• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

dogru diyonda altta goruyom gelen ugruyo bakiyo gidiyo kimse bisi yazmiyo:5:biz ezikmiyiz beeeee:1:

Ben buralardayım da kimse yazmayınca da bende yazmadım bişi. Merak ettim, gelen haber veren varmı diye. Buarada Sago da gelmedi, onu da doğumamı aldı doktoru acaba, gidicem diyordu.

kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama

kızlar dunyanın en guzel kızının anası oldum..yok boyle bı guzellık yaaaa..tam 4 kıloluk bı sumocu:)) bugun cıktık hastaneden..herseyımız guzel gectı..sonra yıne gelcem inş.3gundur 1saatlık uykuyla duruyorum:))herseye deger ama

yaşasınnn :D :52::32::32::32::32: gel gel bende döndüm buralara anlatında dinleyek :32::32::32:

bu arada bugun tezgahtar kızın eşime yanımda asılmasına çok sinirlenmiştim ama...bu haber iyi geldi :51::51:

millan allah bağışlasın bu arada ...ne heyecan yaptım arkadaş ya :D başta yazılması gereken şeyi sonda yazıyorum....allah analı babalı büyütsün inşallah....
yeni favori şarkın artık uykusuz hergece olur :D taze anneler sizi :D maşallah maaaaaaaaşallah:nazar::nazar::nazar:

oo taze anne gelmiş sonunda gözümüz yollarda kalmıştı kızz Allah analı babalı büyütsün cnm millan kız doguramam diyordun ama masallahın var kız 4 kilocuk bi tosuncuk dogurmussun masallahh:emir_bebek:
meryscim sende dogum yaptın sanırım ara ara girdim göremedim senide cnm Allah bebeklerinizi size bagışlasın:16:
sagocum sende Allahın izniyle sagsaglim doguracaksın bugün yarın ne güzel sende kavusacaksın minişine:16:
darısı bizlerin başına inşallah:16:

gözün aydın millancım valla üstümden büyük bi yük kalktı sanki :1: nihayet geldi nehir bebeğimiz. Allah analı babalı büyütsün. nasıl geçti doğum

canım allah bağışlasın allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.:nazar: uykusuz geceler senide bekler :) aramıza hoşgeldin. facede foto bekliyorum. görelim güzel kızımızı malum oğlan anasıyım :)

maşallah millanım gözünüz aydın kuzummm. allah analı babalı büyütsün inşallahhhhh...:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım maşallah bebişine. Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Uykusuz gecelerinde kolaylıklar versin taze annelerimize. Bi ara foto yolla bizlere. :nazar::nazar:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr.

Günaydın duygu;

Millan foto koyarsa face, mailden yollarmısın yine bana :34:

ayy sonundaaaaa beklenen habeeerrrrr yekuuuuuuuuuu :nazar::nazar::nazar::nazar: cnm Allah analı babalı büyütsün yineee gell çabuk gel fotolu gel merakla beklemekteyiz :1::1::1:

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın :3:

dünyanın en güzel kızının anası gözün aydın :16: allah analı babalı büyütsün milancım.. rabbim sana ve bebişine sevdiklerinizle sağlıklı güzel ömürler versin kusum maşallah nehirimize:nazar: :nazar:onu öp kokla bizim yerimizede :16:foto bekliyos:52:
darısı diğer anne adaylarının başına :49:

sago ve mery naptı acep :26:

Back
X