yakında sırayla hepsi doğurur merak etmeyin:)10 ggıbı gıdıo bazen onun kocası ya o yuzden gelememısdır:))
yadaaaaaaaaa ıcımızden gecen ve olmasını ıstedıgımız ınsalllah doguma gıtmısdırrrrrrrrrrrrrrrr
yanlız cıdden saka maka muhtesem uclunun gunlerının bıtmesıne az kaldı ne olcakk kı sonra,,
walla lılyum 2 kez gebe kaldıydım ama suan ne yasadıysam unutmus gıbıyım:))
sankı ılk kez gebe kaldım:))
dıom suna kesın adet oluyorum bakıom yoo hıc bıse yok ,,,:)))
aa evet yaaaa ben unutmusum onu :))))))))))))))))) temem deısıom:))
ya bıse sorcam sımdık ben suan adet donemındeyım ya normalde ama cok sukur lekenmede yok ,,
ama hafıf sızı var hanı sankı olcam gıbı arada boyle oluyo ama keskın bı acı deıl hafıf boyle sızı gıbı,,,
bıde sol gogsume sankı arada ıgne batırıolar,,,,
bıde akıntım arttı sankı dıom heh sımdık adet oluyom heralde,,
normalmıyım ben ya :))
ben geldim kızlar hemen gitcem. adetimin 3cü günü doktor GİNERa adlı doğum kontrol hapı verdiyumurtalarım gerginmiş tedaviye aldı onları. bu ayda karavana. bide eşimden spermiogram testi istedi. 1 yada 2 gün ilişki olmadan versin dedi. normal şartlarda en az 3 gün olması gerek ama demek farklı bişeye bakacak :)
eşim nisanda burda olmucak yurt dışına çıkcak nisanda da karavana oyy anammm umudumuz mayısa kaldı yani 1 yıl önceki başladığımız yere :))))
mevlam ne zaman verecegini biliyordur. beklicez artık.
ben geldim kızlar hemen gitcem. adetimin 3cü günü doktor GİNERa adlı doğum kontrol hapı verdiyumurtalarım gerginmiş tedaviye aldı onları. bu ayda karavana. bide eşimden spermiogram testi istedi. 1 yada 2 gün ilişki olmadan versin dedi. normal şartlarda en az 3 gün olması gerek ama demek farklı bişeye bakacak :)
eşim nisanda burda olmucak yurt dışına çıkcak nisanda da karavana oyy anammm umudumuz mayısa kaldı yani 1 yıl önceki başladığımız yere :))))
mevlam ne zaman verecegini biliyordur. beklicez artık.
ayyy bu milan kesin doğurdu ben size diyim hala gelmediğine göre...
19 undan önce doğsun doğsun dedi sonunda doğurdu sanırsam :)
aaaanaaaaammmmm bigun yokummmm habere bakk sennnnsey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
ayyyy cok duygulandim salak salak guluyomya sonucu almaya esım gıttı dısardaydı ,,kaynımda yanındaydı ,,sonra geldı eve karnımız ac dedı yemek yedıler cıkdılar sımdı abısıyle bırlıkde bende geldım tekrar:)))))))))))))
cok saool eslemım ya mevlam bu kadar zaman sonra hıc umudumun olmadıgı bı anda karsıma cıkardı bebemı:)) yanı ben adet olmak ıcın kac gundur beklıom doktora gıdıp asılama olcaz dıe :))) ve eksında bu ay o kadar az dı kı topu topu 4 sefer ,,ve esımın hareketsızlıgı yuksek spermde ,,yanı ben cok mutluyum
mevlam ınsallah tum ısteyen arkadaslarımıza aratmadan verır
dun sabah odunla gittim ise odunla geldim o yuzden bu bomba haberi biraz gecikmeli aldimdur bakem 2 gun sonra testı yenılım ıyıce bı arttıgını gorım koycam takvımı:))))))
efet ya muzmut nerde:))))))
ben sımdık cıkıom yarın bol bol kaynatırız
abıme gıtcez,mutfakda masa duruo toplamadan sıze haber vermeye geldım,
esım ıner bırazdan abısınden ,,,
ıyıkı varsınız kızlar ya
esım dedı kımseye demek yok dıe ,,tmm dedım ,ılk uc ay denmıcek dedı,,,
bı esım bıde ben bılıom bıde sız kardeslerımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allaha emanet olun :))))
ahada millan geldi gızım yaa nezaman geciksen doğuruon sanıoz genemi ewdesin
gecmişi okuyo sanırım su misalinin bomba haberi ile gelir şimdiiii :):)
