• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr. bizde denetim var 2 gündür çok sıkıcı geçiyor. oğluşumda hasta 2 gecedir uyutmuyor şimdide istifra etmeye başlamış izinde alamam pofffffffffffffff :(

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr. bizde denetim var 2 gündür çok sıkıcı geçiyor. oğluşumda hasta 2 gecedir uyutmuyor şimdide istifra etmeye başlamış izinde alamam pofffffffffffffff :(

Geçmiş olsun canım ya. Allah acil şifalar versin oğluşuna. Ama annen yanında bakıyor ona, senin gibi. Bu açıdan şanslısın yani.
Bi izin mağduru da ben varım burda. Mart başı için izin isticem ama zor gibi gözüküyor. Sonraki haftalarda hiç vermezler, burda bi arkadaş daha var hamile; onun izin vakti geliyor, şimdi o gidince hiç izin vermezler zaten bende ağırlaşırım izin kullanıcak derman kalmaz. Bakalım hakkımızda hayırlısı

günaydun bacilar...adete 2 gün kaldı...artık hamile olursam algılayamayacağımı düşünüyorum....eylülde korunuo..allam yarebbim şimdi napıcam ben...:52::52::52:

Günaydın millett..

slm kızlar
ıyım cok sukur ,,ama kabızlık devam sımdı sıcak suyla kayısı yıyorum ınsallah fayda eder,,,
bugun yengeme gıtcem ogleden sonra gelırım yanınıza,,,,
kan testımı daha yapmadım bugun yapcam ınsallah degerı artmısdır bızım sıpanın,,,
ya dun aksam bı ruya gordum ama gulmeyın:))))
sozde mıllanla bız aynı apartmanda oturuoruz ve mıllan doguruo kızı oluyo ama varya o kadar guzel bı kız kı ,,
ruya ya bu hızlı buyuyo kızı :))) boyle 3 yaslarında falan bız bunla gangam dansı falan yapıoz :9::9::9:
cok guzel bı kızdı ama uzun saclı kumral gıbı falan :))))

Canım ruyan hayirlara vesile olsun ins. Hamile oldugumu ogrendigimde bende kız cocugu gormustum ruyam sarı saclı mavis gozlu. Senin de kızın mı olacak yoksam... :)

Günaydın millett..

Canım ruyan hayirlara vesile olsun ins. Hamile oldugumu ogrendigimde bende kız cocugu gormustum ruyam sarı saclı mavis gozlu. Senin de kızın mı olacak yoksam... :)

ben her ay bilimum mavi yatak.. kristal emzik...mavi yatak örtüsü...emzirme gördüm...ben heralde bunları görmeyince hamile kalıcam :52::52::52::52::52::52:

Kizlar uc gundur gecmek bilmeyen bir bas agrım war. Agrı kesici kullanmak istemiorum ama boylede dayanılmaz hal alior, ne yapabilirim bilgisi olan war mi? Dun gece uyutmadi yine basım. Sadece sag tarafimda war basimın.

Kizlar uc gundur gecmek bilmeyen bir bas agrım war. Agrı kesici kullanmak istemiorum ama boylede dayanılmaz hal alior, ne yapabilirim bilgisi olan war mi? Dun gece uyutmadi yine basım. Sadece sag tarafimda war basimın.

baş parmağınla işaret parmağının arasına masaj yap canım...o iki parmağını kapattığında minik bi tepe oluşuyor...tam oraya bastıra bastıra masaj yap...akapunktur noktasıymış...

baş parmağınla işaret parmağının arasına masaj yap canım...o iki parmağını kapattığında minik bi tepe oluşuyor...tam oraya bastıra bastıra masaj yap...akapunktur noktasıymış...
Ben bunu biliyordum daa unutmusum yaffff... aklım gidio bazen iyice.
İyiki sormusum size azıcık yapayım ins. Fayda eder. Tansiyonum falan cıkıo desem olcuyorun hep normal. Sag taraftaki kistten oluyor buyuk ihtimalle. Uyusmasıda war.

Ben bunu biliyordum daa unutmusum yaffff... aklım gidio bazen iyice.
İyiki sormusum size azıcık yapayım ins. Fayda eder. Tansiyonum falan cıkıo desem olcuyorun hep normal. Sag taraftaki kistten oluyor buyuk ihtimalle. Uyusmasıda war.

Benimde ilk başlarda çok ağrıyordu canım, ozaman eylül ensene buz koy demişti ama ben hep unuttuğum için yapmaya fırsatım olmadı. İstersen onuda bir dene

hayirli sabahlar hatunlar odun getti ise bende gidim biraz daha uyuyim nasilsa bu ayda karavana bari keyfime kahyalik yapam:1:oglen gorusuruk:16:

Geçmiş olsun canım ya. Allah acil şifalar versin oğluşuna. Ama annen yanında bakıyor ona, senin gibi. Bu açıdan şanslısın yani.
Bi izin mağduru da ben varım burda. Mart başı için izin isticem ama zor gibi gözüküyor. Sonraki haftalarda hiç vermezler, burda bi arkadaş daha var hamile; onun izin vakti geliyor, şimdi o gidince hiç izin vermezler zaten bende ağırlaşırım izin kullanıcak derman kalmaz. Bakalım hakkımızda hayırlısı

sağol canım evet o yönden biraz rahatım ama annelik işte. birazsütü fazla içiyor omu dokundu dicem ama doğdu doğalı içiyor. üşüttü herhalde çok yalınayak geziyor.

yine bi salgın dolanıyor desene...annen bakıyorsa sen dikkat et bence canım...sana geçerse ilaçta alamazsın...

evet haklısın angelcım. grip falanda hamile kadın için çok tehlikeliymiş geçen haberlerde anlatıyordu. otizme sebep oluyor hele bir de ateşlenirse anne. bi hayırlısıyla doğsalarda.

acaba migren sinüzit gibi bişeymi var canım migren çok yapar baş ağrısı ama.. gerçi hamileliktede oluyor vücudun dengesi değişiyor

Back
X