Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr. bizde denetim var 2 gündür çok sıkıcı geçiyor. oğluşumda hasta 2 gecedir uyutmuyor şimdide istifra etmeye başlamış izinde alamam pofffffffffffffff![]()
slm kızlar
ıyım cok sukur ,,ama kabızlık devam sımdı sıcak suyla kayısı yıyorum ınsallah fayda eder,,,
bugun yengeme gıtcem ogleden sonra gelırım yanınıza,,,,
kan testımı daha yapmadım bugun yapcam ınsallah degerı artmısdır bızım sıpanın,,,
ya dun aksam bı ruya gordum ama gulmeyın:))))
sozde mıllanla bız aynı apartmanda oturuoruz ve mıllan doguruo kızı oluyo ama varya o kadar guzel bı kız kı ,,
ruya ya bu hızlı buyuyo kızı :))) boyle 3 yaslarında falan bız bunla gangam dansı falan yapıoz
cok guzel bı kızdı ama uzun saclı kumral gıbı falan :))))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr. bizde denetim var 2 gündür çok sıkıcı geçiyor. oğluşumda hasta 2 gecedir uyutmuyor şimdide istifra etmeye başlamış izinde alamam pofffffffffffffff![]()
yine bi salgın dolanıyor desene...annen bakıyorsa sen dikkat et bence canım...sana geçerse ilaçta alamazsın...günaydın kızlarrrrrrrrrrrr. bizde denetim var 2 gündür çok sıkıcı geçiyor. oğluşumda hasta 2 gecedir uyutmuyor şimdide istifra etmeye başlamış izinde alamam pofffffffffffffff![]()
Bız el birligi ile algılattırırı canım sana merak etmegünaydun bacilar...adete 2 gün kaldı...artık hamile olursam algılayamayacağımı düşünüyorum....eylülde korunuo..allam yarebbim şimdi napıcam ben...![]()
Günaydın millett..
Canım ruyan hayirlara vesile olsun ins. Hamile oldugumu ogrendigimde bende kız cocugu gormustum ruyam sarı saclı mavis gozlu. Senin de kızın mı olacak yoksam... :)
Kizlar uc gundur gecmek bilmeyen bir bas agrım war. Agrı kesici kullanmak istemiorum ama boylede dayanılmaz hal alior, ne yapabilirim bilgisi olan war mi? Dun gece uyutmadi yine basım. Sadece sag tarafimda war basimın.
Ben bunu biliyordum daa unutmusum yaffff... aklım gidio bazen iyice.baş parmağınla işaret parmağının arasına masaj yap canım...o iki parmağını kapattığında minik bi tepe oluşuyor...tam oraya bastıra bastıra masaj yap...akapunktur noktasıymış...
Ben bunu biliyordum daa unutmusum yaffff... aklım gidio bazen iyice.
İyiki sormusum size azıcık yapayım ins. Fayda eder. Tansiyonum falan cıkıo desem olcuyorun hep normal. Sag taraftaki kistten oluyor buyuk ihtimalle. Uyusmasıda war.
Geçmiş olsun canım ya. Allah acil şifalar versin oğluşuna. Ama annen yanında bakıyor ona, senin gibi. Bu açıdan şanslısın yani.
Bi izin mağduru da ben varım burda. Mart başı için izin isticem ama zor gibi gözüküyor. Sonraki haftalarda hiç vermezler, burda bi arkadaş daha var hamile; onun izin vakti geliyor, şimdi o gidince hiç izin vermezler zaten bende ağırlaşırım izin kullanıcak derman kalmaz. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Gecmis olsun canım yAvrusun hemen iyilesir ins.
Cocuk hasta olunca insanın tadı tuzu kalmıo walla.
yine bi salgın dolanıyor desene...annen bakıyorsa sen dikkat et bence canım...sana geçerse ilaçta alamazsın...
Kizlar uc gundur gecmek bilmeyen bir bas agrım war. Agrı kesici kullanmak istemiorum ama boylede dayanılmaz hal alior, ne yapabilirim bilgisi olan war mi? Dun gece uyutmadi yine basım. Sadece sag tarafimda war basimın.