insan önce bir selam verir yavvv...:)
yoncameeeell bu nasıl bı guzel dogum hıkayesı yaaaa..bende bundan ıstıyoruuuuuuuummm..mumkunse yarına kadar olsun hemdekızlar hepinizi çok merak ettimm doğurna varmı bakım :)
bu arada bebeğim s
sarılık oldu şu an onunla uğraşıyorumm gelen giden derken baya yoğun herşey
dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin
normal doğumu kesinlikle tavsiye ederimmm eğer bi engel yoksa haydin normale :)
benim gece suyum geldi bi anda tutamadımm dedim bu su gelmesi ve doktr izindeydi 28 ine kadar ben hep yavruma ne olur 29 ocak ve sonrası gel dedim ve yeğenimde 29 ocak doğumlu oda 29 olsun diye dua etmiş ve tuttu duası :)
su gelince doğru hastaneye gittik ve hastanede doktora haber verdiler doktorumda salonda cebinde unutmuş teli ve yatağında yatarken bu gece çok sakin hayırdır inşallah diyomuşhalbuki kardeşim doktor oda verileri yoladı mesajla ona doktorda senmi yazdın dedi yok dedim kardeşim doktor benim adıma o yazdı doktor gelene kadar benim sancılar arttı ve ilk su gelince açılma iki cm miş sonra doktor gelinceye 5 oldu ama bende acı yok sadcee tey tey diyip güle oynaya sancıları yaşadık acısız :) sadece baskı hissi vardı o kadar kardeşimde benle doğuma girdi oda doktor diye bie ben doğum hanede sancıları çekerken yanda bi hamil daha çekiyodu açılması 7 cm di oda çığlık atıyor bende tık yok sonra ebe geldi seninde 7 cm olmuş dedi ben anlamadım bile sonra benim hızlı bi şekilde artt bi yandan o hamişi çatala alıyorlar bi yandan beni hangimiz önce diye kardeşimde ıkın diyor tutma bende dedim ama ya o erken doğurursa o zaman ben ıkınmayım tutıyım dedim sancılar 10 cm olunca açılmam fazla baskılı oldu ama acı yok inanın istemsiz ıkınma hissi geliyor zatenn :) sonrasında doktor bide ameliyatı varmış anestezşe demiş anestezi yapma iki normal doğum var bizimkide anesteziyi ver doktor apar topar amelyatı 5 dk da halladip geldi bende doktor yok diye ıkınmamaya çalıştım ama kardeşim ben ve beler var doğuttururz ıkın sen deyince bastımm ıkınmaları :) sonrasında doktor gelince ilk öteki yaptı doğumu sonrada ben ama tabi ben çatala çıktım sonda lagman hepsi yapıldı hiçbiri acı lı değiller inanınn ben çatala çıkınca ıkınmaya devamm son anda ebe karnıma bastıraya başladı ve ben de bi yandan ebeee benden özür dilerken bastır ebee bastır diyorummm ama tam bebiş çıkarken bi anda çatalın bacağı sen kırıl doktor çabuk yapın dedi dengesiz yaptılar doktorda kızın bacağına kramp girer dedi bende olsun doktor bey koyayım ayağımı dedim ve koydum ve tabi kramp girdi sonra doktor düzeltti ve kesi atarken bu sefrede bıçak kesmedi :)) yavrumson anda yoluna girerken ben doktora sanki aşağı tarafımm garip dedimm doktor da e işte omuz çıkıyor geldi dedi ben o sıra ebenin ve hemşirenin ayak ve bacaklarını cimcikliyodumm ıkınırken güçlü ıkınmak için destek alıyodumm ve sonraaa benim güzel meleğimmm geldii :) canımm oğlum sağlık sıhatle hayırlı ömürlerle yaşa bitanemmm babamızda dışarda dokuz doğuruyormuş ve ağlamış canımmm kocammmm bide şu sarılığı atlatsakk ne güzel olucak :)
demem oki kızlar normla doğummm gerçekten sadece baskılı ama acılı değil
kız sumısalı en son ben mı duydum bu haberı sımdısey hamıleyım:)))) 2.5 haftalık ama daha hemsıre gec dollenme dedı 2 gun sonra testı yenılesek daha ıyı dedı ,,ama hamılesın dedı deger 168 :)))))))))
sımdık cıkıom kocam cagırıo :))
kız nereye dogurcam ben yaaaa..milan gelmedi hala kocasımı gitmedi acaba.
