Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok can sikici bir gun![]()
pazartesi olmasından sebep olabilirmiki? hani işte yok sizin, neye sıkıldın böle? Millandan da ses çıkmadı. naptıki acaba?
dogru diyonda altta goruyom gelen ugruyo bakiyo gidiyo kimse bisi yazmiyobiz ezikmiyiz beeeee
![]()
kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
maşallah millanım gözünüz aydın kuzummm. allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh...kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.
dünyanın en güzel kızının anası gözün aydınkızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama
Lilyum sıra sana geldiiiiiiiiii :)![]()
heyecanlan zaten :) az kaldı sanada bacımmmmmmmmmayyy sen öle deyince heyecan bastı bacımanam tek başıma doğum yapcam ya ben hiç benle birlik burda doğuma gircek yok paff
![]()