geldınız ben doktora gıdıom ılla cıkarcanız benı o catala:47:
ınsallah sorun olmaz gelınce yazarım,,,

çıkarmaz çatala sanırım. kanama olduğunu söylüycen belki ultrasonla bakar. progesatn verir her ihtimale karşı birde dinlen der. benin pedi dolduruyordu. senin bi kaç damla çok önemli değildır sanırım.

selam bacilar :16:
tmm sız ve kocam galıp geldınız ben doktora gıdıom ılla cıkarcanız benı o catala:47:
ınsallah sorun olmaz gelınce yazarım,,,
aman bole seylerde tereddut etme git doktora hadi guzel haberlerle gel...

muzmuuttttttttttt koşu bandındayım :D sen naptın anlat hele :52::52:
bende simdi basliyom kosuya sonrada bu fitness hareketleri:1:yeme icmeyide duzenledim bakalim 25inde tartildim 74 kilo ciktim ayin 10 na kadar bi daha tartilmicam bakalim ne kadar fark edecek:1:

Son düzenleme:
ben bı kere yıcekdım ılk geldıgım zamanlardı dedım ne balıgı palamut dedı adam ama palamut mevsımı deıl dedım palamut kısın var suan ıse yaz dedı ya norvec uskumrusu dedım kalsın norvec uskumrusu yıcegıme gıderım ton balıgı yerım:)))
evet ya saray muhallebıcısı dıme:))) esım orda ıskender yer bende ya sezar salata yada hellım peynırlı salata yıyorum cok hosuma gıdıo tatlı olaarakda kazandıbı :)))) orjınal tavuk gogsunden yapıolar kazandıbını cıdden cok guzel:))

Benim balıkla zaten aram yok, ordaki kokuyu da biliyorum, mümkünü yok, iyi bişi olsada yiyemem ben :9::9: böyle sölediniz kocam yiyelim derse de ozamanda yemem.

Kızlar bennn geldimmmm tek gittim cift geldimmm:)
Kızımda bende iyiyiz cok sukur ilk gun baya sıkıntılı gecti ama dun evimize geldik Allah` a sukur.
Hepinize dua ettim beklerken ameliyathaneye girene kadar Rabbim kabul eder ins.
Cadımın resmini mesaj olarak atıcam hepinize ama elim degmedi bir turlu cok cirkin bir kızım war :):)
Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins. Sütüm anca gelmeye basladı yara olucak gibi ama ins olmaz krem fayda etmeyecek herhalde.

Diger kızlar da iyidir ins. Merys den haber var mı.

Kızlar bennn geldimmmm tek gittim cift geldimmm:)
Kızımda bende iyiyiz cok sukur ilk gun baya sıkıntılı gecti ama dun evimize geldik Allah` a sukur.
Hepinize dua ettim beklerken ameliyathaneye girene kadar Rabbim kabul eder ins.
Cadımın resmini mesaj olarak atıcam hepinize ama elim degmedi bir turlu cok cirkin bir kızım war :):)
Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins. Sütüm anca gelmeye basladı yara olucak gibi ama ins olmaz krem fayda etmeyecek herhalde.

Diger kızlar da iyidir ins. Merys den haber var mı.
hoşgeldin sagocum ...geçmiş olsun ...Allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:
göğüs çatlamaması için canım ayva çekirdeklerini bi kaba biriktir üzerine su koy ...bir gün buzdolabında beklet jelleşiyor...onu sür hem temizlemek zorundada kalmazsın....yani şöyle diyim bi ayva çekirdeğine yarım çay bardağı su...

hoşgeldin sagocum ...geçmiş olsun ...Allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:
göğüs çatlamaması için canım ayva çekirdeklerini bi kaba biriktir üzerine su koy ...bir gün buzdolabında beklet jelleşiyor...onu sür hem temizlemek zorundada kalmazsın....yani şöyle diyim bi ayva çekirdeğine yarım çay bardağı su...

angel kızzzzzzzzzzzzzzzz sen ne ara geldin bi iki gun ayrıldımdı burdan:))

topuk kanına gittik yaw bugun

Back
X