- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
İnaşallah canımmmmmmmm sanada günaydın. günümüz aydınlı olsun :)herkese günaydınnnnn... mutlu huzurlu sağlıklı haftalarınız olsun inş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnaşallah canımmmmmmmm sanada günaydın. günümüz aydınlı olsun :)herkese günaydınnnnn... mutlu huzurlu sağlıklı haftalarınız olsun inş![]()
Amin canım inşallah onların yerini biz allaım :) yoksa onlar iknciye kalacak biz hala 1ciye kalamadık :)günaydın kızlarbu hafta bereketli bi hafta olacak inşallah
merys ve sagocum allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz.. nasıl heyecanlısınızdır şimdi kim bilir
millan kızına kavuşalı iki gün oldu bi haber versede öğrensek naptı nasıl oldu
darısı hepimizin başına inşallah.. bebekler geliyor hamişlerimiz azalıyor artık onların yerini de biz alalım tez zamanda inşallah
ben hala adet olmadım bu arada bugün 42. gün bi doktora gitsem iyi olacak artık![]()
İnaşallah canımmmmmmmm sanada günaydın. günümüz aydınlı olsun :)![]()
Günaydın canım;
Bu hafta hakkaten bereketli bi hafta olduRabbim bebişlere sağlık sıhhat versib, annelere de güç kuvvet, anında gelen bol bol süt versin inaşllah.
Bizim gibi hamilelere de işlerinde kolaylık versin, hamile olmayanlara da tez zamanda hayırlısıyla bebiş versin
Dua ile başlayalım haftaya![]()
günaydın kızlarr napionuz mery sago allah yardımcınız olsun. herseyin hayırlısı olsun inşallah. bebişlerinize kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.
darısı sitemizdeki hamilerin başına.
bizim başımıza :)
kızlar doğum kontrol hapı mide bulantısı yaparmı. midem bulanıyor gögüslerime iğneler batıo ve kaşınıyornasıl bir haptır bu yan etki yaparmı. hapı kullandığımdan beri mide bulantısı var sabahları. hamilelik öncesi hazırlık yapıyorumdur inşallah :) ama gercekten zormuş mide bulantısı :)
iyilik canım öle pazartesi pazartesi işe geldikinş canım.. nasılsın bakalım?
tamam canım ben bi sorim bakim ne dicek?ben çok kullandım canım olmadı ama haptan hapa birde insana görede değişir doktoruna sorman daha iyi. bazı haplar daha yan etkili oluyor. ben desolett kullanmıştım sağlık ocağı ücretsiz veriyor.
iyilik canım öle pazartesi pazartesi işe geldik![]()
sen napiosun nasılsın?
Amin canım inşallah onların yerini biz allaım :) yoksa onlar iknciye kalacak biz hala 1ciye kalamadık :)
evet sen bir doktora git. artık sende başla tedaviye... en azından ne olacağını bilirsin tatlım
ohh valla ne güzel bende şuan evde olup uyumak istiyorum :)))bende iyiyim,sağolasın..
p.tesi sendromu yaşıyosun yani sendebende de aksine salı sendromu olurdu,p.tesi bana çabuk geçerdi hehehehe..
bende bugün dışarda olcam,işim var..10 gibi çıkıcam..çıkmadan öncede az takılayım dedim kk'da..
canım öle düşünme bende günümde adet oluyorum ama yumoşlarım iyi çalışmıyor. ya çok büyüyor yada küçük kalıyor. sen doktora git sana ilaç verir sonra takip yaptır ve yumoşlarına baktır. ona göre ilaç tedavisiyle düzelir adetin benim öle oldu 28günde oluyorum 2 aydır. ve adetim düzenli geliyor. eskiden orkidime bulaşmıyordu akıntı wcde geliyodu verdiği ilaç sayesinde eskiye döndü çok şükür :) sende dr git ve tedaviye başla. seninde benimde yavrularımız gelecek sorunlarımız çözümlendiğinde Allah'ın izniyle inşallahbi gelse kırmızılar gitcem doktora eylülüm ama artık hiç umudum kalmadıkeşke hamile kalamasam bile düzenli bi döngüm olsaydı önce
böyle her ay umutlanıp beklemek daha zor
![]()
bi gelse kırmızılar gitcem doktora eylülüm ama artık hiç umudum kalmadıkeşke hamile kalamasam bile düzenli bi döngüm olsaydı önce
böyle her ay umutlanıp beklemek daha zor
![]()
tek sorun adet düzensizliği ise bacımlar düzene giriyor ben 2 aydır tedavi görüyorum düzene girdi sayılır :) dr a gitmeyi ihmal etmeyin :) gelecek bebeklerimiz inşallahaah arkadaşım aaah aynı dertten muzdaribiz sanırımregl bi düzenli olsa da hamilelik sonra belki daha kolay olcak
tek sorun adet düzensizliği ise bacımlar düzene giriyor ben 2 aydır tedavi görüyorum düzene girdi sayılır :) dr a gitmeyi ihmal etmeyin :) gelecek bebeklerimiz inşallah
aynen canım böyle gerçekten çok zoraah arkadaşım aaah aynı dertten muzdaribiz sanırımregl bi düzenli olsa da hamilelik sonra belki daha kolay olcak
inşallah eylülüm inşallah tez zamanda gelir yavrularımızcanım öle düşünme bende günümde adet oluyorum ama yumoşlarım iyi çalışmıyor. ya çok büyüyor yada küçük kalıyor. sen doktora git sana ilaç verir sonra takip yaptır ve yumoşlarına baktır. ona göre ilaç tedavisiyle düzelir adetin benim öle oldu 28günde oluyorum 2 aydır. ve adetim düzenli geliyor. eskiden orkidime bulaşmıyordu akıntı wcde geliyodu verdiği ilaç sayesinde eskiye döndü çok şükür :) sende dr git ve tedaviye başla. seninde benimde yavrularımız gelecek sorunlarımız çözümlendiğinde Allah'ın izniyle inşallah
midem iyice kötüleşmeye başladı kızlar ya ne yesem alev alev yanıyo...ilaç içmemek için sabrediodum ama artık dayanamıyorum renny şurup içmeye başladım fenalardayım![]()