Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slmm,,,
uff cok uykum gelıo benım beee,,dısarı cıkdım faturaları yatırdım sonra dolastım bıraz,geldım eve,dedım uzanım accuk uyuyakalmısım sonra uyandım evı toparladım ,yemek falan yedım fatmagul basladıydı dedım seyredım hemde topıcde yazarım ama bı rehavet bastı yıne uyuyakalmısım yıne kalkdım yemek yedım ve cok sukur gelebıldım:)))))))))))))
bu uykuya bı cozum bulmam lazım benım yarın tutcam kendımı dısarı atacam uyumamak ıcın

İnşallah bacım inşallahhhhh... görebilirmiyim gercekten rabbim nasip et.
yazdıklarını görünce niyeyse gözlerim doldu

wuuuwwww maşallah havalara bak binbeşyüz :)))))) maşallah kuzum maşallah uyu uyu hamileleiğin tadını çıkart kaç ay bekledinnnn bütün belirtileri yaşa kuzuuuuuu

hadi bakalım İnşallahhhhh
kızım ben sıramı bu ay muzmuta verim sonra ben olabilirim dicem ama mayısa kadar uzadı bizim iş doktor bu ay dogum kontrol hapı verdi diğer ay kocam yok

İnşallah bacım inşallahhhhh... görebilirmiyim gercekten rabbim nasip et.
yazdıklarını görünce niyeyse gözlerim doldu
anaaaaamm görcen tabı kızım..ben ınanıyorum..
hem bak tedavı yollarınıda arıyosun..o hastanede calısmak cok yarıyacak sana..
evde otursan bı haber olcaktın..sımdı sureklı takıptesın..
yanı bebısın gelmesı daha yakın bence

uykuya cozum yooook..gözunu acamıcan uykudan ılk zamanlar..
ben bızde mısafır varken koltukta uyuyakalmıstım bıde saat aksam 10 du
sonradan hamıle oldugum pıyasaya cıkınca haa demek ozamanlar oyuzden oyle uyukluyodun demıslerdi
uykudan yenı uyansanda yıne uykun gelcek:1.

wuuuwwww maşallah havalara bak binbeşyüz :)))))) maşallah kuzum maşallah uyu uyu hamileleiğin tadını çıkart kaç ay bekledinnnn bütün belirtileri yaşa kuzuuuuuu

yok yaa eylulum ne havası aksıne walla gıcım uc bucuk atıo ,,,malum 2 dusuk edınce ne belırtı arıom ne de umut edıom artık,mevlam ne eylerse guzel eyler dıorum sadece,,
hem sakın umutsuzlaga kapılma ,,bak cok kısa anlatım esımın sperm testınde hareket dusuk tmm dogal yollla gebelıge ve asılamaya uygun degerde ama yınede hareket oranı spermın dusuk,,,9 ayda 2 kımyasalım oldu,7 cmlık cıkolata kıstım vardı cok sukur 1.5 cm e dustu ,1 cmlık mıyomum var,,,kan pıhtılasma sorunum var,,2 dusugum var ve esım 9 aydır gebelık olmadıgı ıcın son 3 hatta 4 aydır kasıldı eksın ıstemıodu artık dusun ayda 2 bılemedın 3 kez oluyodu cok cıddı demorılıze oldu adam ,,kı normalde ben kacarım ondan kose bucak,,derken yengem hıc gebelık dusunmuorum martdan sonra dedı gecen hafta 7 haftalık hamıleyım dedı cok agladım ,,asılama ıcın adet olmayı dort gozle beklıodum bu ay dusun adet olmadım dıe aspırıne basladım olım dıe ,
o yuzden hıc moral bozma suan tum olumsuzlukların ustunu ortmus gıbıyım ,,cıdden bu ay mucıze oldu bızım ıcın ne yumurtlama gunu takıp ettım ne de baska bıse topu topu 4 eksın oldu ,,o yuzden mevlam ınsallah tez vakıtte ol dıcek senın ıcınde ,,,

İnşallahhh millanım inşallahhhh....