yoksa doğurdumu sonunda... :)
ayyy altın kızlar doğurana kadar biz böyle meraktan dokuz doğurcaz sonunda...:)
yarın son..yarında dogmazsa daha gözume görunmesınayyy bu milan kesin doğurdu ben size diyim hala gelmediğine göre...
19 undan önce doğsun doğsun dedi sonunda doğurdu sanırsam :)
yoncameeeell bu nasıl bı guzel dogum hıkayesı yaaaa..bende bundan ıstıyoruuuuuuuummm..mumkunse yarına kadar olsun hemde
kız sumısalı en son ben mı duydum bu haberı sımdı
anaaaa testı yaptım negatıf cıktı dıyınce ben hııııııııcc umıt etmemıstım valla şok oldum
ama cooook sevındım bu habere yaaaaa
eslemede arkadas geldıdıger kızlardan da boyle bomba haberler beklıyoruzzzz..
ama benım agzım acık kaldı yaaa bu habereeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahım ınsallaaaaaaaaaaaaaaahhh saglıcakla tamamına erdırır kucagına alırsın ınsaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
kız nereye dogurcam ben yaaaa..
kocam 11 de gıttı,dun gece mutfagı savas alanı gıbı bırakmıstım orayı duzenlemeye calıstım bu saate kadar..
ben dogurmuyorum arkadaş vazgectım..
demıstım sıze sankı hep hamıle kalcam,hıc dogmıcakmıs gıbı gelıyor dıye..
aha bu lafımda gercek oluyor
yarın son..yarında dogmazsa daha gözume görunmesın
Arama Sayfası
kızlar bu küveti gördünüzmü yaa katlanabilir çok hoşuma gitti nasıl sizce gören alan varmı?
ben neee bılım 1 gun gelmeyınce bu kadar yenı haberle karsılasacagımı..
bı benım haberlerım degısmıyooo anasını zatim
ayrıca kızlar ben sıze sancılarım basladıgı an,hastaneye gıderken haber vercem..
ben gelmedıgımde hıc bosuna heveslenmeyın dogurdu dıye..
dogmuyoooooo ıste..bı gırdı cıkmıyooooooooo
sus kız agzını hayra ac..benımkıde balık olcak artık ne ediiim..bende balık burcu olmasını hiç istemiyordum ama balık olacak bu gidişle.
yarın kontrolümüz war bakalım ne dicek doktor.
çatı muayenesini belki yarın yapabilir. dün geceden beri alt tarafım zonk zonk atıyor...
sen sonunda sezeryana kalıcan canım herhalde okadar dedin normal normal diye benim gibi bende sezeryan mecburen
Arama Sayfası
kızlar bu küveti gördünüzmü yaa katlanabilir çok hoşuma gitti nasıl sizce gören alan varmı?
sus kız agzını hayra ac..benımkıde balık olcak artık ne ediiim..
o degıl koça kadar kalmasa bari..
kızım kuvete ne okadar para verıon..ucuza kuvetler varya..hepsı kuvet ıste cok cok 1 yasa kadar kullanılıyoooo sagoonun dedıgı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?