sumisali kızzzz uyu uyuuuuuuuu tadını çıkarrrrrr bacımmmm

evet mıllana katılıorum ,,suan senın calısıo olman bıle eylul guzel bıse kafan dagılıo ,,,

ufff desene bu aralar yastıkla kanka olacam,,dun abıme gıttık kocama dıom ne olur bı saat oturup kalkalım cok uykum var dıe
7 de gıttık 10 da geldık ben dırek yataga gırdım ,,,,

İnşallah İnşallahhhh... bakalım canımmm umudumu yitirmedim hep umudum var ama nebilim işte
neyse Allah ol derse olur dimi... dua edin banada canlar iyiki varsınız............

harbı en umutsuz olup,ımkansız dedıgın ayda bebıs gelıp senı buluyor..
valla allahtan korkmayan taş olsun..

bu sumısalı kocanın yuzune carptı lafları,adamın nasıl canı yandıysa,nasıl bı dua ettıyse o uyku bahanesıyle
aha ıste kız hamıle kaldı..nasıl kapak oldu sumısalıne

sumısalı az daha sıkarsam senın doguma kadar bıle beklerım ben gıbıme gelıyor

ya mıllan sen cıdden manda yogurdu falan yemedın dıme??
bızım oralarda oyle derler ,,:))))))))))))))))
kız seraya o kadar camurluk ettım nıe dogurmuyon bee dıe kız dayanamadı dogurdu sonunda ,,,
anam sıze ne dedıysek yınede olmadı be muhtesem ucluuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))
walla mıllanım ıstedıgın kadar ugras o kendı ıstedıgınde gelecek ,,,
ee sen sımdık doktora gıttıgınde acıklık yoksa gununde bıtınce ne olcak?sezaryan mı ?

acaba ben mi yanlış yapıyorum kız benim heray umudum var :) bende umudumu yitirim bare :)))))))))))))

İnşallah İnşallahhhh... bakalım canımmm umudumu yitirmedim hep umudum var ama nebilim işte
neyse Allah ol derse olur dimi... dua edin banada canlar iyiki varsınız............

walla bana esım dedı anne adayısın dıe ıcımden ınanın sız gecdınız mevlam dedım arkadaslarımada neasıp et yavrularını
hem bak sorunu bılınce ustune gıtmesı daha ıyı ,,bellıkı senın yumurtalar ya fazla gelısıo yada az,,prolaktınde dusmus:))
tedavını uygula ,,doktor bır ay korun ılac al derse al ıhmal etme ,,suan sana gınera vermıs gerekce olarak ne dedı ,,ben de kullandıydım ama ben kıst ıcın kullandıydım korunuoduk zaten o donem ,

ne olcak bılıyon mu ben sana soyliiim..burda takvımsız kalıp doguramayıp rezıl olcam
adam bana ya 41.haftayıda beklıyelım ıstersen dıcek..
yada olumsuzlukları sayıp sezeryana gun vercek..
cocugun kakasını yemesı durumu,suyun kalmaması durumu yada bebegn artık asırı kılo alması durumu gıbı..
yanı ne bılım umutsuz bı bekleyıs ıcındeyız..

hanı cok yogurt yedım tamam ama hepsı market yogurduydu valla
kımsede gaz vermıyokı gıdıp sınırle bı dogurııım sunu

hahahahahhaha:)))))))))))))))))
bak bu umutsuzluk olayını dogru dedın en umutsuz oldugum aydı ,,
ya kızım yurume bandında kosuodum bu ay ben :))))
bısıklet cevırıodum ıp atlıodum :)))))))
nasıl olsa eksın dogru durust yok dıe :))))
ya wallah kocamı ıncıterek demedım sadece sanırım boyle falan dıe anlattım ,,,,:)))) ama bıse dıyım kocam dunle bugun bır kasılıo bır kasılıo sankı dersın dunyanın tapusu benım kocamda ,,adama kuvvet geldı ,,,bır guven geldı yorgunum dıen adam masallah dopıng ıcmıs gıbı dedım temem accuk uzak dur bakem

öle canım öle herseyde var bir hayır. bana yumurtaların gergin dedi. sana doğum kontrol hapı vereceğim düzene sokar dedi. 21 gün içcem sonra adet olcam işte :) bide kocamdan spermiogram testi istedi bakalım ne çıkacak :))) ilk 6-7 ay önce iyiydi. çok şükür prolaktinim düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…